ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ Asus

Thor God
20-06-2012, 18:22
سلام به دوستان پی سی ورلدی !!! دوستان عزیز من یه لپ تاپ تو بازار دیدم با این مشخصات : RAM :8 GB VGA:2 GB HARD: 1 TB CPU: I7 دارای کابل HDMI صفحه نمایش هم SUPPER LED با قیمت 2 میلیون تومن خوبه ؟!!!!! با موس و کیف و اسپیکر که تو پک اصلی لپ تاپ هستن و ویندوز اورجینال که قائدتا 7 هستش :دی مدل n56vz کلا خوبه همچین لپ تاپی بخرم ؟!

Thor God
20-06-2012, 21:07
آقا کسی نیست جوابه ما رو بده ؟!!!
این لپ تاپه با این مشخصات دقیقا 2 ملیون و 300 هزار تومن قیمتشه فکر نمی کنید گرون باشه ؟!!!!

Mr.Mazmamfi
20-06-2012, 23:17
سلام عزیزم

نیاز دقیق + بودجه نهایتون رو بفرمایید ؟

مفوق باشید.

Thor God
21-06-2012, 08:58
خب والا من نیاز دقیقم برنامه نوییسی و استفاده از فتوشاپ هستش در آینده هم می خوام با دریم ویور کار کنم !! البته کارهای دیگه مثله گشتن تو نت آهنگ گوش کردن و فیلم دیدن و تا یه حدودی هم بازی کردن رو بهش اضافه کنید ... !!! :دی

بودجه نهایی هم 2 ملیون تومن هستش ولی 300 یا 400 تومن هم می تونم واسه خریدش جور کنم اگه واقعا به یه لپ تاپ خوب برسم !!!
این رو هم بگم که من برند اصلا واسم مهم نیست ولی برندی مثله اپل رو که هم گرونه و هم باید کلی باهاش کار کنم تا مکینتاش بیاد دستم و بعدشم من از لپ تاپ hp زیاد چیزای خوبی نشنیدم البته اگه شما تونستید منو متقاعد کنید !!!

در مورده لپ تاپ های دیگه هم , تو بازار گشتم ولی همشون یه اشکالی داشتن !!!
این لپ تاپ ایسوس هم که می خوام بخرم (البته بعد از نتیجه گیری نهایی ) بلوری نمی تونه بخونه که البته فکر نکنم مشکل بزرگی باشه !!:دی

Mr.Mazmamfi
21-06-2012, 11:07
خب والا من نیاز دقیقم برنامه نوییسی و استفاده از فتوشاپ هستش در آینده هم می خوام با دریم ویور کار کنم !! البته کارهای دیگه مثله گشتن تو نت آهنگ گوش کردن و فیلم دیدن و تا یه حدودی هم بازی کردن رو بهش اضافه کنید ... !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بودجتون خیلی فراتر از نیازتونه .

این لپ تاپ ایسوس هم که می خوام بخرم (البته بعد از نتیجه گیری نهایی ) بلوری نمی تونه بخونه که البته فکر نکنم مشکل بزرگی باشه !![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظرم بهترین مدلی که به درد شما میخوره ، N55 SF هست که تنها ایرادش کیبوردشه ( کلید های نزدیک به هم داره و موقع تایپ ممکنه چند تا کلیدو با هم بزنی )

اینم ریویو :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

N53 SV هم هست ولی اونم کیبوردش همین جوریه .

موفق باشید .

Thor God
21-06-2012, 11:48
ولی اینکه خیلی شبیه لپ تاپ پیشنهادی منه !!!
رمش هم که 8 !!!!!

راستی این مدلی که من مد نظرمه n56v هستش !!!!

راستی کیبوردش هم بهتره !!!!
زیباتر هم هستش !!!
راستی قیمت لپ تاپ پیشنهادی شما چه قدره ؟!!!

دوستان دیگه نظری ندارن ؟!!!!

Mr.Mazmamfi
22-06-2012, 00:50
راستی این مدلی که من مد نظرمه n56v هستش !!!!

مطمئنی این مدل وارد بازار ایران شده ؟

راستی کیبوردش هم بهتره !!!!
زیباتر هم هستش !!!
راستی قیمت لپ تاپ پیشنهادی شما چه قدره ؟!!!

بله همه جوره بهتر شده .

قیمت مدلی که من گفتم حدود 1800 هست .

دوستان دیگه نظری ندارن ؟!!!!

نمیدونم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

deejaydeejay
22-06-2012, 02:08
با سلام اصولا تفاوت اساسی بین برند ها چیه وقتی اکثر قطعاتشون مشابهن همشون هم ساخت چین؟چون من میخام یه دونه تا 1500 بخرم مثلا میبینی یکی مشخصاتش خیلی بالاس با یه دونه دیکه که از اون پایینتر هست قیمتشون یکیه؟ خودم اینو در نظر دارم: Asus K53SD-A یا HP Pavilion DV6-6166 به نظر دوستان کدوم یکیشون بهتره در ضمن از آلمان واسم میارن

Thor God
22-06-2012, 15:12
با سلام اصولا تفاوت اساسی بین برند ها چیه وقتی اکثر قطعاتشون مشابهن همشون هم ساخت چین؟چون من میخام یه دونه تا 1500 بخرم مثلا میبینی یکی مشخصاتش خیلی بالاس با یه دونه دیکه که از اون پایینتر هست قیمتشون یکیه؟ خودم اینو در نظر دارم: Asus K53SD-A یا HP Pavilion DV6-6166 به نظر دوستان کدوم یکیشون بهتره در ضمن از آلمان واسم میارن

اره اتفاقا من هم همین عقیده رو دارم !!
برند زیاد هم مهم نیست البته این رو هم نباید بگیم که اصلا مهم نیستش بعضی از برند ها هستند مثله اپل که همون طور که گفتم قیمت بالایی دارن و سیستم عامل و کاراییشون هم فرق می کنه !! که از این نظر برند یه چیزه مهمه !!!

برند هایی مثله سونی رو هم بیشتر برای اسمش پول میدیم !!:دی (زیاد جدی نگیرید ...)

مطمئنی این مدل وارد بازار ایران شده ؟

بله که اومده من خودم دیدم !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه می خواید عکسش رو هم میگیرم میزارم اینجا !!
راستی اینجا بندرعباسه . این جور اجناس مثله لپ تاپ خیلی زود تر میاد به بندرعباس نصبت به جاهای دیگه حتی تهران !!!

قیمت مدلی که من گفتم حدود 1800 هست .

راستی دلیل شما برای اینکه این مدل پیشنهادی من به درده من نمی خوره چیه ؟!!!
احساس می کنم شما نصبت به سن من این حرف رو میزنید !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mr.Mazmamfi
22-06-2012, 15:24
بله که اومده من خودم دیدم !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه می خواید عکسش رو هم میگیرم میزارم اینجا !!
راستی اینجا بندرعباسه . این جور اجناس مثله لپ تاپ خیلی زود تر میاد به بندرعباس نصبت به جاهای دیگه حتی تهران !!!

OK .

راستی دلیل شما برای اینکه این مدل پیشنهادی من به درده من نمی خوره چیه ؟!!!

من بر اساس نیازی که از لپ تاپ داری گفتم .
شما همین کار هایی که میخوایی با لپ تاپ انجام بدی من کم و بیش دارم انجام میدم دیگه .
لپ تاپ 5742 ایسر دارم با مشخصات core i5 460 / 4 / GT 540 1G
تازه CPU م برای نسل قبلیه که ضعیفتر از سندی بریج هاس .

مدل که شما داری میخری ، سندی بریج رو هم رد کرده ، یعنی ایوی بریجه .

شما میتونی یه مدل ارزونتر بخری که تمام نیاز هاتو برآورده کنه ، با باقیش یه تبلت بخری و همیشه همراهت باشه .

خلاصه . . .

اگرم میخوایی همون مدل رو خریداری کنی که میل خودتون هست .

احساس می کنم شما نصبت به سن من این حرف رو میزنید !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درسته من علم غیب دارم ولی هر جایی هم نباید ازش استفاده کنم ( مزاح بود ) :11:

من سن شما رو نمیدونم عزیزم .

راستی گارانتی این مدل ایسوسی که گفتید چیه ؟
مشخصات دقیقی که میخوایی بخری رو هم بده .

ممنون

Thor God
22-06-2012, 17:06
.
شما میتونی یه مدل ارزونتر بخری که تمام نیاز هاتو برآورده کنه ، با باقیش یه تبلت بخری و همیشه همراهت باشه .

آخه من ipad 3 هم دارم !

.
اگرم میخوایی همون مدل رو خریداری کنی که میل خودتون هست .

خب دوست عزیز من اومدم اینجا این بحث رو راه انداختم تا به نتیجه برسیم دیگه اگه می خواستم بخرم که دیگه با شما بحث نمی کردم !!

درسته من علم غیب دارم ولی هر جایی هم نباید ازش استفاده کنم ( مزاح بود ) :11:
من سن شما رو نمیدونم عزیزم .

یعنی شما پروفایل من رو هم ندیدید ؟!!
خسته نباشی (مزاح بود :11:)

راستی گارانتی این مدل ایسوسی که گفتید چیه ؟
مشخصات دقیقی که میخوایی بخری رو هم بده .

گارانتی یه ساله از شرکت کالنگ بندر !! نمایندگی لپ تاپ سونی !! البته مارک های دیگه هم میاره !!
سیستمش رو هم که یه بار گفتم ولی باشه بازم می گم !!
RAM: 8 GB DDR 3
VGA:NVIDIA GeForse 650
CPU:Intel core I7 - 3610, 2.3 GHz
Hard disk : 1 TB
DVD رایتر
LED
HDMI
USB 3
در ظمن تو پک اصلی لپ تاپ یه کیف و موس یه ساب ووفر کوچولو هم هست اورجینال خوده دستگاه (یهنی فروشنده نزاشته)
به همرا ه ویندوز 7 اصل همراه لپ تاپ این رو هم بگم اگه خواستی می تونی همونجا به فروشنده بگی واست یه سری برنامه مثله KMPLAYER و جت آیدیو و یاهو مسنجر و یه انتی ویروسه 3 روزه و یه سری برنامه های دیگه نصب کنه رو لپ تاپت به صورت رایگان (همون جا جلو چشت )

خب دیگه چیزه دیگه ای یادم نمیاد !!!
اگه سوالی بود بگید تا همین امروز برم و بپرسم !!!

ممنون

خواهش می کنم. من باید از شما بابت راهنمایی هاتون ممنون باشم !!

پ ن:
ببخشید که دیر شد متنو که نوشتم داشتم تو صفحه های دیگه می گشتم قاظی اونها به اشتباه صفحه ی این جوا روهم بستم و ...

Thor God
22-06-2012, 22:31
..............................

Mr.Mazmamfi
22-06-2012, 23:37
مشخات دقیق سیستم مد نظر خودم یا لپ تاپی رو که می خوام بخرم ؟!!

بله ، همون لپ تاپی که تو بازار بندر عباس دیدید و قصد خریدشو دارید .

خب اگه از همون اول می خواستم این رو بخرم که اینقدر تو سایت بحث راه نمی انداختم !!

ببین من دلایلمو برای اینکه شما لپ تاپی بر اساس نیازتون خریداری کنید رو گفتم ( تازه بازم فراتز از نیازتون هست ، دیگه از من سنگین تر کارنمیکنی که ، هر کی بغل دست من میشینه اصلا نمیدونه من چجوری کار میکنم ، سرعت در حد بوندسلیگاس :5: ) ، حالا شما وقتی پولت زیادی اومده من چیکار کنم ؟ دوست داری همون رو بخر دیگه مشتی ( لحنم تند نیستا )

اگر دلایلی داری بیان کن ، اومدی اینجا مشاوره بگیری و بحث کنی !!!

موفق باشید.

Thor God
23-06-2012, 00:47
بله ، همون لپ تاپی که تو بازار بندر عباس دیدید و قصد خریدشو دارید .

RAM: 8 GB DDR 3

VGA: nViDIA GeForse 650 , 2 GB

CPU:Intel CORE i7 2.3

HDD: 1 TB

ویندوز 7 اصل همراه با لپ تاپ !!

به همراه موس و ساب ووفر و کیف که همشون رو خوده شرکت تو پک اصلی گزاشته

صفحش هم که LED (چه اطلاع ضایه ای :39:) و تنها مشکلش از نظر من هم اینه که دارای DVD رایتر و بلوری نمی خونه !!

ببین من دلایلمو برای اینکه شما لپ تاپی بر اساس نیازتون خریداری کنید رو گفتم ( تازه بازم فراتز از نیازتون هست ، دیگه از من سنگین تر کارنمیکنی که ، هر کی بغل دست من میشینه اصلا نمیدونه من چجوری کار میکنم ، سرعت در حد بوندسلیگاس :5: ) ، حالا شما وقتی پولت زیادی اومده من چیکار کنم ؟ دوست داری همون رو بخر دیگه مشتی ( لحنم تند نیستا )

اگر دلایلی داری بیان کن ، اومدی اینجا مشاوره بگیری و بحث کنی !!!

موفق باشید.

داداشی حالا شما چرا زود به هم میریزی ؟!
در اینکه شما اطلاعاتت تو کامپیوتر زیاده شکی نیست ولی الا ما داریم رو لپ تاپ بنده بحث می کنیم !!!

من هم می دونم که این لپ تاپ سیستم بالایی داره ولی من می خوام تا چند ساله دیگه هم واسه من کار کنه !!
اصولا من دوست ندارم سیستم لپ تاپ رو ارتقا بدم !!!

Thor God
23-06-2012, 00:49
راستی دوستان عزیز یه نکته یادم رفت بگم یه سری از این دوستان در مورده این لپ تاپ تو PM شخصی سوال کرده بودن خواستم بگم که چون من کمتر از 20 تا پست دادم نمی تونم به کسی PM بدم !!!
لطفا سوالشون رو اینجا بپرسن !!

Thor God
23-06-2012, 13:04
طی صحبت هایی که تو تالار شد و بررسی هایه خودم و گشتن تو چند تا از تاپیک های این تالار و تا حدودی هم نظر اطرافیان من این لپ تاپ یعنی Asus n56v رو خریداری کردم !!

با قیمت 2 ملیون و 200 هزار تومن با تشکر از کسانی که تو این راه منو راهنمایی کردن !!!!

Mr.Mazmamfi
23-06-2012, 22:00
طی صحبت هایی که تو تالار شد و بررسی هایه خودم و گشتن تو چند تا از تاپیک های این تالار و تا حدودی هم نظر اطرافیان من این لپ تاپ یعنی Asus n56v رو خریداری کردم !!

با قیمت 2 ملیون و 200 هزار تومن با تشکر از کسانی که تو این راه منو راهنمایی کردن !!!!

مبارک باشه .

ممنون میشم یه بررسی برامون انجام بدی . :11:

Thor God
24-06-2012, 13:56
مبارک باشه . ممنون میشم یه بررسی برامون انجام بدی . :11: ممنون !! من تو تاپیک forum.p30world.com/showthread.php?t=559491&page=7 (که اختصاصی این لپ تاپ هستش ) توضیح دادم می تونید از اون استفاده کنید !!!