ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با مقدار کم wifi مودم d-link 2750

hosein_mic
16-06-2012, 18:27
بنده قبلا مودم porsche911 wifi داشتم که با توجه به اینکه wifi استاندارد g داشت تصمیم به تعویضش با یه مودم دارای استاندارد n گرفتم و d-link 2750 رو خریدم که دو انتن هست و دارای wifi n300

اما مشکل بنده اینه که wifi خیلی ضعیفه یعنی با یه فاصله کم 4 متری به وسیله یه گوشی افت سیگنال شروع میشه در حالی که در کانفیگ مودم سیگنال ریت در حالت 100% هست مودم رو با سیدی که همراهش هست کانفیگ کردم حالا سوالم اینجاست که این مودم کلا قدرت سیگنالش پایینه و مالی نیست یا من درست کانفیگ نکردم

93 بابتش پول دادم و دارم به خودم فحش میدم چون مودم قبلیم wifi بهتری داشت با توجه به g بودنش

ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید با تشکر

hosein_mic
16-06-2012, 20:53
تقریبا میشه گفت در فاصله 15 متری قطع میشه

Hamed DC
16-06-2012, 21:45
بنده قبلا مودم porsche911 wifi داشتم که با توجه به اینکه wifi استاندارد g داشت تصمیم به تعویضش با یه مودم دارای استاندارد n گرفتم و d-link 2750 رو خریدم که دو انتن هست و دارای wifi n300

اما مشکل بنده اینه که wifi خیلی ضعیفه یعنی با یه فاصله کم 4 متری به وسیله یه گوشی افت سیگنال شروع میشه در حالی که در کانفیگ مودم سیگنال ریت در حالت 100% هست مودم رو با سیدی که همراهش هست کانفیگ کردم حالا سوالم اینجاست که این مودم کلا قدرت سیگنالش پایینه و مالی نیست یا من درست کانفیگ نکردم

93 بابتش پول دادم و دارم به خودم فحش میدم چون مودم قبلیم wifi بهتری داشت با توجه به g بودنش

ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید با تشکر

مودم شما سری U هست یا سری B ؟؟؟
افت سیگنال با لب تاب هم دیده میشه؟؟؟

hosein_mic
16-06-2012, 21:54
سری u هست افت سیگنال با همه چیز دیده میشه :41: / sony ericsson xperia x1/ sony ericsson xperia arc و حتی با کارت شبکه اونیکی pc که d-link dwa-525 هست

Hamed DC
16-06-2012, 23:40
سری u هست افت سیگنال با همه چیز دیده میشه :41: / sony ericsson xperia x1/ sony ericsson xperia arc و حتی با کارت شبکه اونیکی pc که d-link dwa-525 هست

معمولا سیگنال دهی مودم رو نمیشه توی پنل مودم محدود کرد. فقط میشه روشن یا خاموشش کرد.
فکر میکنم مشکل از گیرنده سیگنال باشه.
شما با لب تاب هم تست کردین؟؟؟
اطراف مودم میدان مغناظیسی وجود نداره؟؟؟(مثلا ساب ووفر!)؟؟؟

hosein_mic
17-06-2012, 08:40
معمولا سیگنال دهی مودم رو نمیشه توی پنل مودم محدود کرد. فقط میشه روشن یا خاموشش کرد.
فکر میکنم مشکل از گیرنده سیگنال باشه.
شما با لب تاب هم تست کردین؟؟؟
اطراف مودم میدان مغناظیسی وجود نداره؟؟؟(مثلا ساب ووفر!)؟؟؟

رفتم و هر چیزی که ممکن بود میدان مغناطیسی ایجاد کنه رو از برق کشیدم/ اسپیکر/مانیتور و کیس/ اما بازم مشکل پا بر جا بود

Hamed DC
17-06-2012, 10:49
رفتم و هر چیزی که ممکن بود میدان مغناطیسی ایجاد کنه رو از برق کشیدم/ اسپیکر/مانیتور و کیس/ اما بازم مشکل پا بر جا بود

اطراف مودم آلومینیوم، مس و یا آهن ضخیم احیانا وجود نداره؟؟؟
اگر همه موارد منفی باشن، جایگذاری مودم رو بررسی کنید.
تعداد کانالها رو به حداکثر برسونید.
کانال گیری رو روی حالت اتو بگذارین.
پهنای باند رو هم روی حداکثر.

hosein_mic
17-06-2012, 11:33
تعداد کانالها رو به حداکثر برسونید.
کانال گیری رو روی حالت اتو بگذارین.
پهنای باند رو هم روی حداکثر.

خیر فلزی وجود نداره

منظورتون رو از قسمتی که نقل قول کردم متوجه نمیشم با عرض معذرت اگه میشه برام توضیح بدید اخه این مودم خیلی پنلش پیچ در پیچ هست همراه با پارامترهای خیلی زیاد/ کلا زیاد ازش سر در نمیارم

hosein_mic
17-06-2012, 11:44
شاید این عکس مفید باشه

Untitled.jpg - 254.0 Kb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hosein_mic
17-06-2012, 11:52
......................

Hamed DC
17-06-2012, 16:01
مدهایی که به صورت فعال هستند رو روی اتو بگذارین.

mohsenmas
17-06-2012, 18:59
این حالت Xpress technology تو تنظیمات میدونید کارش چیه؟

Hamed DC
18-06-2012, 10:24
این حالت Xpress technology تو تنظیمات میدونید کارش چیه؟

یم استاندارد برای 802.11 هستش که در بهبود کارایی نقش داره.
روی حالت فعال قرارش بدین.

hosein_mic
18-06-2012, 11:57
مودم قبلیم رو اوردم کنارش روشن کردم همه جا سیگنال هر دو به یه اندازه بودش اینجا بود که شاخم در اومد واقعا موندم چرا اینطوریه :18: احتمالا نطقه کور هست ولی رنجش برای لپتابم کافیه

تصمیم گرفتم برای اون یکی سیستمم وایر بکشم ولی موندم cat5 بگیرم یا cat6 حدودا 25 متر لازم هست/ تفاوت سرعتی هم دارند؟ یه فروشنده گفت cat6 برای شما کاربردی نداره

یکی از دوستام اومدن دیدن مودم رو شاخشون در اومده بود میگفت چقدر پیچیدست پنلش

mohsenmas
18-06-2012, 18:11
تنظیمات مودم 2640u .با لپتاپ نزدیک باشی کانکت شی تا فاصله 15 متری خوبه .اما تو فاصله 15متری میخوای کانکت شی یا ضعیفه یا وصل نمیشه.تنظیمات اصلاح میخواد؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hamed DC
18-06-2012, 20:57
تنظیمات مودم 2640u .با لپتاپ نزدیک باشی کانکت شی تا فاصله 15 متری خوبه .اما تو فاصله 15متری میخوای کانکت شی یا ضعیفه یا وصل نمیشه.تنظیمات اصلاح میخواد؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیر.نیازی نیست.
جای مودم رو تغییر بدین.
در فاصله 1.5متری از زمین قرار بدین.

hosein_mic
19-06-2012, 00:24
مودم قبلیم رو اوردم کنارش روشن کردم همه جا سیگنال هر دو به یه اندازه بودش اینجا بود که شاخم در اومد واقعا موندم چرا اینطوریه :18: احتمالا نطقه کور هست ولی رنجش برای لپتابم کافیه

تصمیم گرفتم برای اون یکی سیستمم وایر بکشم ولی موندم cat5 بگیرم یا cat6 حدودا 25 متر لازم هست/ تفاوت سرعتی هم دارند؟ یه فروشنده گفت cat6 برای شما کاربردی نداره

راهنمایی کنید ثواب دنیا و اخرت رو نصیب خودتون کردید!

Hamed DC
07-07-2012, 07:47

جای مودم رو تغییر بدین. سعی کنید نقطه ثقل امواج رو پیدا کنید!!!

Reza_tak84
08-10-2013, 14:27
سلام من میخواهم مودم وایرلس بخرم چه مارکی بگیرم؟مد نظر من d-link 2750u هست به نظرتون چطوریه؟رنگ سفیدشو بخرم یا رنگ مشکی؟

javad2015
08-10-2013, 15:33
مودم وایرلس هرکدومش رو خریدی خریدی با هم هیچ تفاوتی نداره من تقریباً با تمام مارکار معروف کار کردم.

Reza_tak84
09-10-2013, 16:57
اخه میگن مارک d-link الا خوب نیست زود خراب میشه مخصوصا مدل جدید 2750u سفید خیلی بد تعریف میکنند!!!!!!!!

hossein1u
07-12-2013, 12:50
منم این مودم رنگ مشگیش رو خریدم
با وای فای خیلی مشکل دارم
مثل میخوام با گوشی وی چت برم مشکل داره فقط لحظه اول وصل هست بعد دیگه خطای سرور میده که شبکه موجود نیست