مشاهده نسخه کامل
: بالاترین سرعت آپلود بین ISP های ایران
Mr saeed
22-06-2012, 21:18
اکثر ISP های ایرانی سرعت آپلود روی40-50 کیلوبایت محدود می کنند مثل آسیاتک,شاتل ,پارس آنلاین و... ولی بعضی شرکت ها هستند تا 896 باز می زارند می شه حدود 100 کیلوبایت !
دوستان کسی هست از آپلود بالا داشته باشه و شدید نیاز به سرعت آپلود حدود 100 کیلوبایت رو دارم شرکت رو معرفی کنید ببنیم UPSTRAM رو چند بسته می شه .
لطفا یک تست اگه از SPEEDTEST.NET بزارید ممنون می شم این تاپیک می تونه مفید باشه در آینده کسی خواست مشورت بگیره بتونه اطلاعات خوبی بگیره
البته این هم بگم من ساکن تهران هستم منطقه 15 مخابرات شهید درزی .
با تشکر
arashsard
22-06-2012, 21:29
سلام. من شرکت ماتریکس شیراز هستم. سرعتم آپلودم حدود 100 کیلو بایت هستش. نماینده داتک هستش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mr saeed
22-06-2012, 21:36
سلام. من شرکت ماتریکس شیراز هستم. سرعتم آپلودم حدود 100 کیلو بایت هستش. نماینده داتک هستش
512 دارید ؟ لطفا اسم سروس هم بگید
arashsard
23-06-2012, 02:01
512 دارید ؟ لطفا اسم سروس هم بگید
128 محدود .
birang1357
23-06-2012, 09:01
سلام دوست عزیز
منم مثل شما کارم نیاز به آپلود با سرعت خوب داره و بیش از یکساله که شرکتهای مختلف رو تست و بررسی کردم که نتیجه اش خدمت شما عرض می کنم.من چندتا شرکت خودم تست کردم چند تایی هم بررسی کردم و به این نتیجه رسیدم که فقط صبا نت و تا حدودی فن آوا سرعت آپلودشون بهتر از بقیه است.البته مرکز مخابراتی ما سمت غربه
ولی من کلا بی خیال ای دی اس ال شدم چون سرعت آپلود خوب پیدا نکردم.به همین دلیل سرویس وایرلس گرفتم که در واقع متقارنه و سرعت دانلود و آپلود شبیه هم می بندن.لیست شرکتهای وایرلس هم تو لینک زیر که در واقع پست خودم هست می تونی ببینی و باهاشون تماس بگیری در ضمن تعرفه های رو سایت این شرکتها زیاد اعتبار نداره بهتره تماس بگیری و تعرفه هاشون رو سوال کنی
Mr saeed
24-06-2012, 05:01
متاسفانه منطفه که هستیم اکثر پوشش ندارن لایزر داشتم آپلود خدا بود به مولا فکر کنم فناوا جایگزین خوبی باشه البته نوین نت عالی هست اینجا فعلا پوشش نداره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.