مشاهده نسخه کامل
: تابع نمایش نام و پسوند فایل انتخابی
Akbar"22"
18-06-2012, 21:41
این تابع دارای یک آرگومان ورودی می باشد که از نوع رشته است از طریق این آرگومان می توان مسیر فایل رو داد که مقدار برگشتی نام آن فایل همراه با پسوند خواهد بود .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sosani2007
26-09-2012, 10:59
این تابع دارای یک آرگومان ورودی می باشد که از نوع رشته است از طریق این آرگومان می توان مسیر فایل رو داد که مقدار برگشتی نام آن فایل همراه با پسوند خواهد بود .
اگر امکان داره با همین مثال خودت یک برنامه به عنوان نمونه درست کن درضمن الگوریتم جالبی هم طراحی کردی
Akbar"22"
26-09-2012, 11:26
اگر امکان داره با همین مثال خودت یک برنامه به عنوان نمونه درست کن درضمن الگوریتم جالبی هم طراحی کردی
سلام دوست عزیز ...
کاربردش این که یک آدرس کامل فایل رو بهش میدی خروجیش فقط نام فایل و پسوند خواهد بود
.
.
.
مثال :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیح :
از طریق کنترل Common dialog یک فایل رو Open می کنیم و مشخصه ی Common dialog.filename رو به عنوان مقدار ورودی به تابع می دهیم که خروجی نام و پسوند خواهد بود .
کل کد ها :
sosani2007
26-09-2012, 12:09
چطوری می شه فهمید که چه توابعی داخل فایلDLL ذخیره شده
Akbar"22"
26-09-2012, 12:29
چطوری می شه فهمید که چه توابعی داخل فایلDLL ذخیره شده
عزیزم ، گلم ، یدونه ... این چه ربطی به تاپیک داشت :28:قبول دارم تازه کاری اینم مینویسیم به حساب تازه کاریت
منظورتون اینه اگه درست متوجه شده باشم :
از طریق API Text Viewer
1) منوی File
2) Load Text File
سه فایل متنی APILOAD - MAPI32 - WIN32API
sosani2007
26-09-2012, 18:52
عزیزم ، گلم ، یدونه ... این چه ربطی به تاپیک داشت :28:قبول دارم تازه کاری اینم مینویسیم به حساب تازه کاریت
منظورتون اینه اگه درست متوجه شده باشم :
از طریق API Text Viewer
1) منوی File
2) Load Text File
سه فایل متنی APILOAD - MAPI32 - WIN32API
مرسی ممنون
آقااااااااا شما یک دفعه زدی تو ذوقم
در ضمن منظور من رو شما اشتباه متوجه شدی منظور من API نیست من خودم این رو بلدم منظور من این هست که چطوری می شه توابع فایل های DLL رو استخراج کرد بدون این که فهمید چه توابع ها و چه آرگومان هایی داره منظورم باز Declare توابع نیست منظورم فهمیدن توابعی که در داخل فایل های DLL تعریف شده است هستند
:11:
مرسی ممنون
آقااااااااا شما یک دفعه زدی تو ذوقم
در ضمن منظور من رو شما اشتباه متوجه شدی منظور من API نیست من خودم این رو بلدم منظور من این هست که چطوری می شه توابع فایل های DLL رو استخراج کرد بدون این که فهمید چه توابع ها و چه آرگومان هایی داره منظورم باز Declare توابع نیست منظورم فهمیدن توابعی که در داخل فایل های DLL تعریف شده است هستند
:11:
دوست عزیزم جناب sosani2007/// برای پیدا کردن لیست توابعی که یه فایل DLL به شما ارائه میده می تونید از نرم افزار DLL Export Viewer استفاده کنید// لینک دانلودش رو پایین تر براتون میذارم....///// :7:
من یه در خواستی هم از شما داشتم.../// لطفاً اینجوری فعالیت نکنید//// :9: خیلی از تاپیک هایی که جوابشون رو دادید قدیمی هستند// دیگه نه دوستانی که اون تاپیک ها رو ایجاد کردند اینجا هستند و فعالیت می کنند و نه کسی به اون تاپیک ها سر میزنه..///// :41:بهتره که به صورت آرشیو باقی بمومنند..//// :12:
ممنون که وقت میذارید و فعالیت می کنید...///// :11:
موفق باشید! :46:
sosani2007
29-09-2012, 19:48
دوست عزیزم جناب sosani2007/// برای پیدا کردن لیست توابعی که یه فایل DLL به شما ارائه میده می تونید از نرم افزار DLL Export Viewer استفاده کنید// لینک دانلودش رو پایین تر براتون میذارم....///// :7:
من یه در خواستی هم از شما داشتم.../// لطفاً اینجوری فعالیت نکنید//// :9: خیلی از تاپیک هایی که جوابشون رو دادید قدیمی هستند// دیگه نه دوستانی که اون تاپیک ها رو ایجاد کردند اینجا هستند و فعالیت می کنند و نه کسی به اون تاپیک ها سر میزنه..///// :41:بهتره که به صورت آرشیو باقی بمومنند..//// :12:
ممنون که وقت میذارید و فعالیت می کنید...///// :11:
فایل هایی که به من دادی مشکل داره این فقط نام تابع ها رو میگه اما من نام تابع ها همراه با آرگومان های ورودی تابع رو لازم دارم
این دو تا لینک رو چک کنید....//////// :12:
با این نرم افزار می تونید این کار رو انجام بدید....///// :20:
sosani2007
30-09-2012, 09:10
این دو تا لینک رو چک کنید....//////// :12:
با این نرم افزار می تونید این کار رو انجام بدید....///// :20:
سلام من چیزی متوجه نشدم اگر امکان داره یک فایل آموزش بهم بدید
بعد چرا آرگومان های تابع عجیب و غریبه منظورم توابع داخل یکی از همین سایت هایی بود که به من معرفی کردید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.