مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد مین p8z68-v
Tom Clancy's
16-06-2012, 17:08
سلام دوستان
من این مین رو گرفتم چندتا سوال داشتم !
قسمت پورت های ساتا دو قسمت هست ( SATA6G و SATA3G ) میخواستم بدونم تفاوتشون چیه و این که هارد و رایتر رو به کدوما باید متصل کنم؟!
هار 1T Western 64 mbSATA
رایتر هم plextor PX-L890sa
بعد دو قسمت TPU , EPU Switch برای چه کاری هستند؟
و در آخر دکمه MemOk!
ممنون
ساتا 6GB/S برای هارد های ساتا ورژن 3 است که بتونید از پهنای باندش استفاده کنید میتونید هارد های ساتا ورژن 2 هم بهش بزنید و مشکلی نیست ولی اگه هارد ساتا ورژن2 داشتین به پورت sata 3gb/s و هارد ساتا ورژن 3 داشتین به پورت های sata 6gb/s وصل کنید میگم برعکس هم بزنید مثلا هارد ساتا2 رو به sata 6gb/s بزنید هم بازم کار میکنه ولی هارد ساتا ورزن 3 رو بهتره به sata 6gb/s بزنید
رایتر هم به هرساتایی میتونید بزنید
سوئچ EPU برای مدیریت توان مصرفی سیستم است که با اعمال اون سیستم در حالت بیکاری کمترین توان مصرفی رو خواهد داشت
TPU برای اعمال کردن یک سری پارامترها به سی پی یو و کلاک است که باعث افزایش کارایی سیستم میشود
MEMOK با زدن این دکمه رم های شما به ایده آل ترین فرکانس و تایمینگ و ولتاژ ست میشود که سیستم در اون تنظیمات پایداره بهتره اول این دکمه هارو بزنید بعد سیستم رو روشن کنید
Tom Clancy's
18-06-2012, 23:19
سلام دوستان
وقتی سیستم رو روشن ( یا ریست ) میکنم اول یه بار صفحه ی بایوس میاد (همونجایی که مینویسه press del to entyer setup ) بعد صدای یه بیپ میاد و این رو مینویسه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد دوباره صفحه بایوس میاد و بعدش بوت میشه سیستم !
میخواستم بدونم این برای چیه؟
مشکلی هست ؟؟
اگر مشکلی نداره چطور میشه غیر فعالش کرد که نشونش نده؟!!
ممنونم
مشکلتون از تنظیمات بایوس است بایوس رو یک دور دیفالت کنید درست نشد از تنظیمات بایوس است
زمان post screen رو کم کنید و
jmb storage contrlllert و marvell storage controller رو غیرفعال کنید نتیجرو بگین
Tom Clancy's
19-06-2012, 00:12
مشکلتون از تنظیمات بایوس است بایوس رو یک دور دیفالت کنید درست نشد از تنظیمات بایوس است
زمان post screen رو کم کنید و
jmb storage contrlllert و marvell storage controller رو غیرفعال کنید نتیجرو بگین
jmb storage رو غیر فعال کردم درست شد
فقط ممکنه بگید که این قسمت برای چی هست؟!
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.