ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در قرار دادن فایل فلش در c#

yas128
20-06-2012, 10:47
سلام دوستان ...
من component مربوط به گذاشتن فایل فلش رو به toolbox اضافه کردم ... اما وقتی می ذارمش تو صفحه error میده با این عنوان :
failed to import ActiveX control. Please ensure it is proprley registered

راستی ویژوال استودیوم 2005 هست.
چیکار کنم؟
با تشکر

mahdi7610
20-06-2012, 13:46
سلام دوست عزیز

1 – ابتدا به منوی Tools رفته و گزینه choose ToolBox items را انتخاب کنید .

2 - حالا یه پنجره باز می شه به اسم choose toolbox items که شما tab سمت راستی یعنی com components رو باز می کنین.
3 - حالا توی لیست موجود بگردید دنبال گزینه shockwave flash object و اون را تیک بزنید و صفحه را ok کنید.

4 - حالا این کامپوننت توی toolbox در سمت چپ اضافه شده است.
5 – اون را از لیست کنترل های ToolBox به فرم درگ کنید . اگه موقع درگ کردن پیغام زیر را داد کافیه به پوشه Debug رفته و تمامی فایلهای موجو در اون را که شامل یک فایل dll نیز می باشد را پاک کنید و دوباره این کنترل را به فرم درگ کنید .

Failed to import the ActiveX control. Please ensure it is properly registered

حالا با استفاده از کد زیر فایل فلش را اضافه کنید .

axShockwaveFlash1.Movie = Application.StartupPath + @"\flash\main.swf";

این کد رو می تونین توی رویداد load فرم اضافه کنین و یا در رویداد کلیک یک button.

flash پوشه ای هست که من در فولدر debug پروژه ساختم و فایل های فلشم را در اون کپی کردم. و main.swf هم نام اون فلشی هست که می خوام نمایش بدم

موفق باشی

yas128
20-06-2012, 15:21
سلام دوست عزیز

1 – ابتدا به منوی Tools رفته و گزینه choose ToolBox items را انتخاب کنید .

2 - حالا یه پنجره باز می شه به اسم choose toolbox items که شما tab سمت راستی یعنی com components رو باز می کنین.
3 - حالا توی لیست موجود بگردید دنبال گزینه shockwave flash object و اون را تیک بزنید و صفحه را ok کنید.

4 - حالا این کامپوننت توی toolbox در سمت چپ اضافه شده است.
5 – اون را از لیست کنترل های ToolBox به فرم درگ کنید . اگه موقع درگ کردن پیغام زیر را داد کافیه به پوشه Debug رفته و تمامی فایلهای موجو در اون را که شامل یک فایل dll نیز می باشد را پاک کنید و دوباره این کنترل را به فرم درگ کنید .

Failed to import the ActiveX control. Please ensure it is properly registered

حالا با استفاده از کد زیر فایل فلش را اضافه کنید .

این کد رو می تونین توی رویداد load فرم اضافه کنین و یا در رویداد کلیک یک button.

flash پوشه ای هست که من در فولدر debug پروژه ساختم و فایل های فلشم را در اون کپی کردم. و main.swf هم نام اون فلشی هست که می خوام نمایش بدم

موفق باشی

خیـــــــــــــــــلی ممنون
اما من دوتا پوشه debug دارم . یکی تو bin و یکی تو obj. کدومش؟

mahdi7610
21-06-2012, 17:19
فایلهای اصلی توی bin هستند . منظور من هم همون bin هستش .

yas128
23-06-2012, 07:40
من این کاری که گفتید رو انجام دادم ... اما توی اجرا swf ام رو نشون نمیده و فقط یه صفحه سفیده.

yas128
23-06-2012, 07:43
مشکل از آدرس دهی هست ...:27:
من توی پوشه debug نساختم ...
من توی پوشه برنامه فولدری به نام flash ساختم ... یعنی همونجا که bin و obj و ... اینا هستن ...
حالا آدرسش چی می شه؟

yas128
23-06-2012, 07:44
میشه کاملاً این نحوه آدرس دهی رو واسم توضیح بدید.
ممنون می شم.

aliamanisaki
01-12-2012, 20:51
سلام اگه بازم مشکل پیام خطا را دارید کد زیر را در RUN مربوط به ویندوز یا در cmd ویندوز بنویسید و اجرا کنید.
regsvr32 C:\Windows\System32\Macromed\Flash\Flash32_11_4_40 2_287.ocx