مشاهده نسخه کامل
: با 50 هزار تومن چه گوشيي بخرم ؟ ( نخنديد هااااااااا )
سلام سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب مگه چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه هر كي گوشي پنجاه هزار تومني داره بد بخت بيچاره هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو رو خدا مثل آدم پولدارهايي كه دارن به فقير بيچاره ها نگاه ميكنن به آواتارم نگاه نكنيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونوخ من يه گوشي ميخوام كه قيمتش حدود پنجاه هزار تومن باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشگل باشه ( اگر كشويي باشه بهتر تره ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوربين با كيفيت داشته باشه ( هم عكس بگيره هم فيلم ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كارت حافظه بهش وصل بشه ( يعني اگر بشه بهتر تره ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ام پي تري و اينا هم داشته باشه ( راديول هم داشته باشه هاااااااا ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش هم الهي دستتون درد نكنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوووووت جان حالا جدا از شوخي نوكيا 1101 بهترين گزينست ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم 1101 رو بهت پيشنهاد مي كنم در ضمن اشكالي نداره كسي گوشي ارزون بخره هر كسي با توجه به كارايي كه از گوشي انتظار داره بايد گوشي مورد نظرش رو انتخاب كنه وتازه كدام يك از امكانات گوشي هاي مدل بالا در ايران قابل استفاده است يه MMS هنوز ما توي ايران نداريم چه برسه به قابليت هاي بعضي از گوشي ها مثل دانلود با سرعت بالا از اينترنت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از هر چيز بگم كه فقير اصلي آدم نادانه نه كسي كه پول نداره. بعدم بهتره بري تو مايه هاي گوشيه كار كرده. شايد بشه با 50 تومن چيزي جور كرد. ولي بايد آدمش اين كاره باشه.
rami_hemi
14-07-2006, 20:57
اگه اونایی که بالا گفتی راس راسی گفته باشی .باید بهت بگم با ما از این شوخی ها نکن من قلبم ضعیفه .اونایی که گفتی فقط یه چیز میشه بهشون گفت این ترکی هستش: ( یوسف پیغمبر یورسون) .یعنی تو خواب ببینی.
ثانیا" :
کی گفته خنده داره .فقط تعجب آوره .چون اینجا هممون از گوشی های بالاتر از 100000 تومن بیشتر حرف می زنیم .
1100 یا 1101 .اگه بتونی 10 -15 تومنی بزاری روش 2600 یا اینجور چیزا بخر.
سوووووت جان حالا جدا از شوخي نوكيا 1101 بهترين گزينست ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام :happy:
ممنون از لطفتون ولي اينكه هيچكدوم از امكاناتي رو كه من گفتم رو نداره :sad:
دقيقا !!!!!!!!
اونوخ اين همه علامت تعجب مال چي بود ؟ :ohno:
من هم 1101 رو بهت پيشنهاد مي كنم در ضمن اشكالي نداره كسي گوشي ارزون بخره هر كسي با توجه به كارايي كه از گوشي انتظار داره بايد گوشي مورد نظرش رو انتخاب كنه وتازه كدام يك از امكانات گوشي هاي مدل بالا در ايران قابل استفاده است يه MMS هنوز ما توي ايران نداريم چه برسه به قابليت هاي بعضي از گوشي ها مثل دانلود با سرعت بالا از اينترنت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون :blush:
اگر ميشه لطف كنيد و بگيد ارزون ترين گوشيي كه امكاناتي رو كه گفتم رو داشته باشه چيه ؟ ( چون نو كيا 1101 هيچ كدوم از چيزهايي رو كه ميخوام نداره جز قيمت ) :rolleye:
قبل از هر چيز بگم كه فقير اصلي آدم نادانه نه كسي كه پول نداره. بعدم بهتره بري تو مايه هاي گوشيه كار كرده. شايد بشه با 50 تومن چيزي جور كرد. ولي بايد آدمش اين كاره باشه.
خوب مگه گوشي كار كرده با نو چقدر تفاوت قيمت داره ؟ ;)
اگه اونایی که بالا گفتی راس راسی گفته باشی .باید بهت بگم با ما از این شوخی ها نکن من قلبم ضعیفه .اونایی که گفتی فقط یه چیز میشه بهشون گفت این ترکی هستش: ( یوسف پیغمبر یورسون) .یعنی تو خواب ببینی.
ثانیا" :
کی گفته خنده داره .فقط تعجب آوره .چون اینجا هممون از گوشی های بالاتر از 100000 تومن بیشتر حرف می زنیم .
1100 یا 1101 .اگه بتونی 10 -15 تومنی بزاری روش 2600 یا اینجور چیزا بخر.
اي بابا حالا من يه چيزي گفتم هااااااااا :blink:
خوب حالا شما بيا ارزون ترين گوشيي رو كه امكاناتي رو كه گفتم داشته باشه رو معرفي كن :)
ممنون :eh:
rami_hemi
14-07-2006, 21:22
بابا تو هم عجب آدمی هستی ها :biggrin: .نترس اولی رو جدی نگفتم ولی دومی یعنی تو خواب ببینی رو راس گفتم چون خودم تو خوابم نمیتونم ببینم.
ولی اگه اون امکانات و رو بخوای راحت 160 -170 هزار تومن رو باید بسلفی
بابا تو هم عجب آدمی هستی ها :biggrin: .نترس اولی رو جدی نگفتم ولی دومی یعنی تو خواب ببینی رو راس گفتم چون خودم تو خوابم نمیتونم ببینم.
ولی اگه اون امکانات و رو بخوای راحت 160 -170 هزار تومن رو باید بسلفی
نترسيدم كه :blush:
خوب حد اقل يه گوشيي معرفي كن كه ديگه از هشتاد ، نود تومن بيشتر نباشه حالا صد تومن هم بود عيبي نداره هاااااااااا :rolleye:
rami_hemi
14-07-2006, 21:36
فکر نکنم همه اون امکانات رو داشته باشه ولی چشم الان نه ولی فردا پس فردا میگردم یه چیزی پیدا میکنم .ولی همونطور که گفتم گوشی صفر با اون امکانات کمتر از 150000 نشنیدم. شاید موتورولا L7 دورو بر 160 -150 باشه. باز م برات میگردم قیمت دقیق میگم . ولی بهت توصیه میکنم دست دوم نخر.
masoudboy
14-07-2006, 21:42
سونی اریکسون z530 بهترین انتخاب هست و حدود 140 هزار تومان هست .
سوووت جان فكر كنم تو ميخواي يه گوشي با امكانات ان 92 رو با 50.000 تومن بخري !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم احتياج به قول چراغ جادو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشته باشي !!! تا واست پيدا كنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم همه اون امکانات رو داشته باشه ولی چشم الان نه ولی فردا پس فردا میگردم یه چیزی پیدا میکنم .ولی همونطور که گفتم گوشی صفر با اون امکانات کمتر از 150000 نشنیدم. شاید موتورولا L7 دورو بر 160 -150 باشه. باز م برات میگردم قیمت دقیق میگم . ولی بهت توصیه میکنم دست دوم نخر.
ممنون ، الهي دستتون درد نكنه :blush:
سونی اریکسون z530 بهترین انتخاب هست و حدود 140 هزار تومان هست .
ممنون ، لطفا اگر براتون ممكنه امكانات گوشي هايي رو هم كه معرفي ميكنيد رو بنويسيد :rolleye:
سوووت جان فكر كنم تو ميخواي يه گوشي با امكانات ان 92 رو با 50.000 تومن بخري !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم احتياج به قول چراغ جادو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشته باشي !!! تا واست پيدا كنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه WooKMaN جان ان 92 تاشو هست من كشويي بيشتر دوست دارم :happy:
rami_hemi
14-07-2006, 23:12
برو اینجا تمام امکانات گوشی هارو نوشته
اینجا هم قیمت گوشی های توی بازار رو پیدا میکنی ولی قیمتها قطعی نیستن . ولی میشه با وضعیت بازار تخمین زد .
دوست من با 50 تومن اون امکا نات گیرت نمیاد . :sad:
اما اگه بخوای دست دوم بخری 3650 رو بهت پیشنهاد میکنم . :happy:
آقا با 50 تومن نميتوني گوشي با اون امكانات بگيري
ان 92 رو هم كه رامبد گفت بايد يه 1 مليوني رو پولت وزاري [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترين انتخاب كه ارزون باشه موتو ال 7
و ايكس 700 سامسونگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ميتوني ان 93 هم بگيره (شوخي) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3310 بخر هر چه که بخوای داره با قیمت پایین
همون 3650 بگير
ولي گويا به نظر ميرسه سر كار باشيم!
يه بچه 5 ساله هم ميدونه با 50 تومن فقط ميشه 1100 و... گرفت
برو اینجا تمام امکانات گوشی هارو نوشته
اینجا هم قیمت گوشی های توی بازار رو پیدا میکنی ولی قیمتها قطعی نیستن . ولی میشه با وضعیت بازار تخمین زد .
ممنون از لطفتون خيلي به دردم خورد :rolleye:
دوست من با 50 تومن اون امکا نات گیرت نمیاد . :sad:
اما اگه بخوای دست دوم بخری 3650 رو بهت پیشنهاد میکنم . :happy:
ممنون :blush:
آقا با 50 تومن نميتوني گوشي با اون امكانات بگيري
ان 92 رو هم كه رامبد گفت بايد يه 1 مليوني رو پولت وزاري [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترين انتخاب كه ارزون باشه موتو ال 7
و ايكس 700 سامسونگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ميتوني ان 93 هم بگيره (شوخي) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ولي آخه ايكس 700 اون قيمتيه كه من گفتم ! ;)
3310 بخر هر چه که بخوای داره با قیمت پایین
اين كه هيچي نداره جز قيمت پايين :blink:
همون 3650 بگير
ولي گويا به نظر ميرسه سر كار باشيم!
يه بچه 5 ساله هم ميدونه با 50 تومن فقط ميشه 1100 و... گرفت
خوب اين تايپيك رو زدم كه بچه هاي پنج ساله از اين به بعد به جاي ... اسم گوشيها رو بگن :happy:
فكر كنم ارزون ترين گوشي هايي كه تقريبا مشخصاتي رو كه گفتم داشته باشن اينا هستن :thumbsdow
Motorola SLVR L6 با قيمت 138 هزار تومن
Nokia 6610i با قيمت 127 هزار تومن
Nokia 3220 با قيمت 124 هزار تومن
Sony Ericsson K300i با قيمت 128 هزار تومن
كسي گوشي دوربين دار با قابليت فيلمبرداري با قيمت پايين تر از اينها سراغ داره ؟ :wac:
به نظرتون كدوم اينا بهتر تره ؟ ;)
من فکر میکنم کا 300 سونی اریکسون....ولی نمی دونم هاااا
ببین کدوم رو بیشتر خوشت میاد...نوکیا6610 هم خوبه....
راستی علامت تعجب های توی پست اولم هم معنی خاصی نداشت والا....منظورم این بود که همه چیزایی که نفر بالایی گفته منم همونو گفتم :biggrin:
دوستان 1100 چنده ؟ فکر کنم این گوشی حدود همین قیمت باشه اگه اشتباه می کنم اصلاح کنید...
Mehdi_Full
16-07-2006, 01:08
من فكر ميكنم يه جورايي سر كاريم آخه دوست من 50 تومان بابت گوشي ميخواي بدي توفع داري برات هندي هم برقصه ؟!!!
شوخي كردم به نظر منم يه كا 300 بگيري بد نيست امكاناتش خوبه ولي دوربينش خيلي ضعيفه
rami_hemi
16-07-2006, 12:53
بابا این اولش پول توی دستش رو گفته. خب میتونه قرض کنه . حالا که کمی قیمتا دستش اومده بهتر میتونه تصمیم بگیره . ولی یکی گفته بود z530 بگیر .به نظر من هم همون رو بگیر .اگه هم یه گوشی نازک میخوای حتما" موتو L7 بگیر. L6 نگیر .سعی کن هر گوشی که میخری حافظه قابل ارتقا داشته باشه و حتما" یه راه واسه ارتباط با کامپیوتر . (بغیر از اینفرارد .چون به دردسرش نمی ارزه)
می تونه Sl45 هم بگیره.البته من هنوز دارم رو مرز 40 و 50 تومان می گم.
من فكر ميكنم يه جورايي سر كاريم آخه دوست من 50 تومان بابت گوشي ميخواي بدي توفع داري برات هندي هم برقصه ؟!!!
شوخي كردم به نظر منم يه كا 300 بگيري بد نيست امكاناتش خوبه ولي دوربينش خيلي ضعيفه
دوست عزيز داره ميگه نره شما ميگي بدوش ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه با 50.000 كا300 بخره ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يدونه 5110 بگير تمام اين امكاناتو داره تازه اس ام اس ميفرسته بازي داره شماره ميگيره دفترچه تلفن داره اس ام اس ميگيره و كلي امكانات ديگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيمتشم 20 تومن
دوست عزيز داره ميگه نره شما ميگي بدوش ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه با 50.000 كا300 بخره ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب خودش مي پرسه ما چيكار كنيم !
كا 300 دست دو بگيره
70 تومن
metal_militia
17-07-2006, 16:07
sl _45 زيمنس رم ميخوره پخش هد فونی ام پی تری هم داره تا 256 مگ رم میخوره!!!!!!!!!!!!
این بهترینه با 55 تومن
metal_militia
17-07-2006, 16:10
رادیو هم داره نوش45 تومن یه رم هم واسش بخری 50 تومن
دقیقا همونی که میخای
ک300 هم باید قید دوربینشو بزنی مفت نمارزه
واقعا" [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rami_hemi
18-07-2006, 10:58
مثل اینکه واقعا" .جدی مگیه .کارت میخوره . ولی ظاهرش خیلی قدیمی هستش.
راستی این سوووووت خودش کجاس مثل اینکه سر کارمون گذاشته.
metal_militia
18-07-2006, 14:07
اره رم میخوره
خدايي واسه خودش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الهي دست همتون درد نكنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد اگر دير جوابتون رو ميدم به خدا دو دفعه از تمام كسايي كه توي اين تايپيك پست داده بودن نقل قول زدم و دونه دونه زير نقل قولهاشون جوابهاشون رو نوشتم ولي آخرش كه اومدم بفرستمش به خاطر اينكه شونصد تا صفحه باز كرده بودم Ie ارور داد و همش پاك شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جون خودم ، من قصد سر كار گذاشتن كسي رو ندارم اگر بخوام توضيح بدم كه اين گوشي رو با اين قيمت و اين امكانات براي چي ميخوام شايد يه خورده از موضوع تايپيك منحرف بشيم :worried:
با اينكه به لطف فروشگاه آنلاين و مزخرف پي سي ورلد يك هفته هست كه كامپيوترم هيچ فاير وال و آنتي ويروسي نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي هر مدل گوشيي رو كه معرفي كرديد كلي براي پيدا كردن امكانات و قيمت و مقايسش با گوشي هاي ديگه وقت گذاشتم و تو اينترنت دربارش سرچ كردم و توي هر سايتي رفتم ( الان كامپيوترم كلكسيون ويروسهاييه كه از اين سايتها وارد كامپيوترم شدن ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اينجا كه قيمت و امكانات شونصد هزار تا گوشي رو ديدم گوشي زيمنس sl-45 به نظرم بهترين و حتي بي نظير ترين از نظر امكانات و قيمته و تنها اشكالش نداشتن دوربينه ( اگر ميخواستم گوشي بدون دوربين بخرم حتما sl-45 ميخريدم ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ميشم اگر دوستاني كه به قيمتهاي روز دسترسي دارن قيمت و امكانات سري sl زيمنس مثل sl-55 و sl-65 و ... رو بگن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم ممنون از لطف همتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما می تونی یه گوشی از بتهرین ها بخری با 500 تمان برو یه لوپ لوپ بخر یهو دیدی خدا رو چه پنهون یهو یه گوشی مبایل پلاستیکی برات در اومد :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
شوخی کردم به دل نگیر :blush:
Siemens SL55
SL56 - GSM 800/1900
General Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Announced 2003, 2Q
Status Available
Size Dimensions 82 x 45 x 22 mm, 63 cc
Weight 79 g
Display Type CSTN, 4096 colors
Size 101 x 80 pixels
- Navy key
- Retractable keyboard, like in Siemens SL10
Ringtones Type Polyphonic (16 channels)
Customization Composer, download, order now
Vibration Yes
Memory Phonebook 500 x 14 fields
Call records 10 dialed, 10 received, 10 missed calls
Card slot No
- 1.6 MB shared memory
- 20 voice dial numbers
- 20 voice commands
- 100 short messages
- SMS templates
Data GPRS Class 8 (4+1 slots), 32 - 40 kbps
HSCSD No
EDGE No
3G No
WLAN No
Bluetooth No
Infrared port Yes
USB
Features Messaging SMS, EMS, MMS, Email
Browser WAP 1.2.1
Clock Yes
Alarm Yes
Games Yes
Colors
Camera No
- Java
- T9
- Currency converter
- Calculator
- Stopwatch
- Organizer
- Voice dial
- Voice command
- Voice memo
- User profiles
- SyncML
- Optional digital camera
Battery Standard, 500 mAh Li-Po (EBA-520)
Stand-by Up to 210 h
Talk time Up to 5 h
Siemens SL65
General Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Announced 2004, June
Status Available
Size Dimensions 90 x 47.6 x 21 mm, 78 cc
Weight 99 g
Display Type TFT, 65K colors
Size 130 x 130 pixels, 7 lines
- 5-way navy key
- Downloadable logos
Ringtones Type Polyphonic (40 channels)
Customization Download, order now
Vibration Yes
Memory Phonebook Yes
Call records 100 dialed, 100 received, 100 missed calls
Card slot No
- 11 MB shared memory
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD No
EDGE No
3G No
WLAN No
Bluetooth No
Infrared port Yes
USB Yes
Features Messaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging
Browser WAP 2.0/xHTML
Games Yes - Golf, Rally + downloadable, order now
Colors 2 - Ivory, Ebony
Camera VGA, 640x480 pixels, video
- Java MIDP 2.0
- T9
- Currency converter
- Calculator
- Stopwatch
- Reminder list
- Organizer
- SyncML
- External flash as accessory
- Built-in handsfree
Battery Standard, Li-Ion 700 mAh (EBA-650)
Stand-by Up to 230
Talk time Up to 4h 3 min
نذار دلش آب ميشه(شوخي) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
WooKMaN جان دستت درد نكنه زحمت كشيدي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط قيمتشو رو يادت رفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته sl-55 رو توي shop.ir زده بود 145 تومن ولي قيمت sl-65 رو نتونستم پيدا كنم اگر لطف كني و قيمتشون رو هم بنويسي ممنون ميشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sl-55 حدودا 138.000 هستش
sl-65 حدودا 142.000 هستش
سوالي داشتي دوباره بپرس جيييگر ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahyarSAMSUNG
19-07-2006, 15:38
آره منم اس ال 55 دارم باید بگم کیفیت تصویرش در حد صفر ولی همین که اینفرارد داره خیلی عالیه
metal_militia
19-07-2006, 16:22
ولی یه نصیحت رفاقتونه گوشی های زیر 250 تومن اصلا دوربین جالبی ندارند تازه تو این رنج هم تا 500 تومن فقط ک750 (و800 و و700)سونی
6670 نوکیا کیفیت قابل قبولی دارن و بقیشون هم....
همون sl_45 با اون قيمتش خوبه تازه اينكه کیفیت پخش هد فونی ام پی تریش تو مایه های 6630 نوکیا ا
metal_militia
19-07-2006, 16:24
sl_45 هم اینفرارد داره تازه اس ال 55 رم نمیخوره
ولی 45 توانای ساپورت تا 256 مگ رو داره
راست ميگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الهي دست همتون درد نكنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونوخ ميشه لطف كنيد و قيمت و مشخصات sl-75 رو هم بديد و بگيد sl-65 و sl-75 كارت حافظه ميخورن يا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش هم دور و بر قيمت اينا گوشي ديگه اي كه امكانات اينا رو داشته باشه چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اينجا sl-65 اون مشخصاتي رو كه من ميخوام داره و قيمتش هم نسبت به امكاناتش مناسبه البته هر چي به مشخصاتي كه WooKMaN جان داده بود نگاه كردم متوجه نشدم كارت حافظه ميخوره و راديو داره يا نه ( آخه خارجكي بودش ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم ممنون از همتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sl-65 مموري نميخوره
و 11 مگ بيشتر مموري نداره
بلوتوس هم نداره
دوربينش هم وي جي اي هست
mp3 هم نميخونه
sl-75 هم مموري نميخوره
ولي مموري داخليش 52 مگه
بلوتوس داره
دوربينش هم 1.3 مگاپيكسل هست
mp3 هم پخش ميكنه
خوب قيمت sl-75 چقدره ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش هم جفتشون راديو دارن يا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيمتو نميدونم
هيچ كدوم راديو ندارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يدونه 5110 بگير تمام اين امكاناتو داره تازه اس ام اس ميفرسته بازي داره شماره ميگيره دفترچه تلفن داره اس ام اس ميگيره و كلي امكانات ديگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيمتشم 20 تومن
جون تو منفجر شدم از خنده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای ول ، باحال بود ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Nokia 6230i
General
Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Announced 2005, 1Q
Status Available
Size
Dimensions 103 x 44 x 20 mm, 76 cc
Weight 99 g
Display
Type TFT, 65K colors
Size 208 x 208 pixels, 27 x 27 mm
- 5-way navigation key
- Downloadable wallpapers, screensavers
Ringtones
Type Polyphonic (64 channels), MP3, AAC
Customization Download, order now
Vibration Yes
Memory
Phonebook 1000 entries, Photo call
Call records 20 dialed, 20 received, 20 missed calls
Card slot MMC (up to 512 MB)
- 32 MB internal memory
Data
GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD Yes, 43.2 kbps
EDGE Class 10, 236.8 kbps
3G No
WLAN No
Bluetooth Yes, v1.2
Infrared port Yes
USB Yes, Pop-Port
Features
Messaging SMS, MMS, EMail, Instant Messaging
Browser WAP 2.0/xHTML
Games 3D Golf, Street Racer, Backgammon + Downloadable
Colors Silver Grey, Black , White
Camera 1.3 MP, 1280x1024 pixels, video (QCIF)
- Push to talk
- Java MIDP 2.0
- MP3/AAC/M4A stereo player
- 3GPP/MPEG4 video player
- FM stereo radio
- Visual Radio
- T9
- Calendar
- Calculator
- Built-in handsfree
- Voice memo (up to 60 min)
- Voice command
Battery
Standard battery, Li-Ion 900 mAh (BL-5C)
Stand-by Up to 300 h
Talk time Up to 5 h
ok ویرایش شد !
منم معذرت میخوام رفیق ،
خداییش حرفت خیلی غیر منطقی و غیر منصفانه بود ، واسه همین جوش آوردم.
metal_militia
19-07-2006, 20:42
به شما كاري ندارم ولي من تا حالا نديدم بهداد حرف بيربط بزنه!!
(منظورش كلي بود)
و اينقدر زود جوش نياريد ما همه مثلا عضو يه فروميم
قرار باشه زود... به جاي انجمن موبايل ميشه ميدون شوش!!!!!!! :laughing:
در ضمن اس65 هم خوبه 1.3 مگ دوربين و رم ميخوره
160 تومن
قيمتو نميدونم
هيچ كدوم راديو ندارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون :happy:
Nokia 6230i
اين كه قيمتش بالاي 200 تومن هست :)
اس65 هم خوبه 1.3 مگ دوربين و رم ميخوره
160 تومن
توي shop.ir زده بود آخرين قيمت 198 تومن كه :blink:
هنوز هم كسي قيمت Siemens sl-75 رو نميدونه ؟ :blush:
اولا : مسخره نکردم ، فقط گفتم x-boy تیکه ی با حالی گفته .
ثانیا : یه کم فکر کن ، بعد حرف بزن .
ثالثا : اگر هم کردم ، تو لازم نیست نظر بدی ، به تو ربطی نداره ، مگه تو رو مسخره کردم ؟!!!
شیرفهم شد ؟
بابا بيخيال :blink: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كلي گفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قصدم توحين نبود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معذرت ميخام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن يه كوچولو جنبه داشته باش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ONLY_NOKIA
22-07-2006, 16:36
بی مزه بود
mahyarSAMSUNG
22-07-2006, 18:54
بي مزه بود راست ميگه
چي بي مزه بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
metal_militia
22-07-2006, 23:26
یحتمل تیکه رفیقمون ایکس بوی جان
downloadcenter
25-07-2006, 12:07
راستش من از اين Motorola SLVR L6 خيلي خوشم اومد . ضخامتش اينا خيلي كمه راحت ميشه گذاشت تو جيب .
فقط نميدونم موتورولا تو ايران چجوري كار ميكنه (آنتن دهي و ضمانت و...) واسه همين نميدونم Motorola SLVR L6 بگيرم يا سوني اريكسون (هر مدلي) .
ميشه منو راهنماييم كنين ؟
ممنون .
راستش من از اين Motorola SLVR L6 خيلي خوشم اومد . ضخامتش اينا خيلي كمه راحت ميشه گذاشت تو جيب .
فقط نميدونم موتورولا تو ايران چجوري كار ميكنه (آنتن دهي و ضمانت و...) واسه همين نميدونم Motorola SLVR L6 بگيرم يا سوني اريكسون (هر مدلي) .
ميشه منو راهنماييم كنين ؟
ممنون .
سلام دوست عزیز ،
اگه میخوای به نتیجه بهنری برسی باید یه تاپیک جدید بزنی و سوالتو توش مطرح کنی .
اگر هم نمی خوای به نتیجه بهتری برسی باز هم باید یه تاپیک جدید بزنی و سوالتو توش مطرح کنی ، چون این قانونه انجمن . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موضوع سوال شما با موضوع این تاپیک فرق می کنه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.