مشاهده نسخه کامل
: کند شدن سیستم بعد حدودو 2 سال
1376MAXIMUM
15-06-2012, 23:58
سلا م بچه من حدود 2 سال پیش یه سیستم بستم با سی پی یو ی دوال کور 5200 اینتل رم 2گیگ 800مگاهرتز و گرافیک 1گیگ انویدیا 9400جی تی و مادربورد ای پی 31 وپاور500
مشکلم اینجاست که تا پار سال مثلا یه بازی را خیلی روون بدون گیر و خوب بابالا ترین زولوشن اجرا میکرد حالا همون بازی زا دیگه حتی نصب هم نمی تونه بکنه هنگ میکنه بیرون پرسیدم گفتند که هاردت را فرمت کن کردم فایده نداشت ویه چیز جالب دیگه اینه که هر هسته ی سی پی یو 2.5هست ولی تو ویندوز 2.5 و یکی دیگه را 1.3نشون میده ولی با سی پی یو زد درست نشون میده از نظر گرما هم تست کردم با در باز کیس وبا در بسته فرقی نداره کار ها معمولی را هم بعضی مواقع نمتونه درست انجام بده و جدید ترین اپدیت کارت گرفیکم هم از انویدیا دانلود کردم نصب کردم درست نشد:sad:
هنگ کردن سیستم علت های زیادی داره و میتونه از هرقطعه ای باشه
علتهاش ویندوز - ویروس - دمای قطعات - ضعیف بودن پاور - خرابی هارد و خرابی در رم و اسلات حافظه . نیم سور بودن گرافیک و حتی خرابی در مین
mahdi7777777
16-06-2012, 14:55
سلام ... سیستم و خارج از کیس دوباره اسمبل کن.. قطعات و گردگیری کن .. هارد و دیفرگمنت کن .. اگه مشکل برطرف نشد.. ولتاژ برق و دما رو گزارش کن
1376MAXIMUM
16-06-2012, 23:16
اخه من تا حالا سخت افزار سر هم نکردم همین چند وقت پیش حدود دوهفته باسشوار تکوندمش همین طوری سشوار را روی هوای سرد گرفتم توش
1376MAXIMUM
16-06-2012, 23:23
هنگ کردن سیستم علت های زیادی داره و میتونه از هرقطعه ای باشه
علتهاش ویندوز - ویروس - دمای قطعات - ضعیف بودن پاور - خرابی هارد و خرابی در رم و اسلات حافظه . نیم سور بودن گرافیک و حتی خرابی در مین
ویندوز نیست چون عوض کردم فایده نداشت ویروس هم نیست چون نورتن نمی زاره و هاردم هم تازه فرمت کردم دما هم نیست چون فکر نکنم به 40 درجه هم برسه پارومم هم چیزی تو کیس اضافه نکرد که برق بیشتر بخواهد
اخه من تا حالا سخت افزار سر هم نکردم همین چند وقت پیش حدود دوهفته باسشوار تکوندمش همین طوری سشوار را روی هوای سرد گرفتم توش
مواردی که گفتم برای نتیجه گیری باید تست کنید اگه قطعه ندارین تست کنید بدید بیرون ولی کارهاایی که گفتم چندتاییشو خودتون میتونید انجام بدین بقیشو اگه قطعه ندارین باید بدید بیرون براتون تست کنن
1376MAXIMUM
26-06-2012, 11:05
مشکلش دمای cpuبود به 100درجه هم میرسه حد اکثری هم که دیدم 102بود
برای خنک کردنش چیکار کنم
باید فن سی پی یو رو چک کنید ببینید قشنگ کار میکنه میچرخه پایه هاش شل نیست و سفت و محکم سرجاش است
فن رو خاک گیری کنید روغنکاری کنید کلا سیستم رو هم خاک گیری کنید و اگه به فن شک دارین برید یک فن نو بخرین
یک خمیر خوب به سی پی یو بزنید
تهویه کیس و دمای محیط هم خیلی تاثیر گذاره
پروسس های اضافرو ببنیدید تا cpu usage کمتر شده و دمای سی پی یو پایین تر بیاد
1376MAXIMUM
26-06-2012, 20:59
مرسی همه کارایی که گفتید را نجام دادم نمی دونم چرا به 40 هم نمیرسه دلم برای گیر کردناش و هنگ هاش تنگ شده
lمن اینو می تونم اورکلاک کنم؟
1376MAXIMUM
28-06-2012, 22:31
سلام من اگه بخواهم این سیستم را بفروشم حداقل چقد می ارزه خلاصه سیستمم اینه که زیر نوشتم
MB:GA-EP31-DS3L
RAM:KINGMAX 2 GB
GRAPHIC:1GB NVIDIA GEFORCE 9400 GT
CPU:E5200
POWER:ERSCE 500
H.D.D:300 GB
با یه کیس معمولی ولی ظاهر همه چیز نو هست تمام قطعات
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.