PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اجرا فایل متنی (txt) در محیط برنامه

hamedre81
21-06-2012, 18:47
چطوری می تونم یه فایل منتی که طولانی هست تو محیط برنامه باز کرد؟

من از این کد استفاده می کنم اما این کد اصلا ربان فارسی رو پشتیبانی نمی کنه

Dim FileLength
Open "yourfile.txt" For Input As #1
FileLength = LOF(1)
var1 = Input(FileLength, #1)
Text1.Text = var1
Close #

آیا راهی دیگر هم وجود دارد که زبان فارسی رو پشتیبانی کنه؟

Akbar"22"
21-06-2012, 22:09
این کد که نوشتم فقط برای فایل های ترتیبی کاربرد داره مثلا نرم افزار NotPad . تو فایل های متنی با پسوند TXT امتحان کردم مشکلی نبود .

به جای .\Document.txt مسیر فایل رو باید بدیی ، بعد از اجرا کردن برنامه تمام محتویات فایل متنی درون یک textbox قرار می گیرد . (مشخصه Multi Line کنترل TextBox رو True کنید )

:12:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

امیدوارم این پست به درت بخوره . :13:
اگه توضیح بیشترم خواستی بگو در مورد دستورات .

hamedre81
21-06-2012, 22:34
ممنون از پاسختون

من نمی دونم کدی که داده بودید کار کرد متن رو تو محیط برنامه باز کرد اما با زبان فارسی مشکل داشت ,فارسی نمی تونه بنویسه و فقط کلمات ( ط ظ ک +) رو به جای متن می نویسه.

n00b
22-06-2012, 00:23
تست کنید ببینید کار میکنه........!!!!!!!!!!///////// :12:

این برنامه فقط برای باز کردن فایل های Unicode نوشته شده و فایل هایی که با سیستمANSI کد شدن رو درست باز نمیکنه.....///// :13:
موفق باشید! :46:

Akbar"22"
22-06-2012, 06:02

این برنامه فقط برای باز کردن فایل های Unicode نوشته شده و فایل هایی که با سیستمANSI کد شدن رو درست باز نمیکنه.....///// :13:

رو سیستم من کار نکرد . اگر هم کار می کرد تمام محتویات فایل رو تو یک سطر می آورد و حتی با true کردنمشخصه Multi Line حل نمی شد .

hamedre81
22-06-2012, 08:49

اگر من فایل منتی رو از utf-8 به Unicode تبدیل می کردم با کدی که شما داده بودید باز می شد ولی حروف ک گ پ رو نمی نوشت .

آیا برای باز کردن UTF-8 راهی وجود نداره؟

n00b
22-06-2012, 13:12
جناب 22"Akbar" احتمالاً فایلی که امتحان کردید Unicode نبود.../// وگرنه باید کار کنه...////:13:
متن رو چه دقیقاً چه جوری به شما نشون میداد...؟؟؟/// به صورت علامت سوال یا متن درست..../// ..............//// :20:

اگر من فایل منتی رو از utf-8 به Unicode تبدیل می کردم با کدی که شما داده بودید باز می شد ولی حروف ک گ پ رو نمی نوشت .

آیا برای باز کردن UTF-8 راهی وجود نداره؟

احتمالاً مشکل از فونت TextBoxه.../// فونت رو مثلاً رو Tahoma بذارید و دوباره امتحان کنید..../// :9:
راه های دیگه ای هم وجود داره...// مثلاً ADOStream و.../// ولی این ساده ترینشون بود.../// اگه عملی نیست بگید تا یه روش دیگه رو امتحان کنیم...//// :10:

hamedre81
22-06-2012, 16:59
ممنون از همتون مشکل اصلیم حل شد .اما هر نوع فرنت براش انتخاب می کنم عدد 5 رو نمی نویسه .

یه سوال دیگه چطوری می تونم متن رو از که تو برنامه نوشن می ده از راست به چپ باشه (مثلا اگر یه جمله چند خطی کوچیک باشه سمت چپ می نویسه )

حالت righttoleft رو روی true گذاشتم اما درست نشد آیا راهی دیگه هستکه متن رو از سمت راست شروع کنه به نوشتن؟

n00b
22-06-2012, 20:08
ممنون از همتون مشکل اصلیم حل شد .اما هر نوع فرنت براش انتخاب می کنم عدد 5 رو نمی نویسه .

یه سوال دیگه چطوری می تونم متن رو از که تو برنامه نوشن می ده از راست به چپ باشه (مثلا اگر یه جمله چند خطی کوچیک باشه سمت چپ می نویسه )

حالت righttoleft رو روی true گذاشتم اما درست نشد آیا راهی دیگه هستکه متن رو از سمت راست شروع کنه به نوشتن؟
اگه متنتون فارسیه بهتره که خاصیت righttoleft برابر true باشه....///////// :9:
واسه نشون دادن کارکتر ها از راست به چپ هم باید مقدار خاصیت Alignment رو برابر 1 (Right Justify) قرار بدید...//// کافیه کنترل مورد نظرتون رو انتخاب کنید تا از پنجره ی Properties به این خاصیت ها دسترسی پیدا کنید.../////// البته با نوشتن کد هم میشه این کار رو انجام داد...////////// :13:

hamedre81
22-06-2012, 21:22
از همتون ممنون بخصوص n00b و22"Akbar" که کمک بسیاری به من کردند

ببخشید یه سوال دیگه

کدی هست که جلو تغییر سایز برنامه رو بگیره (موقع اجرا)

n00b
22-06-2012, 22:52

ببخشید یه سوال دیگه

کدی هست که جلو تغییر سایز برنامه رو بگیره
منظورتون از تغییر سایز برنامه چیه......//////// :13:
اگه منظورتون تغییر اندازه ی پنجره ی برنامتونه... باید خاصیت BorderStyle پنجرتون رو برابر 1 (Fixed Single) یا 3 (Fixed Dialog) قرار بدید... تفاوت این دو تا اینه که وقتی این مقدار برابر 1 باشه برنامتون تو TaskBar (قسمتی از نوار استارت منو که نرم افزار های در حال اجرا نمایش داده میشن...) نشون داده میشه ولی اگه برابر 3 باشه برنامه تون تو این قسمت نمایش داده نمیشه.../////// معمولاً فقط Border Style پنجره اصلی برنامه رو 1 میذارن... بقیه پنجره های فرعی رو برابر 3 یا 4 یا...////// :9:
پیشنهاد می کنم چندتا کتاب آموزش ویژوال بیسیک مطالعه کنید...///// :11:

Akbar"22"
23-06-2012, 07:03

ببخشید یه سوال دیگه

همون طور که تو پست قبلی دوستمون به مشخصه ای اشاره کرد میتونید از اون استفاده کنید برای دسترسی بهتر به تغییرات سایز برنامه از این مشخصه ها نیز می تونید استفاده کنید :

StartUpPosition

WindowState

(توضیحاتشون رو هم نوشته بودم ولی در یک لحظه مرورگر موقتا بسته شد و بعد از باز شده همه چیز بر باد رفته .
البته اونقدرم نیاز به توضیح ندارند با یکبار به کاربردن بردن می تونید به راحتی کاربردشون رو بفهمید)

ScaleHeight و ScaleWidth :

این دو مشخصه اندازه صفحه نمایش کاربر در اختیار برنامه نویس قرار می دهد .

البته شما کد میخواستید ولی ما فقط مشخصاتی رو به شما پیشنهاد کردیم که میتونید از طریق اونا کدنویسی هم کنید .

:20:

hamedre81
23-06-2012, 09:35
ممنون از کمک همتون

sosani2007
23-09-2012, 09:37
برای اینکه مشکلتون با زبان فارسی در VB حل بشه کافیه یک ونت فارسی مثا B Nazanin انتخاب کنید
همش همین این قدر که جنجال و استفاده از API نداشت