مشاهده نسخه کامل
: اشتراک اینترنت بین دو کامپیوتر
shahabaliboys
17-06-2012, 09:19
سلام خدمت دوستان عزیز ، من تاپیک های زیادی در این زمینه خوندم ولی هیچکدوم کامل توضیح ندادن ، من یه مودم غیر وایرلس D-Link دارم و تنظیمات مودم رو روی Auto یا بدون کانکشن گذاشتم ، مودم من یه پورت Lan و یه پورت USB داره ، حالا میخوام لپتاپو به USB وصل کنم و همزمان یکی با Lan و یکی با USB به نت وصل باشن ، همه جا میگی میشه ولی هیچکس نگفته چه جوری ، مرسی :46:
محمدرضادولتی
17-06-2012, 09:39
ببین داداش کامپیوتر رو با یو اس بی وصل به اینترنت کن
لپتاپ رو هم از طریق لن
دستگاه مودم رو با یک کابل تصال یو اس بی که تو کارتنش هست به کامپیوتر وصل کن - اگه قبلا تنظیم باشه نیازی به تغییرات نیست اتو میره- اگه نه که تنظیمات تو دفترچه داخل کارتن مودم هست
لپتا رو هم با کابل شبکه از طریق پورت لن به مودم وصل کن -تمام
اگه مشکلی داشتی ذکر کن
shahabaliboys
17-06-2012, 10:46
ببین داداش کامپیوتر رو با یو اس بی وصل به اینترنت کن
لپتاپ رو هم از طریق لن
دستگاه مودم رو با یک کابل تصال یو اس بی که تو کارتنش هست به کامپیوتر وصل کن - اگه قبلا تنظیم باشه نیازی به تغییرات نیست اتو میره- اگه نه که تنظیمات تو دفترچه داخل کارتن مودم هست
لپتا رو هم با کابل شبکه از طریق پورت لن به مودم وصل کن -تمام
اگه مشکلی داشتی ذکر کن
میدونم شما داری از لحاظ سخت افزاری میگی کابلو وصل کن ولی من وصل میکنم و فقط اینترنتو به Lan میده
محمدرضادولتی
18-06-2012, 11:36
میدونم شما داری از لحاظ سخت افزاری میگی کابلو وصل کن ولی من وصل میکنم و فقط اینترنتو به Lan میده
من خودم تو مغازه همینجوری وصلکردم - بدون مشکل-اول مودم یو اس بی رو نصب و اتصال به اینترنت سپس از طریق لن با یه سیستم دیگه رفتم اینترنت
شماا اول از طریق یو اس بی برو ببین میره؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.