مشاهده نسخه کامل
: مشکل !!!!!!!!!!!!!!!!!
ali4561m
21-06-2012, 18:36
اساتید مادبرد من giga 945 ]ست پورت های Usb کار میکنن ولی فلش نمیخونن-هارد رو پارتیشن کردم -ده تا ویندوز عوص کردم -بایاس رو دیفالت کردم -بایاس رو اپدیت کردم نشد که نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال دوم پردازنده 3.4 /4mb قویتره یا amd 145x2
shetabandeh
22-06-2012, 12:19
سلام؛ یعنی قبلا کار میکرده بعد از کار افتاده ؟ یا از اول اینجوری بوده؟ پورتهای روی خود مادربرد کار میکنه؟ "کار میکنن ولی فلش نمیخونن" یعنی چی؟
اون فلش روی یه سیستم دیگه کار میکنه ؟ اگه کار میکنه و هر دیوایس usb دیگه ای هم میزنین به سیستم بازم کار نمیکنه سیستمتون ایراد داره
علاوه بر تعویض ویندوز و آپدیت بایوس درایور های سیستم رو هم آپدیت کنید و یو اس بی ها رو از داخل دیوایس مینیجر یک دور unstall و دوباره نصب کنید
درست نشد تست کنید ببینید یو اس بی های عقب از بایوس فعالند یا نه
یو اس بی های جلو سیمشو بکنید و جای پورتشو عوض کنید
درست نشد یا مشکل از پاور است یا خود مین اگه از مین باشه پورت یو اس بی باید اول از همه ولتاژ گیری بشه اگه ولتاز داشت خط دیتا و کلاک و در آخر چیپ جنوبی بررسی بشه
ali4561m
22-06-2012, 17:15
اون فلش روی یه سیستم دیگه کار میکنه ؟ اگه کار میکنه و هر دیوایس usb دیگه ای هم میزنین به سیستم بازم کار نمیکنه سیستمتون ایراد داره (آره رو سیستم دیگه هم جواب میده)
علاوه بر تعویض ویندوز و آپدیت بایوس درایور های سیستم رو هم آپدیت کنید و یو اس بی ها رو از داخل دیوایس مینیجر یک دور unstall و دوباره نصب کنید (این کار رو انجام دادم نشد)
درست نشد تست کنید ببینید یو اس بی های عقب از بایوس فعالند یا نه (از بایاس هم فعالند و هم بایاس رو هم ریست و هم آپدیت کردم)
یو اس بی های جلو سیمشو بکنید و جای پورتشو عوض کنید (ارونا رو در اوردم و همینطور کل وسایل متصل به مادربرد و حتی درایو ها )
درست نشد یا مشکل از پاور است یا خود مین اگه از مین باشه پورت یو اس بی باید اول از همه ولتاژ گیری بشه اگه ولتاز داشت خط دیتا و کلاک و در آخر چیپ جنوبی بررسی بشه
فقط پاور رو عوض نکردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mhhojati
25-06-2012, 16:26
منم قبلا همچین مشکلی رو با یه مادربورد asus داشتم بردم گارانتی عوضش کرد فکر نکنم پاورت مشکلی داشته باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.