مشاهده نسخه کامل
: تغییر فونت چند کلمه در یک لایه متن
سلام
در یک لایه متن وقتی بخواهیم همزمان چند کلمه را تغییر فونت، رنگ و .... اعمال کنیم چکار باید کرد
YAHYA-PRO
16-06-2012, 15:27
اگه بخوای رنگ و اندازشون فرق کنه کار خاصی نمیخواد انجام بدی کافیه کلمه مورد نظرتو انتخاب کنی و تغییراتو اعمال کنی
من در یک لایه همزمان چند کلمه را می خوام انتخاب کنم برای تغییرات
Mohammad Yek110
19-06-2012, 16:49
شما به همه ی متن افکت بدین
بعد افکت هارو یه لایه مجزا و merge کنید
بعدش با استفاده از ماسک،اون قسمتهایی که نمیخواید رو افکتشو پاک کنید
موفق باشید
ببخشید میشه تصویری بگذارید مرسی
بعد اگه بخوام چند تا کلمه از یک لایه متن رو نوع فونت و سایزش را رو تغییر بدهم (به صورت همزمان)
برایش راهی هست؟؟؟
چرا هست البته اگه فتوشاپت نسخه cs6 داری برو تو کاراکتر ستایل و و استایلی که میخوای به کلمات مورد نظر بدی بساز و کلمات رو انتخاب کن و استایلو رو اونا اعمال کن
window> character style
Mohammad Yek110
03-07-2012, 15:15
چرا هست البته اگه فتوشاپت نسخه cs6 داری برو تو کاراکتر ستایل و و استایلی که میخوای به کلمات مورد نظر بدی بساز و کلمات رو انتخاب کن و استایلو رو اونا اعمال کن
window> character style
مشکل اینجاست که نمیشه چند کلمه رو با هم انتخاب کرد:)
آره نمیشه باهم انتخاب کرد باید تک تک رو کلمات اعمال کرد
famile dur !
13-07-2012, 12:18
نمیدونم چرا اینقدر کارا رو سخت میگیرین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لایه متن رو داری! خب؟ ===>>> بعدش مثلأ کلمه ی اولی رو انتخاب میکنی و تغییرات رو روی اون کلمه اعمال میکنی ==>> بعدش میری سراغ کلمه ی بعدی. به همین ترتیب و بصورت جداگانه کامات رو تغییر میدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته اگه تعداد کلماتت زیاد باشن مثلأ توی یک لایه ای که 200 تا کلمه داره میخوای 70 تاش رو تغییر استایل بدی، من فعلأ روشی به ذهنم نمیرسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mohammad Yek110
13-07-2012, 12:22
نمیدونم چرا اینقدر کارا رو سخت میگیرین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لایه متن رو داری! خب؟ ===>>> بعدش مثلأ کلمه ی اولی رو انتخاب میکنی و تغییرات رو روی اون کلمه اعمال میکنی ==>> بعدش میری سراغ کلمه ی بعدی. به همین ترتیب و بصورت جداگانه کامات رو تغییر میدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته اگه تعداد کلماتت زیاد باشن مثلأ توی یک لایه ای که 200 تا کلمه داره میخوای 70 تاش رو تغییر استایل بدی، من فعلأ روشی به ذهنم نمیرسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب ما که سخت نگرفتیم
این روشو کسی که با notepad کار کرده باشه هم بلده
part gah
13-07-2012, 13:30
سلام
کار توی فتوشاپ که با لایه ها سر کار دارین نیازمند نظم هست.این نظم زمانی مثل همین تغییر کلی روی یه سری نوشته یا یه سری آبجکت به کارمون میاد .برای همین همیشه اساتید حرفه ای فتوشاپ پیشنهاد میکنند که از Gorup استفاده کنید.
زمان دانشگاه اگه کسی کار فتوشاپ بدون Gorup به استاد تحویل میداد جاش بیرون کلاس بود:31:.تا این حد سخت گیری باعث شد که نظم توی کارها دیده بشه.
شما سعی کنید اول از همه چند گروه به تعداد نیاز بسازید.بعد لایه های متنی رو در یک گروه قرار داده و گروه رو انتخاب کرده و تغیرات لازم رو اعمال کنید اینجوری تغیر روی کل متن ها انجام میشه.
نه تنها توی فتوشاپ حتی توی ایندیزاین هم اینکار مورد استفاده گرافیست هاست.کرل هم تا حدودی این قابلیت رو داره.که نحوه کار باهاش کمی متفاوت تره.
موفق باشید :20:
famile dur !
13-07-2012, 14:12
خب ما که سخت نگرفتیم
این روشو کسی که با notepad کار کرده باشه هم بلده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه من دیدم کسی اینو نگفت؛ گفتم بگم ثوابش مال من بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام..توی ایندیزاین وقتی یه فایل ورد رو ایمپورت میکنی، استایلهای اون فایل رو هم وارد ایندیزاین میکنه؛اگه فتوشاپ سیاس6 هم همچین کاری بتونه بکنه، میتونی اوّل نوشتههات رو توی ورد ادیت کنی (نیاز به توضیح نداره که ابزار ویرایش متن توی ورد چقد غنیتره) و بعد وارد فتوشاپ کنی.
سلام
کار توی فتوشاپ که با لایه ها سر کار دارین نیازمند نظم هست.این نظم زمانی مثل همین تغییر کلی روی یه سری نوشته یا یه سری آبجکت به کارمون میاد .برای همین همیشه اساتید حرفه ای فتوشاپ پیشنهاد میکنند که از Gorup استفاده کنید.
زمان دانشگاه اگه کسی کار فتوشاپ بدون Gorup به استاد تحویل میداد جاش بیرون کلاس بود:31:.تا این حد سخت گیری باعث شد که نظم توی کارها دیده بشه.
شما سعی کنید اول از همه چند گروه به تعداد نیاز بسازید.بعد لایه های متنی رو در یک گروه قرار داده و گروه رو انتخاب کرده و تغیرات لازم رو اعمال کنید اینجوری تغیر روی کل متن ها انجام میشه.
نه تنها توی فتوشاپ حتی توی ایندیزاین هم اینکار مورد استفاده گرافیست هاست.کرل هم تا حدودی این قابلیت رو داره.که نحوه کار باهاش کمی متفاوت تره.
موفق باشید :20:
سلام
خب گروه را انتخاب کنیم آخرش (تمام کلمات) تمام لایه ها تغییر پیدا می کنند و باز هم برای (چند کلمه انتخابی از یک لایه ) جوابگو نیست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.