مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد ماذربورد ASUS P8P67
Three Star
16-06-2012, 17:40
با سلام
در مورد ماذربورد p8p67 یه سوال داشتم.
وقتی سیستم روشن میکنم قبل از صفحه starting windows 7 پنج مرتبه صفحه مشخصات سیستم نمایش داده میشه!
من اولین بار با asus کار میکنم به نظرتون این مسئله عادیه چون فقط 22 ثانیه صرف همین نمایش اطلاعات میشه!
ماذربوردهای دیگه معمولآ یکی دو بار صفحه مشخصات سیستم نشون میدن؟
ترتیبش هم به صورت زیر:
اول صفحه لوگو asus میاد.
دوم صفحه مشکی رنگ با مشخصات زیر:
Marvell xxxxxxx Adapter - BIOS Version xxxxxxx
PCIe xxxxxxx
Adapter 1 Disks Information: AHCI Mode
No hard disk is detected!
سوم صفحه لوگو asus
چهارم صفحه مشکی مشخصات البته اینبار کاملتر مثل سریال هارد دیسک، فضا و ...
پنجم صفحه لوگو asus
و بلاخره وارد starting windows میشه!
بایوس مین رو اپدیت کنید و instant boot رو فعال کنید و بوت سیستم رو بزارین رو هاردتون تا سیستم سریعتر بوت بشه سیستمتون مشکلی نداره و از بایوس و تنظیمات بایوس است
saeed_136915
16-06-2012, 18:22
سلام باید اون قسمت های مربوط Sata 6Gbps رو از بایوس غیرفعال کنین. البته اگه ازش استفاده نمیکنین. من خودم هم این مشکل رو داشتم اون رو غیر فعال کردم درست شد.
Three Star
16-06-2012, 22:07
بایوس مین رو اپدیت کنید و instant boot رو فعال کنید و بوت سیستم رو بزارین رو هاردتون تا سیستم سریعتر بوت بشه سیستمتون مشکلی نداره و از بایوس و تنظیمات بایوس است
بایوس آپدیت کردم.
بوت سیستم از ابتدا روی هارد بود که بعد از اپدیت بایوس تغییر کرد و دوباره اون روی هارد قرار دادم.
متاسفانه instant boot پیدا نکردم ممکنه بفرمایید تو کدوم قسمت؟
همچنان همون 5 مرحله تکرار میشه!
اینم یگم که من هارد رید0 بستم به این مسئله ربطی نداره؟
Three Star
16-06-2012, 22:11
سلام باید اون قسمت های مربوط Sata 6Gbps رو از بایوس غیرفعال کنین. البته اگه ازش استفاده نمیکنین. من خودم هم این مشکل رو داشتم اون رو غیر فعال کردم درست شد.
هارد من SAMSUNG F3 و هر دو به sata 6gb/s وصل کردم البته اینم بگم که در بایوس Hot Plug خودش روش Disable بود!
هارد من SAMSUNG F3 و هر دو به sata 6gb/s وصل کردم البته اینم بگم که در بایوس Hot Plug خودش روش Disable بود!
hot plug که به این قضیه شما فکر نکنم مربوط باشه یک گزینه باید باشه که بوت سریع بشه انجام داد باهاش باید تو بایوس بگردید ولی hotplug رو enable بزارید باشه بهتره
saeed_136915
16-06-2012, 22:41
سلام شما این کارهارو بکن مطمئن باش درست میشه
اول هارد هاتو از 6Gbps ها جدا کن و به 3Gbps (رنگ آبی) وصل کن. من هم دوتا هارد رو RAID0 کردم و شما مطمئن باش هیچ تفاوتی احساس نمیکنی چون هارد معمولی هیچ وقت نمیتونه از تمام سرعت 3Gbps استفاده کنه.
بعد از داخل BIOS این گزینه ها رو غیرفعال کن(اول BIOS رو بزار رو حالت Advanced ):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از این کارها یادتون باشه هارد رو هم توی اولین گزینه ی بوت بزارین.
Three Star
16-06-2012, 23:12
hot plug که به این قضیه شما فکر نکنم مربوط باشه یک گزینه باید باشه که بوت سریع بشه انجام داد باهاش باید تو بایوس بگردید ولی hotplug رو enable بزارید باشه بهتره
hot plug فعال کردم.
اما گزینه ای برای بوت سریع پیدا نکردم!
Three Star
16-06-2012, 23:16
سلام شما این کارهارو بکن مطمئن باش درست میشه
اول هارد هاتو از 6Gbps ها جدا کن و به 3Gbps (رنگ آبی) وصل کن. من هم دوتا هارد رو RAID0 کردم و شما مطمئن باش هیچ تفاوتی احساس نمیکنی چون هارد معمولی هیچ وقت نمیتونه از تمام سرعت 3Gbps استفاده کنه.
بعد از داخل BIOS این گزینه ها رو غیرفعال کن(اول BIOS رو بزار رو حالت Advanced ):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از این کارها یادتون باشه هارد رو هم توی اولین گزینه ی بوت بزارین.
کارهایی که شما گفتین انجام دادم و الان فقط 3 صفحه نمایش داده میشه در واقع دو صفحه اول حذف شدن.
همچنین فرقی نمیکنه که هارد به 6Gbps وصل باشه یا 3Gbps من هر دو تا امتحان کردم بازم همین 3 صفحه میاد.
راهی نسیت که کلآ یک صفحه مشخصات بیاد مثل سایر ماذربوردها؟
saeed_136915
16-06-2012, 23:19
خوب اگه شما اون دوتا گزینه رو غیرفعال کنی پورت های 6Gbps غیرفعال میشن.
کارهایی که شما گفتین انجام دادم و الان فقط 3 صفحه نمایش داده میشه در واقع دو صفحه اول حذف شدن.
همچنین فرقی نمیکنه که هارد به 6Gbps وصل باشه یا 3Gbps من هر دو تا امتحان کردم بازم همین 3 صفحه میاد.
راهی نسیت که کلآ یک صفحه مشخصات بیاد مثل سایر ماذربوردها؟
شما اون گزینه ای که گفتم مشابهشو تو بایوس پیدا نکردین ؟
باید تو تنظیمات بوت باشه
saeed_136915
16-06-2012, 23:48
شما اون گزینه ای که گفتم مشابهشو تو بایوس پیدا نکردین ؟
باید تو تنظیمات بوت باشه
نه آقا مهرداد این مادربرد Quick Boot یا Instant Boot نداره
Three Star
17-06-2012, 00:52
با کمک راهنمایی دوستان تونستم زمان از 22 ثانیه به 2 ثانیه کاهش بدم برای اینکار کافیه تظیمات به صورت زیر تغییر بدیم:
همونطور که جناب mehrdad mm فرمودن در قسمت بوت گزینه ای برای بوت سریع وجود داره در واقع تنظیمات قسمت بوت باید به صورت زیر تغییر بدیم:
Full Screen Logo->Disable
Post Report->1Sec
Option ROM Messages->Keep Current
همچنین برای اینکه باز هم 4 ثانیه زمان کاهش بدیم کافیه تنظیماتی که جناب saeed_136915 فرمودن ایجاد کنیم یعنی به صورت زیر:
Marvell Storage Controller->Disabled
JMB Storage Controller->Disabled
البته امیدوارم این تنظیمات آسیبی به سیستم وارد نکنه!
خوب اگه شما اون دوتا گزینه رو غیرفعال کنی پورت های 6Gbps غیرفعال میشن.
حقیقتش الان گزینه ها غیر فعال هستند و هاردها به 6Gbps وصله با این حال در حال کارن!
یه سوال دیگه هم داشتم فرق rev3.0 با rev1.0 این ماذربورد در چیه تو سایت asus مطلب خاصی در این زمینه پیدا نکردم؟
alex_boobo
17-06-2012, 22:45
با کمک راهنمایی دوستان تونستم زمان از 22 ثانیه به 2 ثانیه کاهش بدم برای اینکار کافیه تظیمات به صورت زیر تغییر بدیم:
همونطور که جناب mehrdad mm فرمودن در قسمت بوت گزینه ای برای بوت سریع وجود داره در واقع تنظیمات قسمت بوت باید به صورت زیر تغییر بدیم:
Full Screen Logo->Disable
Post Report->1Sec
Option ROM Messages->Keep Current
همچنین برای اینکه باز هم 4 ثانیه زمان کاهش بدیم کافیه تنظیماتی که جناب saeed_136915 فرمودن ایجاد کنیم یعنی به صورت زیر:
Marvell Storage Controller->Disabled
JMB Storage Controller->Disabled
البته امیدوارم این تنظیمات آسیبی به سیستم وارد نکنه!
حقیقتش الان گزینه ها غیر فعال هستند و هاردها به 6Gbps وصله با این حال در حال کارن!
یه سوال دیگه هم داشتم فرق rev3.0 با rev1.0 این ماذربورد در چیه تو سایت asus مطلب خاصی در این زمینه پیدا نکردم؟
سلام
ببخشین میپرم وسط بحث:46:
با اجلزه از صاحب تاپیک..
منم یه مادربرد دارم asus p8h67
دقیقا مثل همین دوستمون 4 تا صفحه میاد...
اگه دوستان این موارد رو تایید میکنن تا منم انجام بدم..
ممنون
سلام
ببخشین میپرم وسط بحث:46:
با اجلزه از صاحب تاپیک..
منم یه مادربرد دارم asus p8h67
دقیقا مثل همین دوستمون 4 تا صفحه میاد...
اگه دوستان این موارد رو تایید میکنن تا منم انجام بدم..
ممنون
خوب تایید شده انجام بدین ..... ایشون نتیجه گرفتن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.