ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید لب تاپ تا 1800برای باری وفیلم

1376MAXIMUM
22-06-2012, 10:51
سلام بچه ها یه لب تاب تا1800 برای بازی فیلم می خواهم که حالا حالا ها هم سخت افزارش قدیمی نشه:20:

behrooz3229
22-06-2012, 14:13
hp 6c 55 یا 6c65

Operating system
Genuine Windows® 7 Home Premium 64

Processors
Intel® Core™ i7-2670QM
• 2.2 GHz

Chipset
Intel HM65 Express

Memory

Memory type
6 GB DDR3

Memory layout
(1 x 2 GB, 1 x 4 GB)

Memory slots
2 user accessible

Storage

Hard drive
750 GB SATA (5400 rpm)

Hard drive description
750 GB SATA (5400 rpm)

Optical drive
SuperMulti DVD±R/RW with Double Layer Support

Graphics

Graphics
AMD Radeon HD 7690M XT (2 GB DDR5 dedicated)

Expansion features

Ports
1 VGA
1 HDMI
2 Headphone-out
1 Microphone-in
2 USB 2.0
2 USB 3.0
1 RJ45

Slots
Multi-Format Digital Media Card Reader

Media devices

Webcam
HP TrueVision HD Webcam with Integrated Digital Microphone (low-light)

Input devices

Pointing device
TouchPad with on/off button and support for multitouch gestures

Keyboard
Full size with integrated numeric keypad

Communications

Network interface
Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN

Wireless
Intel 802.11 b/g/n; Bluetooth with WiDi

Power and operating requirements

Power supply type
120W AC Power Adapter

Energy efficiency
ENERGY STAR® qualified; EPEAT® Silver

Dimensions and weight

Weight
Starting at 2.91 kg

Dimensions (W x D x H)
37.8 x 24.68 x 3.52 cm

Security management

Security management
Integrated fingerprint reader

What's included

Warranty
1 year, carry-in, parts and labour

Software included
Symantec Norton Internet Security (60 days live update)
Recovery partition (including possibility to recover system
applications and drivers separately)
Optional re-allocation of recovery partition
Recovery CD/DVD creation tool
Notebook Help & Support
HP Setup Manager
HP Support Assistant
HP Recovery Manager
Cyberlink YouCam DE
Windows Live Essentials
HP Games powered by WildTangent
Adobe Reader
Adobe Flash Player
EasyBits Magic Desktop
HP CoolSense
HP ProtectSmart
HP SimplePass
HP Launch Box
Evernote
HP Security Assistant
Beats Audio
Microsoft® Office Starter: reduced-functionality Word and Excel® only, with advertising. No PowerPoint® or Outlook®. Buy Office 2010 to use the full featured software.

Zaghan_13
22-06-2012, 18:59
hp 6c 55 یا 6c65

دوست عزیز من متوجه نشدم ... این مشخصات 55 ـه یا 65؟

pouyahz
22-06-2012, 19:10
سلام
اگه برات فرقی نمیکنه من یکی دارم در حد نو 6 ماهه دارم چون پول لازمم میخوام بفروشم hp 6080se اگه خواستی mail بزن.
pouyazargari@gmail.com

1376MAXIMUM
22-06-2012, 19:33
hp 6c 55 یا 6c65

Operating system
Genuine Windows® 7 Home Premium 64

Processors
Intel® Core™ i7-2670QM
• 2.2 GHz

Chipset
Intel HM65 Express

Memory

Memory type
6 GB DDR3

Memory layout
(1 x 2 GB, 1 x 4 GB)

Memory slots
2 user accessible

Storage

Hard drive
750 GB SATA (5400 rpm)

Hard drive description
750 GB SATA (5400 rpm)

Optical drive
SuperMulti DVD±R/RW with Double Layer Support

Graphics

Graphics
AMD Radeon HD 7690M XT (2 GB DDR5 dedicated)

Expansion features

Ports
1 VGA
1 HDMI
2 Headphone-out
1 Microphone-in
2 USB 2.0
2 USB 3.0
1 RJ45

Slots
Multi-Format Digital Media Card Reader

Media devices

Webcam
HP TrueVision HD Webcam with Integrated Digital Microphone (low-light)

Input devices

Pointing device
TouchPad with on/off button and support for multitouch gestures

Keyboard
Full size with integrated numeric keypad

Communications

Network interface
Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN

Wireless
Intel 802.11 b/g/n; Bluetooth with WiDi

Power and operating requirements

Power supply type
120W AC Power Adapter

Energy efficiency
ENERGY STAR® qualified; EPEAT® Silver

Dimensions and weight

Weight
Starting at 2.91 kg

Dimensions (W x D x H)
37.8 x 24.68 x 3.52 cm

Security management

Security management
Integrated fingerprint reader

What's included

Warranty
1 year, carry-in, parts and labour

Software included
Symantec Norton Internet Security (60 days live update)
Recovery partition (including possibility to recover system
applications and drivers separately)
Optional re-allocation of recovery partition
Recovery CD/DVD creation tool
Notebook Help & Support
HP Setup Manager
HP Support Assistant
HP Recovery Manager
Cyberlink YouCam DE
Windows Live Essentials
HP Games powered by WildTangent
Adobe Reader
Adobe Flash Player
EasyBits Magic Desktop
HP CoolSense
HP ProtectSmart
HP SimplePass
HP Launch Box
Evernote
HP Security Assistant
Beats Audio
Microsoft® Office Starter: reduced-functionality Word and Excel® only, with advertising. No PowerPoint® or Outlook®. Buy Office 2010 to use the full featured software.

6c65 از 1800 بیشتر نیست قیمتش مطمئنین

pouyahz
22-06-2012, 19:43
آره 1800 هستش با ارسالش میشه 1850 میخوای؟

1376MAXIMUM
22-06-2012, 19:52
من همین رو روی لینک زیر دیدم 2000
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pouyahz
22-06-2012, 21:03
تو سایتها 50 تا 100 تا بالا پایین داره

1376MAXIMUM
23-06-2012, 07:59
کسی مدل دیگه ای پیشنهاد نمی ده؟ گرافیک های ای ام دی برای کار من بهتره با انویدیا

artyst
23-06-2012, 10:18
برای بازی بهتون این رو پیشنهاد می‌کنم: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قیمتش حدود 1 میلیون و هفصد-هشتصد هزار هست. از سری گیم هم هست.

1376MAXIMUM
23-06-2012, 12:08
اچ پی بنچ مارک هاش قوی تره ولی فقط نمی دونم ای ام دی برای بازی بهتر یا انویدیا

Bruce Wayne
23-06-2012, 12:20
اچ پی بنچ مارک هاش قوی تره ولی فقط نمی دونم ای ام دی برای بازی بهتر یا انویدیا
بذارید خیالتون رو راحت کنم
در واقع خیلی وقته که برند بازی تموم شده. در حال حاضر مدل کارت گرافیک هست که حرف اول رو میزنه
با یه مراجعه ساده به NOTEBOOKCHECK.COM میشه فهمید که مدل های AMD خیلی به صرفه تر از Nvidia هستند
مثلا از لحاظ قیمت 7690M XT با 540M برابره. ولی یه نگاهی به قدرت هاشون بندازید؟ اصلا 540M قابل قیاس نیست
در کل خیلی بهتره که AMD بخرید. سخت جون تر و سگ کار تر هم هستند. یه مثال براتون میزنم:
من دارم با 5470 که مال 5010 هست L.A. noire و GTA IV رو با آخرین گرافیک بدون افت فریم بازی میکنم (حالا اساسین که بماند). حتما میگید «مگه میشه؟» ولی تنها کافیه به تنظیمات گرافیک برید و برای هر گزینه تیک Use Application Setting رو بزنید و تمام

1376MAXIMUM
23-06-2012, 12:39
یعنی میگید hpرا بردارم

Bruce Wayne
23-06-2012, 13:13
یعنی میگید hpرا بردارم
اگر با وزنش کنار میایید

1376MAXIMUM
23-06-2012, 20:51
خیلی هم نیست من تو زمستون کیفم بیشتر از 3.5کیلو هست

1376MAXIMUM
25-06-2012, 10:20
یه سوال دیگه حد اکثر زمانی که میشه با هاش بازی کرد که صدمه نبینه چند ساعت هست؟

Bruce Wayne
25-06-2012, 14:08
یه سوال دیگه حد اکثر زمانی که میشه با هاش بازی کرد که صدمه نبینه چند ساعت هست؟
دقیقا مشخص نیست ولی برای همه لپ تاپ ها وقتیه که لپ تاپ داغ میشه. یعنی نباید بذارید داغ بشه
اما مثلا من با 5010 روزی 7-8 ساعت بازی میکنم و هنوز هم چیزیش نشده. اونم دل که خرابیش بالاست! البته داغ میکنه
نظر همه محترمه ولی به نظر من آدم بجای اینکه مراعات لپ تاپ رو بکنه موقع بازی یه فن بخره (یا بسازه) که خنک کنندگی اش بالا باشه. اگر هم صدا بده مشکلی نیست. یه هدفون میذاره تو گوشش و بازی میکنه. صدای فن هم اذیتش نمیکنه و تازه لپ تاپ هم خنک میمونه.

1376MAXIMUM
25-06-2012, 18:16
دقیقا مشخص نیست ولی برای همه لپ تاپ ها وقتیه که لپ تاپ داغ میشه. یعنی نباید بذارید داغ بشه
اما مثلا من با 5010 روزی 7-8 ساعت بازی میکنم و هنوز هم چیزیش نشده. اونم دل که خرابیش بالاست! البته داغ میکنه
نظر همه محترمه ولی به نظر من آدم بجای اینکه مراعات لپ تاپ رو بکنه موقع بازی یه فن بخره (یا بسازه) که خنک کنندگی اش بالا باشه. اگر هم صدا بده مشکلی نیست. یه هدفون میذاره تو گوشش و بازی میکنه. صدای فن هم اذیتش نمیکنه و تازه لپ تاپ هم خنک میمونه.
فن ها شون اونقدر تاثیر داره که بشه مثل کامپیوتر خونلی باها شون بازی کرد؟

Bruce Wayne
25-06-2012, 19:50
فن ها شون اونقدر تاثیر داره که بشه مثل کامپیوتر خونلی باها شون بازی کرد؟
فن خود لپ تاپ که هیچی. گذاشتن که لپتاپ نسوزه!
فن های کارخونه ای هم که اصلا. شاید اگر خیلی بالا مثلا 200-300 تومن هزینه کنید تازه اگر همچین قیمتی باشه بتونه خنک کنه. روی کارخونه ای ها حساب نکنید
اما دستساز ها... بسته به نوعش میتونه خیلی هم مفید باشه. مثلا خودتون یه آرمیچر بزرگ بخرید با یه آدابتور و یه پره. وصلش کنید به برق. تازه اگر بتونید مثل کولر محیط زیر فن رو خنک کنید خیلی هم مفید میشه. من خودم یه طرح ریختم. نمیدونم اگر خواستید آپلودش کنم. هنوز خودم آزمایشش نکردم ولی به نظرم جواب میده

1376MAXIMUM
25-06-2012, 22:44
فن خود لپ تاپ که هیچی. گذاشتن که لپتاپ نسوزه!
فن های کارخونه ای هم که اصلا. شاید اگر خیلی بالا مثلا 200-300 تومن هزینه کنید تازه اگر همچین قیمتی باشه بتونه خنک کنه. روی کارخونه ای ها حساب نکنید
اما دستساز ها... بسته به نوعش میتونه خیلی هم مفید باشه. مثلا خودتون یه آرمیچر بزرگ بخرید با یه آدابتور و یه پره. وصلش کنید به برق. تازه اگر بتونید مثل کولر محیط زیر فن رو خنک کنید خیلی هم مفید میشه. من خودم یه طرح ریختم. نمیدونم اگر خواستید آپلودش کنم. هنوز خودم آزمایشش نکردم ولی به نظرم جواب میده
خود تون کدوم را استفاده می کنید ؟

Bruce Wayne
26-06-2012, 00:05
خود تون کدوم را استفاده می کنید ؟
من؟! هیچی:31:
من که 5010 رو گذاشتم روی یه میز کوتاه و خودم هم لم میدم و معمولا با دسته بازی میکنم! کلا راحتم با لپ تاپم. تعارف که نداریم! فن بخواد خودش میگه:31:
الان دو ساله از عمرش میگذره. اون اوایل منم دنبال فن بودم. ولی الان دیگه همینجوری هم عمرش رو کرده. چون توی این دو سال یه بار هم خرابی نداشته و حداقل به نظر من واسه یه دستگاه الکترونیک عمر بالایی محسوب میشه
اگر یه لپ تاپ جدید بخرم فقط و فقط از فن دستساز استفاده میکنم. هم از کاراییش مطمئنم هم از قطعات بکار رفته توش. فقط یکم دانش فیزیک میخواد و حوصله. باور کنید این کارخونه ای ها دو کلاس فیزیک نخوندن. از بعضی فن ها واقعا خنده ام میگیره

1376MAXIMUM
26-06-2012, 00:27
من؟! هیچی:31:
من که 5010 رو گذاشتم روی یه میز کوتاه و خودم هم لم میدم و معمولا با دسته بازی میکنم! کلا راحتم با لپ تاپم. تعارف که نداریم! فن بخواد خودش میگه:31:
الان دو ساله از عمرش میگذره. اون اوایل منم دنبال فن بودم. ولی الان دیگه همینجوری هم عمرش رو کرده. چون توی این دو سال یه بار هم خرابی نداشته و حداقل به نظر من واسه یه دستگاه الکترونیک عمر بالایی محسوب میشه
اگر یه لپ تاپ جدید بخرم فقط و فقط از فن دستساز استفاده میکنم. هم از کاراییش مطمئنم هم از قطعات بکار رفته توش. فقط یکم دانش فیزیک میخواد و حوصله. باور کنید این کارخونه ای ها دو کلاس فیزیک نخوندن. از بعضی فن ها واقعا خنده ام میگیره
درس فیزیک خونده باشن حتی از مغز تو خالیشون هم استفاده نکردن برای ساختش البته بعضی ها شون وقعا خوبه
با یکی دو ساعت پشت سر هم بازی اصلا نیاز به فن داره؟

Bruce Wayne
26-06-2012, 01:10
درس فیزیک خونده باشن حتی از مغز تو خالیشون هم استفاده نکردن برای ساختش البته بعضی ها شون وقعا خوبه
با یکی دو ساعت پشت سر هم بازی اصلا نیاز به فن داره؟
به نظر من نه. فقط لپ تاپ باید روی یه جای صاف باشه (مثل شیشه یا چوب) نه یه جایی مثل فرش
البته بسته به نوع نگهداری هم داره. مثلا یکی مثل من اینقدر با لپ تاپ بازی میکنه که آخرش خاموش میکنه، یا مثل قدیم هام تا یکم لپ تاپ داغ کنه فوری دست از کار بکشه. ولی به طور متوسط با یکی دو ساعت بازی نیازی به فن نداره

amin666
26-06-2012, 09:18
این رو هم توجه کنید که همه فنها خاصیت مکشی دارند.یعنی مثل پنکه باد رو نمی زنن تو لپتاپ.مثل جارو برقی هوا رو می کشن از لپتاپ.واسه همینه که شما فکر می کنید باید مثل پنکه لپتاپ رو خنک کنه.اونجوری هم نیست که دو کلاس فیزیک نخ.منده باشن.این کار هم دلایل خودش رو داره/کلا اگه هوایی که وارد لپتاپ می شه گرم باشه فایده نداره.بهتره هوای اتاقتون خنک باشه تا تهویه درست انجام بشه.فن فقط کاری م کنه که هوایی که فن لپتاپ می ده بیرون بهتر خارج شه.نه اینکه مستقیم خنکش کنه.اگه باد بزنه تو که هوا از داخل لپتاپ خارج نمی شه!کلا فن زیاد تاثری نداره.سعی کنید زیر لپتاپ خالی باشه که هوا جریان دلشته باشه.خود hp coolsense هم اگه دور فن رو تو بازی زیاد کنید خیلی بیشتر تاثیر داره تو خنک کردن

1376MAXIMUM
26-06-2012, 10:53
این رو هم توجه کنید که همه فنها خاصیت مکشی دارند.یعنی مثل پنکه باد رو نمی زنن تو لپتاپ.مثل جارو برقی هوا رو می کشن از لپتاپ.واسه همینه که شما فکر می کنید باید مثل پنکه لپتاپ رو خنک کنه.اونجوری هم نیست که دو کلاس فیزیک نخ.منده باشن.این کار هم دلایل خودش رو داره/کلا اگه هوایی که وارد لپتاپ می شه گرم باشه فایده نداره.بهتره هوای اتاقتون خنک باشه تا تهویه درست انجام بشه.فن فقط کاری م کنه که هوایی که فن لپتاپ می ده بیرون بهتر خارج شه.نه اینکه مستقیم خنکش کنه.اگه باد بزنه تو که هوا از داخل لپتاپ خارج نمی شه!کلا فن زیاد تاثری نداره.سعی کنید زیر لپتاپ خالی باشه که هوا جریان دلشته باشه.خود hp coolsense هم اگه دور فن رو تو بازی زیاد کنید خیلی بیشتر تاثیر داره تو خنک کردن
من الان کیسم تو بازی هایی که یه خورده پردارش می خواهد دمای سی پی یوم به 100 هم میرسه
می ترسم که تو لب تاب چون همه چیزش به هم چسبیده دماش زیاد شه و مشکل ساز شه

Bruce Wayne
26-06-2012, 13:17
همه فن ها خاصیت مکشی دارند؟؟؟؟؟ شما مطمئنی؟ فن های خود لپ تاپ یا نه؟
والله ما هرچی فن کارخونه ای دیدیم هوا رو میده به لپ تاپ. ببینید، از نظر فیزیک هم همین درسته. باید فنی باشه که هوای زیر فن که خنکه رو به لپ تاپ بده و لپ تاپ هم اون هوای وارد شده رو به بیرون میده (توسط فن موجود در خودش). منتها این هوای سرد طی عبور از محیط لپ تاپ گرم میشه و سپس میره بیرون. اگر هم فن لپ تاپ بده بیرون و هم فن جانبی هیچ تاثیری در سرد شدن لپ تاپ نداره
البته اونی که گفتم دو تا کلاس فیزیک نخوندن اغراق بود. مثلا ایراد خیلی از فن ها اینه که با USB کار میکنند. خوب این باعث میشه که ولتاژ کمتری به آرمیچر برسه و طبیعتا اون هم کمتر میچرخه. اما اگر فنی باشه که با آداپتور کار کنه اوضاع خیلی بهتر میشه. مثل این میمونه که کولر خونتون با برق USB کار کنه!
اون کسی که نگران جابجایی راحت تر فن جانبی اش هست دیگه بازی سنگین هم انجام نمیده. یعنی مثلا یکی بیاد تو مترو (تازه اگر خلوت باشه) بشینه COD رو روی آخرین گرافیک بازی کنه و توقع هم داشته باشه یه فن هم همراه لپ تاپ باشه!

بازم میگم دستساز ها پر مصرف تر ولی کارامد تر هستند. تازه خرج درست کردنشون هم کمتره. مثلا فنی درست بشه که آرمیچر توی یه محفظه باشه و اون محفظه رو با یخ خنک کنیم. اونوقت هوایی که به بیرون میره خیلی خنکه. مثل کولر
تاثیر هوای سرد وارده به لپ تاپ خیلی خیلی بیشتر از خروج هوای گرم از لپ تاپه. یه مثال خیلی ملموس:
شما گرمتونه. حاضرید صورتتون رو جلوی پنکه بگیرید یا جلوی هواکش؟؟؟ کولر بهتر سردتون میکنه یا پنکه؟؟؟

amin666
26-06-2012, 16:36
خب اکثر کولپدهای معروف مکشی هستند تااونجا که می دونم.البته احتمالا برعکس رو هم داریم که مثل پنکه عمل کنه.من ندیدم.در هر صورت خیلی از لپتاپها فنشون مکشیه .(یعنی مثلا هوای تازه رو می دن به لپتاپ و هوای گرم رو از یه طرف خارج می کنند) من قبلا یه جا می خوندم که اگه فن لپتاپ مکشیه کول پد هم مکشی باشه بهتره.شاید دلیلش اینه که کول پئها اکثرا مکشی اند.من خودم کول پد نداشتم هیچ وقت.ولی فکر نکنید این کمپانی ها عقلشون نمی رسه که کول پد مثلا دمشی بسازن!حتما دلیلی داره.مثلا شما می خواید فن لپتاپ رو تمیز کنید از پنکه استفاده نمی کنید که!از جاروبرقی استفاده می کنید.چون اگه مثلا از سشوار استفاده کنید احتمال اسیب دیدگی بیشتره.خیر سرم امتحان دارم من!شا دوست داشتی از سیستم خودت استفاده کن اگه بعد سه چهار ماه لپتاپت کار کرد بگو ما هم یسازیم!!:دی

Bruce Wayne
26-06-2012, 18:05
خب اکثر کولپدهای معروف مکشی هستند تااونجا که می دونم.البته احتمالا برعکس رو هم داریم که مثل پنکه عمل کنه.من ندیدم.در هر صورت خیلی از لپتاپها فنشون مکشیه .(یعنی مثلا هوای تازه رو می دن به لپتاپ و هوای گرم رو از یه طرف خارج می کنند) من قبلا یه جا می خوندم که اگه فن لپتاپ مکشیه کول پد هم مکشی باشه بهتره.شاید دلیلش اینه که کول پئها اکثرا مکشی اند.من خودم کول پد نداشتم هیچ وقت.ولی فکر نکنید این کمپانی ها عقلشون نمی رسه که کول پد مثلا دمشی بسازن!حتما دلیلی داره.مثلا شما می خواید فن لپتاپ رو تمیز کنید از پنکه استفاده نمی کنید که!از جاروبرقی استفاده می کنید.چون اگه مثلا از سشوار استفاده کنید احتمال اسیب دیدگی بیشتره.خیر سرم امتحان دارم من!شا دوست داشتی از سیستم خودت استفاده کن اگه بعد سه چهار ماه لپتاپت کار کرد بگو ما هم یسازیم!!:دی
شاید
چرا باید سیستمم خراب بشه؟ قرار نیست که روی لپ تاپ آب بریزم یا بازش کنم...

1376MAXIMUM
26-06-2012, 20:56
رفتم خمیر سیلیکون گرفتم cpuم را هم باد گرفتم تمیزش کردم ودو باره سر هم کردم حالا دماس به 40 هم نمی رسه دلم برای هنگ هاش تنگ شده نتیجه این شد که دمای لپ تاپ بعد از دوسه ساعت بازی پشت سر هم خیلی هم داغ نمیشه.:20: