مشاهده نسخه کامل
: موتورولا چی بخرم؟
saaghi65
18-06-2012, 02:46
بسم الله
سلام دوستان.
خلاصه عرض کنم که برند موتورولا رو خیلی دوست دارم .
منتها در خرید یک گوشی خوب موتورولا آشنایی ندارم.... با سرچ زیاد به این انجمن کشیده شدم که دیدم تا ثبت نام نکنم و سوالم رو مجزا مطرح نکنم جواب درستی شاید نگیرم
گوشی ای میخوام که در درجه اول نهایت 650 تومن باشه
سیستم عامل اندروید قابل ارتقا
دوربین و حافظه
سرعت بالا
کیفیت پخش صوت و تصویر برام خیلی مهمه
نرم افزار خور باشه به شکلی که مثلا بتونم دروس زبان انگلیسیم رو باهاش پیش ببرم (مخصوصا دیکشنری صوتی تصویری)
شیک و خوش دست
دسترسی به نت و مخصوصا سایتهای فارسی (مثل اینکه گفته میشه زبان فارسی به هیچ عنوان نیست و یا اس ام اس های فارسی نمیتونی بگیری و بدی! درسته؟)
قدرت دهی بالای باتری جهت آماده به کار
تمام لمسی (ابتدا دنبال لمسی به اضافه کیبورد دار بودم که به مایلستون2 رسیدم ؛ منتها گفته میشه که هم قدیمی شده و هم کیبورد دار بودنش چندان ضروری در گوشی های امروزی نیست)
فعلا همین موارد.
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
Ali_Best
18-06-2012, 12:01
سلام دوست من
نظر شخصی من:
دو سه تا نکته رو خدمتتون عرض کنم:
اول اینکه موتورولا تا اینجای کار ساپورت چندان مناسبی برای گوشی های خودش نداده. شاید یه گوشیش توانایی پذیرفتن اندروید 4 رو هم داشته باشه ولی متاسفانه خود شرکت رام اصلی بیرون نداده. و برای بعضی گوشی ها مثل دیفای این خود دولوپرها بودند که کاستوم رام دادند براش. حالا چون مدیریتش به گوگل واگذار شده خیلی ها میگن این وضعیت خیلی بهتر میشه... پس تو رده های پایین زیاد نمیشه روی آپدیت ها حساب کرد ( رده های بالاشم هنوز رام 4 رو نداده!)
دوم دوربینش هست. نسبت به شرکتی مثل سامسونگ و سونی دوربین های موتو زیاد تعریفی نیست ولی کار راه انداز هست
اینا معایب اصلی هستند...
ولی در عوض موتورولا همیشه با کلاس ترین گوشی ها رو میزنه و گوشی هاش کاملا شیک و خوش دسته و همچنین بسیار مقاوم و با کیفیت
کیفیت صوت تقریبا توی همه گوشی هاش عالیه
کیفیت تصویر تو رده های مختلف فرق میکنه مثلا ریزر و آتریکس 2 عالی هستند ولی xt720 و گوشی های رده متوسطش حتی میشه گفت اصلا چنگی به دل نمیزنه!
نرم افزار هم کلا اندورید چه ورژن پایین باشه چه بالا و تقریبا تو همه گوشی ها یکسانه البته به غیر از نرم افزارهای سنگین و مخصوصا بازی های سنگینش که دیگه سخت افزار قوی تر میخواد. برای کارهای عادی و چیزی که شما میگی گوشی 400 تومنیش هم جواب میده
فارسی هم میتونی داشته باشی روی گوشی ولی کلا تو اندروید به این نحو نیست که منوها فارسی باشه ولی متون فارسی توی اس ام اس و نت همه کاملا بدون خطا نشون داده میشه اگه رام روی گوشی عربی باشه (نباشه هم میتونی دانلود کنی و بریزی روی گوشی البته اگه رام عربیش باشه)
باطری گوشی های موتورولا همیشه خوب بوده و از این بابت اصلا جای نگرانی نیست
تا اینجای کار باید بگم که بستگی به شما داره اگه با این موارد کنار میاید از موتورولا انتخاب کنید و اگه نه برید سراغ برندهای دیگه که حتی شاید پول کمتری هم برای یه گوشی قدرتمندتر نسبت به موتو (البته از لحاظ سخت افزار و دوربین و ساپورت) بدید
ولی اگه فقط موتورولا میخواید و ازش دل نمیکنید اینا میتونه گزینه های خوبی باشه:
دیفای / دیفای+ / موتولوکس (که جدیدتر هم هست و طراحی جالبی هم داره)
آتریکس دست 2 هم گیر بیارید خوبه (که البته با وجود توانی که داره اما باز اندروید 4 براش نمیاد. برای ورژن های به غیر از at&t)
حدود 80 تومن پول بیشتر روش بذارید میتونید گالکسی نکسس بگیرید که قدرتمندتر از همه این هاست و خیلی گوشی خوب و شیکی هم هست. به شدت هم ساپورت میشه ولی:
صدای اسپیکرش ضعیفه
هدفون جالبی نداره
مموری نمیخوره
باز صبر کن دوستان دیگه بیان نظر بدن....
دوست عزیز . اگر موتورولا میخوای با این قیمت . میتونی به دیفای - دیفای پلاس فکر کنی . گوشی های خیلی خوبی هستن و ساپورت خوبی هم میشن . و بعدش fire xt , ....
با فارسی هم هیچ مشکلی نداره گوشی های آندرویدی موتورولا .
نرم افزارهایی هم که میخوای به راحتی جواب میده /
قیمت موتورولا کمی تو ایران زیاده . مثلا اگر قیمت ها به واقعیت نزدیک بود شما براحتی میتونستی آتریکس - آتریکس 2 رو با همین 650 بخری . اما الان متاسفانه نمیشه .
البته آتریکس دست دوم هم میتونی بخری .
من خودم 1 هفته پیش اتریکسم رو به قیمت مناسبی فروختم .
از نظر سخت افزاری و باطری هم موتورولا خیلی خوبه .
مدلهای بیشتری اینجا هست که میتونی ببینی
اما بعضی مدلهاش ساپورت خوبی ندارن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر عاشق موتو باشی باید با قیمت بالاترش هم کنار بیای .
البته باید بگم که موتورولا کلا قیمتش نسبت به سامسونگ و ..... بالاتره و افت قیمتش هم خیلی کمتره مثل آیفون .
دلایل زیادی داره . از جمله کیفیت ساخت خیلی بالاتر و محدود بودن تولیدات .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.