ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این طرح رو چجوری پیاده کنم؟

rell
16-06-2012, 14:22
سلام دوستان
من یه طرحی مثل شکل زیر تو صفحه اصلی سایتم دارم که می‌خواستم بدونم چطوری باید این طرح رو که تک تک خونه‌هاش یه دکمه رول اور هستش پیاده کنم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه.

Web Design
16-06-2012, 16:00
ظاهر پیچیده ای دارهاما شما کاری که میکنی صفحه رو به دو نیم کاملا جدا در دDIV های مختلف تقسیم کن و float های right و left بده و توی همون div ها بیا دوباره layout بندی کن آسونه خیلی

rell
16-06-2012, 16:27
اول ممنونم بابت وقتی که گذاشتی و جواب سوالمو دادی.
داداش من با float هر کاری کردم نشد، منظورت رو از layout بندی متوجه نمی‌شم. میشه بیشتر توضیح بدی

Web Design
16-06-2012, 16:58
layout بندی همون کاریه که الان با یه نرم افزار گرافیکی کردی میکن بهش layout بندی .
ببین فلوت یکی راست یکی چپ یعنی چی یعنی تو اگه 3 تا di توی یک block داشتی 2 تاشو right میدی یدونه رو left یا برعکس 2 تا left یکی right این باعث میشه div ها کنار هم باشن .

rell
16-06-2012, 17:06
خیلی گلی، ممنونم.

rell
16-06-2012, 17:16
layout بندی همون کاریه که الان با یه نرم افزار گرافیکی کردی میکن بهش layout بندی .
ببین فلوت یکی راست یکی چپ یعنی چی یعنی تو اگه 3 تا di توی یک block داشتی 2 تاشو right میدی یدونه رو left یا برعکس 2 تا left یکی right این باعث میشه div ها کنار هم باشن .

عزیز، راستی با table نمیتونم پیادش کنم؟

m.m.m5651
16-06-2012, 17:57
table الان از مد افتاده :دی ینی دیگه منقرض شده و کاربردی نداره تو طراحی وب ینی کاربرد داره ولی نه برای این کاری که شما میخواید. دلایل استفاده از tableless هم ایناست:
روش ساخت و طراحی با تیبل لس:

Web Design
16-06-2012, 22:06
حالا مهدی جان می گفتی چرا table نه
ببین استفاده از جدول ها به علت سرعت کم ، انعطاف پایین و عدم مکان دهی دقیق به اونا دیگه از کار افتاده و الان ترکیبی از div و CSS به کار میره