resident
23-06-2012, 07:33
سلام به همه دوستان، خوبین؟
دیشب یکی از دوستان درمورد یه برنامه حک وایرلس داشت تعریف میکرد که کار نکرد و... منم کنجکاو شدم کدوم برنامه ست که میخواد وایرلس کدگذاری شده رو حک کنه!!
اسم برنامه NetTools5.0.70-0 هستش؛ که نویسنده اون یه ایرانیه! Mohammad Ahmadi Bidakhvidi
توی توضیحات Readme برنامه نوشته که برای این کار، اون کار.... یه 50تا کار نوشته! که انجام میده و...
نمایی از برنامه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرات کاربران توی CNET هم یکی در میون خوب و بد بود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وبلاگی که دوستم با این برنامه آشنا شده:
لینک دانلود برنامه:
سوالی که من دارم اینه که نظر دوستان واردتر توی امنیت، درمورد این برنامه چیه؟
آیا واقعا یه ابزار مفید هستش که بخاطر قابلیت های مختلفش آنتی ویروس اونو ویروس/تروجان شناسایی میکنه؟ یا واقعا یه برنامه fake هستش و چیزی جز آلوده کردن و remote شدن کامپیوتر شما به عنوان قربانی نداره؟
باتشکر:11:
دیشب یکی از دوستان درمورد یه برنامه حک وایرلس داشت تعریف میکرد که کار نکرد و... منم کنجکاو شدم کدوم برنامه ست که میخواد وایرلس کدگذاری شده رو حک کنه!!
اسم برنامه NetTools5.0.70-0 هستش؛ که نویسنده اون یه ایرانیه! Mohammad Ahmadi Bidakhvidi
توی توضیحات Readme برنامه نوشته که برای این کار، اون کار.... یه 50تا کار نوشته! که انجام میده و...
نمایی از برنامه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرات کاربران توی CNET هم یکی در میون خوب و بد بود:
وبلاگی که دوستم با این برنامه آشنا شده:
لینک دانلود برنامه:
سوالی که من دارم اینه که نظر دوستان واردتر توی امنیت، درمورد این برنامه چیه؟
آیا واقعا یه ابزار مفید هستش که بخاطر قابلیت های مختلفش آنتی ویروس اونو ویروس/تروجان شناسایی میکنه؟ یا واقعا یه برنامه fake هستش و چیزی جز آلوده کردن و remote شدن کامپیوتر شما به عنوان قربانی نداره؟
باتشکر:11: