ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مانیتور LG W2261VP

Three Star
16-06-2012, 13:21
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
یک سوال در مورد مانیتور LG W2261VP داشتم. وقتی هر دو کابل DVI و VGA به کارت گرافیک وصل می کنم دو دسکتاپ در کنار هم قرار میگیرن و مانیتور گاهی اوقات دسکتاپ VGA/DSUB نشون میده که من باید به صورت دستی وارد حالت DVI بشم و گاهی اوقات هم بلعکس.
من میخوام فقط یک دسکتاپ داشته باشم و اونم فقط در حالت DVI اجرا بشه چون حالت VGA کیفیت خوبی نداره.
راهی هست؟

EXTREME
16-06-2012, 13:30
چرا دوتا کابل از یک گرافیک به دو ورودی مانیتور زدید ؟
یک کابل dvi بزنید و از اون استفاده کنید

Three Star
16-06-2012, 14:14
چرا دوتا کابل از یک گرافیک به دو ورودی مانیتور زدید ؟
یک کابل dvi بزنید و از اون استفاده کنید

در برگ راهنما که همراه با مانیتور بود در شکل هم کابل DVI و هم کابل D-sub به گرافیک وصل شده منم طبق اون عمل کردم!
کابل HDMI هم زده به Set-Top Box, DVD, Video, Video Game Console و ... وصل کنید.
باشه پس کابل D-sub جدا میکنم و فقط DVI وصل باشه.
ببخشید من کارت گرافیکم Geforce GT240 پورت HDMI داره میشه به جای DVI از HDMI استفاده کرد یا HDMI مانیتور فقط برای کنسول هاست؟
ممنون.

EXTREME
16-06-2012, 14:43
شما فقط همون dvi رو بزنید کافیه
کیفیت تصویر hdmi با dvi فرقی نمیکنیه در 1080p فقط در hdmi صدا هم منتقل میشه همچنین بعضی اوقات در تصویر و سایزش مشکل بوجود میاد باید با تنظیمات گرافیک وربرید تا درست بشه شما همون dvi رو بزنید کافیه
hdmi هم برای کنسول بازی یا دی وی دی پلیر یا ..... که سوئیچ میکنید رو اون

Three Star
16-06-2012, 15:45
شما فقط همون dvi رو بزنید کافیه
کیفیت تصویر hdmi با dvi فرقی نمیکنیه در 1080p فقط در hdmi صدا هم منتقل میشه همچنین بعضی اوقات در تصویر و سایزش مشکل بوجود میاد باید با تنظیمات گرافیک وربرید تا درست بشه شما همون dvi رو بزنید کافیه
hdmi هم برای کنسول بازی یا دی وی دی پلیر یا ..... که سوئیچ میکنید رو اون

از وقتیکه کابل d-sub جدا کردم صفحه تنظیمات بایوس فول اسکرین نیست (asus p8p67) قبلآ که با d-sub میرفتم داخل بایوس کامل فول اسکرین بود اما الان چهار طرف کادر مشکی داره!
عادیه این مسئله؟

EXTREME
16-06-2012, 16:23
بله مشکلی نداره تو ویندوز که با dvi مشکلی ندارید که ؟

Three Star
16-06-2012, 17:24
بله مشکلی نداره تو ویندوز که با dvi مشکلی ندارید که ؟

نه همه چیز خوب و عادیه. حتی دیگه مشکل هنگ کردن نرم افزار forteManager تو مد dvi ندارم و به خوبی داره کار میکنه.
ممنون از راهنماییتون.

2000mehr
16-06-2012, 20:25
یک سال و نیم هست از این مانیتور استفاده می کنم با کابل hdmi بدون مشکل هست و با کیفیت