ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رفع مشکلات و باگ ها، ارائه پیشنهادات و انتقادات نرم افزار آگرین

عــــلی
15-06-2012, 21:09
بسم الله الرحمن الرحیم.
عنوان تاپیک باید گویای همه چیز باشه.
اونایی که مایلن نرم افزار رو دانلود کنن به اینجا سر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بزنن.
این تاپیک برای رفع اشکالات و ارائه پیشنهادات و انتقادات هست.

تابع System.Drawing.Icon.ExtractAssociatedIcon دات نت از تابع IntExtractAssociatedIcon در shell32 استفاده میکند (خروجی اش همان hIcon است) در پایان کار هم منابع را با DestroyIcon آزاد کنید... حدس میزنم بقیه اش برایتان کاری ندارد، مشکلی بود بفرمائید.

برای این یکی هم میتوانید از تابع SHBrowseForFolder استفاده کنید، که بدلیل آنکه کمی پیچیده تر است، کد حداقلی اش را برایتان میگذارم، (این کد قابلیت توسعه بیشتری دارد)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثل دیالوگ فایل میتوانید از کلاس فوق استفاده کنید.

میبخشید، فراموشی و حواس پرتی من بود... شما باید در EntryPoint نام تابع مورد نظر را قرار دهید.
پست قبلی ویرایش شد.

در مورد پلتفرم هم منظورم پلتفرم نرم افزاری بود نه سخت افزاری.

حسن جان من System.Windows.Forms رو برداشتم و تابع شمارو گذاشتم.
اما این کلاس چند تا مشکل داره:
1.هنگامی که آدرس درست نیست مثل My Computer و Recyle Bin و .. دکمه OK فعال هست.
2.دکمه New Folder نداره.که کاربر بتونه پوشه بسازه.
3.وقتی پوشه ای رو انتخاب میکنم متاسفانه با خطایی مواجح میشم یه جورایی ویژوال استادیو متوفق میشه ولی Play بزنم برنامه دوباره کار میکنه.یعنی اگه برنامه رو ریلیز کنم این خطا دیگه موجود نیست ولی امکان داره مشکل ایجاد کنه.

در مورد ExtractAssociatedIcon راستش منم دوست دارم از این استفاده کنم ولی برای اینکه بخوام آیکن یک پسوند رو بگیرم مجبور میشم یک فایل بسازم.که این بهینه و جالب نیست که برای هر پسوند یه فایل بسازم و آیکن رو بگیرم و فایل رو حذف کنم.به نظرت راه بهینه تری نیست؟اخه تابعی که من دارم استفاده میکنم نیاز به ساختن فایل نداره.

در مورد API ها هم من نام دادم به این صورت:

متوجه نشدم که چه چیز مونده برای تغییرات.
:40::11:.

عــــلی
15-06-2012, 22:43
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
حسن جوون مشکلات FolderBrowserDialog رو با کمی دستکاری حل کردم.
فقط مونده اون دو مورد دیگه.
ممنون

Payman_62
19-06-2012, 14:10
سلام علی جان.
خسته نباشی. برنامه مفید و کاربردی نوشتی.

این که میتونه هم زمان چند تا پورت ارتباطی با سرور باز کنه یه مزیت خیلی مهمه که برنامت داره. همین طور محدود کننده سرعت دانلود هم که خیلی مهم و کاربردیه.
امکان ست کردن پ ر و ک س ی رو هم قرار دادی که لااقل در ایران خیلی نیاز هست. اما امکان تنظیم ساکس رو ندیدم. اگه ساکس رو نذاشتی حتما به امکانات اضافه کن که ساکس خیلی استفاده داره.

یکی از ویژگی های دانلود منیجرهای قدرتمند اینه که اگه در یه پیج فایل صوتی و تصویری باشه خودش آدرس مستقیم فایل رو پیدا میکنه و امکان دانلود رو به کاربر میده. من به یوتیوب رفتم اما آگرین امکان دانلود فیلم رو به من نداد. رو این مساله هم حتما کار کن.

ظاهر برنامه هم قشنگ و جذابه اما جای کار داره.

_H2_
22-06-2012, 01:41
سلام
کمی مشغله کاری دارم، که خوب و بد باید هفته جاری کمی آزاد تر شوم...
بعداً کامل بحث را تا حلش پیگیری میکنیم...:11:

علی الحساب بجای خودم یک نماینده از جنس dll معرفی میکنم!!!
dll ای که برای خودم در حال توسعه اش هستم را فقط با دو ماژول فوق آپلود کردم، شما تستی بفرمائید و ببینید با این dll هم خطا دارید یا خیر ...
در توضیح مختصری میتوان بگویم که برای نمایش دیالوگ از دو کد کاملاً مجزا و برای استخراج آیکون از سه روش کاملاً مجزا استفاده شده تا بتوان در همه شرایط خروجی دلخواه را بدست آورد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعاً عضرخواهی میکنم، هفته بعد در خدمت هستم. :11:
شب بخیر!

عــــلی
25-06-2012, 11:50
بسم الله الرحمن الرحیم.

سلام علی جان.
خسته نباشی. برنامه مفید و کاربردی نوشتی.

این که میتونه هم زمان چند تا پورت ارتباطی با سرور باز کنه یه مزیت خیلی مهمه که برنامت داره. همین طور محدود کننده سرعت دانلود هم که خیلی مهم و کاربردیه.
امکان ست کردن پ ر و ک س ی رو هم قرار دادی که لااقل در ایران خیلی نیاز هست. اما امکان تنظیم ساکس رو ندیدم. اگه ساکس رو نذاشتی حتما به امکانات اضافه کن که ساکس خیلی استفاده داره.

یکی از ویژگی های دانلود منیجرهای قدرتمند اینه که اگه در یه پیج فایل صوتی و تصویری باشه خودش آدرس مستقیم فایل رو پیدا میکنه و امکان دانلود رو به کاربر میده. من به یوتیوب رفتم اما آگرین امکان دانلود فیلم رو به من نداد. رو این مساله هم حتما کار کن.

ظاهر برنامه هم قشنگ و جذابه اما جای کار داره.
سلام عمو پیمان ممنون از پیشنهادت.پیشنهاد دومت توی ورژن های بعدی ان شالله اجرا میشه.
اما در مورد پیشنهاد اول که ساکس هست راستش نمیدونم چی هست چون استفاده نکردم.از طرفی ساکس چون غیر مجاز هست امکان داره توی گرفتن مجوز اذیتم کنن.
نمیدونم ساکس چطور کار میکنه.اگه نام کاربری و رمز عبور میگیره توی قسمت روابط کاربری میشه اوکی کرد.

سلام
کمی مشغله کاری دارم، که خوب و بد باید هفته جاری کمی آزاد تر شوم...
بعداً کامل بحث را تا حلش پیگیری میکنیم...:11:

علی الحساب بجای خودم یک نماینده از جنس dll معرفی میکنم!!!
dll ای که برای خودم در حال توسعه اش هستم را فقط با دو ماژول فوق آپلود کردم، شما تستی بفرمائید و ببینید با این dll هم خطا دارید یا خیر ...
در توضیح مختصری میتوان بگویم که برای نمایش دیالوگ از دو کد کاملاً مجزا و برای استخراج آیکون از سه روش کاملاً مجزا استفاده شده تا بتوان در همه شرایط خروجی دلخواه را بدست آورد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعاً عضرخواهی میکنم، هفته بعد در خدمت هستم. :11:
شب بخیر!

سلام حسن جوون.
من FolderBrowserDialog رو درست کردم.
فقط مونده آیکن.جالب نیست که به خاطر یک یا سه تا کلاس از یه dll استفاده کنم.
اگه توی این زمینه کمکم کنی ممنونت میشم.
برای گرفتن آیکن توی ویندوز مشکلی ندارم.اما برای سیستم عامل های دیگه اگه بخوام برای هر آیکن یه فایل بسازم کار بهینه و جالبی نیست.
نمیدونم روشی وجود داره یا نه.

_H2_
28-06-2012, 19:59
سلام
در خصوص DLL لازم به توضیح است که کامل نیست و هنوز در حال تکمیل هستم، و اینکه گفتم تستش کنید، بدلیل آن بود که کدها تغریباً مشابه هستند و مثلاً خطا در استفاده آن DLL در کد آتی هم تکرار میشد...

برای دیالوگ که مشکل حل شده برای آیکون بر اساس پسوند هم این ساده ترین کد ممکن است:

امتحان کنید.

عــــلی
28-06-2012, 20:14
بنام خدا.
سلام.
ممنونم حسن جوون.استفاده میکنم.
برای مونو چیکار کنم؟
از همون ExstacrIcon اسفاده کنم؟
اینجوری برای یافتن آیکن یک پسوند مجبورم که یک فایل بسازم:6:.

_H2_
28-06-2012, 22:19
سلام
در خصوص مونو (همان مونو لینوکس منظورتان است؟) باید عرض کنم، تجربه ای ندارم، مدتها قبل دانلود کردم ولی فرصت نگاه هم نیافتم...
در مورد آیکون هم همانطورکه در پست قبلی گفتم، این کد براساس پسوند کار میکند و گمانم کاری که میخواهید را انجام میدهد.
به ظاهر شما هیچ رقمه علاقه ای به تست و آزمایش و امتحان و... ندارید:31::46:

عــــلی
29-06-2012, 04:41
بنام خدا.

سلام
در خصوص مونو (همان مونو لینوکس منظورتان است؟) باید عرض کنم، تجربه ای ندارم، مدتها قبل دانلود کردم ولی فرصت نگاه هم نیافتم...
در مورد آیکون هم همانطورکه در پست قبلی گفتم، این کد براساس پسوند کار میکند و گمانم کاری که میخواهید را انجام میدهد.
به ظاهر شما هیچ رقمه علاقه ای به تست و آزمایش و امتحان و... ندارید:31::46:

سلام برادر حسن.
نه بابا کدتون رو تست میکنم و جای گزین کدهام میکنم.
منتهی برای آیکن من نیاز دارم که برای مونو هم یک کد داشته باشم این کد چون از توابع api استفاده میکنه نمیشه توی مونو لینوکس و مک ازش استفاده کرد.
:40::11:.

_H2_
29-06-2012, 13:39
سلام

منتهی برای آیکن من نیاز دارم که برای مونو هم یک کد داشته باشم ...میبخشید پس درست متوجه نشده بودم ...

البته قبلا هم گفته بودید ولی من دقت نکرده بودم ...
برای گرفتن آیکن توی ویندوز مشکلی ندارم.اما ...
متوجه مشکل شما در لینوکس نشده بودم

متاسفم، گمان میکنم کلاً هیچ کمکی نکردم!
بحرحال برای مونو کمکی نمیتوانم بکنم.
:11::11::11:

در آخر فقط یادآوری میکنم که در سیستم عامل های ویندوز بالاتر از Vista دیالوگ جستجوی پوشه صرفاً زیباتری هم وجود دارد که با کمک اشیای COM از comdlg32.dll پیاده سازی میشود...

eAmin
30-06-2012, 00:37
سلام

در مونو می تونید با استفاده از کتابخانه GTK# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ظاهر برنامه ی خودتون رو ایجاد کنید. و همچنین می تونید برای استخراج آیکون از همین کتابخانه استفاده کنید، این نمونه کدها نحوه واکشی آیکون ها با استفاده از این کتابخانه هست:

و

عــــلی
05-07-2012, 13:53
بنام خدا.
سلام.
ریلیز جدید نرم افزار با امکانات زیر: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

1.زمانبندی پیوند ها و صف.
2.اضافه شدن یک شیر دیگر(سایت Aparat)
3.ارسال فایل بین یک یا دو یا چند کامپیوتر از طریق شبکه و اینترنت.
4.نمایش بالن هنگام اتمام دانلود یا مواجه شدن دانلود با خطا.
5.رفع مشکل تماس با ما(آسان تر شده).
6.رفع مشکل پایین بودن سرعت گرافیک.
7.رفع مشکلات و باگ ها و امکانات بسیاردیگر.