مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید یک ultrabook
سلام
من برای کارای برنامه نویسی دانشگاه دنبال یه لپ تاپ قوی و سبک میگردم ترجیحا" core i7-8gb حالا asus zenbook ux31 رو دیدم ولی فکر کنم با رم 4 زود قدیمی بشه y470 لنوو رو هم دوست دارم ولی مثل اینکه تو بازار نیست.میشه دوستان کمک کنن.
الترابوک ها الان قیمت واقعی ندارن به نظر من صبر کن آیوی بریج بیاد تا رونق الترابوک بیشتر بشه. آخه 2.5 برا یه زنبوک چه خبره!
خوب می تونی اولترابوک ایسر بگیری . 1.700 هستش و کانفیگ مورد نظرت رو داره
acer s3
mahbod_v
01-09-2012, 12:55
چرا اینجا هیچ خبری از این اولترا بوکها نیست کسی اولترابوک پرایم ایسوس را تو ایران ندیده هنوز
متاسفانه همه دنبال لپ تاپ اول قیمت مناسب هستند و بعد بازی و کانفیگ بالا...
یک جورایی تا سلیقه ها هم به این سمت نیاد قاعدتا هم وارد کننده رغبت نداره و هم قیمت ها کاذب و بالاست(بخصوص بعد ازین دلار و...)
البته باید بگید دقیقا چه چیزهایی مد نظرتون هست
از باتری تا وزن و...بخصوص قیمت ، تا شاید تونستیم کمکی کنیم
mahbod_v
05-09-2012, 17:39
من امروز یک دنه از این اولترا بوکهای اسوس مدل زن بوک خریدم i7 اش را گرفتم 2600000 خوب امروز هم باهاش کلی ور رفتم من یک ایپد دارم الان که با این دارم کار می کنم به نظر من با توجه به ابعاد - وزن و پرفرمنس بسیار خوبش که به راحتی قابل حمله وزنی معادل یک کیلو گرم داره دیگه شاید هیچ احتیاجی به ایپد نداشته باشم و به نظر من با اومدن اولترا بوکها شاید دیگه خرید تبلتها توجیهی نداشته باشه این حاصل تجربه من از یک روز کارکردن با یک اولترا بوک 11 اینچی بود
حالا اگه دوستان سوالی داشتند در خدمتم
wildfire.m
05-09-2012, 21:33
تا سقف 2 میلیون چه مدلهایی رو پیش نهاد میکنید ؟
درضمن میشه بگید اولترا بوک تا چند اینچ داره؟
و کلا میشه بگید لب تاپ یا نت بوک یا نوت بوک کلا چه فرقی با اولترا بوکها دارند؟(اگه سوالم ابتدایی هست شرمنده!)
من امروز یک دنه از این اولترا بوکهای اسوس مدل زن بوک خریدم i7 اش را گرفتم 2600000 خوب امروز هم باهاش کلی ور رفتم من یک ایپد دارم الان که با این دارم کار می کنم به نظر من با توجه به ابعاد - وزن و پرفرمنس بسیار خوبش که به راحتی قابل حمله وزنی معادل یک کیلو گرم داره دیگه شاید هیچ احتیاجی به ایپد نداشته باشم و به نظر من با اومدن اولترا بوکها شاید دیگه خرید تبلتها توجیهی نداشته باشه این حاصل تجربه من از یک روز کارکردن با یک اولترا بوک 11 اینچی بود
حالا اگه دوستان سوالی داشتند در خدمتم
اگر ممکنه ازش یک review کامل تر بزارید و در صورت امکان عکس یا...
مشخصاتی مثل صفحه LCD اون چطور بود ...مات هست نوع نورش زاویه و...
همینطور باتری اون دقیقا تو حالت مثل فیلم چقدر کار میکنه؟
و ..
قیمتش هم خیلی بالاست و نزدیک به اپل ایر....که انتخاب کردن رو سخت تر میکنه
mahbod_v
10-09-2012, 21:46
والا عکس و مشخصات که تو اینتر نت پر هست شما می تونید تو سایت رسمی zenbook ffdkdn صفحه ای سی دی اش جدا با کیفیت است تو زاویه 180 درجه هم تصویر کاملا واضح است عمر باطری اش خوب با توجه به جسه و وزن کمش چندان نیست و تا 40 دقیقه بیشتر برق نمی ده من قبلا یک مک بوک ایر داشتم این دقیقا ابعادش مشابه ا مک بو ک ایر است ولی چون طراحی شده برایه سیستم عامل ویندوز پرفرمنسش تو ویندوز عالیه کلا دستگاه های اپل واسه سیستم عامل مک طراحی شده اند اگه می خواید ویندوز نصب کنید اصلا سمت اپل نرید به هیچ وجه مطمئنا مشکل بر خورد می کنید یک مشکل ساده گرم کردن اپل در ویندوز است در حالی که وقتی با مک بوت می کنید اینطور نیست . و هزار تا داستان دیگه الان یک هفته است دارم از این وسیله سر کار و تو خونه و همه جا استفاده می کنم اولین نتیجه ای که گرفتم اینه که باید با ایپدم خدا حافظی کنم چون واقعا دیگه به کارم نمی یاد کسی یک ایپد دست دوم تمیز نمی خواد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.