PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در سورس ماشین حساب

Vb1471
15-06-2012, 20:58
سلام : خیلی وقت بود دیگه وی بی کار نکرده بودم و رفتم سمت Net. و C++ یکی از دوستام یه ماشین حساب ازم

خواست که علاوه بر این که کلید های اعداد رو بزنی و عملیات +،-،/،* بشه . یک قابلیت هم داشته باشه که یک راست

داخل خود تکس باکس اعداد رو وارد کنی و عملیات + ، - ،/ ، * انجام بشه . حالا من یکم یادم رفته متد های وی بی

ولی به نظر خودم باید اینکار رو بکنم : اول عدد اول رو تا موقعی که به هر کدوم از +،-،/،* رسید جدا کنم و در یک متغیر

بریزم بعدا عدد دوم رو هم همین طور از بعد از +،-،/،* جدا کنم و درون متغیر دوم بریزم در آخر هم یک متغیر op قرار بدم

که در بین این دو عدد جستجو کنه ببینه کدام یک از عملگر ها +،-،/،* درون تکس باکس بوده و در op قرار بده و محاسبه

کنه . حالا اینکه چه طوری این کار رو بکنم یعنی جستجو یک عبارت عددی مثل : "54+123" که تا قبل از" + "

جداکنه و دورن متغیر بریزه و خود عملگر "+" هم درون متغیر op بریزه و از بعد از "+" هم درون متغیر دوم ، رو

نمیدونم . ممنون میشم دوستان کمک کنند .

با تشکر

الان کد رو تونستم به اینجا برسونم :

با این کد عدد تا قبل از عملگر جدا میشه و درون num1 قرار داده میشه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا مونده که از بعد از عملگر رو جدا کنه که این قسمت رو نمیدونم ممنون میشم کمک کنید
باتشکر

Vb1471
15-06-2012, 22:39
دوستان خودم مشکل رو حل کردم ، اینم سورس به همراه پروژه خدمت دوستان گرامی .:11::5:

دانلــــود : حجم 32 کیلوبایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پسورد : Bvk.Progragrammer@yahoo.com

sosani2007
26-09-2012, 23:20
دوستان منمیگم برای اینکه بقیه دوستان بهتر بحث رو متوجه بشن یا به عبارتی دیگر خوب یاد بگیرند پیشنهاد می کنم سورس کامل رو ندید