ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دستگاه مدیا پلیر با سیستم عامل آندروید 4 ATV3000 - Smart TV Box

xdvbxkaomx
20-06-2012, 23:30
سلام دوستان من دنبال یه مدیا پلیر خوب ترجیحا آندرویدی بودم که بطور شانسی به این مدل برخوردم :
ATV3000 - Smart TV Box ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کسی اطلاعاتی درباره اون داره ؟
تا حالا کسی از اون خریداری کرده ؟
آخه یه آگهی دیدم که تو ایران هستش و میشه اونو خرید من تو اولین فرصت قیمت روزشو میگیرم و میزارم همینجا اگه کسی تونسته اونو بخره درباره کارایی هاش توضیح بده .

اینم لینک آگهی فروشنده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

1- سرعت و قدرت دستگاه در لود فایلهای سنگین مخصوصا MKV فایلهای بالای 15 و 20 گیگ .
2- ساپورت زیرنویس فارسی SRT
3- امکانات مربوط به زیرنویس اعم از تغییر رنگ ، تغییر فونت ، تغییر اندازه فونت و سایه و ...( در صورت امکان با گذاشتن نمونه عکس )
4- ساپورت دستگاه پخش بلوری خارجی از پورت USB
5- ساپورت انواع فورمتهای ویدئو
6- ساپورت ایمیج های DVD و BLUERAY
7- بررسی نحوه نصب برنامه های آندرویدی
8- بررسی نحوه پخش فیلمها از طریق برنامه های آندرویدی مثل MXPLAYER که انصافا امکانات زیادی برای پخش فایلهای تصویری داره و حدود 50 فورمت صوتی و تصویری ( تقریبا هر فورمتی ) رو ساپورت میکنه و اصولا با وجود چیپ ARM CORTEX A9 هشتصد مگاهرتزی نباید مشکلی با پخش انواع فایلهای ویدیویی داشته باشه .

خواهشا هرکس تونست تست کنه اطلاعاتشو اینجا بزاره ممنون از همه .اینهم اطلاعاتی درباره دستگاه که از سایتش پیدا کردم .

Enjoy TV Box ATV3000 - Smart TV Box with HDD Bay

The ATV3000, also called Android TV Gold TV box, is a box connected to your TV HDMI input that turn your TV to a multifunction smart TV it is a revolutionary entertainment on your TV, it provides a new family television entertainment experience. The box is using ARM CORTEX A9 CPU, based on android 2.3 operating system, supporting Google Chrome browser, wire and wireless networking access, USB external hard disk, and single hand keyboard, mouse as well as easy like a normal remote control.
Geniatech Enjoy TV Gold ATV3000 is an Android TV box with HDD bay inside, the ATV3000 is a home media hub for NAS as a DLNA server, which supports mass storage and file share.

Hardware decoding:

Video: Mpeg2, H.264, VC-1 1080P
Audio: Mp3, Wma, Ogg, Wav

CPU: ARM Contex A9, 800Mhz, 3D engine
RAM: 512MB DDR2
ROM: 512MB, up to 8GB
Power: 110-240, 1A Æ DC 12V 2A

Input & Output

5 USB 2.0, 2 external, 3 internal
SDHC Slot
HDMI 1.3 output
SPDIF, YPbPr. S-video output
100/10M Ethernet
Wifi 802.11a/b/g/n
Line out via RCA
IR remote control receiver
Portable wireless keyboard and touch pad (option)
Can use any wireless keyboard and mouse

[*=right]ARM CORTEX A9, frequency is 800MHz,RAM is 512MB,built in 2G flash memory
[*=right]Powered by Android 4.0
[*=right]Built in 802.11b/g/n WIFI module, wireless Internet access
[*=right]3.5” SATA HDD Bay Inside, Easy to Install HDD Drive by hand
[*=right]RJ45 10/100M Ethernet interface
[*=right]Support 1080P video playback
[*=right]HDMI video output, connect to HDTV for HD video playback
[*=right]USB interface, support mobile HDD, support mouse and keyboard operating
[*=right]Support weather, calendar, and desktop clock gadgets
[*=right]Support USB mouse and keyboard operation
[*=right]Support 2.4G wireless motion (also called air or sky) remote control
[*=right]Support Flash Player 10.2 for hardware dencoding, online video playing
[*=right]Support music player, picture player and more family entertainment
[*=right]Support SD card
[*=right]Support Google Chrome browser
[*=right]AppInstaller for application installation from USB/SD

اینم چند تا عکس :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینهم عکس کنترلش که تو جعبه دو نوع کنترل داره یکی کنترل معمولی و اونیکی یه کیبرد و ماوس وایرلسه که سه تا باطری نیم قلمی میخوره

xdvbxkaomx
20-06-2012, 23:44
تو سایت avforums یه چند تا نظر دیدم که باتوجه به اینکه انگلیسیم زیاد خوب نیست دارم آروم آروم برای خودم ترجمه میکنم که از بعضی جمله ها هم سر در نمیارم اگه دوستان توستن از اونها نتیجه گیری کنن خلاصه شو بنویسن .
اینهم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

xdvbxkaomx
20-06-2012, 23:45
اینهم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دموی تصویری محصولات سازنده

xdvbxkaomx
21-06-2012, 00:09
تو لینکی که برای avforums دو پست بالا تر گذاشتم مطلب 7 رو ببینید یارو گفته علاوه بر آندروید میشه از اوبونتو و فدورا هم تو این دستگاه استفاده کرد اگه اونطوری باشه که آخر مدیا پلیر لینوکسیه و ضمنا در مطلب 9 نوشته که براحتی از عهده بازی پرندگان خشمگین آندروید که خیلی طرفدار داره بر میاد ولی نوسنده ترجیح میده با گوشی تلفنش اونو بازی کنه و بیشتر مد نظرش نگاه کردن به فیلم ( مثل من ) و استفاده از نرم افزارهایی مانند اسکایپ هستش که این دستگاه با توجه به چیپ موجود از عهده پخش اکثر فورمتهای رایج برمیاد .

xdvbxkaomx
21-06-2012, 03:08
چند تا فیلم هم پیدا کردم ( اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) که از لحظه باز کردن جعبه تا مرور امکانات دستگاه و باز کردن قاب جعبه و نمایش سخت افزار دستگاه رو شامل میشه چهار تا فایل تصویری جمعا حدود 36 دقیقه بنظر من که دستگاه جالبی میاد فقط موردی که اذیتم میکنه ظاهرا فایلهای divx و xvid رو ساپورت نمیکنه چون یه فایل pdf پیدا کردم که خود شرکت سازنده دفترچه دستگاه رو بصورت فایل داده بیرون که توش نوشته :

Video format support : DAT/MPEG/MPE/MPG/M2V/ISO/TS/VOB/AVI/MKV/MP4/MOV/3GP/3GPP/FLC/AVI/WMA/TS/M2TS/M3TS/M4TS/M5TS/MTS/M4V/FLV/3G2

Audio format support: MP3/WMA/WAV/OGG/OGA/FLAC/ALAC/APE/AAC/M4A/AC-3/DTS/RM

من که چیزی راجع به divx و xvid ندیدم

اینهم لینک فایل pdf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Soroush-S
21-06-2012, 09:15
دوستان قیمتش چنده؟
پروویژن که 250 تومنه

xdvbxkaomx
21-06-2012, 13:47
تو سایتهای مختلف مثل آمازون و ebay از 169 دلار تا 202دلار قیمت زده که بخاطر آپشن ها و تغییر نوع کاورشه ولی مین بوردش یکیه ولی فعلا قیمتش تو ایران رو نتونستم بپرسم

Soroush-S
21-06-2012, 15:03
تو سایتهای مختلف مثل آمازون و ebay از 169 دلار تا 202دلار قیمت زده که بخاطر آپشن ها و تغییر نوع کاورشه ولی مین بوردش یکیه ولی فعلا قیمتش تو ایران رو نتونستم بپرسم

اقا توی امازون xbox زده 199 دلار . ولی اینجا قیمتش 600 تا 700 تومنه. نامردا انگار با دلار 3 هزارتومنی جنس وارد میکنن. ولی فکر کنم قیمتش حدود 450 باشه

xdvbxkaomx
22-06-2012, 10:35
من هرچی به شرکت آگهی دهنده که تو پست اول هستش میزنگم نمیتونم موبایلشو بگیرم بدشانسی موقعی که آگهی رم پیدا کردم نصف شب یعنی بامداد پنجشنبه بود که اونم پنجشنبه ها شرکتا تو تهران تعطیلن باس تا فردا ( شنبه ) صبر کنیم ولی واقعا نامردیه اگه بیشتر از 350 باشه

xdvbxkaomx
22-06-2012, 14:03
بلاخره تونستم قیمت بگیرم

برای مدل 3000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قیمت 325 تومن

برای مدل 310 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])قیمت 225 تومن

و برای مدل 300 قیمت 275 تومن

فقط نتونستم با مسئول فنی شرکت در مورد کارایی هرکدوم و فرقشون و ... بپرسم

Soroush-S
22-06-2012, 15:37
آدرس سایت سازندشونو داری؟ ضمنا گیرنده دیجیتال هم دارن؟

xdvbxkaomx
23-06-2012, 00:17
پست اول و پست قبلی لینک دادم بازم میزارم

اینم آدرس سایت
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ضمنا گیرنده دیجیتال هم دارن لینک یه نمونه خیلی ریزشو میزارم

لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تازه این مدل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم دستگاه آندروید TV BOX هستش هم تیونر داره برا کانالهای دیجیتال

اینم عکسش

اینم بگم سیستم عامل همه این دستگاهها آندروید 4 هستش و چیپشون هم یکیه

BraveKnight
23-06-2012, 11:46
چه مدلهای جالبی، من که خیلی خوشم اومد!
ممنون که اطلاع رسانی میکنید.
این مدل آخریه (TV Box ATV1100) تو بازار ایران موجود هست؟ قیمتش چقدره؟

xdvbxkaomx
23-06-2012, 13:04
فعلا مدلهای ATV3000 ,ATV300 و ATV310 موجود هستن که شرکت شاهکار شبکه واردشون میکنه من راجع به مدلهای دیگه براشون میل زدم که قراره بررسی بشه و جواب بدن لینک آگهی پست اول رو ببینید هم شماره دارن هم آدرس میل اگه خواستین باهاشون در ارتباط باشین ضمنا چند تا لینک فیلم از یوتیوب گذاشتم که اگه ببینید میفهمید چقدر امکانات جالبی دارن

رضا
24-06-2012, 16:06
اطلاعات فني بيشتري گرفتي ما را هم در جريان بگذاريد ممنون

xdvbxkaomx
26-06-2012, 00:29
بابا شما ها دیگه کی هستین خودتون دنبال هیچ مطلبی نمیگردین نشستین یکی بیاد همه کار ها رو بکنه و نتیجه رو به شما بگه واقعا اینطوری تو انجمن فعالیت میکنن ؟ ایول بابا !!!
بدتون نیادها ولی اگه میخوایین یه چیزیایی بدونیین حداقل در مقابل هر پنج تا مطلب من یکی بیاد یه مطلب بگه ما هم دلمون گرم شه دوست عزیز
من باشرکت وارد کننده بارها تماس تلفنی داشتم از مسئول فروش گرفته تا پشتیبانی فنی و تو ایمیلی که براشون فرستادم لینک ایجا رو دادم متاسفانه مثل اینکه خودشون دلشون نمیخواد زیاد دوستان رو در جریان امکانات دستگاهها قرار بدن شاید هم متاسفانه از جنبه اقتصادی قضیه رو نگاه میکنن متاسفانه خودشون هم به این فکر نیستن که اطلاع رسانی تو این انجمن یه تبلیغات رایگان برای محصولاتشونه

BraveKnight
27-06-2012, 15:13
سلام
من هم ایمیل دادم بهشون برای اینکه بیان اینجا و اطلاع رسانی کنن.
امیدوارم این کار رو انجام بدن.
به نفع خودشون هم خواهد بود!

BraveKnight
27-06-2012, 15:20
البته مدل ATV1100 رو فکر نکنم وارد کنن. چون تو سایت سازنده خوندم که هم ----T رو ساپورت میکنه و هم ----S/S2 رو، یعنی علاوه بر تلویزیون دیجیتال، مه پاره رو هم میگیره.
حیف مدل خیلی خوبیه! همون ----T رو هم میگرفت ما راضی بودیم!
------------------------------------

ویرایش:
با توجه به عکس این مدل، پشت دستگاه فقط ورودی RF وجود داره. پس به نظر نمیاد ----S/S2 رو ساپورت کنه. یا حداقل به صورتی داخلی چنین تیونری نداره.

BraveKnight
27-06-2012, 17:17
تو یه سایت خوندم که تیونر دیجیتال ATV1100 به صورت دانگل هست. یعنی داخلی نیست و باید به USB متصل بشه، مثل گیرنده های مخصوص کامپیوتر. البته نوشته بود که این دانگل داخل جعبه‌اش هست.
این موضوع رو از شرکت سازنده سوال کردم و منتظر جواب هستم ...

BraveKnight
29-06-2012, 21:03
شرکت سازنده جواب ایمیلم رو داد و گفت که ATV1100 تیونر ----T داخلی داره.
امیدواریم این مدل هم وارد بشه ...

ali_kazemi
13-07-2012, 15:09
از دوست خومون xdvbxkaomx تشکر می کنم! موافقم
من هم زبانم خوب نیست ولی این دلیل نمیشه سایت های خارجی رو زیرو رو نکنم
بالاخره از عکس ها... اصطلاح ها و... یه چیزایی میشه متوجه شد...

اطلاعات کامل تری پیدا کردم که در اختیار باقی دوستان میزارم
اگه نوشته های عکس معلوم نیست سیوش کنید بعد زوم کنید
1100 مدل آخرش نیست
چندتا از مدلاش تیونر داره ATSC / ISDB-T / ----S / ----S2 / ----T2

تا اونجایی که بنده متوجه شدم
دانل 3G !

موس و کیبرد وای فای a b n

وب کم USB (چت تصویری با اسکایپ)

کیفیت فول اچ دی
از 480i تا 1080p رو ساپورت میکنه جالبیش اینجاس که مولتی هم میتونید استفاده کنید!!!

فلش پلیر 10 و یه سری مدلاش 11 و HTML 5

آندروید 4 روشونه ولی همه برنامه ها رو ساپورت نمیکنن

HDMI 1.3 دارن (ورژن های HDMI با هم فرق میکنن، بالاترش هم اومده، سرچ کنید)

DLNA
گرافیک Open GL 3D
rom 1GB DDR3
CPU A9

گرافیک فوق العاده ای هم دارن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این سایت رو با دقت نگاه کنید

در کل دستگاه جالبیه
ولی فکر نمیکنم زیاد عمر کنه!
چون تبلیغات خیلی شرکتا (مثل ال جی) برای تلوزیون های آندرویدی داره شروع میشه
البته از نظر هزینه خیلی بالاتر در میان!
یا کسایی که مثل من تلوزیون اسمارت گرفتنو راضی نیستن میتونن تلوزیون آندرویدی با هزینه کمتر داشته باشن
اگه اطلاعات در مورد فروش پیدا کردین من رو هم در جریان یزارید

xdvbxkaomx
15-07-2012, 13:05
سلام دوست عزیز ممنون از زحمتهاتون راستش دیگه داشتم نا امید میشدم که کسی نمیاد تو این تاپیک و اگه هم بیاد اهمیت نمیده و من با وجود بدست آوردن بعضی اطلاعات که شما بالا گذاشتین دلم نمیخواست ادامه بدم شما باعث شدین من دوباره دلگرم بشم .

راستش در مورد تلوزونهای آندرویدی من یکسری مطالب بدست آوردم ، تا اونجا که من فهمیدم قراره تلوزونهایی با پردازنده 4 هسته ای تا آخر امسال بیاد به بازار ( حداقل برای الجی ) و حالا هم چند تا مدل 2 هسته ای تو بازار موجود هست ولی متاسفانه بزرگترین مشکلشون قیمت خیلی زیادشونه اگه در آینده بتونن قیمتها رو بیارن پائین ارزشش رو داره یعنی برای یک تلوزیون هوشمند با وجود پردازنده 4 هسته ای و سیستم عامل آندروید بنظر من بیشتر از 500 تومن اختلاف با یک تلوزیون بدون اون امکانات کافیه و بیشتر از اون ارزش نداره ، از طرفی این دستگاهها بیشتر هدفشون اون تلوزیونهایی هستن که هوشمند نیستن و این دستگاهها به محض وصل شدن به تلوزیونهای قدیمی اعم از سی آر تی و ال سی دی و ال ای دی اونها رو به یک مرکز رسانه تبدیل میکنن که با توجه به اینکه تا بحال صدها میلیون تلوزیون در سراسر جهان از این نوع ها به فروش رفته پس این دستگاهها به این زودی از دور خارج نمیشن و از طرفی من اونطور که متوجه شدم تلوزیونهای هوشمند قرار نیست کاملا آندرویدی باشن و تلفیقی از یک سیتم عامل شرکت سازنده و امکان نصب نرم افزارهای آندرویدی باشن و شاید هم مثلا شرکتهای الجی و یا سامسونگ و سونی و ... بخوان از هر 10 تا مدل تی وی هوشمند 2 تا رو کاملا آندرویدی بزنن که البته صحت حرفهای منو آینده نشون میده شاید هم اوضاع برعکس بشه و امیدوارم که همینطور بشه و من اشتباه کرده باشم چون با توجه به گسترش خیلی سریع آندروید تو دنیا دور از عقل هستش که یک شرکتی بخواد از سیستم عامل اختصاصی خودش استفاده بکنه ، به هر حال امیدوارم این اوضاع آخرش به نفع مصرف کننده باشه فقط حیف که من الان پولشو ندارم یدونه از این دستگاهها رو بگیرم و عملا مزایا و معایبش رو بنویسم ولی چند تا مطلب جالب راجع به این دستگاهها فهمیدم که براتون مینویسم
با توجه به اینکه سیستم عامل دستگاه کاملا آندرویدی هستش برنام هنویسهای مختلفی دارن رامهای مختلف برای این نوع دستگاهها به سلیقه خودشون مینویسن و بیرون میدن که این یعنی 1 - پیشرفت سریع نرم افزار این دستگاهها . 2- داشتن انتخابهای نامحدود
با وجود یکسری ترفندها و برنامه های مخصوص امکان روت کردن دستگاهها وجود داره و وقتی دستگاه رو روت کردی میشه تغییراتی رو خودمون تو دستگاه اعمال کنیم مثلا میشه فونتهای مختلف فارسی رو تو دستگاه ریخت و برای مشاهده زیرنویس فیلمها از فونت دلخواه استفاده کرد، امکان بزرگ و کوچیک کردن فونتها تعویض رنگ فونتها ف امکان ایجاد حاشیه با رنگی بغییر از رنگ اصلی فونت برای بهتر دیده شدن زیرنویس و جابجایی زیرنویس در روی تصویر جلو عقب بردن زیرنویس برای سینک شدن با فیلم در حال پخش و ... بکمک نرم افزارهای مختلف پخش ویدئوی تحت سیستم عامل آندروید امکانپذیره حداقل 5 تا نرم افزار خوب تو این زمینه موجوده که بعضی از اونها تا 50 نوع فرمت مختلف صوتی و تصویری رو ساپورت میکنن.

البته بدون روت کردن هم این دستگاهها چیزهای جالب زیادی دارن که بقول شما امکان چت ت صویری با وصل یک عدد وبکم با پورت usb و استفاده از فیییییییییییس بووووووک و اسکایپ و توئییییتر و ... امکان گشتو گذار تو اینترنت با یک تلوزیون بالای 40 اینچ باید تجربه جالبی باشه که بکمک ده ها نرم افزار مختلف میشه اینکار رو انجام داد استفاده از نرم افزارهای آفیس تحت آندروید دیدن pdf ها تو تلوزیون با سایز بزرگ دیدن اخبار با کیفیت صفحات وب و نه بصورت تله تکست و... همه از امکانات جالب این دستگاهها هستش.

میشه بکمک دستگاههایی از این قبیل و با وصل اونها به شبکه خانگی از فایهای به اشتراک گذاشته شده روی پی سی استفاده کرد فیلمهای روی هارد سیستم رو از طریق شبکه روی تلوزیون دید میشه بکمک نرم افزارهای دانلود تورنت فیلمهای روز رو با آخرین کیفیت از اینترنت مستقیما روی هارد وصل شده به دستگاه دانلود کرد و بکمک نرم افزارهای مختلف پیدا کردن زیرنویس و یا از طریق صفحات وب زیرنویس مربوط به اون فیلم رو از اینترنت دریاف و بدین طریق جدیدترین فیلمها رو با زیرنویس فارسی ببینید.
میشه به اون صفحه کلید و ماوس بیسیم مخصوص که با خود دستگاه موجود هست مرتبط نمود و امکان تایپ ساده تر رو فراهم نمود همچنین از ماوس و کیبرد USB هم میشه استفاده کرد و کاهای مختلف اعم از انجام بازی و تایپ تو نرم افزارهای مختلف و انجام بازیهای آندرویدی رو انجام داد .

ظاهرا یکسری افراد دارن رو این دستگاهها کار میکنن که نسخه محبوب لینوکس یعنی اوبونتو رو هم بچپونن تو این دستگاهها و بصورت دوال بوت از هر دو سیستم عامل آندروید و اوبونتو رو این دستگاه استفاده کردکه اگه این اتفاق بیافته میشه گفت من 80 درصد از پی سی خودم کمتر استفاده خواهم کرد، البته امیدوارم مدلهای دو هسته ای با فرکانس کاری 1.2 . 1.5 گیگا هرتز به بازار بیان که از قدرت خیلی بالاتری برخوردار خواهند بود همچنین دستگاههای جدید دارای پورت HDMI نسخه 1.4 خواهند بود بدین معنی که فیلمهای سه بعدی بصورت سخت افزاری از دستگاه خروجی گرفته و پشتیبانی میشن نه اینکه بکمک نرم افزار شبیه سازی میشنضمنا بکمک نرم افزارهای مختلف میشه از سایتهای دارای فیلم زنده مثل یوتیوب و ... استفاده کرد ، همچنین میشه بکمک نرم افزارها یک بانک اطلاعاتی جالب از آرشیو فیلمهاتون بسازید و مثلا وقتی روی یک فیلم میرید پوستر فیلم نشون داده بشه و اطلاعاتی از فیلم اعم از کارگردان ، هنرپیشگان سال ساخت و ... خلاصه ای از داستان فیلم رو بهتون نشون بده .

من امیدوارم وارد کنندگان سخت افزار مدلهای بیشتری از این دست دستگاهها وارد کنن که ما مصرف کننده ها انتخاب بیشتری داشته باشیم .

xdvbxkaomx
15-07-2012, 13:06
لینک چند نمونه از بهترین این دستگاههای مشابه رومیزارم تا شما نظراتتون رو بگید لازم به ذکر هستش که این مدلهای مشابه از آخرین چیپست شرکت Realtak یعنی مدل RTL 1186 استفاده کردن که بنظر من از جهات مختلفی بهتر ازARM Cortex A9 هستش

================================================== ================================

دستگاه انتخابی شماره یک من:

xtreamer-prodigy black ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

================================================== ================================

دستگاه انتخابی شماره دو من :

datage HDpro-i6 dual wifi

دستگاه انتخابی شماره سه من :

Measy X5

دستگاه انتخابی شماره چهار من :

Himedia HD900B

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دستگاه انتخابی شماره پنج من :
ebluetimes 3549B

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])======================================= ===========================================

BraveKnight
15-07-2012, 14:37
ممنون از هر دو دوست عزیز که مطالب جالبی نوشتن.
راستش با وجود اومدن تلویزیون های هوشمند من ترجیح میدم از چنین دیوایس هایی در کنار تلویزیون استفاده کنم. چون همیشه شرکت های سازنده این نوع تلویزیون ها محدودیت های غیرمنطقی روی محصولاتشون اعمال میکنن. اما دیوایس هایی که نمونه هاش در این تاپیک اومده معمولا از لحاظ سیستم عامل و نرم افزارهای کاربردی بسیار پویاتر هستند.

rasis30
22-07-2012, 01:19
دوستان در مورد زیر نویس فارسی و ساپورت فرمت های رایج در این دستگاه کسی اطلاعاتی داره؟

xdvbxkaomx
22-07-2012, 23:36
درمورد پخش فرمتهای مختلف تقریبا همه دستگاهها یکسان عمل میکنند چون دو نوع چیپ معرفی شده برا دستگاهها بکمک نرم افزارها تقریبا چیزی حدود 50 فرمت مختلف رو شناسایی و پخش میکنند ولی با ریویو های پخش شده هیچکدوم از دستگاهها به پای اکستریمر پرودیجی نمیرسن مخصوصا که هم زیرنویس فارسی رو ساپورت میکنه ( srt - sub ) ( utf-8 ) و هم امکان تعویض فونت زینویس رو داریم یعنی از هر فونتی خوشمون اومد میریزیم تو دستگاه و با اون فونت زیرنویس فارسی رو پخش میکنه ولی متاسفانه من به هر دری زدم نتونستم این دستگاه رو تو ایران گیر بیارم ولی دستگاههای معرفی شده که متعلق به شرکت geniatech هستش هم میتونن زیرنویس عربی رو پخش کنن با این حساب فارسی رو هم باید بتونن پخش کنن البته با توجه به آندرویدی بودن دستگاهها میشه تو دستگاهها با روت کردن اونها و اعمال تغییراتی به این هدف رسید که قبلا برای این قبیل دستگاهها امکان چنین کاری از طرف کاربران امکان نداشت

BraveKnight
23-07-2012, 23:34
فکر میکنم همین که روی این دستگاهها اندروید نصب شده بسیاری از محدودیت ها رو از بین میبره!

osmaan
25-07-2012, 01:49
سلام
یه سوال این مدل هایی که DLNA دارن رو اگر من با DLNA مادربرد سیستمم برای پلیر یه فیلم بفرستم و این فیلم خارج از اون لیست فرمتهایی باشه که میتونه پخش کنه آیا میتونه پخش بکنه؟ منظورم اینه که آیا با این روش هم باز باید فرمتی رو داد که خودش قبول میکنه؟

rasis30
28-07-2012, 14:28
اقا من امروز رفتم مجتمع بهار و دستگاه رو از نزدیک دیدم جدا از اینکه 1 دونه داشتند و به نظر بنده قبلا استفاده شده بود!!! و اینکه به جز یکی از کنترل های دستگاه خبری از بقه کنترل ها نبود !!! گویا از زیر نویس فارسی هم پشتیبانی نمیکرد
کلا بی خیال این مدل شدم عصر دارم میرم پایتخت ببینم چی پیدا میکنم

BraveKnight
29-07-2012, 11:24
اقا من امروز رفتم مجتمع بهار و دستگاه رو از نزدیک دیدم جدا از اینکه 1 دونه داشتند و به نظر بنده قبلا استفاده شده بود!!! و اینکه به جز یکی از کنترل های دستگاه خبری از بقه کنترل ها نبود !!! گویا از زیر نویس فارسی هم پشتیبانی نمیکرد

دوست عزیز شما کدوم مدل رو دیدید؟
قیمتش چقدر بود؟

rasis30
29-07-2012, 11:42
3000 رو که کامل ترین مدل بود رو دیدم به صورت کاملا تابلویی استفاده شده و دست دوم بود ولی مدل 300 رو هم داشت که اکبند بود به نظر من

xdvbxkaomx
30-07-2012, 01:27
سلام
یه سوال این مدل هایی که DLNA دارن رو اگر من با DLNA مادربرد سیستمم برای پلیر یه فیلم بفرستم و این فیلم خارج از اون لیست فرمتهایی باشه که میتونه پخش کنه آیا میتونه پخش بکنه؟ منظورم اینه که آیا با این روش هم باز باید فرمتی رو داد که خودش قبول میکنه؟

سئوالتون یخورده پیچیده هستش فکر کنم باید تستش کرد

تا اونجایی که من میدونم این دستگاهها از زبان عربی بصورت کامل پشتیبانی میکنند و با توجه به پشتیبانی از زیرنویس با فورمت UTF8 با تبدیل زیرنویس srt به این فورمت تکست و بکمک نرم افزاری مثل Mx video player به راحتی بشه جواب گرفت چون من خودم اینکار رو روی گلکسی اس 3 که زبان عربی رو ساپورت میکرد بکمک همین نرم افزار تست کردم و براحتی زیرنویس فارسی رو نشون داد حتی تونستم با نصب فونت رو گوشی فونت دلخواه خودمو برای پخش زیرنویس استفاده کنم .
ولی درمورد اینکه دستگاه استفاده شده بود چیزی نمیتونم بگم بهتره از لینکی که تو پست اول دادم با وارد کنندش صحبت کنید و اونو تهیه کنید من با خودشون صحبت کردم گفتن 2 تا ریموت تو جعبه موجوده احتمالا اونجایی که شما دیدین یکیشو کف رفتن خوشحال میشم یکی بتونه دستگاه رو تهیه کنه و اطلاعاتشو با ما در میون بگذاره .

در یکی از انجمنهای خارجی دیدم که با توجه به آندرویدی بودن دستگاه تیم های مختلف که برنامه نویسی آندروید بلد بودن تغییرات زیادی رو برای ساپورت امکانات مختلف براش ایجاد کردن با توجه به آندرویدی بودن دستگاه و ساپورت کامل زبان عربی فکر نکنم مشکلی برای پخش زیرنویس باشه بازم میگم من با گلکسی اس 3 با توجه به وجود همین شرایط جواب گرفتم ، متاسفانه بیشتر فروشنده ها سواد کافی برای تست امکانات دستگاهها رو ندارن و برای اینکه از زیر جواب در برن میگن فلان امکان رو نداره .

hadi500
30-07-2012, 04:12
سلام
من اینو پیدا کردم
تو توضیحات فارسی نوشته اندروید 4 بعد به انگلیسی نوشته2.3

xdvbxkaomx
30-07-2012, 09:43
دوست عزیز این دستگاه با آندروید 2.3 فروش رفته ولی قابلیت آپدیت به آندروید 4 رو داره
لینک منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Android 2.3/4.0 TV box - FVA-3

Overview

FVA3 with the newest and unique elegant ID design, with Android 2.3 OS,can be upgrade to 4.0, support USB camera for video conference, and multiple interfaces for different TVs or monitors.

ولی تا آنجایی که من میدونم بهترین کیفیت مربوط به این دستگاهها که کاملا آندرویدی هستن مربوط به شرکت geniatech هستش که من تو پست اول معرفی کردم ( اونایی که تو پستهای بعدی معرفی کردم مثل اکستریمر پرودیجی و ... امکانات دیگه ای بجز آندرویدی بودن دارن که کمی با دستگاههای صرفا آندرویدی متفاوت lمیباشند که در بین اینها و کلا میشه گفت بهترین پلیر حال حاضر دنیا اکستریمر پرودیجی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میباشد )

xdvbxkaomx
04-08-2012, 19:09
سلام دوستان من یه ایمیل زدم به شرکت Geniatech و چند سئوال ازشون کردم و اونا هم خیلی عالی جواب دادند متن ایمیل خودمو با جوابها برای دوستایی که دلشون میخواد میزارم امیدوارم مفید باشه امیدوارم به انگلیسی داغونم ایراد نگیرید

Hello

firstly I apologize for my poor English

I want to buy Atv-3000 so I have Several questions

1- Geniatech devices really can play 1080p movies ?
Geniatech: Yes.

2- what formats These devices will play exactly ?

Geniatech:DAT/MPEG/MPE/MPG/M2V/ISO/TS/VOB/AVI/MKV/MP4/MOV/3GP/3GPP/FLC/AVI/WMA/TS/M2TS/M3TS/M4TS/M5TS/MTS/M4V/FLV/3G2.

3- All the following formats are Play normally with these devices ?( MTS, M2TS, TS, TP, MKV, AVI, Xvid, Divx, WMV, MPG, MOV, VOB, MP4, FLV, IFO, BD ISO/Folder, DAT, DVD ISO/Folder, RM/RMVB )

Geniatech: see above

There is no any problem when playing?when playing large files are Video and audio sync ?normally can be played Films with more than 15 or 20 GB capacity ?
Geniatech:Yes,

4- Is not it better to buy a device with a dual core chip ? The device chipset is enough strong ?

Geniatech: Our Dual is in mass production, but have not finished and sell in the market.And yes, it is enough strong,

Do these devices work like a xtreamer prodigy or WD TV Live Hub? (In terms of ability to play full HD videos)

5- Is Possible to change the font or install new fonts in them? I want to watch my movies with Subtitles with my favorite font.

6- These device what kind of 3D video can be play ?As far as I know the 3D film only can be broadcast from the hdmi 1.4 port , and Hdmi 1.3 port cannot be broadcast real 3D films .
Geniatech: 3D supported is not so good currently. All our B series model are HDMI 1.4. Such asATV310B, ATV510B.etc.

7- In this devices Possible to connect them with the external DVD or BD drive ?
Geniatech; No

8- These devices have the ability to display the Farsi ( persian ) subtitles?
Geniatech: Yes,.

Do you have a sales representative in Iran ?
Geniatech:Yes, but I don't know much about it, here is technical support team, pehaps you can ask sales@geniatech.com (sales@geniatech.com)

Thanks

اگه دستگاههای دو هسته ای این مارک بیاد بازار من میخرم

stb2xxx
05-08-2012, 11:27
تا تبدیل شدن سیستم عمل اندروید به هسته مناسب جهت استفاده در پلیر های حرفه ای و نیم حرفه ای صوت و تصویر راه درازی در پیش هستش و فعلا تنها برای آزمایش و استفاده به عنوان یک مکمل در کنار لینوکس در پلیرهای نیمه حرفه ای مورد استفاده قرار می گیرد .

xdvbxkaomx
06-08-2012, 09:38
تا تبدیل شدن سیستم عمل اندروید به هسته مناسب جهت استفاده در پلیر های حرفه ای و نیم حرفه ای صوت و تصویر راه درازی در پیش هستش و فعلا تنها برای آزمایش و استفاده به عنوان یک مکمل در کنار لینوکس در پلیرهای نیمه حرفه ای مورد استفاده قرار می گیرد .

سلام دوست عزیز شما بلاخره تصمیم نگرفتین xtreamer prodigy black یا silver رو وارد کنید ؟ نمیدونم چرا دستگاههای شما (ایگریت ) نظرمو زیاد جلب نمیکنه من با بررسی فیلمهای مختلف که تو یوتیوب از دستگاههای ایگریت دیدم متوجه شدم نرمافزارشون نسبت به اکستریمر و حتی بیشتر مدلهایی که من معرفی کردم کاستیهای زیادی داره ، نمیخوام بگم ایگریت محصولاتش ضعیفه ها چون با وجود چیپ های RTL 1186 باید قدرت خوبی تو اجرای فیلمهای فول اچ دی داشته باشن ولی نرمافزارشون بنظر من زیاد جالب نیست فریم ورهای تیم DMD بنظر جالبتر از نرمافزار اصلی شرکت هستن ولی اونهم بیشتر از نظر شکل و قیافه گرافیکی فکر کنم تغییر کرده و امکانات ----- از نظر نرم افزاری بازهم نسبت به دستگاههای مشابه ضعیف هستش امیدوارم شرکت شما نظرش تغییر کنه و بازهم مثل سابق واردات مدلهای مختلف اکستریمر رو در دستور کارش قرار بده

stb2xxx
06-08-2012, 10:11
بحث در این مورد زیاد هستش ولی ذهنیت شما کاملا اشتباهه

xdvbxkaomx
06-08-2012, 22:03
از چه نظر ؟ از نظر اینکه اکستریمر نرم افزار قویتر وامگانات بیشتری داره یا از نظر اینکه من ایگریت رو درست نشناختم ؟ چون من اگه اغراق نباشه هرچی فیلم راجع به پلیرها بوده ( حدود 2.5 گیگ ) به هر زبانی از یو tube دان کردم و باید بگم الحق نرم افزار اکستریمر خیلی روش کار شده ولی از نظر سخت افزاری نمیتونم نظری بدم فقط میدونم جنس بدنه اکستریمر و کیفیت ساختش مخصوصا ریموت کنترلش خیلی بهتر از مارکهای دیگست ولی باید تست بشن و اینو هم میدونم که سری جدید اکستریمر ( بلک ، سیلور و ساید ووندر3 ) و ایگریتهای جدید تقریبا همه از چیپ 1186 ریلتک استفاده کردن و فقط رم اونها با هم فرق داره و یکسری امکانات دیگه مثل ساپورت هارد داخلی و خارجی و وای فای و ... راستش من هم دنبال کسی هستم که بدون طرفداری کردن از برند خاصی بیاد و اطلاعات خودشو با ما درمیان بگذاره معذرت میخوام اینو میگم ولی تمام چیزایی که شما تو انجمن خودتون در مورد دستگاههای ایگریت گذاشتین بیشتر جنبه تبلیغاتی داره ولی بازهم خوشحال میشم اگه من اشتباه متوجه شدم و ایگیتها امکانات و برترهایی نسبت به اکستریمرها دارن بیان بشه البته باید گفت تنوع محصولات ایگریت بیشتر از اکستریمر هستش و من باز هم میگم اگه شما یا کس دیگه ای بیاد و بگه من اشتباه کردم اصلا ناراحت نمیشم و این تاپیک رو هم بیشتر بخاطر معرفی دستگاههای پلیر نسل جدید که هوشمند تر از دستگاههای کلاسیک مثل وسترن یجیتال تی وی لایو و ... هستن باز کردم و خوشحال میشم اطلاعاتتونو با ما در میان بزارید متاسفانه شما خیلی خلاصه جواب میدید و انگار رغبتی به دادن جواب کامل به سئوالات دوستان ندارید حداقل برای من که اینطوری بوده و از این بابت از شما که میدونم اطلاعاتتون در رابطه با دستگاههای پلیر خیلی بیشتر از من هستید گله دارم من هم اگر حرفی از برندی میزنم طرفدار برند خاصی نیستم فقط از روی نوشته های دیگران و نظراتشون که تو انجمنهای مختلف خارجی بیان کردن حرف میزنم متاسفانه اینگونه دستگاهها تو ایران زیاد شناخته شده نیستن در حالی که تو کشورهای دیگه تیمهایی مثل DMD براشون فریمور هم مینویسن و فکر میکنم علتش هم اینه که کسایی که اطلاعاتی راجع به این دستگاهها دارن و یا امکانات واردات اینگونه دستگاهها رو دارن تلاشی برای آگاه سازی دیگران نمیکنن بنظر من شما و کسایی که کارتون واردات قطعات سخت افزاری از این قبیل هستش باید تلاش بکنید برندهای خوب رو وارد بکنید تا با در دسترس بودن اینگونه دستگاهها و شناخته شدن اونها که نهایتا منجر به فروش بیشتر اونها خواهد شد ( که منفعت مادی رو برای شرکتهای وارد کننده داره ) و هم تو کشورمون با وجود برنامه نویس های خوب شاید بتونیم ما هم فریمور برای این دستگاهها بسازیم ، مگه ما چی کم داریم الان یکنفر رو داریم که برای گیرنده های لینوکسی ماهواره های برنامه نویسی میکنه شاید اسم شاهزاده ایرانی که پلاگین کاخ ایرانی رو برای اون گیرنده نوشته رو شنیده باشید این دوست عزیز کسیه که روی ساخت انیگما2 برای اون دستگاهها کار میکنه و پلاگینش تو کل دنیا داره دست بدست میگرده امیدوارم منظورمو درک کرده باشید

xdvbxkaomx
25-09-2012, 13:49
دوستان من مدل 3000 رو با قیمت 325 گرفتم البته باکسش باز شده بود و وقتی بعد از رسیدن جعه بدستم از فروشنده سئوال کردم گفتن با توجه به اینکه چند تا بیشتر وارد نکرده بودن و چیز جدیدی هستش برای واردات بیشتر میخواستن بررسیش کنن که با توجه به بالا رفتن دلار دیگه پشیمون شدن و دستگاه منو هم با همون نرخ دلار 1600 تومنی برام فرستادن بجای دلار 2500 ی ولی من که چند روزه تستش کردم عالی داره کار میکنه فقط مشکم با ریموتشه که از نوع T شکل که تو پست اول گذاشتم هستش و خودش باتری داخلی داره و هیچ باتری نمیخوره و باید با یو اس بی شارژش کرد البته من یه بار شارژش کردم و الان 10 روزه داره کار میکنه فقط مشکلم اینه که اگه باتری داخلیش تموم بشه باید چیکار کرد ، البته تقریبا هرکاری رو که ریموتش انجام میده با ماوس وایرلس یا یو اس بی هم میتونم انجام بدم فقط بعضی مارا با ماوس سخت تره البته بیشتر کارها هم با ماوس راحتتر میشه انجام داد ولی در کل یک HTPC خوبه و تقریبا هرکاری انجام میده الان دیگه میلامو تو تی وی 42 اینچ چک میکنم اونم بشکلی خلی راحتتر چون ارتقای جدید دستگاه رو به نسخه 4 آندروید انجام دادم و میشه ویجت برنامه ایمل رو روی دسکتاپ قرار داد و ویجت خودش ایمیلهای جدید رو چک میکنه و لازم نیست مثل کامپوتر هر بار لاگین کنم تو میل باکسم و همچنین فیلمهای فول اچ دی تا حجم 20 گیگ رو باهاش تست کردم با نرم افزار Mx Player مثل آب خوردن بازش کرد میشه تو اینترنت گشت و گذار کرد میشه عکسها و فیلمها خونوادگی رو راحت رو تلوزیون دید و موسیقی گوش کرد وضعیت آب و هوا و انواع نرخ طلا و ارز رو چک کرد و با برنامه های مارکت برنامه های جدید رو مستقیما دانلود و روش نصب کرد و از بازی های آندرویدی مثل Angry Bird روی تلوزیون لذت برد

BraveKnight
12-11-2012, 19:15
مدل ATV1100 رو سایت provision.ir گذاشته واس فروش به قیمت 280 هزار تومن.
قیمتش خیلی بالاست ولی خوب با این وضعیت دلار بیش از این هم نمیشه انتظار داشت.
دستگاه فوق العاده ایه، امیدوارم قیمتش بیاد پایین‌تر ...

POROMA2008
07-12-2012, 19:12
کسی نظری نداره

BraveKnight
25-03-2013, 11:01
سلام
شرکت سازنده٬ مدل ATV1220 Enjoy TV ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو هم ارائه داده که هم تیونر دیجیتال داره و هم پردازنده دوهسته‌ای.
دوستان اطلاع ندارن که آیا این مدل هم وارد شده و اگه جواب مثبته قیمتش چنده و از کجا میشه تهیه‌اش کرد؟
ممنون

warez
14-09-2013, 09:55
با سلام

متاسفانه یا ما نمیدونیم کی داره وارد میکنه
یا متاسفانه لینک آگهی ها خیلی قدیمیه

اما امان از ما ایرونیا که عاشق تکنولوژی جدیدیم و با سرچ و دیدن سایتا واینجور دستگاهها فقط دلمونو آب میشه

اما من با شاهکار تماس داشتم گفتن تو مهر ماه وارد میکنن

BraveKnight
16-09-2013, 00:08
با سلام

متاسفانه یا ما نمیدونیم کی داره وارد میکنه
یا متاسفانه لینک آگهی ها خیلی قدیمیه

اما امان از ما ایرونیا که عاشق تکنولوژی جدیدیم و با سرچ و دیدن سایتا واینجور دستگاهها فقط دلمونو آب میشه

اما من با شاهکار تماس داشتم گفتن تو مهر ماه وارد میکنن

همین مدل ATV1220 منظورتون هست؟
قیمت تقریبی ندادن؟

لطفا دوستانی که در این زمینه تجربه دارن بیان این مدل رو تجزیه و تحلیل کنن از لحاظ کارایی؟

khajavi1349
22-09-2013, 13:51
باسلام. ظاهرا شركت پروويژن تا 5 مهرماه 92 وارد ميكنه. اگه كسي اطلاع از مدل هاي جديد اندرويد باكس تي وي -android box tv- بيزحمت اطلاع بده ممنون ميشم
khajavi1349@yahoo.com بازم ممنونم از همه دوستان:n14:

viyoona
19-10-2013, 13:46
سلام بچه ها کسی ATV 4000b یا 3000b یا 1100b داره.؟؟؟
میشه یکم از محصول بهمون اطلاعات بده.
آخه گزینه ی اول خریدم هست. میخوام بدونم ازش راضی هستید.
ممنون میشم اگه کسی جوابم رو بده.
Tnx

xdvbxkaomx
24-10-2013, 15:47
سلام من حدود یک سال 3000 داشتم بخاطر تک هسته ای بودن cpu تو بعضی فیلمها لگ داشت ولی امکاناتش نسبت به قیمتش خوب بود بخاطر همین ردش کردم رفت و حالا دنبال خرید Mele A1000 هستم

با توجه به تجربه یکساله خودم با A3000 و جستجوی شخصیم بهترین گزینه فعلا تو دنیا فک کنم این باشه مخصوصا با وجود کنترل بی نظیرش البته این دستگاه 2 مدل کنترل داره که اونیکی هم از نوع معمولیه و این کنترل 4 کاره هستش ( ماوس ، کیبرد ، دسته بازی و گوشی تلفن ) آره درست شنیدید گوشی تلفن تو نرم افزارهایی مثل skype ، tango ، viber و با توجه به وجود میکروفن و اسپیکر روی کنترل کار گوشی رو هم انجام میده توصیه میکنم فیلمهای دستگاه رو تو یو - تیوب ببینید

xdvbxkaomx
24-10-2013, 16:51
عکسهای meleA1000

با کنترل اصلی جهت مصارف معمولی

وجود ریموت کنترل ژیروسکوپ دار دو طرفه با چهار قابلیت گوشی تلفن ، کیبرد ، ماوس و دسته بازی

قابلیت دکود سخت افزاری استاندارد جدید ویدیویی 4K ( چهار برابر فول اچدی )

مشخصات سخت افزاری دستگاه

عجب جیگریه

xdvbxkaomx
24-10-2013, 17:10
فیلمهای Mele A1000G

معرفی دستگاه در نمایشگاه اینو حتما ببینید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] KkYBf51s&ei=TSFpUtiUCIqX1AXXyIGoDw&usg=AFQjCNH7L-iXG-ePAx-dCcCW9xlMY6xafw&sig2=ateHtMsCNGqp0EW2pCPocg)

تو فیلم بالا قدرت گرافیکی دستگاه تو بازی و دقت کنترل ژیروسکوپ دار اون تو بازیهای سه بعدی کاملا مشخصه

من تا حالا هیچ دستگاه آندرویدی ندیده بودم اینقدر به کنسول بازی شبیه باشه فکر کنم کم کم کنسولهای بازی یه رقیب کاملا جدی رو در پیش رو دارند

با پیشرفت در بازیهای آندرویدی این دستگاهها بخاطر چند کاره بودن فکر کنم بازار کنسولهای بازی رو هم قبضه کنند

لینک بقیه فیلمها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

xdvbxkaomx
25-10-2013, 01:59
لینک خرید محصول

سایت aliexpress این محصول رو میفروشه و تعدادی سایت با واسطه میتونن اونو برای ایران خرید کنن با وجود قابلیت انتخاب ایران در قسمت انتخاب کشور و شرکت پستی نمیدونم آیا امکان خرید مستقیم توسط خودمان وجود دارد یا نه کسی تا حالا از این سایت خرید داشته ؟

stb2xxx
03-05-2014, 16:14

اندروید باکس جدید :

mpmsat
26-06-2014, 20:11
این سایت چند مدل برا فروش داره:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ولی من یه مدل میخوام که ----s/S2 داشنه باشه
کمک کنید لطفا