ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دانلود درایور کارت گرافیک مادربرد ایسوز

jamaljamal951
20-06-2012, 07:26
با سلام
من یه مادربرد دارم که سی دیشوندارم دفترچه اش هم هم با اجازتون گم کردم این مدلشم نمیفهمم چیه (دیگه اخرشم) :31: گرافیکش آن برده مادر بردشم قدیمیه
چه جوری میتونم این درایورشو از اینترنت دانلود کنم ؟؟؟؟ ایا کافیه فقط درایور asus باشه فقط هر ورژنش یا نه باید مال خودش باشه؟؟؟ از چه سایتی بگیرم؟؟؟
با تشکر

Devicestreet
20-06-2012, 09:19
درایور گرافیک ربطی به شرکت نداره شما باید بدونید پردازنده ی گرافیکی شما از انویدیا هست یا ای ام دی
که با دانلود این نرم افزار میتونید بفهمید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کنید و یه اسکرین شات بگیرید

EXTREME
20-06-2012, 09:20
با سلام
من یه مادربرد دارم که سی دیشوندارم دفترچه اش هم هم با اجازتون گم کردم این مدلشم نمیفهمم چیه (دیگه اخرشم) :31: گرافیکش آن برده مادر بردشم قدیمیه
چه جوری میتونم این درایورشو از اینترنت دانلود کنم ؟؟؟؟ ایا کافیه فقط درایور asus باشه فقط هر ورژنش یا نه باید مال خودش باشه؟؟؟ از چه سایتی بگیرم؟؟؟
با تشکر

یک عکس از تب mainboard نرم افزار cpu-z بزار اینجا

EXTREME
20-06-2012, 09:21
درایور گرافیک ربطی به شرکت نداره شما باید بدونید پردازنده ی گرافیکی شما از انویدیا هست یا ای ام دی
که با دانلود این نرم افزار میتونید بفهمید
دانلود کنید و یه اسکرین شات بگیرید
گرافیکشون آنبورده باید برن سایت مادربوردشون درایور رو دانلود کنن
تا درایور گرافیک هم نصب نشه gpu-z گرافیک رو دیتکت نمیکنه

jamaljamal951
20-06-2012, 18:34
با سلام مجدد
این عکسشه گیگاست ببخشد اسمشو اشتباه گفتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ess_1362
20-06-2012, 19:02

در این صفحه می تونید درایور مورد نظرتون را برای هر سیستم عاملی دانلود کنید

jamaljamal951
26-12-2012, 18:56
سلام مجدد
ببخشید این که رو عکس مادر برد بالا که گذاشتم نوشته core two duo cpu یعنی از سی پی یو های دو هسته ای هم پشتیبانی میکنه؟؟؟؟؟؟
اگه میکنه چه مدلی از سی پی یو هایی؟؟
با تشکر

ess_1362
26-12-2012, 19:30
مادربرد شما از پردازنده های دو هسته ای با حداکثر فرکانس مسیر 800 مگاهرتز پشتیبانی می کنه یعنی قویترین پردازنده ای که ساپورت می کنه e4700 هست