مشاهده نسخه کامل
: چاقيد يا لاغر ؟ تعيين وزن مطلوب شما با اين برنامه !!!
saeed666
14-07-2006, 12:44
سلام ...
يكي دو روز پيش يه فلش ديدم كه براي همين موضوع ساخته شده بود . براي همين تصميم گرفتم برنامه اي كامل و چامع تر ولي ساده در اين رابطه بنويسم . حالا من دو تا سوال از شما دارم :
1 - اين برنامرو جزو Plus هاي برنامه ي NEWSStand ( اين برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) كه قبلا ساختم قرار بدم يا جدا باشه ؟
2 - اين برنامه چه چيزهايي براي تكميل شدنش ميخواد يا چه ضعفايي داره و .... ؟
ممنون
دانلود برنامه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] matloob/vazn.zip
حجم برنامه : مثل برنامه هاي قبلي كم حجم ! فقط 94 KB
تصويري از برنامه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] matloob/ScreenHunter_001.jpg
Honradez
14-07-2006, 17:58
ممنون.
عاليه! واقعا عاليه!
جزو plusهاي مجموعه عالي newsstand هم قرار داده بشه بد نيست ولي جدا بهتره!
saeed666
14-07-2006, 18:47
سلام ...
ممنون.
عاليه! واقعا عاليه!
جزو plusهاي مجموعه عالي newsstand هم قرار داده بشه بد نيست ولي جدا بهتره!
ممنون بابك جون . لطف داريد .
باسه ي جواب سوالم هم ممنون . آره فكر كنم جدا باشه بهتره . اونطوري خيلي شلوغ ميشه
vahid_shokrzadeh
15-07-2006, 10:03
سلام آقا سعيد
برنامه بسيار جالبي بود من خيلي وقت بود دنبلش مي گشتم . در مورد سوالتون هم بايد بگم خوب هر جور خودتون صلاح بدونيد بهتره .
بازم ممنون
saeed666
15-07-2006, 11:25
سلام ...
سلام آقا سعيد
برنامه بسيار جالبي بود من خيلي وقت بود دنبلش مي گشتم . در مورد سوالتون هم بايد بگم خوب هر جور خودتون صلاح بدونيد بهتره .
بازم ممنون
ممنون . بالاخره اينم يه نظره !!
چرا؟ دوباره داره مثل دفعه قبل ميشه . بازديدا و دانلودا زياد ولي نظر و پيشنهاد كم !
ممنونم خیلی جالب بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------
ای کاش یه قانونی می شد گذاشت برایه کسانی که بدونه ذکره نویسنده و نامه منبع از این نرم افزارا استفاده می کنن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا سعید خیلی متاسف شدم وقتی این برنامتون رو بدونه ذکره هیچ نام و نشونی ازتون توی دو سه تا از فرومای دیگه دیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ای کاش یه روزی این فرهنگ تو جامعه ی ما هم جا بیفته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ولي من اينهمه چاق نيستم
در كل جالب بود
خيلي قشنگ بود برنامه جالبيه پيش نهاد كه ندارم اما حيفم اومد تشكر نكنم
دستت مرسي..........ممنون..........
Renjer Babi
16-07-2006, 09:50
سعیید جون دمت گرم خیلی باحال بود.
Monica جان ایشون گفتند که خودشون نوشتند........
سعیید جون دمت گرم خیلی باحال بود.
Monica جان ایشون گفتند که خودشون نوشتند........
من متوجه شدم ایشون خودشون نویسنده ی این برنامه هستند.
می گم این برنامه رو بدونه ذکره هیچ گونه نامی از ایشون توی چند تا فروم فارسی زبانه دیگه دیدم.
برای همین ناراحت شدم.
M.B.Asadi
16-07-2006, 11:06
دستت درد نکنه
منو به فکر ورزش انداختی
mirmohammadi
16-07-2006, 11:27
خيلي جالب بود ممنون
به نظر من اگر برنامه جدا باشه بهتره
saeed666
16-07-2006, 18:47
سلام ...
واقعا ممنون . دوباره بچه هاي پي سي ورلد معرفتشونو نشون دادند .
دوباره از Monica و akmfad1 و magmagf و zendegi و renjer_babi و M.B.Asadi و mirmohammadi تشكر مي كنم .
حالا تشريح مسايل ! :
ای کاش یه قانونی می شد گذاشت برایه کسانی که بدونه ذکره نویسنده و نامه منبع از این نرم افزارا استفاده می کنن ...
آقا سعید خیلی متاسف شدم وقتی این برنامتون رو بدونه ذکره هیچ نام و نشونی ازتون توی دو سه تا از فرومای دیگه دیدم ای کاش یه روزی این فرهنگ تو جامعه ی ما هم جا بیفته!
ممنون از اين كه به من اطلاع دادين و واقعا متاسف از اين فرهنگ ! من يه خواهش دارم ميتونين اسم اين فروم ها رو تو پيغام خصوصي به من بديد ؟!
ممنون ولي من اينهمه چاق نيستم
مطمين باش هستي !!!! چون برنامه كه گول نميخوره !!
Blacklord
23-08-2006, 07:13
خیلی باحاله ولی یه مشکل داره، تومحاسبه باید سایز استخونارو هم مد نطر داشت، من یه فرمول دیده بودم که اندازه ی دور مچ دستم می خواست، ولی یادم نیست!!!
saeed666
23-08-2006, 18:53
سلام...
به به بعد يه مدتي دوباره اين تاپيك اومد بالا!
خیلی باحاله ولی یه مشکل داره، تومحاسبه باید سایز استخونارو هم مد نطر داشت، من یه فرمول دیده بودم که اندازه ی دور مچ دستم می خواست، ولی یادم نیست!!!
ممنون . ديگه ايناش اينقدرام مهم نيست . منم اونارو ديدم ولي بيشتر عمليه تا محاسباتي . براي اينه كه بعضيا استخون بندي درشت تري دارند و براي همين شايد وز نشون بيشتر باشه.
دستت درد نکنه خیلی جالب بود.
ممنون لطف دارين
Soshiant
23-08-2006, 19:53
خیلی جالب بود ولی به نظر من هم بهتره پارامتر های دیگه مثل استخوانبندی هم توش باشه
یا نسبت دور کمر به دور باسن و چیز های دیگه که برای تناسب اندام لازم هست
همین طور بهتره به جای یک عدد پیشنهادی برای وزن نرمال محدوده وزن نرمال گفته بشه
در ضمن میشه فرمولش هم بگید چیه
ایا از همون فرمولی استفاده میکنید که برای سربازی استفاده میشه یا نه
بهتر هم هست در قسمت وزن بیشتر از 3رقم ودر قسمت قد بیشتر از 2 رقم نشه نوشت
اگر یک نمودار هم داشت دیگه بهتر
masoud908
23-08-2006, 20:09
عالي بود سعيد جان.بازم از اين برنامه ها بذار
saeed666
23-08-2006, 20:11
سلام...
خیلی جالب بود ولی به نظر من هم بهتره پارامتر های دیگه مثل استخوانبندی هم توش باشه
یا نسبت دور کمر به دور باسن و چیز های دیگه که برای تناسب اندام لازم هست
همین طور بهتره به جای یک عدد پیشنهادی برای وزن نرمال محدوده وزن نرمال گفته بشه
در ضمن میشه فرمولش هم بگید چیه
ایا از همون فرمولی استفاده میکنید که برای سربازی استفاده میشه یا نه
بهتر هم هست در قسمت وزن بیشتر از 3رقم ودر قسمت قد بیشتر از 2 رقم نشه نوشت
اگر یک نمودار هم داشت دیگه بهتر
ممنون. واقعا به اين ميگن نظر. تمام چيزايي كه ميشد رو گفتند ولي فقط يه مشكل بزرگ دارم اونم وقته . اگه بخوام همه ي اين كارارو بكنم براي ساله ديگه انجام ميشه. ( كنكوره ديگه!)
پرسيديد فرمولش چيه ؟ من خودم فكر كنم از چند سايت تغذيه استفاده كردم و بهترينشو همون موقع كه برنامرو مي نوشتم گزاشتم. ولي چشم اگه امروز نشد حتما در روز هاي آينده فرمولي كه خودم استفاده كردمو ميزارم. چون با عرض معذرت حال ندارم سورس برنامرو باز كنم ببينم چي به چيه !
البته خودم يه امكان ديگه به غير از اينا بهش اضافه كردم و اون محاسبه ي وزن در سيارات و چند ستاره ي معروف است ولي اونم كامل نيست!
بازم ممنون
saeed666
23-08-2006, 20:13
عالي بود سعيد جان.بازم از اين برنامه ها بذار
ممنون لطف داري مسعود جان . چشم حتما ولي اگه ساله ديگه بتونم از قيف بر عكسه كنكور رد شم !!!
masoud908
23-08-2006, 20:18
ممنون لطف داري مسعود جان . چشم حتما ولي اگه ساله ديگه بتونم از قيف بر عكسه كنكور رد شم !!!
ايشالله كه حل ميشه و رد ميشي جيگر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeed666
23-08-2006, 20:53
ايشالله كه حل ميشه و رد ميشي جيگر
قربونت ايول به اين روحيه دادن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <=== [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
masoud908
23-08-2006, 22:25
قربونت ايول به اين روحيه دادن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <=== [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هــــــــا.حال وكردي؟
اينه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeed666
24-08-2006, 09:41
ديگه اينو كه گفتي ميرم تو كاره 99999999999999999.6 ساعت مطالعه در روز ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ramin_zero1818
25-08-2006, 00:02
عالي عالي بهتر از اين نيست :ohno:
saeed666
25-08-2006, 13:29
سلام...
عالي عالي بهتر از اين نيست
خواهش مي كنم دوست عزيز نظر لطفتونه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميدوارم نسخه ي بعدي خيلي بهتر و كامل تر از اين بشه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
masoud908
25-08-2006, 14:09
ديگه اينو كه گفتي ميرم تو كاره 99999999999999999.6 ساعت مطالعه در روز ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين كه كمه.بيشتر بخون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .عزيز حالا چه رشته اي ميخواي بخوني؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeed666
25-08-2006, 18:39
معلوم نيست ببينيم چي قبول ميشم . خودم برق - الكترونيك دوست دارم ولي خيلي سخته ( هم قبول شدنش هم تو دانشگاه)
شما خودت الان تو چه وضعيتي ( تحصيلي) هستي ( اگه فضولي نباشه ) ؟
چه قدر پرانتز شد !
masoud908
25-08-2006, 19:36
معلوم نيست ببينيم چي قبول ميشم . خودم برق - الكترونيك دوست دارم ولي خيلي سخته ( هم قبول شدنش هم تو دانشگاه)
شما خودت الان تو چه وضعيتي ( تحصيلي) هستي ( اگه فضولي نباشه ) ؟
چه قدر پرانتز شد !
من كه سوم راهنمايي بودم ميرم اول.معدل:19/80 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر كمكي تو كنكور خواستي بهت ميكنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeed666
25-08-2006, 20:21
پس يه دوساله ديگه اي وقت داري به اينجا مثل الان حسابي سر بزني ولي دو سال بعدش ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از يه لحاظ بايد خوشحال باشي كه هنوز خيلي وقت داري از يه لحاظم ميدوني كه 2 ساله (و بيشتر 1 ساله ) خيلي داغون داري
اميدوارم اين راهو به خوبي طي كني نه مثل من كه هي پشتك مي زنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
masoud908
25-08-2006, 22:11
من ولي خيلي از درس بدم مياد.فكر نكنم اصلا برم كنكور بدم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همين الان وقتي فكر اينكه ميخوام برم دبيرستان ميكنم حالم بهم ميخوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نميدونم چي پيش مياد؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeed666
25-08-2006, 22:46
نه بابا وقتي بري خوشت مياد . البته نه از درساها از جو مدرسه و بچه ها . همون طوريم كه گفتم 2 ساله اول خيلي مهم نيست. از ساله اول كه فقط بخش نور فيزيك تو كنكور سوال مياد بقيش نه .
اگه نري دانشگاهم كه اونوقت بايد بري سر كار . البته اگه شغله پدرت يا آشناهاتو دوست داري ميتوني بري پيش اونا كار ياد بگيري و...
اوه اوه چه قدر حرف زدم . اين فيلمم شروع شد. فعلا ...
masoud908
26-08-2006, 00:50
سعيد جون حالا زوده برام اين فكرا رو كنم.ولي عجب پست هاي ما به موضوع تاپيك ميخوره. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن چرا اين تاپيك دانلود رايگان روزنامه ها مسدوده؟
saeed666
26-08-2006, 12:46
سلام...
فكر مي كني ! عين چشم به هم زدنه . اين حرف منو چند ساله ديگه كه اينجا ديدي مي فهمي.
تاپيك دانلود روزنامه ها هم درسته .الان امتحانش كردم .
masoud908
26-08-2006, 21:15
سلام...
فكر مي كني ! عين چشم به هم زدنه . اين حرف منو چند ساله ديگه كه اينجا ديدي مي فهمي.
تاپيك دانلود روزنامه ها هم درسته .الان امتحانش كردم .
سعيد جون بيخيال شيم بهتره.
اره تاپيك دانلود روزنامه ها درست بود.
mortezaabaspoor
08-06-2007, 09:23
سلام
برنامه جالبي بود و هر كس نياز به استفاده از آن را دارد.
متشكرم
Behroooz
08-06-2007, 12:00
چه جالب . ولی ای کاش امکانات بهتری داشت .
time prince
09-06-2007, 17:13
دستت درد نكنه
mehdi_ok1
09-06-2007, 17:34
انقدر این برنامه رو دانلود کردید که نوبت ما که رسید
پرشین گیگ ترکید
باید منتظر بمون تا فردا
(البته برای من که تو مایه های بروسلی هستم این برنامه ها آنچنان مفید نیست)
همش فعل معکوس بید
سلام
مرسی به خاطر مطلب جالبتون
راستش من حیفم اومد که از مطلبتون تو سایت دانشجویان ایران استفاده نکنم!
اخه اون جا بچه ها دنبال هم چین چیزی میگشتن
خوب سعی کردم حقوق کپی رایت را رعایت کنم
لینکشو این جا می گذارم
اگه موردی بود بگید اصلاحش کنم!
لینک:daneshju(dot)ir/forum/f331/t13965.html#post75500l
saeed666
09-06-2007, 21:49
سلام...
سلام
برنامه جالبي بود و هر كس نياز به استفاده از آن را دارد.
متشكرم
چه جالب . ولی ای کاش امکانات بهتری داشت .
دستت درد نكنه
انقدر این برنامه رو دانلود کردید که نوبت ما که رسید
پرشین گیگ ترکید
باید منتظر بمون تا فردا
(البته برای من که تو مایه های بروسلی هستم این برنامه ها آنچنان مفید نیست)
همش فعل معکوس بید
سلام
مرسی به خاطر مطلب جالبتون
راستش من حیفم اومد که از مطلبتون تو سایت دانشجویان ایران استفاده نکنم!
اخه اون جا بچه ها دنبال هم چین چیزی میگشتن
خوب سعی کردم حقوق کپی رایت را رعایت کنم
لینکشو این جا می گذارم
اگه موردی بود بگید اصلاحش کنم!
لینک:daneshju(dot)ir/forum/f331/t13965.html#post75500l
ممنون دوستان از نظراتتون.
البته اگه به تاریخ اولین پست نگاه میکردین معلوم میشد که برنامه برا پارساله و من به علت کنکور نتونستم بهش برسم . نه تنها براین بلکه برنامه دانلود روزنامه ها و... هم همینطور .
همین الانم که دارم اینا رو مینویسم فقط 20 روز تا کنکور مونده !!!
احتمالا بعد کنکور امکانات فیلی جالبی به این برنامه ها اضافه میکنم که همه مشتاق دریافتش بشن .
به هر حال دعا کنید کنکورو خوب بدم تا بیشتر بتونم بیام اینجا
mehdi_ok1
10-06-2007, 11:16
همین الانم که دارم اینا رو مینویسم فقط 20 روز تا کنکور مونده !!!
انشاالله با این کار خیرت کنکرت 20 بشه
ایشالا هم کنکور قبول شی هم اینکه ممنون از این برنامه!!!
saeed666
12-06-2007, 12:54
انشاالله با این کار خیرت کنکرت 20 بشه
ایشالا هم کنکور قبول شی هم اینکه ممنون از این برنامه!!!
ممنون دوستان عزیز
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.