ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Problem in Speaking English

iMacs
20-06-2012, 15:25
سلام
من واژگان زیادی از زبان انگلیسی بلدم گرامر هم بد نیستم میتونم خیلی از فیلم ها و هم بفهمم ولی نمیتونم حرف بزنم وقتی میخوام حرف بزنم نمیدونم چجوری زمانش درسته اصلا جمله بندیم درسته یا چجوری از کلمات استفاده کنم میشه کمکم کنید

mohmrg
20-06-2012, 15:33
مرسی از ایجاد کننده تاپیک
این مشکل من هم هست یعنی انقدر دیگه گوش کردم دیگه فکر نمیکنم و توی ذهنم ترجمه کنم که اون شخص چی گفت ، راحت میفهمم مثل فارسی

ولی تا میخوام حرف بزنم ، با خودم میگم :

این درسته ؟ همه چی سر جاشه ؟ ، زمان فعلم درسته ؟ به ترتیب چیدم ؟ حرف اضافه جا ننداختم ؟ .....

انقدر با خودم کلنجار میرم که اخر پشیمون میشم دو خط تایپ کنم:41:

دوستان راهنمایی میتونن بکنن که چه چیزی رو تقویت کنیم ؟ منبع و ماخذ برای خوندن هم میگن
سپاس

anti-military
20-06-2012, 20:02
خوب جوابش مشخصه دیگه, شما در طول یادگیری زبان ممکنه میلیون ها بار دیالوگ های مختلف و کلمات مختلف رو بشنوی و بارها به انگلیسی بنویسی و مقالات انگلیسی رو بخونی و ...
اما در مورد حرف زدن چی ؟ تا حالا چقدر انگلیسی حرف زدی ؟ سر جمع 1 ساعت میشه ؟

sajjad1973
20-06-2012, 20:15
دقیقا همین هست که دوستمون anti military هم اشاره کرده - خیلی از دوستانی که شیوه خود اموز رو در پیش گرفتن دقیقا تو همین نقطه متوقف شدن - خیلی خوب هست که شما با پشت کار به این مرحله رسیدی - بخوبی معنا رو متوجه میشی - گرامر بلدی - لغات زیادی رو بلدی - وقدرت شنیداریت هم که عالیه - اما مشکلت با صحبت کردن رو دیگه نمیتونی خودت به تنهایی حل کنی - حتما نیاز به کلاس رفتن داری - تا زبونت هم بازشه - الان تو مرحله خیلی خیلی خوبی هستی وفقط یه گام مونده تا تمومش کنی اونم صحبت کردن هست با دیگران زیر نظر شخصی که به شما نظارت کنه و اشتباهاتتون رو بهتون بگه - و این شرایط فقط تو کلاس و زیر نظر یک معلم به وجود میاد - میتونی حتی در کلاسهای بحث ازاد هم شرکت کنی.

mohmrg
20-06-2012, 20:48
دقیقا همین هست که دوستمون anti military هم اشاره کرده - خیلی از دوستانی که شیوه خود اموز رو در پیش گرفتن دقیقا تو همین نقطه متوقف شدن - خیلی خوب هست که شما با پشت کار به این مرحله رسیدی - بخوبی معنا رو متوجه میشی - گرامر بلدی - لغات زیادی رو بلدی - وقدرت شنیداریت هم که عالیه - اما مشکلت با صحبت کردن رو دیگه نمیتونی خودت به تنهایی حل کنی - حتما نیاز به کلاس رفتن داری - تا زبونت هم بازشه - الان تو مرحله خیلی خیلی خوبی هستی وفقط یه گام مونده تا تمومش کنی اونم صحبت کردن هست با دیگران زیر نظر شخصی که به شما نظارت کنه و اشتباهاتتون رو بهتون بگه - و این شرایط فقط تو کلاس و زیر نظر یک معلم به وجود میاد - میتونی حتی در کلاسهای بحث ازاد هم شرکت کنی.

اصلا قرار نبود که من زبان رو خود اموز یاد بگیرم ، ولی خود به خود این سریالهای کمدی امریکایی بلایی به سر ادم میارن که فقط اصطلاحات یاد گرفتم :31:
بخوام حرف بزنم تیکه تیکه میگم و جملات کوتاه ولی اینکه بیام یه خاطره تعریف کنم مجهول و معلوم بندازم و جملات رو پس و پیش کنم فعل رو درست کنم او... نگار منو دارن شکنجه میدن:41:
اگه وقت کلاس رفتن نداشته باشیم تکلیف چیه اون وقت ؟ راه حل دیگه ای نیست ؟(حتی اگه بازده کم باشه مهم نیست فقط یواش یواش تقویت کنه)

pro_translator
20-06-2012, 22:29
متد لابراتور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])...

iMacs
21-06-2012, 17:04
منم دقیقا اصلا فرصت کلاس رفتن و ندارم و بیشتر دارم با پادکست های BBC کار میکنم پس بنظرم بهترین راه حرف زدن هستش هرچند اشتباه باشه درسته؟