ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال:نرم افزاهایی که اتوماتیک از اینترنت نصب میشن آنتی ویروسند یا ویروس؟

lMlOlHlSlElNl
22-06-2012, 11:32
سلام دوستان یه چند وقتیه که یه سری نرم افزار با اسمهای مختلف ولی کاراییه یکسان خود به خود رو سیستم نصب میشه
این مشکلو من برای چند نفر دیدم که پیش اومده
یه سری نرم افزارن که قیافشون مثل آنتی ویروسه وقتی هم که نصب میشه اکثر برنامه های ویندوز مثل تسک منیجیر و مرورگر ها مثل فایر فاکس و کروم غیر فعال میشن
نمیشه هم پاکشون کرد
یه جور آنتی ویروسه که بصورت تریال نصب میشه بعد مجبورت میکنه که بری نسخه اصلیشو بخری
من قبلا که گرفتارش شدم مجبور شدم ویندوز عوض کنم البته الان nod32 پاکش کرد ولی هیچ اثری از ویروس توی لیستش نشون نداد!
اسم برنامه ای که الان نصب شد این بود
Live Security Platinum

سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به عنوان ویروس شناختش و راه پاک کردنش هم گفته ولی من هنوز نمیدونم چیه.هیچ جا هم توضیحی دربارش پیدا نکردم
ممنون میشم راهنمایی کنید

jolan57
22-06-2012, 13:18
این نرم افزارها آنتی ویروس تقلبی هستند که سعی در دزدیدن اطلاعات کاربر دارن یا اینکه از راه های دیگه برای اخاذی استفاده میکنن
متاسفانه تعداد اینها روز به روز در حال افزایش است
دستور سایت بالا رو انجام بدین و ویروس رو از روی سیستمتون پاک کنید

lMlOlHlSlElNl
22-06-2012, 19:20
یعنی nod 32 پاکش نکرده؟
چون دیگه اجرا نمیشه

jolan57
23-06-2012, 16:29
یعنی nod 32 پاکش نکرده؟
چون دیگه اجرا نمیشه
برای اینکه خیالتون راحت بشه یک لوگ از سیستمتون بگیرین تا بررسی بشه, طبق این پست
مهم : ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])آنالـیز و پاکسازی سیستم های آلوده(ابتدا پست اول را ببینید و فایل گزارش را آماده کنید) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میتونید با نرم افزار کم حجم و پرکاربرد زیر هم سیستمتون رو اسکن کنید
Malwarebytes Anti-Malware 1.61 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])