PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ برای رفع نیاز به قیمت 1میلیون

eragorn
21-06-2012, 13:47
سلام به دوستان عزیز و استادان گرامی پی سی ورد
من با مشاوره دوستان پی سی ورد یه سیستم دسکتاپ گرفتم و واقعاً راضی بودم، بهترین سیستم شد.

الان هم قصد خرید یه لپ تاپ دارم و نیازمند راهنمایی ارزشمندتونم

اولا بگم یه لپ تاپی میخوام که حد اقل تا چهار پنج سال دیگه با نیاز های زیر ساپورتم کنه چون اصلاً دیگه امکان خرید ندارم :

کار هایی که مد نظرمه شاید گاهی یک بازی باشه مثل CallofDuty و PES یا Assassins که اینارو کاملاً روان و با کیفیت مطلوب بیاره (کیفیت و مات نبودن تصاویر و وضوح برام مهم هست )

با اینترنت ، آفیس و فتو شاپ کارم خیلی زیاد هست و درآینده شاید با نرم افزار های طراحی وب سرو کار داشته باشم.

و بخاطر رشتم احتمال داره به نرم افزار اتو کد و یا 3D Max هم بر بخورم
(( ولی سرعت این دو مورد برام اهمیت آنچنانی نداره ، اگه رندرشون زمانبر هم باشه مشکلی نیست فقط مشکل سخت افزاری (ازنظر حرارتش) پیدا نکنه و یا موقع کار ریستارت نکنه))

بقیش هم که فیلم و آهنگ و چیز های ساده

یه لپ تاپ 15.6 اینچی مقاوم و کیبورد خوب ..

حدود 1 میلیون و دویست میتونم خرج کنم اگرم به نظر شما با توجه به نیازهام یه سیستم ارزون تری برام کفایت میکنه چه بهتر !!!

هر چیز که شما اساتید صلاح میدونید پیشنهاد بدید.

یه دنیا ممنون

eragorn
22-06-2012, 14:48
من انقد بد توضیح دادم موارد استفادمو ؟؟؟
چرا کسی جواب نمیده ؟؟؟

Mr.Mazmamfi
22-06-2012, 15:06
من انقد بد توضیح دادم موارد استفادمو ؟؟؟
چرا کسی جواب نمیده ؟؟؟

سلام
عذر خواهی میکنم بخاطر دیر پاسخ دادن :11:

با توجه به بودجه ای که دارید ، شما میتونید یه core i3 خریداری کنید ، که فکر میکنم برای کارهایی که شما از لپ تاپ انتظار داری ، کافی نباشه ، و پیشنهاد میکنم یه مقداری بودجتون رو افزایش بدید که حداقل بتونید core i5 بخرید.

در مورد گرافیک و بازی هم فکر کنم همون گرافیک اینتل 3000 جوابگو باشه :

اینم تاپیکش :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته مثل اینکه یکی از بچه ها گفته بازی Assassins رو خوب اجرا نمیکنه .

شما اگر بتونی بودجتو افزایش بدی ، مدل 4530 میتونه گزینه ی مناسب براتون باشه .

با گرافیک Ati 6490 و core i5 هست . ( حدود 1150 باید باشه )

موفق باشید .

eragorn
22-06-2012, 15:18
از دیروز تا حالا من انجمن رو خیلی گشتم
و الان هم احتمال میدم که 200 هزار تومن به بودجم اضافه بشه
تا حدود یک و دویست حتی یک و سیصد چه پیشنهادی دارین ؟
من به اینا رسیدم :

HP 4530 i5
ACER 5755
DELL 5110
Lenovo Z570

که این DELL کانفیگش از اونا بالاتره ولی مث اینکه زیاد اینو پیشنهاد نمیکنن .. دلیلش چیه ؟؟

Mr.Mazmamfi
22-06-2012, 15:33
تا حدود یک و دویست حتی یک و سیصد چه پیشنهادی دارین ؟
من به اینا رسیدم
HP 4530 i5
ACER 5755
DELL 5110

بهترین مدل ها همیناس .
مدل های پرفروشی بوده و امتحانشو پس داده ، ( البته قید 5110 رو بزن )

که این DELL کانفیگش از اونا بالاتره ولی مث اینکه زیاد اینو پیشنهاد نمیکنن .. دلیلش چیه ؟؟

خرابیه بالا .

فقط یه سوال میمونه که خودت باید از بچه های 5755 دار بپرسی :

اینم تاپیکشون :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد کیفیت صفحه نمایش سوال کن ، و ببین برای کار با فتوشاپ خوبه یا نه .

من نظری در این باره نمیدم .
چون گرافیست کار ها به صفحه نمایش حساسن ولی برای من اهمیت نداره و تمام رفیق های گرافیستم ، از من ایراد میگیرن ، گفتم الان بگم بهت بعدا که خریدی مارو نفرین نکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی اگر تا 1300 بخوایی هزینه کنی مدل Z570 هم هست ( من اینو اول پیشنهاد میدم )

موفق باشید.

eragorn
22-06-2012, 15:46
شما بازار رو چه طوری پیش بینی میکنین ؟
قیمت ها خیلی بالا رفتن ، دیگه پایین نمیان ؟؟

eragorn
22-06-2012, 17:45
( البته قید 5110 رو بزن )
خرابیه بالا .

من فقط نگرانم آمار خرابی این لپ تاپ DELL ( بخاطر قیمت پایینتر نسبت به رقبا ) یه وقتی مثل CPU های کیس نباشه که میگن INTEL خوبه و AMD ضعیف ؛
ولی الان که AMD دارم خیلی بهتر از INTEL کار میکنه برام ...

Mr.Mazmamfi
22-06-2012, 20:11
من فقط نگرانم آمار خرابی این لپ تاپ DELL ( بخاطر قیمت پایینتر نسبت به رقبا ) یه وقتی مثل CPU های کیس نباشه که میگن INTEL خوبه و AMD ضعیف ؛
ولی الان که AMD دارم خیلی بهتر از INTEL کار میکنه برام ...

خیر عزیزم این جوری نیست .

core i5 یی که تو لپ تاپ 5750 و 5755 هست تو 5110 هم هست . فرقی ندران . مابه خاطر خرابیه بالاش پیشنهاد نمیدیم . ( کیفیت مطلوبی نداره )

Mr.Mazmamfi
22-06-2012, 20:13
شما بازار رو چه طوری پیش بینی میکنین ؟
قیمت ها خیلی بالا رفتن ، دیگه پایین نمیان ؟؟

حدود یه ماه پیش قیمت ها اومد پایین ولی به حالت اول برنگشت و حالا حالا ها هم بر نمیگرده . و اگر اشتباه نکنم قیمت ها فعلا رو همون حالت یه ماه پیش مونده ، شاید یه 20 تومن بالا پایین شده باشه .

شاید قیمت ها موقعی که مدل های ایوی بریج وارد بازار بشن بیاد پایین . ( نمیدونم کی وارد میشه ، دست شرکت های وارد کننده هست و هر موقع عشق کنن وارد میکنن )

موفق باشید.

pouyahz
22-06-2012, 23:38
من یه hp 6080se مشخصات زیر دارم

CPU: INTEL i7 - 2630M (2.9 Ghz) / CACHE: 6.0 MB / RAM: 6GB DDR3 / HDD: 750 GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED hd / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI 6770 - 1GB GDDR5 / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + HDMI + FINGERPRINT + USB3 / 2.7 Kg / DOS

هفت ماهه خریدم از نو هم بهتره فقط چون پول لازمم میخوام بفروشم
اگه کسی رو میشناسین بگین ایمیل بزنه

قیمتشم 1200000

pouyazargari@gmail.com

Highbury
24-06-2012, 15:25
از 1 تومان به 1200 و بعدش به 1300 رسیدین! خواهشا اول بودجتون رو دقیق اعلام کنید تا تاپیک طولانی تر نشه. ممنون
تو این رنج ایسر5755 و hp4530 و سامسونگ e5z برای شما مناسب هست که انتخابتون سلیقه ای میتونه باشه.
5110 رو هم بیخیال شو
پستهای مسترمزممفی هم تایید میشه.
خرید لبتاب کارکرده مسئولیتشون پای خودتان هست و باید از نزدیک باهاشون کار شه

artyst
24-06-2012, 17:07
acer 5755 حرف نداره

eragorn
25-06-2012, 01:37
از 1 تومان به 1200 و بعدش به 1300 رسیدین! خواهشا اول بودجتون رو دقیق اعلام کنید تا تاپیک طولانی تر نشه.

بله. متوجهم ولی اولش قرار نبود زیاد بشه بعداً شد! واقعاً این مبلغ پول کمی نیست برام!! ... میخوام یه چیز عمری بگیرم بخاطر همون مردد هستم ..

شده قرض و قوله هم کنم میخوام یه چیز عالی و عمری گیرم بیاد برای همون کش دار شد تاپیک عذر میخوام

جنس دست دوم رو هم منصرف شدم

انتخاب هام شد Hp 4530 i5 و Acer 5755 i7 و Lenovo Z570 i5

اجازه بدین به بازار هم سر بزنم و بیام اینجا در ادامه این تاپیک با توجه به قیمت ها یک مشاوره دیگه از اساتید بگیرم...

خیلی ممنونم:40: