PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در سورس ماشین حساب

Vb1471
15-06-2012, 20:22
سلام : خیلی وقت بود دیگه وی بی کار نکرده بودم و رفتم سمت Net. و C++ یکی از دوستام یه ماشین حساب ازم

خواست که علاوه بر این که کلید های اعداد رو بزنی و عملیات +،-،/،* بشه . یک قابلیت هم داشته باشه که یک راست

داخل خود تکس باکس اعداد رو وارد کنی و عملیات + ، - ،/ ، * انجام بشه . حالا من یکم یادم رفته متد های وی بی

ولی به نظر خودم باید اینکار رو بکنم : اول عدد اول رو تا موقعی که به هر کدوم از +،-،/،* رسید جدا کنم و در یک متغیر

بریزم بعدا عدد دوم رو هم همین طور از بعد از +،-،/،* جدا کنم و درون متغیر دوم بریزم در آخر هم یک متغیر op قرار بدم

که در بین این دو عدد جستجو کنه ببینه کدام یک از عملگر ها +،-،/،* درون تکس باکس بوده و در op قرار بده و محاسبه

کنه . حالا اینکه چه طوری این کار رو بکنم یعنی جستجو یک عبارت عددی مثل : "54+123" که تا قبل از" + " از سمت

چپ جداکنه و دورن متغیر بریزه و خود عملگر "+" هم درون متغیر op بریزه و از بعد از "+" هم درون متغیر دوم ، رو

نمیدونم . ممنون میشم دوستان کمک کنند .

الان یعنی عدد وارد شده تا قبل از عملگر رو جدا میکنه میریزه تو یک متغیر خود متغیر هم که مشخص میشه درون

op قرار میده ، فقط مونده از بعد از عملگر رو جداکنه و درون متغیر بریزه ؟؟؟؟؟؟؟ چه طوری؟

کد :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر

ali.barcelona
06-09-2012, 15:00
با سلام خدمت شما دوست عزیز
من از توضیحاتی که شما دادید و متوجه شدم برنامه باید عبارتی مثل 12+56 رو که مستقیم وارد تکست میشه رو محاسبه کنه
اگه برنامه ای که میخوایید اینه براتون نوشتم :

این برنامه فقط حالت + رو حساب میکنه اگه همین برنامه رو مد نظرتون هست واسه سه حالت دیگه هم با قرار دادن یک Or بنویسید
مشابه همین برنامه
موفق باشید

sosani2007
02-10-2012, 10:21
با سلام خدمت شما دوست عزیز
من از توضیحاتی که شما دادید و متوجه شدم برنامه باید عبارتی مثل 12+56 رو که مستقیم وارد تکست میشه رو محاسبه کنه
اگه برنامه ای که میخوایید اینه براتون نوشتم :

این برنامه فقط حالت + رو حساب میکنه اگه همین برنامه رو مد نظرتون هست واسه سه حالت دیگه هم با قرار دادن یک Or بنویسید
مشابه همین برنامه
موفق باشید

چرا خروجی برنامه روی کپشن فرمه حداقل به صورت Msgbox تایپش می کردید بهتر بود