PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث و تبادل نظر در باره ی فرهنگ فعالیت در فضای مجازی

Shadow-Man
15-06-2012, 19:04
به نام خدا

سلام
همه مامعمولا تو سایتهایی که مردم به منظوری دور هم جمع میشن و کاری انجام میدن فعالیت داریم.
حتما متوجه شدید که این جور جاها قوانینی دارن جاهایی مثل فروم ها، IRC ها، چت روم ها، شبکه های اجتماعی... و امثالهم.
علاوه برقوانینی که موقع ثبت نام اونا رو قبول میکنیم، قوانین نا نوشته ای دارن که به مرور با هاشون آشنا میشیم.من اولین بار وقتی متوجه این قوانین نا نوشته شدم که تو یه مقاله خارجی خطاب به علاقه مندان به هکر شدن به فرهنگ جامعه هکر ها اشاره شده بود. وقتی بیشتر دقت کردم دیدم هرسایتی و هر فرومی برای خودش فرهنگ و جو خاصی داره.
وقتی بعد از فعالیت طولانی مدت تو یه فروم خاص، وارد یه فروم دیگه بشید متوجه میشدی من چی میگم.
بعضی جاها مثل پی سی ورلد کاربرها تو یه جو بسیار صمیمی و بیشتر محترمانه فعالیت میکنن.من حتی انجمنی رو میشناسم که مدیران و کاربرای فعالش هنگام صحبت با دیگران کلماتی کمتر شما، جناب فلانی، تشریف اوردید، لطف کردید، بفرمائید و... استفاده نمیکنن.بعضی جاها هم هستن که درگیری و اصطکاک بین کاربر ها و حتی هتاکی و توهین و استفاده از کلمات رکیک معموله.
خدا روشکر اینجا نداریم
هدف من از این تاپیک صحبت در مورد فرهنگ فعالیت تو فضای مجازی مخصوصا انجمن ها و سایتهای مشابه هست. میخوام اینجا به هم دیگه رفتار بهتر رو یاد بدیم.
مثلا توآی آر سی ها شما اگه بخواید با کسی به طور خصوصی حرف بزنید قبلش باید تو قسمت عمومی از اون شخص اجازه بگیرید و اگه اجازه داد می تونید به طور خصوصی باهاش صحبت کنید. اگه بدون اجازه این کار رو بکنید یه جور بی احترامی هست.

==================================

مواردی که بهتره قبل از هر گونه فعالیتی بهشون توجه کنیم:

1- قسطی کمک کردن:
یکی از عادت های نه چندان جالبی که بعضی وقتا می بینیم قسطی کمک کردن بعضی از کاربران هست. باید التماسشون کنی تا کمکت کنن. نصف راهنمایی رو میکنه بعد میگه اگه بقیه رو خواستی بگو تا بگم.

2- حواله کردن به امضا و آواتار

3- عدم تحمل نظرات دیگران:
بیایم وقتی پستی میدیم و کمکی میخوایم یا در کنار پست های دوستان در مورد تایپیکی نظر میدیم پذیرای انتقاد دوستان باشیم و این فرهنگ آزادی بیان رو براشون قائل باشیم چون انتقاد سازنده است و کمک زیادی بهمون میکنه.

یه بار یه بنده خدایی اومده بود در مورد پی سی های all-in-one ام اس آی نظر خواسته بود. من هم نظرم رو گفتم. مخلص کلامم این بود که "در کل اسباب بازی خوبیه" عین این جمله رو اخر پستم گفتم.طرف اومد کلی بهم توپید که چرا این حرف رو زدی؟ خیلی هم خوب و کار آمد هست و کلی هم سند ومدرک و بنچمارک آورد.
گیرم حرف ایشون درست. ولی نظر من همون بود که گفتم. اگه کسی تحمل نظر دیگران رو نداره چرا میاد نظر میپرسه؟ اگه میخواد چهار نفر بیان از این وسیله تعریف کنه که شیر بشه با دل پاک بره بخره، باید ازفروشنده ها نظر بپرسه نباید بیاد اینجا.

4- اخلاق نا مناسب در رابطه با تشکر کردن و رفیق بازی تو پی سی ورلد:
ایراد بزرگی تو پی سی ورلد هست مسئله رفیق بازیه کاربرها معمولا از کاربری که میشناسنش تشکر میکنن.مثلا امکان نداره من تو تاپیک اکواریوم پست بدم و ازش تشکر نشه حتی اگه بگم: سلام.
ولی وقتی میرم تو انجمن بازی ها پست میدم هرچقدر هم حرف حساب بزنم و پست مفیدی بدم سخت ازش تشکر میشه. در صورتی که شکی ندارم اگه یکی از کاربرای قدیمی و فعال بازی همون پست رو میداد کلی تشکر میشد. (نه اینکه برای تشکر پست بدم ولی تشکر رو ملاکی برای مفیدبودن فعالیتم میدونم)
مثلا اگه مدیران یه پست بدن با این مظمون:
دارم میرم بخوابم.
یه دفعه می بینی 50 تا تشکر پاش میندازن. این مسئله برای مدیران رده بالا مشهود تره
خودمم هم اگه ببینم کس خاصی همیشه از پست هام تشکر میکنه من هم متقابلا به خاطر اینکه بی ادبی نشه ازش تشکر میکنم. حتی اگه پستش خیلی مفید نباشه. البته با اکراه
هر موقع تاپیکی برای کمک گرفتن بزنم از هر کسی که توش پست بده تشکر میکنم.
(دلتونرو صابون نزنید این تاپیک رو برای کمک گرفتن نمی زنم :دی)
یا اگه با نظر کسی موافق باشم ازش تشکر میکنم.

این درسته که تشکر معنی های متفاوتی داره، مثلا بعضی مواقع "تشکر" برای پاسخ دادن به سوالی که کردیم، بعضی مواقع "تشکر" برای نشان دادن موافقت با مطلبی که گفته شده، و بعضی مواقع "تشکر" به معنی اینکه از مطلبی که گفته شد استفاده کردیم و خیلی موارد دیگه. زدن دکمه تشکر در همه این موارد خیلی کار خوبیه.

بعضی مواقع تشکر برمی گرده به شخص، مثلا شخصی از شما زیاد تشکر کرده و شما هم ازش تشکر می کنید. شخصی در بحثی که شما با کاربر دیگه می کنید طرف شما رو می گیره (ولو با استدلال اشتباه) و شما ازش تشکر می کنید، شخصی طرفدار تیم فوتبال شماست یا آواتارش بازیگر مورد علاقه شماست و شما ازش تشکر می کنید و بینهایت مورد دیگه. اینها جزو حالت هایی است که "آفت دکمه تشکر" به حساب میان و درسته که ما قانونی برای جلوگیری از این نوع تشکر ها نداریم، سعی کردیم ارزش شخصی دکمه تشکر رو از فعالیت روزمره انجمن حذف کنیم.

در نهایت دکمه تشکر ابزار مفیدیه در صورتی که مفید ازش استفاده بشه. توصیه من اینه که همیشه موقع تشکر نگاه به خود پست کنید، نه به شخصی که پست رو ارسال کرده. وقتی پستی ارسال کردید موقع برگشتن بهش نگاه به خود پست یا تعداد تشکرهاش کنید، نه اینکه چه افرادی زیرش دکمه تشکر زدن. اینطوری میشه صداقت و عدالت رو در تشکرهایی که می کنیم بیشتر کنیم.

5- انحراف تاپیک:
بعضی ها دکترای این کار رو دارن. بعضی وقتا دیدم یکی برای حل مشکلش تاپیک میزنه از همون پست دوم تاپیک منحرف میشه و هر سه ثانیه یه پست جدید داره ولی هیچ کدوم ربطی به موضوع تاپیک نداره و کمکی به صاحب تاپیک نمیکنه.

6- عدم توجه به تفاوت بین دنیای واقعی و مجازی:
از نوع ادبیات گفتاریمون که در اینجا بدون هیچ تفاوتی - بعضا - به ادبیات نوشتاریمون تبدیل میشه گرفته تا نوع برخورد هامون که معمولا با تنش (به علت مداوم دچار سوءتفاهم شدن و گیر افتادن درون یک دایره ی بسته ی سوءتفاهم) همراهه ...

7- پارازیت:
وقتی وارد یه انجمن، آی آر سی یا.... میشید قبل از کوچکترین فعالیتی، مدتی به نحوه فعالیت دیگران توجه کنید. در غیر این صورت پست های شما حکم پارازیت رو پیدا میکنه مثل فردی میشید که با بیژامه میره عروسی. به طور مثال جایی که در مورد ه-ک حرفه ای ویندوز صحبت میکنن اگه بپرسید: "ویندوز چیست؟" خیلی محترما به این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) راهنمایی میشید. یا اینکه صد در صد نادیده گرفته میشید.

8- در آی آر سی ها قبل از صبحت خصوصی اجازه بگیرید:
تو آی آر سی ها شما اگه بخواید با کسی به طور خصوصی حرف بزنید قبلش باید تو قسمت عمومی از اون شخص اجازه بگیرید و اگه اجازه داد می تونید به طور خصوصی باهاش صحبت کنید. اگه بدون اجازه این کار رو بکنید یه جور بی احترامی هست.

خیلی حرف زدم. چیزی دیگه ای هم فعلا به ذهنم نمیرسم. اگه موردی هم به ذهن شما میرسه حتما بگید.

==================================

باز هم تایید میکنم. این تاپیک صرفا و انحصارا مباحث و موضوعات کلی پیرامون فرهنگ و آداب فعالیت در انجمن ها، چت روم ها، آی آر سی ها، شبکه های اجتماعی و به طور کلی فضای مجازی رو مورد بررسی قرار میده.

قوانین:
1- این تاپیک تابع قوانین انجمن متفرقه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست. علی الخصوص:

1- بيهوده‌نويسی و Spamming ممنوع! پست‌های بی‌فایده‌ای كه "به اطلاعات مفيد كاربران نيفزايد"، در هر تاپيكی كه داده شده باشد حذف خواهد شد.

4- از فضای عمومی تاپیکها برای اعتراض و انتقاد به موارد مدیریتی استفاده نکنید و این گونه بحثها را در انجمن ارایه پیشنهاد / انتقاد جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیگیری کنید .

2- به هیچ پست، کاربر یا انجمن خاصی اشاره نکنید.

3- به هیچ عنواس سعی در انحراف تاپیک نداشته باشید.

Ezel
16-06-2012, 21:00
به نظر من یک اشکال بزرگ اینه که خیلی از ماها با متر و معیار فضای زندگی واقعی اجتماعی وارد فضای مجازی میشیم و میخوایم عاداتمون رو به اینجا تسری بدیم ؛

از نوع ادبیات گفتاریمون که در اینجا بدون هیچ تفاوتی - بعضا - به ادبیات نوشتاریمون تبدیل میشه گرفته تا نوع برخورد هامون که معمولا با تنش - به علت مداوم دچار سوءتفاهم شدن و گیر افتادن درون یک دایره ی بسته ی سوءتفاهم - همراهه ...

من فکر میکنم زمانی ما میتونیم رفتار مطلوب در فضای مجازی داشته باشیم که بتونیم تفاوتهای موجود در فضای مجازی و واقعی رو درک و تحلیل کنیم .

M0RTEZA_R
16-06-2012, 21:13
بعضی ها تو فضای واقعی فرهنگ رو رعایت نمیکنن چه برسه به فضای مجازی...!

cool11
16-06-2012, 21:39
- اخلاق نا مناسب در رابطه با تشکر کردن و رفیق بازی تو پی سی ورلد

به نظر من این درسته

ولی فک می کنم نباید چون کسی از ما تشکر نکرد ما از جواب دادن به دیگران سرد بشیم

حالا شاید یادش رفته یا در اثر سرعت کم دکمه تشکر کار نکرده:31:

Shadow-Man
16-06-2012, 22:07
به نظر من این درسته

ولی فک می کنم نباید چون کسی از ما تشکر نکرد ما از جواب دادن به دیگران سرد بشیم

حالا شاید یادش رفته یا در اثر سرعت کم دکمه تشکر کار نکرده:31:

کاملا موافقم
من همیشه این حرف شما رو به خودم گوش زد میکنم.
ولی منظورم دلیل فشار دادن اون دکمه هست. خودم دلایلی که معمولا به خاطرش تشکر می کنم تو پست اول گفتم.
خود شما چه مواقعی تشکر میکنید؟ وقتی یه نفر پست مفیدی میده و شما ازش استفاده میکنی؟ یا وقتی رفیقت رو تو انجمن میبینی و میخوای ازش حمایت کنی؟
متاسفانه بیشتر ما تو این انجمن به دلیل دوم تشکر میکنیم. حیف که نباید به پست یا شخص خاصی اشاره کرد وگرنه براتون مثال میزدم که بهتر متوجه بشید.

sir0c0
موردی که شما بهش اشاره کردی رو به پست اول اضافه کردم.

بقیه دوستان هم خوبی یا بدی تو فرهنگ مجازی می بینن بیان کنن.
ادب از که اموختی؟
از بی ادبان.

cool11
17-06-2012, 21:10
خود شما چه مواقعی تشکر میکنید؟

به نظر من تشکر کردن دلیل و فلسفه بافی نمی خواد

خود آدم هر موقع یه پست درست و حسابی ببینه می فهمه که باید ازش تشکر کنه

حالا اگه نکرد دیگه خودش باید بگه چرا

وقتی یه نفر پست مفیدی میده و شما ازش استفاده میکنی؟ یا وقتی رفیقت رو تو انجمن میبینی و میخوای ازش حمایت کنی؟

من که متاسفانه ( یا شایدم خوشبختانه:27:) تو این انجمن دوستی (به معنای مجازی و سایبری کلمه ) ندارم ، اگر هم داشتم و پست بی ربط میداد ازش تشکر نمیکردم ، کما اینکه خیلی وقت ها تشکر نمی کنم

حتی بعضی وقت از یه پست تشکر می کنم بعد میبینم نباید میکردم بر میگردم حذف می کنم:31:

کسی هم که مثل شما دقت نظر داشته باشه ، فرق تشکر با تشکر رو خوب می فهمه:46:

Stream
27-06-2012, 00:49

من هم یه توضیحی درباره این فرهنگ استفاده از دکمه تشکر بدم، چون بارها دیدم در این باره سوء تفاهم شده.

اگه یادتون باشه P30 تا چند سال پیش اصلا دکمه تشکر نداشت، به همون دلایلی که خیلی وقت ها سوء تفاهم پیش میاد مثل باند بازی، تشکرها بیجا، اسپمر های تشکری، پست دادن برای تشکر گرفتن، سادگی و سختی تشکر گرفتن در انجمن های مختلف و ... . در سایر فروم ها می دیدیم استفاده از تشکر چه مشکلاتی بوجود میاره و خب ما قطعا نمی خواستیم اینجا به همون شکل بشه.

تقریبا 4 سال پیش بود که دکمه تشکر اضافه شد و طی همفکری ای که کردیم قرار شد دکمه تشکر، صرفا "تشکر از پست" باشه، نه تشکر از شخص و کلا تا جایی که ممکن بود این بعد "شخص کاربر" رو از سیستم تشکر دهی برداشتیم. شما الان در اکثر فروم ها می بینید در پروفایل کاربر کنار پست ها، زیر "تعداد پست" اطلاعاتی درباره تعداد تشکر کاربر و تشکر از دیگران و ... هم نوشته میشه، اما در P30 این حذف شد چون وجودش اصلا مهم نبود، تعداد تشکر از یه کاربر نمایشگر هیچ چیزی از فعالیت یک کاربر در انجمن نیست. در اینجا هدف از تشکر صرفا تشکر کردن از یک پست بوده و بس.

این درسته که تشکر معنی های متفاوتی داره، مثلا بعضی مواقع "تشکر" برای پاسخ دادن به سوالی که کردیم، بعضی مواقع "تشکر" برای نشان دادن موافقت با مطلبی که گفته شده، و بعضی مواقع "تشکر" به معنی اینکه از مطلبی که گفته شد استفاده کردیم و خیلی موارد دیگه. زدن دکمه تشکر در همه این موارد خیلی کار خوبیه.

بعضی مواقع تشکر برمی گرده به شخص، مثلا شخصی از شما زیاد تشکر کرده و شما هم ازش تشکر می کنید. شخصی در بحثی که شما با کاربر دیگه می کنید طرف شما رو می گیره (ولو با استدلال اشتباه) و شما ازش تشکر می کنید، شخصی طرفدار تیم فوتبال شماست یا آواتارش بازیگر مورد علاقه شماست و شما ازش تشکر می کنید و بینهایت مورد دیگه. اینها جزو حالت هایی است که "آفت دکمه تشکر" به حساب میان و درسته که ما قانونی برای جلوگیری از این نوع تشکر ها نداریم، سعی کردیم ارزش شخصی دکمه تشکر رو از فعالیت روزمره انجمن حذف کنیم.

در نهایت دکمه تشکر ابزار مفیدیه در صورتی که مفید ازش استفاده بشه. توصیه من اینه که همیشه موقع تشکر نگاه به خود پست کنید، نه به شخصی که پست رو ارسال کرده. وقتی پستی ارسال کردید موقع برگشتن بهش نگاه به خود پست یا تعداد تشکرهاش کنید، نه اینکه چه افرادی زیرش دکمه تشکر زدن. اینطوری میشه صداقت و عدالت رو در تشکرهایی که می کنیم بیشتر کنیم.

Shadow-Man
27-06-2012, 16:17
خیلی ممنون فرمایشات شما رو هم به پست اول اضافه کردم.

بند هفت هم اضافه شد:
وقتی وارد یه انجمن، آی آر سی یا.... میشید قبل از کوچکترین فعالیتی، مدتی به نحوه فعالیت دیگران توجه کنید. در غیر این صورت پست های شما حکم پارازیت رو پیدا میکنه مثل فردی میشید که با بیژامه میره عروسی. به طور مثال جایی که در مورد ه-ک حرفه ای ویندوز صحبت میکنن اگه بپرسید: "ویندوز چیست؟" خیلی محترما به این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) راهنمایی میشید. یا اینکه صد در صد نادیده گرفته میشید.

خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو
سعی کنید خلاف جهت فضایی که توش فعالیت میکنید نباشید. انجمن هایی هستن که وقت خودشون رو با پرداخت به مطالبی که قبلا تو نت بررسی شدن تلف نمی کنن بلکه فقط مباحثی رو مطرح میکنن و سعی در حل مشکالتی دارن که قبلا کسی تو نت حلش نکرده و با سرچ تو گوگل راه حلش رو پیدا نمیکنید. پس تو همچین جایی نمی تونید یه مشکل رایج که راه حلش تو نت پر هست رو مطرح کنید.
پس قبل از شروع فعالیت به ماهیت و نحوه فعالیت اون انجمن دقت کنید.

New Solid Snake
30-06-2012, 23:15
با درود
حرف های دوستان عزیزم درست و جای تامل داشت،به نظر من در کنار تمامی این حرف ها جای فرهنگ آزادی بیان و انتقاد پذیری خالیه.خیلی از دوستان به خاطر ناراحت نکردن گفته بعضی ها از خیلی مسایل چشم پوشی میکنن و موضوع رو کامل بررسی نمیکنن تا نکنه طرف مقابل ناراحت بشه و دلیل بر ناآگاهی خودش بدونه.
بیایم وقتی پستی میدیم و کمکی میخوایم یا در کنار پست های دوستان در مورد تایپیکی نظر میدیم پذیرای انتقاد دوستان باشیم و این فرهنگ آزادی بیان رو براشون قائل باشیم چون انتقاد سازنده است و کمک زیادی بهمون میکنه.

senaps
15-07-2012, 21:44
6- عدم توجه به تفاوت بین دنیای واقعی و مجازی:

من خیلی وقته که عضو فروم های مختلفم...اولین اکانتم تو این سایت برا 2005 هستش..... ولی واقعا یادم نمیاد اسمش چی بود و بیخیالش شدم.... این senaps هم باهاش تو همه رقم فرومی عضو شدم...فارسی و انگلیسی و ... واقعیت اینه که هیچ وقت نتونستم ادبیات رسمی رو به کار ببرم....و واقعیت تر از اون اینه که تو دانشگاه، تو تحقیقاتی که به استادیم میدم و مقاله هام برا دانشگاه، درست مثل وبلاگم و مثل انجمن ها به زبون خودمونی مینویسم و این یه سبک نگارشی برا من هستش...هیچوقت هم علاقه‌ای به ترکش نداشتم....هرچند گاهی تلاش کردم که کنار بذارمش....
پس قبل از اینکه فکر کنین نوشتن به شکل خودمونی یا عامیانه، بی فرهنگیه، دوباره فکر کنین!!!!

اوایل که سیستم اومده بود، خیلی ها ناراحت بودن که چند هزار تا پست دادن و چون تشکر ها تازه راه افتاده، تعداد تشکرشون مثلا 200 تا هستش!!! خوب این ضایع بود... بنابراین تصمیم بر این شد که تعداد تشکر ها توی همون پروفایل شخصی افراد باشه..... شخصا فقط در صورتی تشکر میکنم که از پست شخصی خوشم اومده باشه.... ممکنه این پست، یه سوال باشه!!یه سوال از خودم باشه یا یه جواب به یه سوال دیگه.... ولی فکر میکنم که تشکر کردن هم یه چیز شخصی هستش....
من خیلی ها رو دیدم که همینجوری صبح تا شب از ادم تشکر میکنن!!!! مثلا هزار بار به خاطر نوشتن پروژه‌ی پایان ترم ازت تشکر میکنن.....
و خوب بله، ینجا جملات مسخره‌ای مثل تشکر بزنین تا ادامه بدم رو کمتر میبینیم.....
با این وجود، فکر میکنم که بازم تشکرای هر شخص، به خودش ربط داره...

[حذف شد]

بعضی جاها مثل پی سی ورلد کاربرها تو یه جو بسیار صمیمی و بیشتر محترمانه فعالیت میکنن
در مورد همین پی‌سی حرف میزنین دیگه؟!!! اخه تا جایی که یادم میاد، اکثر لغات بدی!! که بلدم و اکثر تیکه کلام هام رو از همینجا گرفتم! البته فحش هام رو از دیتابیس دبستانی های کلاس اول و دوم اپدیت میکنم، ولی اکثر تیکه ها رو از اینجا میگیرم....تقریبا اینجا، تنها انجمن(به طور مطلق تنها انجمن!!!)‌ی بوده که میشده توش تا این سطح دوستی و شوخی رو در کنار هم دید! کلی کلماتی مثل جواد و فسیل و ... رو از اینجا یاد گرفتیم....
بقیش رو وقتی برگشتم مینویسم!!

Ezel
16-07-2012, 09:55
پس قبل از اینکه فکر کنین نوشتن به شکل خودمونی یا عامیانه، بی فرهنگیه، دوباره فکر کنین!!!!

من فکر میکنم کسی همچین برداشتی نداشته باشه ؛ تقریبا اکثریت ما کاربران با زبان عامیانه مینویسیم ؛ زبان عامیانه یعنی ما از " باشه " به جای "باشد" استفاده میکنیم و این اصلا ایرادی نداره ، نکته ی مورد اشاره در این مقوله اینه که گاهی ما ادبیات " سرکوچه ای " رو وارد نوشتارمون میکنیم که این ایراد داره .

Haj_Amoo
30-07-2012, 21:42
در بحث‎ها، بهتره کسی که می خواد بحث رو تموم کنه - به هر دلیل - خودش بحث رو ادامه نده، نه این که پس از اعلان بیانیه‎‎ای بلند بالا، اظهار کنن که بحث رو ادامه نخواهند داد و انتظار هم دارند که طرف مقابل پاسخی ندهد!
عجب!

Thor God
23-05-2013, 19:51
تاپیک رو کامل نخوندم ولی نکاتی که به ذهنم میرسه:
یه مشکل هم که من دارم اینه که عمده فعالیت هام تو انجمن لپ تاپ و وبسایت هست اما بازار دکمه تشکر اونجا ها کساده ! حتی اگه جواب کسی رو هم تو تاپیک بگم و راهنمایی کنم کسی تشکر نمی کنه و حتی توهین هم می کنن ( نمونش رو چند وقت پیش دیدم )‌اما تو انجمن های دیگه وضعیت تشکر بهتره
دوستان اگر کسی یک مطلب جالب نوشت حتما ازش تشکر کنید چون خیلی امید میده به فعالیت اون کاربر و موجب میشه که انگیزه ای برای زدن تاپیک های بیشتر و جمع آوری تشکر های بیشتر داشته باشه. مثله نظرات تو وبسایت میمونه
ارزش معنوی تشکر خیلی زیاده

Arash4484
19-01-2014, 17:57
سلام، با هماهنگی و مساعدت عزیزان مدیریت تالار"متفرقه" تاپیک به تالار علوم انسانی منتقل شد تا ضمن مطالعه نظرات قبلی دوستان، تاپیک مجدد فعال و مورد استفاده قرار بگیره...

موضوعات گوناگونی در این تاپیک درباره فرهنگ فعالیت در فضای مجازی مطرح شده که بسیار قابل توجه اند و بیشترشون توسط استارتر محترم در پست اول جمع آوری و توضیح داده شده اند،

اما شاید مهمترین بخش اون که همچنان بسیار جای گفتگو داره، فرهنگ بحث در این محیطه که خوبه نظرات همدیگه رو در اینباره بشنویم...

فقط یک نکته رو فراموش کردم دوستان...لطف کنید مثالهاتون رو کلی بزنید، مصداقهای صحبتهامون رو خیلی هامون دیدیم، نیازی به لینک دادن یا تعریف کردن واضح قضیه ای نیست...

علت این درخواست هم واضحه ، در این حالت ممکنه همون افرادی که شما اینجا بهشون اشاره کردید به این تاپیک مراجعه کنند و نیاز ببینند به پاسخ دادن، حق اونها هم هست، مسلمه اینجا محل تسویه حسابهای دیگر تاپیکها، زنده شدن کدورتهای مرده، خالی کردن خشممون از رفتاری ناهنجار و... نیست...

هم مفیدتره و هم خیلی راحتتر که موضوع رو کلی دید و فراتر از این تاپیک و اون تاپیک و این سایت و اون سایت...بطور کلی رفتار ما در جامعه های اینترنتی چیه؟

و در نظر بگیریم بعد از ذکر نبایدها، طبیعیه به این هم برسیم که بایدهای یک بحث سازنده چیه، یک رفتار هنجار یا سالم یا مطلوب شما در فضای گفتگو چیست؟

M £ H D I
19-01-2014, 19:26
اول از همه تشکر میکنم از جناب Shadow-Man بابت مطالب پست اول.

من خودم یه مقدار مطالب دارم با اجازه عنوان کنم؛

1- قسطی کمک کردن : تا اونجایی که خودم تو بخش های مختلف این انجمن فعالیت کردم ، خیلی به ندرت همچین موردی رو دیدم ؛ که کسی برای کمک کردن بخواد ناز کنه و این داستانا ... یا نصف راهنمایی رو انجام بدن و بقیش رو نگن فی امان الله.

2- حواله کردن به امضا و آواتار : دیده نشده ( لااقل من ندیدم تا به الان :n01: )

3- عدم تحمل نظرات دیگران : من خودم تو این مورد با ایشون موافقم؛
عده ای میان تایپک میزنن و سوال هایی رو مطرح میکنند که جوابشون رو از قبل خودشون انتخاب کردن و دوست دارند همون چیزها رو بشنوند ، در غیر اینصورت شروع میکنند به کولی گری و ....
یا عده ای هم هستند که تا میای نظر مخالفشون رو میدی آدم رو به هزار چیز متهم میکنند و ... ( قابل مثال زدن هم هست ) و حسابی ازت شاکی میشن و به دل میگیرند ...

4- اخلاق نا مناسب در رابطه با تشکر کردن و رفیق بازی تو پی سی ورلد : بیگ لایک ؛
به نظرم از رفیق بازی گذشته و دیگه باند بازی شده ، هر کسی برای خودش یه گروه و باندی داره و هر مطلبی که بذاره ، گروهش میان و لایکش میکنن ./
حالا کاری به محتوایی که توشه ندارن ( نظر شخصی )

5- انحراف تاپیک : بله درسته ، شاید یکی از کسایی که دکترای این کارو داره من باشم :n10: البته زمانی از مدرکم استفاده میکنم که ببینیم اشخاصی که در اونجا نظر میدن دارن با الفاظ فراتر از دانششون بحث رو به نفع خودشون میکشن ازش استفاده میکنم :n02:

6- عدم توجه به تفاوت بین دنیای واقعی و مجازی : گاها از عده ای می شنوم که تو زیادی این دنیا رو داری سخت میگیری ، اینجا همه چیش مجازیه ، این همه حرص و جوش و وقت گذاشتن ارزش نداره اما من نظرم مخالف این تیریپ افراده ؛ شاید برای خیلیا مهم نباشه اما به شخصه برای خودم مهمه ، من دارم اینجا فعالیت میکنم ، به دید خودم دارم کنار این آدما و افراد زندگی میکنم ، حرفاشون روم تاثیر میذاره ، احساستشون برام مهمه ، مثل زندگی واقعی خودم ، درسته شاید هیچ وقت هیچ کدومشون رو حتی برای یک بار هم نبینم اما برام مهمه ، چون دارم با عشق و دلم اینجا فعالیت میکنم .

7- پارازیت : -

8- در آی آر سی ها قبل از صبحت خصوصی اجازه بگیرید :

تو آی آر سی ها شما اگه بخواید با کسی به طور خصوصی حرف بزنید قبلش باید تو قسمت عمومی از اون شخص اجازه بگیرید و اگه اجازه داد می تونید به طور خصوصی باهاش صحبت کنید. اگه بدون اجازه این کار رو بکنید یه جور بی احترامی هست.

جالب بود این قسمت :n16:

B3HZ@D
19-01-2014, 21:37
درود

من یک مطلب پیرامون تشکرها بگم [البته تنها نظرمه]

حساسیت های بی مورد زیادی روی این تشکرهاست .

قرار نیست که به ازای هر تشکر ما فاکتور بندازیم که این تشکر به چه مناسبت و به سود چه کاربری زده شده و یا مثلا طبق ملاک ما این پست باید اینقدر تشکر داشته باشه یا نه !!!

تشکر رو میشه به عنوان جزء و مسائل خصوصی :n02: کاربران انجمن در نظر گرفت که میتونن بنا بر سلیقه و دیدگاه خودشون از اون استفاده کنن . چون طبق سلیقه و معیار ما نیست دلیل نمیشه که از اون ایراد بگیریم .

یک وقت هایی هست که تشکرات زیر مطالب پیرامون تائید تفکر و عقاید و یا دیدگاه کسی است که پست داده و شما بخاطر نقطه اشتراک بین شما و کسی که پست داده از اون تشکر میکنین .

معمولا در بیشتر مواقع وقتی که شما با مطلب و دیدگاه و صحبت گفته شده مخالف باشین نمیاین از مطلب تشکر کنین . چون که بعضی مواقع این تشکرها حکم تائید صحبت های طرف مقابل رو داره .

مورد دیگه اینه که کاربران موظف نیستن از ما تشکر کنن . هر چقدر هم که پست ما پرمحتوا و خوب باشه ولی دینی بر گردن بقیه نداریم .

فعالیتی که ما میکنیم باید برای بالا بردن سطح کیفی خود و انجمن مربوطه باشه و چیزی که این وسط اهمیت داره کیفیت کاری ماست و اون پست و مطلب ارسالی ماست که نشون میده ارزش مطلب در چه حد بوده نه تشکرهای زیر مطلب .

ملاک فعالیت هم باید برای کمک به کاربران باشه و اگه بخوایم طرز تفکرمون این باشه که بعد از کمک و یا ارسال پست در جواب کارمون باید از ما تشکر بشه , به کل اشتباه فکر میکنیم .

درسته که تشکر کردن میتونه عاملی برای انگیزه بیشتر باشه ولی نباید عامل اصلی بشه و پستهامون صرفا برای جلب تشکر زده بشه .

در کل تشکر رو میشه به عنوان لطفی از طرف کاربران در نظر گرفت که بنا بر استفاده از مطالب یا بخاطر رابطه دوستی بین دو کاربر زده میشه .

در پایان تعداد تشکر زیاد هیچ کسی رو بزرگ نکرده و تعداد تشکر کم هم کسی رو کوچک نکرده . چیزی که در وحله اول خودشو نشون میده پست کاربره .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thor God
20-01-2014, 15:18
درود

من یک مطلب پیرامون تشکرها بگم [البته تنها نظرمه]

حساسیت های بی مورد زیادی روی این تشکرهاست .

قرار نیست که به ازای هر تشکر ما فاکتور بندازیم که این تشکر به چه مناسبت و به سود چه کاربری زده شده و یا مثلا طبق ملاک ما این پست باید اینقدر تشکر داشته باشه یا نه !!!

تشکر رو میشه به عنوان جزء و مسائل خصوصی :n02: کاربران انجمن در نظر گرفت که میتونن بنا بر سلیقه و دیدگاه خودشون از اون استفاده کنن . چون طبق سلیقه و معیار ما نیست دلیل نمیشه که از اون ایراد بگیریم .

یک وقت هایی هست که تشکرات زیر مطالب پیرامون تائید تفکر و عقاید و یا دیدگاه کسی است که پست داده و شما بخاطر نقطه اشتراک بین شما و کسی که پست داده از اون تشکر میکنین .

معمولا در بیشتر مواقع وقتی که شما با مطلب و دیدگاه و صحبت گفته شده مخالف باشین نمیاین از مطلب تشکر کنین . چون که بعضی مواقع این تشکرها حکم تائید صحبت های طرف مقابل رو داره .

مورد دیگه اینه که کاربران موظف نیستن از ما تشکر کنن . هر چقدر هم که پست ما پرمحتوا و خوب باشه ولی دینی بر گردن بقیه نداریم .

فعالیتی که ما میکنیم باید برای بالا بردن سطح کیفی خود و انجمن مربوطه باشه و چیزی که این وسط اهمیت داره کیفیت کاری ماست و اون پست و مطلب ارسالی ماست که نشون میده ارزش مطلب در چه حد بوده نه تشکرهای زیر مطلب .

ملاک فعالیت هم باید برای کمک به کاربران باشه و اگه بخوایم طرز تفکرمون این باشه که بعد از کمک و یا ارسال پست در جواب کارمون باید از ما تشکر بشه , به کل اشتباه فکر میکنیم .

درسته که تشکر کردن میتونه عاملی برای انگیزه بیشتر باشه ولی نباید عامل اصلی بشه و پستهامون صرفا برای جلب تشکر زده بشه .

در کل تشکر رو میشه به عنوان لطفی از طرف کاربران در نظر گرفت که بنا بر استفاده از مطالب یا بخاطر رابطه دوستی بین دو کاربر زده میشه .

در پایان تعداد تشکر زیاد هیچ کسی رو بزرگ نکرده و تعداد تشکر کم هم کسی رو کوچک نکرده . چیزی که در وحله اول خودشو نشون میده پست کاربره .

بله دوست عزیز کاملا حق با شماست. بنده هم نه نیازی به افزایش تشکر دارم و نه سودی برای بنده داره اما اگه یه سر به فروم های دیگه مثله ---بزنید برای تشکر حتی از ادامه دادن تاپیک صرف نظر می کنن. بنده هم نمیخوام در این حد باشم و نیازی هم به تشکر ندارم این مطلب رو هم صرفا جهت بالا بردن ارزش کار افرادی که وقت میزارن رو این فروم گفتم. وگرنه برای بنده نه سود مالی داره نه چیزه دیگه ... .

رابطه دوستی هم وجود نداره از پست خوشت اومد لایک می کنی ! چه ربطی به دوستی داره ؟

موفق باشی دوست من.

Arash4484
21-01-2014, 00:25
سلام مجدد...

یکبار دیگر این موضوع رو تاکید کنم که هدف نقد آسیب شناسی است نه زخم زدن.

بدترین شکل اون رفتن کامنتها است به سمت ذکر دلخوری های مجازی و تخلیه نفرتهایی که در بحثها شکل گرفته... اینجا نه دادگاه است و نه مکان قانونگذاری...

مهمتر از همه از سایتها و انجمنهای دیگر و اشخاص و هویتهای مجازی و حقیقی نام نبرید. کامنتها رو سعی کردیم بصورت ویرایشی حفظ کنیم تا نظرات از بین نره ولی از این به بعد بدون اغماض پاک میشه.

A M ! N
21-01-2014, 16:45
خوشحال میشم اگه این پست رو 5 دقیقه وقت بگذارید و مطالعه بفرمایید. ( به عنوان کاربری که نظرشو بیان میکنه )

> کلن بحثی که درش اختلاف نظر وجود داره ، اگه کاربری واردش بشه، باید این رو هم بدونه که دقیقـن پاش رو تـــوی چه جور جایی رو گذاشتـه.
اختلاف عقاید و نظرات همیشه وجود داره و باید این رو پذیرفت نــه اینکه باهاش مبارزه کرد. بنابراین بعد از ورودتـون به بحث شما با ایـن مسائــل
روبرو اید و به عنوان مثال اگر کاربری با نظر شمـــا مخالفــت کرد، شمــا سورپرایز یا حتــا ناراحت نمیشین، چون خودتــون وارد بحــث شـده ایــد.
خونسردی هنگام پاسخ ها و جواب ندادن سرسری و از روی عصبانیت به پیشرفت مفید یک بحث کمک میکنه.

> تاپیک دقیقن میدون جنگ نیست و محل تبادل نظـره ، محل تحمیل و تغییر عقاید نیست بلکه صرفن محل بیان نظره. در فرآینـــد بحث همیشه
یک نقطه ی اتمام وجود داره که پیک بحث محسوب میشــه دیگه ازونجــا به بعـــد بحث هیچ پیشرفتی نداره و هر پستی کـــه زده میشه صرفن
حساسیت بحث رو بشتر میکنه و نه تنها کمکی به بهبود شرایط نمیکنه، بلکه وضعیـــت رو دارای تشویش بیشتری میکنــه. اگه حس می کنیـم
که بحثمون به نقطه ی اتمام رسیده، به هیچ عنوان نباید بحث رو ادامه بدیم و با یک پســت پایانی و محترمانه از بحث خــارج بشیم. یه باور غلـط
وجود داره که ممکنه عده ای خیال کنن "آخرین فرد پست دهنده در یک تاپیک، برنــــده ی مباحثــه است" خب ایـــن ایـن عقیده صحیــح نیسـت.
مخاطبی که بحث مارو میخونه قدرت درک و تفکیک درست از غلط رو داره.

> خودداری از بیـان واژه های حساسیت زا.. خیلی واژه ها هستند که حساسیت و جبهــه گیــری هـارو در یک بحث بیشتر میکنـن که نیازی بـه
لیست کـردن این واژه ها نیست؛ ولی گاهی اوقات واژه های به اصطلاح محترمانه ی شما هم ممکنه حساسیت زا به شمار بیــاد.. واژه هایـی
مثل "ببیـن دوست عزیز" گاهی اوقات باعث میشه مخاطب شما احساس کنه شما قصد رئیس وار رفتار کـردن و خودبالابینی نسبــت به ایشـون
رو دارین. پس در استفاده از این گونه واژه ها دقت به خرج بدید.

> اما چه چیزهایـی ممکنه شمارو عصبانی بکنه ؟ / شما در حال بحث هستید و وقتی میاین داخل تاپیک می بینید فرد مخاطب پاســـخ شـمارو
داده و ده تا لایک پای پستش زده شده؛ اجازه ندهید که این وضعیت باعث از دست رفتن تمرکزتون بشه و پستتون رو با کلمه های خشــونـت وار
پر کنید.

> شهامت داشته باشید و به اشتباه خود اقرار کنید. اگه در حین بحث با شخصی متوجه اشتبـــــاه خود شدید، یـا حتا شخـص مخاطـب شــمارو
متوجه اشتباه خودتون کرد ، شهامت داشته باشید و اشتباهتون رو قبـــول کنید و معذرت خواهـــی کنید. بــــدون شک پس ازین چهـره ی شما
دوست داشتنی تر خواهد بود و چیزی از ارزش شما کم نمیکنه ، بلکه چشمـــه ی جدیـــدی از شهــــامت شگــرف شمارو به نمایش میـگـذاره.

> اگـــه مطمئنیــــــد که مخاطب دچار اشتباه است، سعی کنید به نحوی دوستانه و غیرعلنی بیانش کنید. یکی از بهتـــرین روشهای اشاره به
اشتباه شخص، "سوال پرسیدن تلویحی" است.
{ به عنوان مثال: به نظرتون محاسبه ای که انجام دادین درسته؟ - د̷و̷س̷ت̷ ̷ع̷ز̷ی̷ز̷ ̷م̷ح̷ا̷س̷ب̷ه̷ ̷ی̷ ̷ش̷م̷ا̷ ̷ا̷ش̷ت̷ب̷ا̷ه̷ه̷}

اما در مورد تشکرها خواستم به صورت جدا بهش بپردازم.

همونطور که دوستان هم قبلن گفتن، جایی که فکر میکنید با مطلبی موافق هستید تشکر کنید. دو تا پارامتر رو هم کامل نادیده بگیرید:

[شخص پست دهنده] - [شخصی که زیر اون پست لایک زده]

- اگه میخواین تشکر کنید مهم نیست شخص پست دهنده دوستتونه ، دشمنتونه ، مدیره ، ناظره ، ادمینه / شما اگر با مطلب موافق هستید می تونید لایک کنید!

- گاهی وقتا داری پستهارو میخونی ، میبینی دوستت یا یک مدیر و یا.. یه پست رو لایک کرده ، دلیلی نداره شما هم ازون پست تشکــر کنی بـــدون هیچ دلیـلی!

- گاهی وقتا هم هست یه مطلب رو میخونی و باهاش موافق هستی ولی میبینی شخصی که شما باهاش خصومت شخصی دارین هم اون پست رو لایک کرده؛
دلیلی نداره شما به این دلیل از لایک کردن اون پست منصرف بشی!

- گاهی وقتا با یک مطلب موافق هستی ولی میبینی در نقض جواب دوستت یا یک ناظر یا یک مدیر گفته شده. دلیلی نداره از لایک کردن واهمـــه داشته باشــی!

- سعی کنید دستتون به دکمه ی تشکر هرز نشه و هر پستی که میبینین لایک نکنید! اینطوری مشخص نیست که شما وقتی یک پست رو لایک میکنید بـه ارزش
اون پست لایک دادین یا الکی لایک کردین. من نوعی وقتی به ندرت و خیلی کم پستهارو لایک میکنم، اگه روزی یه پست رو لایک کنم کاربرها میگن ببین اون پست
چقدر ارزشمند بوده که فلانی لایکش کرده!

ولی به طور کلی بدترین آفت تشکر ، همین گروهی لایک کردن ها و باند بازیهاست که متاسفانه درگیرش هستیم.

- یکی از معایب دیگه اش که اینجا ذکر نشد بُعد مقابل موضوع قبلیه و اون هم اینه که وقتی من پستی میدم و 10 تا لایکـــــ پــای پستم میخوره توسـط دوستانم،
نمیدونم که آیا مطلب من واقعن مفید بوده که این افراد لایکش کردن یا اینکه صرفن به خاطر ترحم و یا دوستی با من و رفاقتی این کار رو انجام دادن ؟

ممنون که مطلب رو خوندید
امین

Mehran
22-01-2014, 11:18
سلام

به نظر من دو تفکر در مورد لایک در P30 وجود داره، یکی کیفیت و یکی کمیت. تفکر اول اینه که صرفا از پست هایی
تشکر کن که واقعا دوستشون داری این باعث میشه لایک تو با ارزش باشه و اگه زیر پستی اسم تو باشه بقیه جور
دیگه ای بهش نگاه میکنن، این کار در کنار خوبی که داره ناخودآگاه باعث میشه تعداد تشکرها و فیدبک ها کم بشه
دیدگاه دیگه این هست که هر لایک، یعنی یه فیدبک، یه واکنش، یعنی دیده شدن پست (نه الـزاما پسندیدن!) خود
این دیده شدن باعث افزایش انگیزه میشه و میتونه یه موتور محرک بشه... ما اینجا برای خوش اومد دیگران فعالیت
نمیکنیم، قبول ولی برای در و دیوار هم فعالیت نمیکنیم واکنش دیگران برامون مهمه، اینجا فرومه، تالار گفتگوست
در نهایت، با توجه به جـو حاکم بر محیط انجمن، تیم مدیریت و کاربران، من لایک به عنوان "فیدبک" و پست (یا کامنت
در پروفایل نویسنده) رو به عنوان اظهار نظر موافق یا مخالف راجع به پست به نفع انجمن میدونم. هرچند شاید نطر
شخصیم، چیزی جز این باشه.

ف.ب کار خوبی کرد برای فیلم ها دو حالت وجود داره Watched و Likes فیلم هایی که دیدم (که طبیعتا معنیش این
نیست ازشون خوشم اومده) و فیلم هایی که دوست دارم و قطعا اگر فیلمی در لیست Watched نباشه به معنای
دیده نشدن اون نیست ! این به نوعی فیدبک به سازندگان فیلمه که دیده شد... با کمی اغماض میشه گفت شاید
لایک در P30 حکم Watched رو داشته باشه و کامنت، Likes !

با تشکر مهران...

Armin.Computer
24-01-2014, 00:27
با سلام خدمت تمامی دوستان و کاربران انجمن

نظر شخصی من:
از نظر من زدن دکمه تشکر در هر صورت به خود شخص مربوط میشه
حالا می خواد هرچی باشه
تشکر برای هر فرد می تونه باعث انگیزه بشه
چرا؟
به این دلیل که کاربری که اینجا داره فعالیت می کنه و پست های مفیدی می زنه
اگر از اون کاربر تشکر بشه شاید بتونه انگیزه بیشتری در فرد ایجاد کنه
مورد های دیگه هم دیدم
مثلا کاربری سوالی می پرسه و یک کاربر دیگه می یاد جواب میده و کاربری که جواب داده بنا به دلایلی جواب رو اشتباه میده و یا پاسخ مناسب رو ارسال نمی کنه
ولی می بینیم که کاربر اول که سوال پرسیده با لحن شکایت که چرا سوال من رو نخوندی و یا درست متوجه نشدی به کاربر دوم پاسخ میده
که این هم خوب نیست
و نکته دیگه اینکه
ما باید همیشه این نکته رو در نظر داشته باشیم که اگر کاربری به سوال ما پاسخ داد باید برای اون کاربر بسیار بسیار ارزش قائل باشیم
به این دلیل که اون کاربر وقت گذاشته پست ما رو خونده و بعد فکر کرده و سپس با صفحه کلید تایپ کرده و مهمتر از همه وقت خودش رو برای ما گذاشته
پس شاید اینجا هم میشه گفت حداقل کاری که ما می تونیم انجام بدیم زدن دکمه تشکر هست
این ها فقط نظرشخصی بود
موفق باشید

Ahmad
28-01-2014, 14:41
سلام

خواستم فقط یه نکته درباره‌ی پ.خ. یا همون پیغام خصوصی بنویسم:

سعی که نه حتما حتما دقت کنیم وقتی پیغامی خصوصی برای کاربری می‌فرستیم
عنوان پیغام خصوصی کاملا مشخص‌کننده‌ی چیزی باشه که قراره در متن پیغام خصوصی بنویسیم.
این کار هم در ابتدا کاربر رو متوجه می‌کنه که در متن چه خواهد بود
و مهم‌تر از همه در مراجعه‌‌های بعدی و پیدا کردن اون پیغام خصوصی برای امری خاص، به راحتی میشه پیدا کرد.

الان احتمالا دوستانی که اینگونه با عنوانهایی کلی یا تنها با کاراکتر برام پ.خ. فرستاده‌اند، دارند اینجوری نگام میکنن :n23:

این هم منم :n27:+:n16:

:n02:

مرسی

V E S T A
11-02-2014, 17:38
عجیب ترین و اشتباه ترین انواع تشکر از پست ها :

تشکر از پست کسی به خاطر اینکه دوست یا همشهری ماست بدون اینکه محتوای پست رو بخونیم.

تشکر از پست کسی به خاطر اینکه عقاید ، طرز فکر، کیش و مسلک نزدیک و مشابه به ما داره بدون اینکه محتوای پست رو بخونیم.

تشکر از پست کسی به خاطر اینکه از دکمه تشکر استفاده بهینه کنیم!

تشکر از پست کسی به خاطر برقراری ارتباط دوستی با ارسال کننده پست.

تشکر از پست کسی به خاطر تشکر و قدردانی از شجاعت و لوتی گری ارسال کننده پست در هنگام ارسال پست حاوی فحش و بدو بیراه و توهین به کاربران!

تشکر از پست کسی به خاطر تشکر و قدردانی از شجاعت و اخر مرام بودن کسی هنگام کل کل و توهین به مدیریت وسط تاپیک های عمومی!

تشکر از پست کسی به خاطر داشتن سمت مدیریتی ارسال کننده پست.

تشکر از پست خودمون با مولتی یوزرهای خودمون!

تشکر از پست دوستمون برای اینکه هوای اون رو داشته باشیم با وجود اینکه از موارد بی انظباطیش در پستها و برخورد با یوزرها اطلاع داریم.

تشکر از پست کسی به خاطر اینکه با طرف بحث اون مخالف هستیم بدون خواندن محتوای پست ارسال کننده.

تشکر از پست کسی چون از آواتار ارسال کننده خوشمون میاد.

تشکر از پست کسی چون کسی ازش تشکر نکرده.

تشکر از پست کسی برای اینکه ثابت کنیم ما هم به این تاپیک سری زدیم ! بدون خواندن محتوای پست ها.

Mehran
23-02-2014, 01:29
سلام

پیرو اشاره هایی که در پست های قبل هر چند مختصر راجع به باند وگروه در انجمن شد:
من یه توضیح راجع به رفیق بازی و باند و گروه تو P30World بدم. به نظر من جزء بدیهی ترین خصوصات هر جامعه (چه مجازی و چه حقیقی)
این هست که کسانی که یه سری علاقه و سلیقه و تخصص و حس و حال مشترک دارن، با هم دیگه تعامل و رابطه ای بیشتر از سایر افراد
داشته باشن. / این از قـدیم هم بوده، 9 سال پیش که هنوز پی سی vB نبود و با سیستم قبلی کار میکرد (یعنی رسما زمانی که پی سی
سیاه، سفید بود و از اول انجمن آخر انجمن معلوم بود :دی) مد بود که افراد تو امضاشون اسم دوستانشون رو بنویسن مثلا مینوشتن باحالا
فلانی و فلانی و... / قبلا هم اکیپ و گروه های دوستی وجود داشت اما بعد تخریبی به خودش نمیگرفت به هیچ عنوان، حتی برعکس این
گروه ها باعث رونق انجمن میشدن چیزی که به نظر من میتونه باعث رونق دوباره ی فروم بشه اکیپ خوبی بویم در تیم موسیقی همه هم
دیگه رو درکت میکردیم و حس و حالمون به هم نزدیک بود من میدونستم اگر آهنگی رو میلاد، سیپده یا بچه های دیگه معرفی میکنن حتما
منم ازش خوشم میاد و برعکس، این گروه ها رو تقریبا در همه ی انجمنها داشتیم در گرافیک که یکی طراحی ش رو در انجمن قرار میداد و
بقیه راجع بهش نظر میدادن، در انجمن فیلم که رسما اکیپ بودن و خارج از انجمن قرار ملاقات داشتن و سینما میرفتن و.. همین طور ورزش
و سایر بخشها / البته در مواردی این "گروه های دوستی" به "باند های خرابکارانه" تبدیل شدن برای انجمن مشکل ایجاد کردن به عنوان یک
نمونه ی فعالیت تخریبی این گروه های دوستی، میشه از انجمن ادبیات سابق نام برد.. / خلاصه اینکه به نظر من میشه با احیای مجدد این
گروه ها و مدیریت درست اونها تغییر قابل توجهی در انجمن بوجود آورد. :)

با تشکر مهران...

M £ H D I
23-02-2014, 01:34
الان شده
تخریب ادیان دیگران
تخریب مردان
تخریب زنان
تخریب چپی ها
تخریب راستی ها
تخریب میانه ها
تخریب ...

اشتراک تمامی موارد بالا
کلمه " تخریب " .... !

Soroush HD
19-03-2014, 20:01
امیدوارم روزیی بشه که دیگه بین کاربرای معمولی و مدیران و ... تفاوتی گذاشته نشه.(مخصوصا تو تشکر کردن)
من یک بار اومدم یک تاپیکی رو ایجاد کردم و با اینکه در ایجادش شوق زیادی داشتم بدون حتی 1 تشکر و 1 نظر نگرفت و به عضویت تاپیک های زیرخاکی دراومد.ولی یکی از مدیرای انجمن میاد تاپیکی شاید با بار محتوایی پایین تر ایجاد میکنه و یک عالمه تشکر پاش میخوره.بهر حال نظر شخصی شون بوده و شاید هم با تاپیک من حال نکرده بودن.ولی مطمئن بودم اگر همون مدیر تاپیکی که من زده بودم رو با اسم خودش ایجاد میکرد بیشتر از مال من بهش توجه میشد.بقول دوست عزیزمون VESTA که از نظر من این عامل میتونه باعث ناراحتی ها و دلخوری هایی بین مدیران و کاربران معمولی بشه:

تشکر از پست کسی به خاطر داشتن سمت مدیریتی ارسال کننده پست.

Sara
25-03-2014, 00:17
امیدوارم روزیی بشه که دیگه بین کاربرای معمولی و مدیران و ... تفاوتی گذاشته نشه.(مخصوصا تو تشکر کردن)
من یک بار اومدم یک تاپیکی رو ایجاد کردم و با اینکه در ایجادش شوق زیادی داشتم بدون حتی 1 تشکر و 1 نظر نگرفت و به عضویت تاپیک های زیرخاکی دراومد.ولی یکی از مدیرای انجمن میاد تاپیکی شاید با بار محتوایی پایین تر ایجاد میکنه و یک عالمه تشکر پاش میخوره.بهر حال نظر شخصی شون بوده و شاید هم با تاپیک من حال نکرده بودن.ولی مطمئن بودم اگر همون مدیر تاپیکی که من زده بودم رو با اسم خودش ایجاد میکرد بیشتر از مال من بهش توجه میشد.بقول دوست عزیزمون VESTA که از نظر من این عامل میتونه باعث ناراحتی ها و دلخوری هایی بین مدیران و کاربران معمولی بشه:

از نظر منطقی حرف شما درسته اما در مناسبات اجتماعی عامل روابط هم نقش داره ( مدت زمان - شباهت ها - نسبت ها - پیشینه قبلی و ... ) نمی تونیم این موارد رو نادیده بگیریم. من هم تجربه ای مثل شما داشتم پس می تونم بر اساس مثالی که خود شما زدید پیش برم. در نهایت جریانی که شما گفتید حس دلخوری برای شما ایجاد شده. ما ناخودآگاه با افرادی متفاوتی هم در زندگی اجتماعی و هم در زندگی مجازی در ارتباط هستیم. از نظر من بیشتر از اینکه انرژی بذاریم که دیگران رو اصلاح کنیم بد نیست در مورد اینطور مواردی همه جنیه ها رو در نظر بگیریم و این کار دلخوری خودمون رو خیلی کمتر می کنه و این می تونه نتیجه ای درست از فضایی نادرست باشه. بیایید از یک جنیه دیگه ببینیم مدیر یا ناظر یا ... ( کسانی که سمت دارند) یک سابقه قبلی هم دارند که به توجه به مطالب جدید اونها کمک شایانی میشه. همه اونها هم این دوره رو گذروندند. صحبت من به طور کلی هست. مثلا شما به عنوان کارمند جدید وارد شرکت می شید. ایده ها و طرح های بهتری حتی نسبت به مدیر ارشدتون دارید. اما ایده های اون بیشتر مورد توجه قرار می گیره. آیا شما باید فوراً نتیجه بگیرید قدر شما رو نمی دونند و قطع همکاری کنید؟ از نظر و تجربه من اگه بخواید این کار رو انجام بدید در هر محیط کاری - تحصیلی - دوستانه - مجازی و ... دووم نمیارید. شما به ارزش های خودتون آگاه هستید پس باید هنر اثبات اون به بقیه رو هم داشته باشید و این دو در کنار هم نتیجه زیبایی داره و این امر به جز با تلاش مستمر محقق نمیشه. اما حالتی داریم که مدت طولانی در محیطی فعالیت می کنید و اون محیط به قدری مسموم هست که ادامه برای شما سودی نداره اونجا هست که کنار می کشید.
من در این مورد فقط نخواستم ایده آل گرا نگاه کنم وگرنه بله در دنیای ایده آل باید اینطور باشه اما ما در این دنیا زندگی نمی کنیم و باید هنر زندگی کردن در این دنیای واقعی رو بلد باشیم و یاد بگیریم. مدیران و حتی سوپر مدیر ها هم یک روز کاربر معمولی بودند و این موضوع رو نه شما باید فراموش کنید نه اونها. اما به شخصه از نگاه یک کاربر معمولی برای تلاشی که داشتند احترام و ارزش فائلم.
باید به دیگران فرصت شناخت داد. همونطور که خودمون برای شناخت و اعتماد و تحسین افراد به خودمون فرصت می دیم.

pcforlife
25-03-2014, 09:01
فکر کنم این صحبت هایی که میخوام بهشون اشاره کنم، دوستان دیگه هم با املا هایی مشابه یا متفاوت گفتند.
.
به هر حال :n01::
اهمیت دکمه like یا تشکر در فضای مجازی و همین p30world خودمون، از نظر من در بحث تائید پست یا قدردانی از کاربر
خیلی زیاد نیست.
شاید تصور خیلی از دوستان این باشه که معیار کاربر برتر و شخص شاخص بودن در فضای مجازی مقدار تشکر هست.
یا در ورزش یا خیلی جاهای دیگه، شاید اینگونه برداشت بشه که هر کاربری تشکر بیشتری زیر پستش خورده باشه،
داره حرف حسابی تری میزنه.
به نظر من این موضوع الزاما همیشه صادق نیست.
نمونه هاش مثل تشکر از پست های مدیریتی، مقدار تشکر بالا در انجمن ها و تاپیک های پر بازدید، قضیه باند بازی و...
.
.
به شخصه وقتی میبینم زیر پستی از خودم چند تشکر خورده، حس خوشایندی که برام ایجاد میشه، اما این حس راجع به
تائید شدن یا قدر دانی کاربران از پستم نیست.
چون اگر من وقتی نظرم رو در پستی ارسال کنم، تائید یا تشویق کاربران به وسیله دکمه تشکر (تعداد کم یا زیادش)، خللی
یه نظر یا دیدگاه من وارد نمیکنه.
حس خوشایند ایجاد شده از دکمه تشکر به نظر من بیشتر حس دیده شدن و خوانده شدن مطلبم توسط سایر کاربران هست.
در روابط و گفتگو های اجتماع هم وجود گوش شنوا خیلی اهمیت داره.
.
در شبکه های اجتماعی مثل فیس بوک، همین شکله و به نظرم لایک بیشتر حکم دیده شدن پست و کامنت حکم ارزش
قائل شدن برای پست رو داره. همین موضوع راجع به نقل قول در پی سی هم صدق میکنه. خیلی مواقع وقتی فردی از
پست ما در پی سی نقل قول کنه و راجع بهش صحبت کنه، ارزش بیشتری داشته بشه به همه ی تشکر های زیر پستمون.
.
+
چیزی که من از صحبت های دوستمون Soroush HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برداشت کردم راجع به تاپیکشون همین بود که شاید ایشون و خیلی
از کاربران جدید انجمن توقع به جایی دارند که متوجه بشن آیا پست شون توسط دیگران دیده یا خوانده شده؟

B.Russell
28-03-2014, 11:23
من تو این فروم زیاد تجربه ندارم، ولی جایی دیگه که بودم یک تجربه خیلی بزرگی از این فضای مجازی به دست آوردم، حرفی که اکثر کاربرا ازش غافل میشن، اما ریشه اصلی خیلی از مشکلات ما تو فضای مجازی و حتی واقعی هست و اونم اینه:

هیچ کاربری یا مدیری را نه از ظرفیتش بالاتر ببرید، نه پایین تر نگهش دارید.
پیدا کردن ظرفیت آدم ها در دنیای مجازی واقعا کار دشواریه. (هم ظرفیت خودتان و هم ظرفیت دیگران)

و این حرف نیچه خیلی اینجا تناسب داره :

از آدمها بت نسازید!!! این خیانت است... هم به خودتان . هم به خودشان!
خدایی میشوند. که خدایی کردن نمیدانند. وشما در آخر میشوید. سر تا پا کافر خدای خود ساخته.

kases
28-04-2014, 19:45
دلم میخواد یه روزی دکمه تشکر از انجمن پی سی ورلد حذف بشه اونوقت خیلی ها خودشونو نشون میدن ( دیگه پستی نمیزنن)

تشکر زدن در این انجمن باند بازیه انجمن های خارجی زیادی دیدم که دکمه تشکر ندارن و خیلی راحت کاربراش فعالیت میکنن فقط اطلاعات مفید به اشتراک میزارن و هیچ کسی هم طلبکار کسی دیگه ای نیست

اما تو این انجمن با تجربه ای که دارم کاربرا به چند دسته تقسیم میشن

1. کسانی تشکر میزنن که در عوضش زیر پستشون تشکر بزنی

2.کسانی که دقیقا نگاه میکنن ببینند زننده پست کیه ؟ اگر مدیر باشه که بدون خوندن پست تشکر میزنن حتی بارها مشاهده کردم مدیری در مورد موضوعی اطلاعات غلط داده باز هم زیر پستهاش کلی تشکر زدن

3. کاربرای گمنام معمولا چندان مورد توجه قرار نمیگیرن یا اصلا پستشون خونده نمیشه :بارها دیدم کاربر گمنامی اطلاعاتی به اشتراک گذاشته که من در مورد اطلاعات خودم بازنگری کردم پس تصور نشه اونا که صاحب عنوانی هستن اطلاعات چندانی دارن فقط معدود افرادی تو این انجمن دیدم که صاحب عنوان هستن و اطلاعات بسیار عالی هم دارن چندتا کاربر گمنام هم میشناسم اصلا دنیای مجازی رو به رسمیت نمیشناسن که بیان اطلاعاتشونو به اشتراک بزارن تصور میکنن چندتا بچه تو انجمن دارن اسپم میدن ;)

4. بعضی ها دیدم تشکر میزنن بعدش میان تشکر حذف میکنن در این مورد هر چی فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم (احتمالا خصومت شخصی باشه).........

5. بعضی ها همچین خودشونو بالاتر از دیگران میبینن که ادم یه لحضه فکر میکنه حالا مگه تو دنیای مجازی چه خبره ........

6. بعضی ها کلا هیچ اطلاعات به درد بخوری ندارن تو دنیای مجازی دست به دامان کپی پیست از سایت های دیگه میشن بدون ذکر منبع که دیگران فکر کنن اطلاعات بالایی دارن

7.بعضی ها هم تو دنیای مجازی به فکر پله درست کردن از بقیه کاربرا هستن تا به منفعت مورد نظرشون برسن و طوری رفتار میکنن مثل اینکه طلب کارن (در این مورد به نظر من باید خیلی دقت کرد هیچ وقت نباید فراموش کرد اینجا دنیای مجازیه ....)

و..........

امیدوارم یه روزی دکمه تشکر برداشته بشه

B.Russell
30-04-2014, 18:06
یکی از اشتباهات تو بحث کردن مخصوصا در فضای مجازی اینست که ما تعداد زیادی سئوال از یک طرف بپرسیم و در انتهای حرفمون بگیم، چون بحث بیفایده است کسی از من نقل قول نگیره و جواب نمیدم !!!

حتی اگر دو انسان یک درصد هم اشتراک فکری نداشته باشن، اینکه مدام به کسی بگیم من باهاتون حرفی ندارم اما بازم زیر سئوالش ببریم، حرکت قشنگی نیست.

متاسفانه این باور به ما القا شده که هرکس با ما در حد چند نوشته بحث کرد باید در انتهای بحث به حقانیت ما اعتراف کنه وگرنه بحث کردن یعنی وقت تلف کردن !!!

رضاس1000
12-05-2014, 10:58
یک چیزی رو در باب تشکر می خوام بگم و اون اینه که تشکر کردن از یک پستی به هیچ عنوان عمل اجباری نباید باشه.و این کاملا یک رفتار اختیاری هستش.اما این رفتار اختیاری فرهنگ اجتماعی اون فرد رو می رسونه.مثلا شما یک پول و یا اطلاعات و یا وسیله ای رو از فردی تقاضا می کنید و اون فرد تقاضای شما رو قبول میکنه.اما شما یک تشکر خشک و خالی هم از اون فرد نمیکنید.اون طرف به تشکر شما نیازی نداره اما وقتی شما تشکر نمیکنی خودت رو کوچیک می کنی.(البته مقصودم از عبارت شما شخص خاصی نیست).
دکمه تشکری که در پی سی ورلد هست و در حال حاضر از اون استفاده میشه یک امر اختیاریه.ولی واقعیتی که وجود داره اینه که بخشی این تشکرها حالت رفیق بازی داره.طرف چون سابقه کاربریش زیاد شده و همه اون رو می شناسند حالا هر پستی هم که بده یک دفعه می بینی چندین خط تشکر داده شده!!!
مثلا یک مدیر انجمنی پست داده که می خوام برم بخوابم یک دفعه از زمین و زمان تشکر ارسال میشه!!!!!!.البته این چیزها کاملا اختیاریه ولی از نظر من صورت پسندیده ای نداره!!!

Arash4484
17-05-2014, 08:08
یک بحثی هست در نویسندگی که در آموزش گفته میشه: مواظب باشید جاهای خالی رو پر کنید، خواننده از اونچه که در سر شما میگذره بی خبره.(در نظر گرفته بشه که بحثی است متفاوت با تعلیق-والبته در جاهایی در مورد تعلیق ناموفق هم بکار میره که فقط جهت اشاره بود و خارج از بحث ماست)

نکته ای که از این موضوع مربوط به بحث تاپیک میشه اینکه، وقتی ما دست به نوشتن میزنیم(هر مطلبی)، بخصوص وقتی اون مطلب کمی مفصل میشه ممکنه در میان جملاتمون و لابلای حرف هامون، قسمتی از چیزهایی که در ذهنمون هست و ضبط و ربطش رو جا بزاریم و فکر کنیم منظور خودمون رو رسوندیم، اما در حالی که ممکنه خوانندۀ نوشته ما در فهم معنی حرفمون به جا خالیهای برسه که خودمون ندیدیم و در جملات مرقوم شدمون پَرش و جای خالی را بجای داخلِ نوشته، در ذهن خودمون پُر کردیم. و فکر میکنیم خیلی کامل و جامع و بی پرسش منظورمون رو رسوندیم.

از محسنات انجمن(مجازی و غیر مجازی) اینه که این جا خالیها رو به جلوروی ما می آورند، وقتی گفته میشه: این مطلب رو در اینجا نفهمیدم، وقتی در تاپیک ما پستی در پرسش برای توضیح و تفسیر بیشتر داده میشه که اینجا این یعنی چی و ربطش به اون چیه، به نظر من یک حُسنه و نه ضعف. این پرسش ها کمک میکنه بیش از پیش اونچه از ذهنمون گذشته رو روشن کنیم.
پس در حالی که رویکرد خیلیهامون به این مساله خشم از نادانی مخاطبه، بد نیست یک نگاهی به نوشته و پست بکنیم و ببینیم این جای خالی وجود داره و اگر نبود بعد برسیم به اینکه این نقد خالی از صحته و مخاطب باید خودش رو به ما برسونه یا طیف فکری متفاوته و هرچیز دیگری،
گرچه به همون اندازه احتمال میره چشم مخاطب از جملات ما بی حوصله و سریع گذشته باشه، اما پیش از رد نقد با در نظر گرفتن اون نقد بهتره یکبار دیگه پستمون رو بخونیم و در صورت اشکال اونرو پذیرفته و منظورمون رو توضیح بدیم.

این نگاه هدف درکِ تلاش مخاطب در درکِ مطلب رو داشت و بدون شک شامل نقد مخاطبی که همه مطلب ما را فهمیده و بحث و رد ماهوی داره نیست.

B.Russell
19-05-2014, 17:20
ملت غیور ایران یک صفت بارز دارن و اونم این هست که وقتی از مکانی و فضایی خوششون بیاد اونجارو چنان پاتوق میکنن که به ویرانه تبدیل بشه !!!

بعضی از تاپیک ها توی این فضای مجازی هم جذاب هستن و هم پر محتوا و بیشتر نیاز به کیفیت دارند تا کمیت، خواهشا اگر از این دسته تاپیک ها خوشمون اومد اونجارو پاتوق نکنیم و نوشته و عکس پشت سر هم با فاصله های زمانی چند ساعته اونجا نذاریم !!

به نظر من هر فردی یک تاپیک شخصی برای دست نوشته ها و افکارش داشته باشه کافیه، بقیه مطالب جالب رو تنها در صورتی در تاپیک ها به اشتراک بذاریم که یا طرف بحث با کسی باشیم یا تاپیک گفتگو باشه وگرنه تاپیک ارزشمند رو پاتوق نکنیم. :n16:

بانو . ./
27-05-2014, 15:38
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط Masoud-2014 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سریع هم ناظر و مدیر و کاربر فعال میشی :n02:

ببخشید مزاح بود:n16:با نهایت احترام به خانم ها...

این بحث جالبه ظاهرا پست مسعود گرامی رو پاک کردند بیایید کمی این بحث و باز کنیم

چرا پست یک بنفش / سبز / صورتی / نارنجی / قرمز بیشتر لایک میخوره ؟

B.Russell
27-05-2014, 15:46
چرا پست یک بنفش / سبز / صورتی / نارنجی / قرمز بیشتر لایک میخوره ؟

به نظر شما آنجلینا جولی بیاد تو خیابان های تهران مردم بیشتر جمع میشن و براش دست میزنن یا مثلا فرج الله سلحشور؟ :n26:

شهرت، یکی از دلایلی هست که سبب جذب مخاطب میشه و کاربران رنگی معمولا شهرت بیشتری نسبت به سایرین دارن.
این شهرت هم به واسطه زمان و کارهایی که کردن به دست اومده و ما واقعا نمیتونیم حس مشهور پرستی رو از خودمون دور کنیم.

حتی اگر در ظاهر یک ادم مشهور با یک آدم عادی برامون فرقی نکنه، اما ته دلمون اینکه به آدم مشهوره نزدیک بشیم برامون جذابیت بیشتری داره. لایک کردن گامی برای نزدیک شدن و تایید اون مشهور هست.

به نظر من بیشتر از اینکه لایک خوردن فرد مشهور در فضای مجازی اهمیت داشته باشه، اینکه فرد مشهور خاکی باشه و حتی با تازه واردها هم برخوردی صمیمانه تر داشته باشه و اونارو با لایک تشویق کنه، اهمیت بیشتری داره.

هرچند تو این انجمن که لایک های زیادی سبب افزایش امتیاز نمیشن، به نظرم نباید پیرامونش حساسیتی موجود باشه.

بانو . ./
27-05-2014, 16:28
.

ببینید وقتی تو یک بحث که دو نفر وجود داره یکی رنگی و یکی کاربر معمولی .. کاربر رنگی n تا لایک میخوره

دلیل : رنگی بودن

ولی خوب ایا این عدم ارزش گذاشتن به خود با ارزش گذاشتن بیش از حد به شخص مدیر نیست؟ .. ایا برای خودمون ارزشی قایل هستیم ؟ ارزش فقط در سوپرمدیر و دستیار و ادمین خلاصه میشه؟ اون هم در دنیایی که من کاربر ساده با سوپر مدیر تفاوت چندانی ندارم ؟:.. ایا ما فقط با نزدیک بودن به یک مدیر رنگی دارای ارزش میشیم که بالافاصله برای خوشایند اون لایک میزنیم که تو چشم اون بریم ؟ ایا ما برامون مهمه که اول از همه با احترام گذاشتن به ادم ها فارغ از رنگ مجازیشون خودمون به خودمون احترام بزاریم ( در حقیقت ما اول باید به شخصیت خودمون احترام بزاریم تا به شخصیت کس دیگه هم احترام بزاریم )یا به نوعی با لایک زدن ها مجازی خواستار مطرح شدن تو چشم مدیر هستیم ؟

ببینید من خودم یک یوزر قدیمی ( 6 ساله ) هستم یک روز بنا به دلایلی اون یوزر و برای همیشه بستم و این یوزر و ساختم به اون یوزر قدیمی بنده کاربر فعالی چندین انجمن پیشنهاد شد اما قبول نمیکردم دلیل : ؟
به این دلیل که من خودم رو با اون یوزر ابی ارزشمند میدیدم و از دید خودم ارزشمند بودن به کاربر فعال و مدیر و سوپرمدیر بودن و ... نبود

تا اینکه این یوزر و ساختم میخواستم بررسی کنم این مسایل رو بنابراین کاربر فعالی رو قبول کردم

اما نتیجه : به عینه میبینم که ارزش اعتبار من کاربر فعال از یک من کاربر ساده بیشتره ..حال انکه این من همون من هستم منتها رنگم شده مشکی .. سوال اینجاست چرا باید اعتبار یک شخص به رنگش باشه ؟ چرا به ادم ها فارغ از ظاهر تو دنیای واقعی و رنگ تو مجازی ارزش و احترام قایل نیستیم و ملاک فقط ظواهر هست ؟!

B.Russell
27-05-2014, 16:48
.

ببینید وقتی تو یک بحث که دو نفر وجود داره یکی رنگی و یکی کاربر معمولی .. کاربر رنگی n تا لایک میخوره

دلیل : رنگی بودن

ولی خوب ایا این عدم ارزش گذاشتن به خود با ارزش گذاشتن بیش از حد به شخص مدیر نیست؟ .. ایا برای خودمون ارزشی قایل هستیم ؟ ارزش فقط در سوپرمدیر و دستیار و ادمین خلاصه میشه؟ اون هم در دنیایی که من کاربر ساده با سوپر مدیر تفاوت چندانی ندارم ؟:.. ایا ما فقط با نزدیک بودن به یک مدیر رنگی دارای ارزش میشیم که بالافاصله برای خوشایند اون لایک میزنیم که تو چشم اون بریم ؟ ایا ما برامون مهمه که اول از همه با احترام گذاشتن به ادم ها فارغ از رنگ مجازیشون خودمون به خودمون احترام بزاریم ( در حقیقت ما اول باید به شخصیت خودمون احترام بزاریم تا به شخصیت کس دیگه هم احترام بزاریم )یا به نوعی با لایک زدن ها مجازی خواستار مطرح شدن تو چشم مدیر هستیم ؟

ببینید من خودم یک یوزر قدیمی ( 6 ساله ) هستم یک روز بنا به دلایلی اون یوزر و برای همیشه بستم و این یوزر و ساختم به اون یوزر قدیمی بنده کاربر فعالی چندین انجمن پیشنهاد شد اما قبول نمیکردم دلیل : ؟
به این دلیل که من خودم رو با اون یوزر ابی ارزشمند میدیدم و از دید خودم ارزشمند بودن به کاربر فعال و مدیر و سوپرمدیر بودن و ... نبود

تا اینکه این یوزر و ساختم میخواستم بررسی کنم این مسایل رو بنابراین کاربر فعالی رو قبول کردم

اما نتیجه : به عینه میبینم که ارزش اعتبار من کاربر فعال از یک من کاربر ساده بیشتره ..حال انکه این من همون من هستم منتها رنگم شده مشکی .. سوال اینجاست چرا باید اعتبار یک شخص به رنگش باشه ؟ چرا به ادم ها فارغ از ظاهر تو دنیای واقعی و رنگ تو مجازی ارزش و احترام قایل نیستیم و ملاک فقط ظواهر هست ؟!

ببینید اینگونه مسائل رو باید از منظر جامعه شناختی نگاه کنید.

اون افرادی که در یک گفتگوی دو نفره فرضا از کاربر رنگی تشکر میکنن اما از کاربر تازه وارد تشکر نمیکنن، چه کسانی هستند؟
آیا اونا خودشون هم تازه وارد هستن؟
خیر، اونا هم یا خودشون رنگی هستن و یا سابقه بیشتر دارن و یا با کاربر رنگی که ازش زیاد تشکر شده سابقه دوستی دارن.
این سابقه دوستی یا تو خصوصی به دست اومده یا هرچیزی.

به نظرم اعتبار به رنگ نیست، اعتبار به شناخت هست و این توی همه جوامع هست که هرچه شناخت از یک انسان بیشتر باشه، افراد بیشتری سعی میکنن نظراتش رو دنبال کنن.

شما در واقع با این چالش روبرو هستین که چرا ما یکسری انسان رو مشهور میکنیم و بعدا اونا میشن تیتر مجلات و سایت ها و...
اینجا هم همینه، یک عده به مرور مشهور شدن، رنگی شدن و امروزه تیتر شدن و تیترها هم از هم حمایت میکنند.

حداقل من زمانی تجربه ای فراتر از همه مدیران اینجا داشتم و میدونم پله پله بالا رفتن چه عواقبی داره، اما هرچی بالاتر بری نگه داشتن خود سخت تر میشه و سقوط هم پر صدا تر.
اینی که شما باهاش مخالفین، مشکل این سایت و سایر فروم ها نیست.

مشکلی هست به نام شهرت و نحوه برخورد دیگران با افراد مشهور و افراد مشهور با دیگران.

رضاس1000
27-05-2014, 16:57
سریع هم ناظر و مدیر و کاربر فعال میشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببخشید مزاح بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با نهایت احترام به خانم ها...
این مزاحی که ایشون کردند ممکنه که بدون منظور این مزاح رو کرده باشند.ولی این مزاح رنگ و بوی نژاد پرستی رو میده.مثلا اون کاربر یک زن بود و ایشونی که مزاح رو کرد یک مذکر هستش.شاید اون خانم دوست نداشته باشه که یک مذکری بیاد چنین شوخی رو بکنه و اگر هم ناراحت نشه شاید کاربر خانمی دیگری که این شوخی رو ببینه ناراحت بشه و اگه مخبر پست رو حذف نمی کرد اون یکی کاربر زنی که ناراحت شده بود مدیران رو متهم به مسخره بازی می کرد.و به نظر من حذف پست ایشون کاملا به جا بود.

Masoud-2014
27-05-2014, 17:12
این مزاحی که ایشون کردند ممکنه که بدون منظور این مزاح رو کرده باشند.ولی این مزاح رنگ و بوی نژاد پرستی رو میده.مثلا اون کاربر یک زن بود و ایشونی که مزاح رو کرد یک مذکر هستش.شاید اون خانم دوست نداشته باشه که یک مذکری بیاد چنین شوخی رو بکنه و اگر هم ناراحت نشه شاید کاربر خانمی دیگری که این شوخی رو ببینه ناراحت بشه و اگه مخبر پست رو حذف نمی کرد اون یکی کاربر زنی که ناراحت شده بود مدیران رو متهم به مسخره بازی می کرد.و به نظر من حذف پست ایشون کاملا به جا بود.

واقعیات باید مطرح بشن حتی به قیمت حذف شدن ، حتی چند لحظه ... کسی که کارش درست باشه و رو حساب و عدالت و انصاف منش داشته باشه به خودش نمی گیره ولی اونی که وابستگی داره یا هرچیز دیگه چرا؟ حال چه این موضوع یا هر قضیه دیگه ای ؟

Arash4484
27-05-2014, 18:54
یک مقدار ممکنه بحث درهم شده باشه و یکی چندروز بعد تاپیک رو میخونه ندونه اینجا در چه رابطه داریم صحبت میکنیم...
بحثی در ادامه موضوع تاپیک "ریشه یابی مولتی یوزر بودن در فضای مجازی" شکل گرفت در رابطه با دیگر مسایلی که در یک جامعه مجازی با اون برخورد داریم...

دو موضوع در ادامه مطرح شد: یوزری که با جنسیت خانم فعالیت میکنه و لایک شدن پست کاربرِ مسئول.

این دو بحث از اون تاپیک دور بودن و به این تاپیک که همونطور که معلومه پیش از این در مورد لایک در اون بحث شده منتقل شد.

در مورد پستهای حذف شده که این انجمن عنوان علمی رو در پشت خودش داره و ما چندان چیزی به نام مزاح و شوخی نداریم، یکی از عللش هم اینکه جناب مسعود که این پست رو دادن به نظر هم اکنون دارن میگن این پست رو جدی دادند...و همین اثباتگر این امره که این موارد حالت کنایه رو بخودشون میگیرند...هر کسی حرفی داره محترمانه و جدی میتونه بگه.

رضاس1000
05-06-2014, 20:46
یک اتفاقی که در تاپیک ها اتفاق میفته اینه که یک سری از کاربرها هستند که بعضا عکس اواتارشون رو عکس یک فرد سیاسی و یا یک شخصیت مذهبی قرار می دهند و در تاپیک هایی از غرب نقد می کنند و می گویند که غرب این جوری و اونجوریه.و عده ای هم که یک دید(از نوع بدی) رو نسبت به اشخاص مذهبی که در جامعه ایرانی از اون ها یاد میشوند دارند میان یک سری نقد و نطرات رو نسبت به اون کاربر می دهند.مثلا 10 صفحه نظر گذاشته میشه و نظراتی که ارائه میشه بیشتر بر اساس دیدی که نسبت به قشرهای مختلف جوامع وجود داره هستش.مثلا دو موضوع تکراری که در جامعه وجود داره اینه که به خاطر عده ای مذهبی نماها تا فردی در جامعه میبینه که شخصی دکمه های پیراهنش رو تا اخر بسته با خودش میگه پس این فرد ادم خیلی درستی نیست.!!!!!و هر گردی رو به دید گردو نگاه می کنه.از اون طرف هم یک فردی تا میاد یک مطلبی رو در مورد بی بند و باری در غرب میبینه اون هم خیال می کنه که هر کسی در غرب هستش بی بند و بار هستش.و کلا تمام حرفم اینه که خیلی در تاپیک ها دیده میشه که کاربران با یک دید افراطی میان مدام نظر همدیگه رو نقد می کنند و در اخر هم به هیچ نتیجه ای نمیرسند و در اخر هم مدیر اخطار میده!!!!!!
و یا مثلا بعضی کاربرها هستند که خودشون رو علامه دهر می دونند و کمی هم فریب سوابق کاربریشون رو می خورند و با این نگرش هر نظری رو که با اولین پستی که در اون تاپیک فرستاده مخالف باشد رو رد می کنند.
و در پست هایی که ارسال میشه بعضی از کاربران وقتی که سطحی بودن نظرشون مشخص میشه میان با کلمات بازی می کنند و نظرشون رو به شکلی که از نگاه اون ها احساس نشه که شکست خوردند به سرعت عوض می کنند.در حالی که گفتن کلمه من در این مورد اشتباه کردم چیزی از فرد کم نمی کنه.
اینکه باید کاربر ازادانه نظر بده رو قبول دارم.و نباید قبول کردن نظری رو به شخصی تحمیل کرد.اما موضوع اینجاست که محتوای خیلی از پست ها حکایت از مرغ من یک پا داره دارد.

B.Russell
23-06-2014, 22:00
یکی از آسیب های این دنیای مجازی، قضاوت های یکطرفه ماست.

اینکه در ذهن خودمان یک باوری را نسبت به کسی تقویت کنیم و سپس در ذهن خودمان محکومش کنیم.
و عده ای را نیز برای تماشای این محکومیت دعوت کنیم !!

محکومی که حتی حق دفاع هم ندارد !!!

V E S T A
27-06-2014, 15:43
یه مسئـله ای که امـکان داره درگیـری فکـری خیـلی از افـراد در بحـث های مجـازی باشه اینـه که:

چه طـور نظـر و طـرز فکـرم رو می تونـم بدون اینـکه نگرانـی از برداشـت یا تفسـیر های نادرسـت داشته باشـم به صـورت کامـل بیـان کنـم؟

چه طـور می توانـم از عواقـب ناآگاهـی مخاطـب نسبت به یک موضـوع و موضـع گیری های نادرسـت که نتیـجه نا آگاهـی است در امـان بمانـم ؟

این مسئله رو احتمالا خیلی از افـراد تجربـه کردن زمانی که پست یا کامنـتی رو می خوایم در تاپیـک یا پروفایـل ارسـال کنیم (فارغ از توانایی هایی که برای بیان منظور باید داشته باشیم ) احتمال میدیم :

شاید برداشت اشتباه از کامنت یا پست بشه .. و در این شرایط برای رفع سو تفاهـم های بعدی چه اقدامی از طرف من کارآمـد و مفیـد هست ؟

و بعدا ترجیـح میدیم به خاطـر نگـرانی از برداشـت های نادرسـت پست یا کامنتی ارسال نکنیم و این مسئله اگر در ابعاد بزرگتـر برای افراد بیشتـری به وجود بیاد می تونه لطـمه زیادی بزنه به جایـی که می تونه منبـع و مرجـع انـواع و اقسـام اطلاعات و تجربیـات مفیـد باشه ..

چیـزی که مطـرح هست اینه که دلیـل این برداشـت ها نادرسـت چه چیـزی می تونـه باشه ؟ و چرا باید از یک توضیـح واضـح و صریـح یا یک موضع گیـری کاملا منطقـی درباره یک موضـوع انـواع و اقسـام برداشـت های اشتبـاه و نادرسـت یا خـلاف واقعیـت رو در بر داشتـه باشه ؟

در درجه اول به نظر من قبل از آنکه درباره مواضع افراد و اهداف و منظور افراد در یک مباحثۀ منطقی قضاوتی درباره خود شخص یا نظرش داشته باشیم. باید با نگاهی بی طرفانه و اطلاعات کامل وارد یک بحث بشیم

همیـشه این احتمـالات رو قبـل از اینکه وارد یک بحـث و گفتگـوی منطقـی بشیم (در هر شرایط و با هر نوع طرزفکری که داریم) بدیـم:

*امـکان دارد این شخـص منظـور دیـگری داشتـه ،و هدفـی که ما فکر میکردیـم رو نداشتـه باشد،

*احتـمال دارد یک کلـمه یا یک جملـه یا یک نماد معـانی دیگری غیر از انچـه مـن اطـلاع دارم داشته باشد،

*امـکان دارد منابـع و مراجـع مطالعه من کافـی نباشن یا اطلاعـات من دربـاره این موضـوع کامـل نباشد،

*امـکان دارد دیـگری از زاویه متفـاوتی به موضـوع نـگاه کنـد که هیـچ وقـت مورد توجـه من نبـوده،

*و در نهایت در محفـلی که( انجمن) محـلی برای تبـادل نظـر و به اشتـراک گذاشتن اطلاعات و طـرز فـکر افـراد هست امکان داره این شخص دیـدگاه یا طرزفکـر کاملا متفـاوت با من داشته باشد و به عنـوان یک انسـان عقیـده و نظـرش همانند عقیـده و نظـر من کاملا محـترم هست...

-اگر قبل از ارسال پست یا حتی قبل از قضاوت درباره کسی این نوع تجزیه تحلیل رو داشته باشیم ،

-اگر قبل از شرکت در یک مباحثه به بحث به چشم یک گفتـگو برای مشـخص شدن ایـرادات (هم از طرف خودمون و هم از طرف مقابل ) یا روشـن شدن نقـاط ابهـام و افزایـش آگاهـی نگاه کنیم ،

-احساسـات و تعصبـات خاص روی بعـضی مسائـل رو در یک بحث منطقـی وارد نکنیم ،

-اجازه ورود قضـاوت های نادرسـت و عجـولانه به ذهـن و برداشـت های احسـاسی نسبت به یک موضـوع (و یا موضـع مقابـل) رو ندهیـم و قبل از بحث اطمینـان داشته باشیم درباره موضـوع در حد کافی اطلاعـات داریم،

در مقابل پست کسی با هر نوع طرز فکری موضع گیری تندی نخواهیم داشت، مجبور نمیشیم برای دفاع از نظر و عقیده خودمون به کسی تهمت یا افترایی رو بزنیم نتیجتـا : بحـث به سمت حاشیـه و سوتفاهـم های بعدی پیش نمیره و یا تاپیـک بدون نتیجه مفیـد برای طرفین ،بسته نخواهد شد. و سو تفاهمات اشتباه و احساسی باعث دلخوری خودمون ودیگری نمیشه.

همیشه با هدف افزایش، ویرایش ویا جایگزینی اطلاعات مفیدتر به محتوای بحث ها (به خصـوص در انجمـن های گفتـگو) نگاه کنیم نـه کارزار جنـگ نـه قائـله ای که قرار هست یک نفر به اشتبـاهش اعتـراف کند و نـه مسابقـه ای که برنـده و بازنـده دارد و نـه محـلی برای به کرسـی نشونـدن نظری که از درسـت یا نادرسـت بودنش اطمینـان کافـی نداریم..

چون اساس تشکیل یک انجمن تبـادل نظـر ، به اشتراک گذاشتـن اطلاعـات ، افزایـش آگاهـی و آشنـایی با انـواع طرز فکـر است نه چیــز دیگــر..

Sara
27-06-2014, 20:57
یکی از آسیب های این دنیای مجازی، قضاوت های یکطرفه ماست.

اینکه در ذهن خودمان یک باوری را نسبت به کسی تقویت کنیم و سپس در ذهن خودمان محکومش کنیم.
و عده ای را نیز برای تماشای این محکومیت دعوت کنیم !!

محکومی که حتی حق دفاع هم ندارد !!!

البته این مسئله رو توی دنیای حقیقی هم داریم، در جمع های حقیقی هم دقیقا همین محکوم کردن یک طرفه و ... انجام میشه، شاید همین موضوع مرز باریک دنیای حقیقی و مجازی رو نشون می ده.

B.Russell
24-07-2014, 14:27
بعضی وقت ها نگاهی میندازم به کاربرانی که زمانی باهاشون به صورت خصوصی یا در تاپیک ها و گروه ها بحثی داشتم و میبینم زیر اسمشون نوشته Banned !!!

به نظرم Ban شدن تو فضای مجازی یکجورایی مثل حکم زندان یا حتی اعدام تو واقعیت باشه.
اما حکمی که در دادگاهی پشت درهای بسته انجام شده و ما فقط یک محکوم رو میبینیم !!!!

اونوقت هست که شایعه ها شکل میگیره، یکی میگه مولتی یوزر بود، یکی میگه هکر بود، یکی میگه کلاهبردار بود، یکی میگه جنسیتش رو عوض کرده بود سر دختر پسرهارو شیره میمالید، یکی میگه ترول بود، یکی میگه صرفا مشکل شخصی با چند نفر داشت و .... با خودت میبینی شاید خیلی از اینا بهش نمیخورد. میمونی بین دنیای از نقاب ها و چرایی ها.

از طرفی توضیح دادن یک مسئول به صورت عمومی در مورد کاربر Ban شده یکجورایی میتونه منجر به آبرو ریختن هم بشه که خیلی بدتره.

کاش فرهنگی پیدا میشد برای اینکه بهتر درک کنیم چرا Ban شد، چرا جوابی شنیده نشد و کلی چرای دیگه و شاید مکانی عمومی برای حرف زدن.
اصلا نمیدونم چی بگم. اگر کسی چیزی به ذهنش میرسه بگه، گویا سکوت همیشه بهترین راه است.

Mehran
24-07-2014, 23:37
سلام

موضوع مهم و قابل بحثی هست، خود شما دو حالت مختلف رو بررسی کردی :)
قبلا تاپیکی داشتیم که نام افراد Ban شده و علت رو در اون ذکر میکردیم، بنا به دلایل اون تاپیک رو متوقف کردیم.

قبول دارم، خود من هم وقتی کاربر عادی، فعال، همکار یا حتی مدیر بودم، از اخراج یا تودیع بعضی کاربران تعجب
میکردم، میرفتم آخرین ارسال های اون کاربر رو نگاه میردم میدیدم همه چی عادی هست ! به طبع مواردی مثل
"مسائل شخصی"به عنوان اولین علت این تغییر به ذهنم میرسید، امـا به خاطر "شناخت و اعتماد" که از میثم و
مهران (مافیا) و بابک داشتم، به خودم میقبولوندم که حتما پشت صحنه یه چیزی بوده !

تا اینکه مدیر ارشد شدم، دیدم بله واقعا بعضی وقت ها از بعضی افراد رفتارهای سر میزنه که 180 درجه با رفتار
های معمولشون تو انجمن متفاوته ! و تذکر و توبیخ (های مکرر) هم تاثیری در این افراد نداره...

آدم بعضی وقتا واقعا دلش مسیوزه، میبینه یه کاربر خیلی خوب و مفید داره فعالیت میکنه، کلی دوست و رفیق
مراد و مرید تو انجمن داره ! اما به خاطر یه سری رفتار "غیر قابل بخشش" مجبوره از انجمن اخراجش کنه ! برای
رعایت قانون برای حفظ نظم انجمن و اولویت منافع جمعی به منافع و روابط و دوستی های فردی / و درست به
همین دلیل، مواردی بوده که سر بودن یا نبودن یک کاربر با هم ساعت ها بحث کردیم چون برامون مهم بوده هم
سابقه و فعالیت مفید اون کاربر و کمکی که به انجمن کرده و از اون طرف رعایت و اجرای قانون در مورد همه...

"اعتماد" جواب این سوال هست، اعتمادی که با رفتار و برخورد "عادلانه و صادقانه" ی مدیر ارشد و "حسن نیت"
کاربران نسبت به مدیران انجمن میتونه بوجود بیاد.

البته این رو میشه به خیلی از چیزها تعمیم داد، چه در دنیای حقیقی و چه در دنیای مجازی

با تشکر مهران...

Motaharri
22-09-2014, 16:57
یه مدتیه این سوال خیلی ذهنمو مشغول خودش کرده بود گفتم تاپیک بزنم ببینم نظر بقیه چیه.

راستش یه مدتیه می بینم تعداد کسایی که مخفی میان تو انجمن پی سی ورلد خیلی زیاده، بعد حالا خیلیا هم چندین هفته هم که بگذره از مخفی بودن در نمیان یا حتی مدت زمان زیادی هم آنلاین هستن مخصوصا نصفه شب ها!

از طرفی الان می بینم واقعاً این تعداد خیلی زیاد شده و احساس میکنم این قابلیت مخفی کردن کاربر، از اون فرهنگ استفاده خودش خارج شده.

اول اینکه خودتون چقدر میشه که این حالت بیاین؟
اگه اینطوری اومدین یا میاین دلیلاش چیاس؟ نداشتن وقت؟ حوصله بقیه رو نداشتن؟ تجسس ؟ کلاس گذاشتن یا ... ؟

دوم اینکه این حالت زیاد مخفی بودن و زیاد مخفی اومدن (چه خودتون چه دوستاتون) رو درست میدونین؟ چرا؟
خواهشاً یه وقت کسی به خودش نگیره و ناراحت نشه ها لطفاً روراست هم باشیم.

ali_mohandes
22-09-2014, 17:13
من هیچ وقت مخفی نیستم :n02:ولی نصف شب هم میام :n20:چون اینترنتم رایگانه نصف شب:n09:

مُعین
22-09-2014, 17:41
به عقیده من کسانی مخفی میان که وقت زیادی رو در اینترنت سپری میکنن ...
شاید از طرفی دوست نداشته باشن که کسی بگه فلانی روزی 10 ساعت آنلاین هست ...
شخصا هیچ وقت مخفی نیومدم از زمانی که اولین ایدیم رو توی این انجمن ساختم یاد ندارم که گاهی مخفی اومده باشم ... چون به نظرم حتی اگر کسی بخواد روزی 24 ساعتش رو هم توی این سایت بگذرونه به خودش مربوطه ... و نیاز نیست که بخواد مخفی بشه که 4 نفر بگن فلانی از صبح تا شب انلاینه و ...
از طرف دیگه این اختیاری هست که به کاربران داده شده ... و انسان هم صاحب اختیار هست میتونه از این امکان استفاده کنه باز هم فکر نمیکنم مشکلی باشه یا حتی به کسی مرتبط باشه این مساله ...
ولی از طرفی مطمئن هستم 90 درصد افرادی که به صورت مخفی میان یا توجه به اولین تاریخ عضویتم در این انجمن ... افرادی هستن که ساعات زیاد و چه بسا بسیار زیادی رو در اینترنت هستن... گاها امتحان کردم کسی که به صورت مخفی میاد ... شب بهش پیغام دادم جواب داده همون لحظه ... ظهر بهش پیغام دادم جواب داده ... و ...
موفق باشید .

befermatooo
22-09-2014, 18:08
بنده مخفی میام

1 : چون حوصله ندارم جواب پیغام های خصوصی بدم ( دلیل بر بی احترامی نیست چون دیگه انگیزه ای که سالهای گدشته داشتم رو ندارم با توجه به اینکه دوستای خوبم دیگه نمیان و ... )

2 : نمی خوام کسی بدونه تو چه تاپیک یا انجمنی هستم

3 : از اختیارات انجمن استفاده میکنم

گفتید واقعیت رو بگین من هم گفتم

metalhead_forever
22-09-2014, 19:40
در تایید حرف مُعین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من نه تنها تو این انجمن بلکه شبکه های اجنماعی و وایبر و... هم مخفی هستم چون متاسفانه بعضی ها میگن فلانی بیکاره صبح تا شب آنلاینه زندگی نداره و... و این که مجبور هم نیستم جواب پیام های افراد رو همون لحظه بدم... فکر میکنم اکثر کاربران همین نظر رو دارن

Demon King
22-09-2014, 19:50
به عقیده من کسانی مخفی میان که وقت زیادی رو در اینترنت سپری میکنن ...
شاید از طرفی دوست نداشته باشن که کسی بگه فلانی روزی 10 ساعت آنلاین هست ...
شخصا هیچ وقت مخفی نیومدم از زمانی که اولین ایدیم رو توی این انجمن ساختم یاد ندارم که گاهی مخفی اومده باشم ... چون به نظرم حتی اگر کسی بخواد روزی 24 ساعتش رو هم توی این سایت بگذرونه به خودش مربوطه ... و نیاز نیست که بخواد مخفی بشه که 4 نفر بگن فلانی از صبح تا شب انلاینه و ...
از طرف دیگه این اختیاری هست که به کاربران داده شده ... و انسان هم صاحب اختیار هست میتونه از این امکان استفاده کنه باز هم فکر نمیکنم مشکلی باشه یا حتی به کسی مرتبط باشه این مساله ...
ولی از طرفی مطمئن هستم 90 درصد افرادی که به صورت مخفی میان یا توجه به اولین تاریخ عضویتم در این انجمن ... افرادی هستن که ساعات زیاد و چه بسا بسیار زیادی رو در اینترنت هستن... گاها امتحان کردم کسی که به صورت مخفی میاد ... شب بهش پیغام دادم جواب داده همون لحظه ... ظهر بهش پیغام دادم جواب داده ... و ...
موفق باشید .

دقیقا، یه کسی بهم گفت، ماشالله همیشه که آنلاینی، منم جواب نداشتم و دلیل اصلی مخفی بودن من هم همینه.
به نظر من مخفی بودن حسن های زیادی داره، مثلا:

۱) کسی نمیفهمه چقدر آنلاینی و به چه تاپیک هایی سر میزنی.

۲) صفحه های پروفایل رو که میبینی کسی نمیفهمه تو دیدی!

۳) اگه همیشه تو اینترنت آن باشی کسی به خودش اجازه نمیده بهت بگه ولگرد، ( البته تا حالا کسی بهم نگفته اما تو ذهن افراد اینطور تلقی میشه دیگه. )

Arash4484
22-09-2014, 21:58
مهمترین عاملش به نظر من پرایوسی و بی حوصلگیه...من(نوعی) برای خودم آنلاین میشم نه برای دیگران، این یک اصله برای همه ما...تمام دلایل دیگه در حاشیه این دلیل قرار میگیره،
حالا این اصل میتونه به این شکل باشه: نمیخام ساعات آنلاین بودنم رو کسی بدونه یا به این شکل : نمیخام جنبه اینکه من برای علایق خودم آنلاین میشم از دست بره و تبدیل بشه به موتور سلام علیک و پاسخگویی.
بیشتر وسایل ارتباطات امکان هیدن بودن رو برای شما پیش بینی کرده، مسنجر که یک وسیله ارتباطی دو طرفه است این امکان رو داره، اینجا که یک انجمنه(محل گردهمایی افراد).
بخصوص اگر شما کاربر فعال بخشی فنی باشید چه برسه به اینکه مسئولیتی داشته باشید با حجم بالای پیامها و انتظارات رنگارنگ مواجه اید .
و این بجز صد تا عامل دیگه رخ میده(نیاز میره شما برای برخی کارها مخفی باشید که چندان جالب نیست پابلیک باشه، برای مثال ارسال اخطار به یک کاربر...در پروفایل نوشته میشه، داری اخطار میدی ، ها چه خبره، یعنی کی چی، فلانی کجاست...
یا تصور کنید ساعت سه شب خوابتون نمیره و آنلاین میشید ، دوستی پ خ داده ، حالا شما سه شب دارید فقط نگاهی به انجمن میندازید و دستتون به کیبرد نمیره، حالا یک دوست هم میبینه آنلاینید، فقط میبینه شما آنلاین شدید و جوابش رو ندادید، و ناراحت میشه، با توجه به فرهنگ تعارف ما ایرانیها و رک نبودن همون بهتر ندونه من آنلاین شدم، اینها یکی از صد تا دلیل مخفی آمدن یک نفر میتونه باشه ، باقی رو هم میتونید خودتون تصور کنید)
یا نمیدونم تجربه فالو شدن رو داشتید؟ معکوس همینی که دوستان در تاپیک مطرح کردن، همه فکر میکنند کسی که مخفی میاد میخاد جایی رو سرک بکشه، در حالی که برعکسش هم هست، نمیخام دیگری در کار من سرک بکشه، وقتی فالو میشید یک کاربر سایه وار رو در هر تاپیکی که میرید میبینید:n02: ...البته کم شده الان مال اون قدیم ندیما بود.

اگه اینطوری اومدین یا میاین دلیلاش چیاس؟ نداشتن وقت؟ حوصله بقیه رو نداشتن؟ تجسس ؟ کلاس گذاشتن یا ... ؟
اگر صد و پنجاه تا دلیل بخام لیست کنم کلاس گذاشتن آخرین دلیلش میتونه باشه....کجای این قضیه کلاس داره: )))

Motaharri
22-09-2014, 22:57
مهمترین عاملش به نظر من پرایوسی و بی حوصلگیه...من(نوعی) برای خودم آنلاین میشم نه برای دیگران، این یک اصله برای همه ما...تمام دلایل دیگه در حاشیه این دلیل قرار میگیره،
حالا این اصل میتونه به این شکل باشه: نمیخام ساعات آنلاین بودنم رو کسی بدونه یا به این شکل : نمیخام جنبه اینکه من برای علایق خودم آنلاین میشم از دست بره و تبدیل بشه به موتور سلام علیک و پاسخگویی.

دقیقا، یه کسی بهم گفت، ماشالله همیشه که آنلاینی، منم جواب نداشتم و دلیل اصلی مخفی بودن من هم همینه.
به نظر من مخفی بودن حسن های زیادی داره، مثلا:

۱) کسی نمیفهمه چقدر آنلاینی و به چه تاپیک هایی سر میزنی.

پس در واقع چراغ خاموشی وسیله ای هست که خودمون رو فریب میدیم نه دیگران؟
اگه از نظر دیگران 24 ساعت آنلاین بودن بده و به ما تذکر میدن، یا اگه نصفه شب میگن چرا تو انجمن هستی و ما خوشمون نمیاد.
با چراغ خاموش این اعتیاد به نت خودمون رو یکجور سرپوش میذاریم؟

راستش رو بخواهید دوستان تحقیقی در این زمینه توی دانشگاه ما از افرادی که فروم گردی میکردن صورت گرفته بود.
اونایی که چراغ خاموش بودن از اعتیادی به نت رنج میبردن.
که با پیشنهاد چراغ روشن شدن، حضورشون در فضای مجازی مدیریت شده و سر ساعات خاصی بوده و به نفع خودشون شده.
یعنی چراغ خاموشی بیشتر به ضرر فرد چراغ خاموش خواهد شد.

Arash4484
22-09-2014, 23:19
اگه از نظر دیگران 24 ساعت آنلاین بودن بده و به ما تذکر میدن، یا اگه نصفه شب میگن چرا تو انجمن هستی و ما خوشمون نمیاد.

راستش رو بخواهید دوستان تحقیقی در این زمینه توی دانشگاه ما از افرادی که فروم گردی میکردن صورت گرفته بود.
که با پیشنهاد چراغ روشن شدن، حضورشون در فضای مجازی مدیریت شده و سر ساعات خاصی بوده و به نفع خودشون شده.

همونطور که برشمردم دلایل خاموش بودن چراغ بسیار متعدد میتونه باشه، نه فریب خود یا دیگری. دوست دارم نتایج تحقیقتون رو ببینم...بسیاری از افراد رو میشناسم که ماه به ماه آنلاین میشن ولی اینویزیبلند.

این تحقیق چطوری صورت گرفته؟ من ممکنه نیم ساعت در فروم باشم، نیم ساعت در لاین ، نیم ساعت در وایبر، نیم ساعت در تانگو، نیم ساعت در اف بی، نیم ساعت در یک فروم دیگه، نیم ساعت در بهمان شبکه، تو همشون هم در مدتی که آنلاین هستم چراغم روشن باشه، در همه هم بگن به به چه کوتاه میمونه:n02: ، خودم ولی میدونم که دنیا دست کیه. خودم(نوعی) هم نمیتونم خودم رو فریب بدم. یعنی چی اگر چراغم رو خاموش کنم نمیفهمم بیست و چهاری آنلاینم؟ چرا میدونم،گذشته از اون دیگران هم دقت کنند تظاهرش رو میبینند، (پست/ لایک/ قابل رویت توسط بخشی از مدیران و...)

کلن اینکه چقدر آنلاینیم، به دیگران مربوط نیست که فریبشون باشه، به خودمون مربوطه که با چراغ خاموش روشن شدن هم اعتیاد ترک نمیشه(مثالهاش رو هم زدم)، راه حل پیدا کردن دیسیپلین شخصیه.

(بگذریم که یک از دلایل IAD در ایران کمبود وسیع تفریحات و امکانات برای جمعیت زیاد جوانانه، باید از ریشه موضوع نگاه بشه نه انقدر سطحی)

Sara
22-09-2014, 23:25
وقتی عینک آفتابی زدید فکر می کنید بدون اینکه کسی نگاه شما رو ببینه شما می تونید همه رو ببینید و البته گاهی هم لو می رید!

N I G H T P E A C E
23-09-2014, 01:08

کلا بعضی ها دوست دارن تو زندگیشون چراغ خاموش باشن تا چاغ روشن، گاهی این رفتار ناشی از فرهنگ جامعه هست که درش زندگی میکنیم، شما میبینید میخواید با مردم رو راست باشید، بقول شما چراغ روشن برید بعد میبینید مردم ظرفیتش رو ندارن، پشت سرتون حرف درمیارن، انتظارات عجیب و غریبی ازتون پیدا میکنن که اگر نتونید براورده کنید وضع بدتر میشه و ... خب طرف میگه سری که درد نمیکنه چرا دستمال ببندم. به عنوان مثال من تابستون وقت ازادم بیشتره، بیشتر تو اینترنت هستم بعد میبینم طرف بم میگه چقد بیکاری!
منظور اینکه چراغ خاموشی لزوما به معنای اعتیاد به اینترنت و ... نیست

*Batman*
23-09-2014, 02:10
یه مدتیه این سوال خیلی ذهنمو مشغول خودش کرده بود گفتم تاپیک بزنم ببینم نظر بقیه چیه.
راستش یه مدتیه می بینم تعداد کسایی که مخفی میان تو انجمن پی سی ورلد خیلی زیاده، بعد حالا خیلیا هم چندین هفته هم که بگذره از مخفی بودن در نمیان یا حتی مدت زمان زیادی هم آنلاین هستن مخصوصا نصفه شب ها!
از طرفی الان می بینم واقعاً این تعداد خیلی زیاد شده و احساس میکنم این قابلیت مخفی کردن کاربر، از اون فرهنگ استفاده خودش خارج شده.
اول اینکه خودتون چقدر میشه که این حالت بیاین؟
دوم اینکه این حالت زیاد مخفی بودن و زیاد مخفی اومدن (چه خودتون چه دوستاتون) رو درست میدونین؟ چرا؟
خواهشاً یه وقت کسی به خودش نگیره و ناراحت نشه ها لطفاً روراست هم باشیم.

سلام
بحث جالبی رو شروع کردید.
من خودم یکی از مخفی شدگان هستم که دلایلی هم داره:
1-تجربه به من نشون داده وقتیکه Visible باشم تعداد زیادی پیغام خصوصی دریافت میکنم که ممکنه نتونم پاسخ درخور به اونا بدم و یا اصلا در مُدِ پاسخگویی نباشم.
2-بحث اعمال قانون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . گاهی اوقات شما مجبورید مثل پلیس ، به صورت چراغ خاموش و بدون آژیر فعالیت کنید تا بتونید یک فعالیت مشکوک و هنجارشکن رو آنالیز کنید. در واقع فعالیت یک ویروس کامپیوتری رو هم میشه همینطور تشبیه کرد ولی خارج از بحث این تاپیکه!
فرد خاطی با دیدن یک مدیر و یا ناظر ، نیتِ سوء خودش رو نشون نمیده و صبر میکنه تا اونا برن.(تجربه نشون داده این افراد نیمه های شب فعالیتشون زیاد میشه. مثل دنیای واقعی میمونه!)
به همین دلیل در پاسخ به شما باید بگم مدیران در نیمه های شب به صورت مخفیانه انجمن رو تحت نظر دارن.
=======================================
نتیجه اینکه من مخفی بودن یا نبودن افراد رو در فضاهای اجتماعیِ مجازی کاملا عادی و نرمال میدونم.
عده ای میخوان مدیریت زمان انجام بدن.مثلا دوست دارن پاسخ مخاطبین خودشون رو در زمان دلخواه بدن، نه در زمان حال.
بذارید مثال بزنم تا بهتر درک بشه : مثلا من Visible میشم. یکی از دوستانم میاد تو پروفایلم میگه : یه دقیقه بپر تو یاهو کارت دارم!
خوب شاید من در اون لحظه 10 تا لینک باز کردم و دارم مطلبی رو مطالعه میکنم یا اصلا با شخص دیگری صحبت میکنم یا ... . لذا با توجه به مورد 1 ، نمیشه از مخفی بودن یا نبودن ، اعتیاد به اینترنت رو نتیجه گرفت.ممکنه به نتایج غلطی هم برسیم.
مورد 2 هم خیلی مهمه و باید بهش دقت بشه. چون ممکنه ما با دیدن یک جامعه‌ی کاربری کوچک ، اون رو بسط بدیم به طیف گسترده ای از کاربران و باز هم نتایج غلط بدست بیاد.

B3HZ@D
23-09-2014, 13:55
به غیر از میزان و ساعات آنلاین بودن افراد که یک چیز کاملن خصوصیه و به هیچ فرد دیگه ای ربط نداره , این جور مسائل که کی آنلاینه و کی Invis و چرا Invis میاد فقط و فقط مرتبط با فضولی و سرک کشیدن توی موارد خصوصی افرادـه .

موردی که در جاهای و زمان و مکان های دیگه هم شاهدش هستیم و همیشه داریم میگیم چرا فلانی لباس اینطوری پوشیده ؟ پس حتما مشکلی داره و آدم درستی نیست !

چرا فلانی ساعت 12 شب توی خیابان دیده شده و داشته چکار میکرده و اصلن چکار داشته ؟ فکر نمیکنم آدم خوب و قابل اعتمادی باشه . حتمن معتاد یا خلافکاره !

اون دخترـه داره سیگار یا قلیون میکشه ... اصلا آدم درستی نیست . اون پسرـه مدل موهاش اینطوریه عجب آدمِ .... !

چرا فلانی این شکلیه ... چرا بهمان اون طوریه و .... ! چیزی که بین ایرانی ها زیاد دیده میشه اینه که اینقدری که وقت میذاریم تا در کارهای بقیه فضولی کنیم و سرک بکشیم و اشکالات بقیه رو پیدا کنیم و در موردشون نظر بدیم , از اون طرف این وقت رو میتونیم صرف کارهای مناسب تری بکنیم .

این که یک شخص در کجا فعالیت داره و چرا فعالیت داره و چقدر فعالیت داره , فقط و فقط به خودش مربوطه . موضوع اصلی اینه که چرا ما اینقدر علاقه داریم در مورد زیر و بم زندگی شخصی افراد تحقیق کنیم و اونو به همه پرسی بذاریم ؟

مشکل اصلی این سرک کشیدن های بیجاست ... نه میزان زمان فعال بودن یا Invis بودن افراد .

Atghia
23-09-2014, 14:39
بنظرم یک وقتایی دوستان و یا حتی کاربران دیگه اگر ببینند که فرضا من آنلاین هستم و از قبل پیام((چه خصوصی چه عمومی)) برام ارسال کرده باشند اونوقت اگر من فقط قصدم سر زدن به انجمن باشه و فرصت پاسخگویی نداشته باشم این آن بودنم باعث سو تعبیر میشه به: بی محلی، کلاس گذاشتن و افکار متفرقه
پس مهم ترین دلیل شخصه من همینه برای اینکه به صورت مخفی میام انجمن

از طرفی گهگاهی هم مایلم پروفایل بعضی از دوستان رو دنبال کنم و دوست هم ندارم که اسمم به عنوان بازدیدکننده نشون داده بشه
اینم یک دلیل دیگه ی من برای اینکار

دلایل دیگه ای ممکنه برای هرکسی که از این قابلیت استفاده میکنه وجود داشته باشه اما بنظرم اصلا امکان منفی که نیست حتی خیلی هم مفید هست!
هرکسی هم که موافق نیست مختار هست که ازش استفاده نکنه و اصطلاحا همش چراغ روشن باشه

بنظرم بهتره بیهوده به هم گیر ندیدم فلانی چرا مخفی هست چرا نیست چون کاملا شخصی هست، هم استفادش هم دلیلش:n06:

Arash4484
23-09-2014, 14:50
بحث شخصی یا نمیدونم چی رو که خودم هم درگیرش بودم از تاپیک پاک کردم، بار اطلاعاتی نداشت.

ما در این تاپیک و کلیه تاپیکهای فرصت نقد فضای مجازی و داخلی انجمن که در این انجمن(برخلاف خیلی جاهای دیگه) فرصت و منصه ظهور دارند تاکید کردیم که به میدان تخلیه افکارمون راجع به اشخاص نکنیم. اونهم اشخاص معلوم و مشخص. بارها گفتیم کلی به معضلاتی که فکر میکنید هست بپردازید.

در این بحث هم قرار نیست کسانی که ویزیبل میان اینویزیبلها رو جراحی کنند یا برعکس/

sise
28-09-2014, 22:32
سلام دوستان.
اینکه این قابل رویت باشیم یا نباشیم مثل خیلی از موارد دیگه خصوصیه و هرکسی به خودش ربط داره. بنابراین لازم نیست که کسی بیاد هی بگه خصوصیه. خب میدونیم. مسئله اینه که آیا میخواید درموردش صحبت بشه یا نه؟
به جزئ موارد مدیریتی لازم (فقط لازم) - چیزی تو مایه های پلیس مخفی ها که لازمه شغلشون اینست که مخفی باشن، اونهم موقع انجام وظیفه نه همیشه- به نظر من کلا نوعی پنهانکاری است که مقداریش به روحیه و خود شخص برمیگرده و مقداریش به هنجارهای جامعه. حالا مثلا مدیران و ناظران و ... که میخوان اخطاری بدن یا ... خب طبیعیه. اما :
چه اهمیتی داره که بقیه چی فکر کنن که من همیشه آن لاین هستم؟ یا نیستم.
بنده اگه دوست نداشته باشم صد تا پیام خصوصی هم باشه تا نخواهم باز نمیکنم. اگه بناست برام مهم باشه خب باید نگاه کنم و اگر نه که هیچی. پس پنهانکاری چه نیازه؟ مسئله وقتی پیش میاد که شما به اهمیتی بیشتر از آنچه درونا قبول دارید به یکی اظهار کردید حالا توش موندین!! از یه طرف حالشو ندارید(اهمیت آنچنانی نداره) از طرف دیگه نگران نارحت شدن طرف مقابل هستید!!
..
..
نمیدونم شما چه فکری میکنید ولی من تو زندگی ام به این نتیجه زیبا رسیده ام که باید کمی بیشتر "خودمون" باشیم. همین

pcforlife
29-09-2014, 07:29
در تائید صحبت های Atghia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
شاید اگر میشد در بحث حضور در انجمن (Visible بودن) حالت های مختلفی رو انتخاب کرد (مثل busy و غیره)، شاید منه نوعی دیگه از حالت مخفی استفاده نمیکردم.
+
مدیریت انجمن های پی سی خیلی موضوع پیچیده ای نیست که مدیر یا ناظری بخواد بابتش مخفی بیاد؛ حداقل برای من که به این شکله. مخفی بودن مدیران یا ناظران یا هر کاربری برای این نیست که باند مواد مخدر پی سی رو دستگیر کنن!! خخخخ:n09::n02:

sise
29-09-2014, 19:52
والا بله نظر من هم خیلیییی مهم نیست نخواستم اون چنتا مدیری که دلیل مخفی اومدنشون را همین مدیریتی بودن کارشون عنوان کرده بودن، به پنهانکاری متهم کرده باشم.
تازه من تخفیف مثالی زدم. اول میخواستم به اونایی تشبیهشون کنم که سر صحنه اعدام کیسه کشیدن رو سرشون:n09::n02:
اما فعال شدن عنوانهای متنوع دیگه واقعا فکر خوبیه.

Mehran
10-10-2014, 16:01
سلام

موضوع جالــبی هست، دوستان در مورد ویزیبل یا اینویزیل بودن مطالب جالبی گفتن، من به شخـصه یادم نمیاد تا حالا اینویزیبل آن شده باشم
وقتی که هستم، آنلاینم، وقتی هم که نیستم، آفلاین / علت آنلاین بودن زیاد هم صرفا این نیست که طرف بیکاره ! بلکه برعکس شاید وقتی
طرف آنلاین هست و پای اینترنته یعنی دقیقا سر کارش هست... اینجوری هم میشه به موضوع نگاه کرد، ضمن خاطرنشان کردن این نکته که
از P30World کسی پولی، حقوقی دریافت نمیکنه. اون موضوع رو کلی گفتم.. ولی از اون طرف این ظـرفیت رو باید در خودمون بوجود بیاریم که
اگر برای کسی پیغام فرستادیم، آنلاین شد ولی جوابمون نداد به حساب کلاس گذاشتن و... نذاریم. (نکته ای که Atghia ی عزیز هم به اون
اشاره کرد.)

راجع به موضوع مدیریت هم با حرف حسین جان موافقم قسمت هایی که کاربران نباید ببینن، نمیتونن ببینن ! احتیاجی به اینویزیبل شدن (به
این خاطر) نیست، من به عنوان همکار، مدیر و الان مدیر ارشد تا حالا پیش نیومده کاری رو بخاطر ویزیبل بودن نتونم انجام بدم...

به هر حال این امکانی هست که در انجمن وجود داره و افراد در استفاده یا عدم استفاده از اون مختارن، درسـت مثل پر کردن بخش درباره من

با تشکر مهران...

Demon King
22-10-2014, 00:18
یه سری نرم افزار های جدیدی هستن، با نام های وایبر و واتس آپ و لاین و ... خیلی های دیگه که با هدف خاصی به وجود اومدن.
اطلاع زیادی از کم و کیف اونها ندارم اما تا اونجا که شنیدم باعث کاهش هزینه ها میشه و خیلی کاربرد های دیگه و تقریبا جای بلوتوث و اس ام اس رو گرفته.

اما نمیدونم چرا برخی افراد اون رو تبدیل کردن به پاتوقی که اگه بهش شب و روز سر نزنند گویا محتاج نون شبن. یعنی اینقدر وابسته که اون رو از نون شبشون واجب تر میدونن.

در زبان انگلیسی عبارتی هست به معنی اطلاع دادن وضعیت به طور آنلاین ( Up date Status )
یحتمل هدف از ایجاد این نوع نرم افزار ها هم برای استفاده های ضروری و راحت تر شدن کار ها بوده ولی در عجبم که هر کسی رو اطراف خودم میبینم، یا تو وایبر هست یا لاین یا ...
یا میاد میگه بیا جمله هام رو لایک کن، این شماره امه ادم کن و ...؛ خوب که چی بشه مثلا؟
و کسانی که عضو این گروه ها نیستند هم لابد عقب مونده نامیده میشن.

نکته ی آخر:

هیچکس مثل یک ایرانی نمیتونه، غیر مفید ترین استفاده رو از مفید ترین برنامه ها ببره.

Stream
10-11-2014, 17:49
قبلا در 22 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اشاره شده بود ولی من یک اشاره دوباره بکنم:

امکانی که در همه جای فعالیت های مجازی از جمله در فروم وجود داره پیغام خصوصی است. پیغام خصوصی یک بخش داره به نام عنوان. کاربرد عنوان چیه؟

اینکه در یک کلمه یا عبارت کوتاه بگیم موضوع این پیام چه چیزی است.

استفاده از عناوینی مثل سلام ، درود، Hi، ...، نام کاربری و چیز های مشابه هیچ کاربرد مفیدی نداره. وقتی عنوان پیام چیزی گویا درباره محتوای اون نباشه باید حتما پیام باز بشه تا بفهمیم موضوع چیه، و بعدا در اینده برگشتن به این پیام و پیدا کردنش بین صدها و هزاران پیام هم کاری بسیار دشوار خواهد بود چون تعداد زیادی از پیام هایی که چنین عناوینی دارند لازمه چک بشن.

خیلی بهتر و مفید تره که از عنوان استفاده صحیح کنیم.
این موضوع در ایمیل هم مثل پیغام خصوصی صادق است.

B.Russell
13-11-2014, 01:43
وقتی سن و سال کمی داشتیم یک بنده خدایی رو به اسم بابا برقی میوردن تو تلویزیون این رو میخوند:

مصرف بی رویه، کار خیلی بدیه!
موقع پخش کارتون، برق تلویزیون، اگه یه دفعه بره حوصله مون سر می ره، هرگز نشه فراموش، لامپ اضافی خاموش

نمیدونم تو زندگی واقعی چقدر درس گرفتیم ولی ظواهر امر جامعه و بحران های آب و برق و گاز و... نشون میده زیاد درس نگرفتیم.

اما تو فضای مجازی هم Copy and Paste بی رویه، کار خیلی بدیه و دقیقا وقتی میزی تو چنین تاپیک هایی حوصله ات سر میره !!
لطفا تاپیک های عمومی رو تریبون شخصی با فواصل زمانی بسیار کوتاه نکنیم.

یکسری از تاپیک هایی که خوشم میومد رو بعضی وقتا میرم بخونم میبینم یک نفر اومده 4 صفحه رو در عرض یک روز پر کرده برده جلو، یا نوشته خبری گذاشته یا دلش گرفته بوده یا .... ولی مطمئنا این افراط در کپی پیست کردن مطلب نه برای مخاطب جذابیت خواهد داشت و هم اون تاپیک رو به مرور به مرز فراموشی خواهد برد....

Demon King
15-03-2015, 15:20
سلام؛

یکی از مهمترین مباحث در رابطه با فرهنگ فعالیت در فضای مجازی( لااقل برای من ) ، مبجث « فرند، تعداد اونها و نحوه ی برخورد با اونهاست. »

در فضای مجازی نمیشه‌گفت این یه دوست واقعیه و این یکی دوست حقیقی نیست چراکه شخصیت اصلی افراد رو خیلی سخت میشه در اینجا تشخیص داد. چند نکته در رابطه با فرند هست که باید خدمتتون عرض کنم که همه نظر خود بنده هست.

۱- جای هرکسی در لیست دوستان نیست. ( لیست دوستان محل قرار گیری دوستان صمیمی هست که چند وقت یکبار احوال پرس دوستانشون هستند. )

۲- فرندی خوب هست که اول همه ادب و احترام رو در قبال دوستش رعایت کنه و دوم اینکه همیشه پست ها، عکس ها و نوشته هایی از اون در پروف دوستش باشه.

۳- به فرند خویش احترام بگذارید حتی با یک « ممنون». ( جواب ندادن به پیغام پروفایل فرند بی احترامی به اون محسوب میشه و بهانه هایی مثل وقت نداشتن قابل قبول نیست. نوشتن یک « مرسی » وقتی از ما نخواهد گرفت حتی اگه در صورت عدم نوشتنش، اون فرد ناراحت نشه )

۴- من باب این موضوع زیاد نیاز به سخت گیری نیست اما رعایت برخی نکات رفتاری حتما لازم و ضروری هست.

پ.ن: در فضای مجازی احترام گذاشتن به همه ی افراد الزامی هست اما فرند جایگاه به خصوصی نسبت به بقیه داره ...

امیدوارم مفید واقع بشه ...

:n40:

B.Russell
18-03-2015, 20:03
قبل از ایجاد یک تاپیک، حتما کلید واژه های تاپیکمون رو سرچ کنیم تا مشابهش وجود نداشته باشه.

متاسفانه تاپیک های موازی بسیار زیادی رو در تالارهای مختلف شاهدش هستیم، برای مثال در دهکده سرگرمی شاید نزدیک به 10 تاپیک موازی برای یاد کردن از قدیمی ها و دور هم جمع شدنشون ایجاد شده که نیازی به این همه موازی کاری نیست.

مخصوصا در انجمن هایی مثل پی سی ورلد که کاربر متخصص تو حوزه های مختلف زیاد داره، موازی کاری میتونه کمیت رو جایگزین کیفیت کنه و سبب ایجاد دلزدگی بشه.

Atghia
18-03-2015, 21:35
قبل از ایجاد یک تاپیک، حتما کلید واژه های تاپیکمون رو سرچ کنیم تا مشابهش وجود نداشته باشه.

متاسفانه تاپیک های موازی بسیار زیادی رو در تالارهای مختلف شاهدش هستیم، برای مثال در دهکده سرگرمی شاید نزدیک به 10 تاپیک موازی برای یاد کردن از قدیمی ها و دور هم جمع شدنشون ایجاد شده که نیازی به این همه موازی کاری نیست.

مخصوصا در انجمن هایی مثل پی سی ورلد که کاربر متخصص تو حوزه های مختلف زیاد داره، موازی کاری میتونه کمیت رو جایگزین کیفیت کنه و سبب ایجاد دلزدگی بشه.

البته دوست گرامی
معمولا مسئولین هر انجمن نظارت دارند و تاپیک های موازی بسته و ارجاع داده میشه
دهکده سرگرمی ماهیتش اینه که سعی میشه ازادی عمل بیشتری (در چارچوب قوانین) به کاربرها داده بشه و بیشتر جنبه سرگرمی داره و هرکسی هم با توجه به اد لیست خودش اطلاع رسانی میکنه و...

دیگه همین:n16:

B.Russell
18-03-2015, 22:37
البته دوست گرامی
معمولا مسئولین هر انجمن نظارت دارند و تاپیک های موازی بسته و ارجاع داده میشه
دهکده سرگرمی ماهیتش اینه که سعی میشه ازادی عمل بیشتری (در چارچوب قوانین) به کاربرها داده بشه و بیشتر جنبه سرگرمی داره و هرکسی هم با توجه به اد لیست خودش اطلاع رسانی میکنه و...

دیگه همین:n16:

درود بر شما.
اگر روی مطلب من تامل بیشتری میکردین، متوجه میشدین که این نقد متوجه مسئولین نیست و از اونا درخواست سخت گیری بیشتر و هوشیاری مضاعف نکردم !!

با توجه به آگاهی اینجانب بر آزادی زیادی دهکده سرگرمی، صرفا از کاربران درخواست کردم در ایجاد تاپیک موازی دقت بیشتری مبذول دارند.
حالادوستان اگر حس میکنن یک تاپیک رو ده بار ایجاد کنن به معنای استفاده صحیح از آزادی هست و در مکان های آزاد هیچگونه پیشنهاد و انتقادی هم جایز نیست، ما به این آزاد اندیشی عزیزان درود میفرستیم.

:n16:

Atghia
18-03-2015, 22:51
درود بر شما.
اگر روی مطلب من تامل بیشتری میکردین، متوجه میشدین که این نقد متوجه مسئولین نیست و از اونا درخواست سخت گیری بیشتر و هوشیاری مضاعف نکردم !!

با توجه به آگاهی اینجانب بر آزادی زیادی دهکده سرگرمی، صرفا از کاربران درخواست کردم در ایجاد تاپیک موازی دقت بیشتری مبذول دارند.
حالادوستان اگر حس میکنن یک تاپیک رو ده بار ایجاد کنن به معنای استفاده صحیح از آزادی هست و در مکان های آزاد هیچگونه پیشنهاد و انتقادی هم جایز نیست، ما به این آزاد اندیشی عزیزان درود میفرستیم.

:n16:

نه استاد منظور شما واضح بود :دی
صرفا جهت شفاف سازی کاربران توضیح مطلب اضافه گردید:n17:

Atghia
21-09-2015, 13:44
يه دوره اي دوستي داشتم به نام راسل همين بالا هم پستش هست
يادمه يه تاپيك كه دقيق نميدونم كدوم بود و شايد هم همين باشه...اومد و بحث تشكر و تاييد چشم بسته همديگه رو پيش كشيد...

حالا با گذر زمان به حرفش ايمان ميارم
يادمه شاكي شده بود از يكي از مديران كه بطور بسيار بچگانه اي تشكرهاش رو به حالت گروكشي كم و زياد ميكرده سر لج و لجبازي و ...

دروغ چرا سابق بر اين خودم شخصا پست نارنجي ها رو و سبزهايي كه ميديدم خيلي پست پرمحتوا و پرزحمتي زدن لايك ميكردم!
و البته دست نوشته دوستانم رو...و هر مطلبي كه هركسي در جهت افزايش اگاهي من بيان مي كرد

اما خب اخيرا دارم ميبينم كه...
چقدر بد جبهه گيري ميشه!!
به وضوح مشخصه متاسفانه طرف اصلا حرف نويسنده پست رو متوجه نميشه (حتي شده در جهت عدم تاييدش هم بوده نفهميده!) بعد لايك ميكنن:n33: كه مثلا بگن بله ما يك تيم هستيم
در حالي كه

كساني كه ادعاي روشن فكري دارن بايد توجه كنن با گروكشي و جبهه گيري اگرچه به ظاهر ژست خيلي قدرتمندانه اي هست اما
جز محدود كردن و زده شدن اون اندك افرادي كه تمايلي به شركت در مباحث دارند نتيجه ديگه اي نخواهد داشت

- - - Updated - - -

AMHSIN
21-09-2015, 14:31
يه دوره اي دوستي داشتم به نام راسل همين بالا هم پستش هست
يادمه يه تاپيك كه دقيق نميدونم كدوم بود و شايد هم همين باشه...اومد و بحث تشكر و تاييد چشم بسته همديگه رو پيش كشيد...

حالا با گذر زمان به حرفش ايمان ميارم
يادمه شاكي شده بود از يكي از مديران كه بطور بسيار بچگانه اي تشكرهاش رو به حالت گروكشي كم و زياد ميكرده سر لج و لجبازي و ...

دروغ چرا سابق بر اين خودم شخصا پست نارنجي ها رو و سبزهايي كه ميديدم خيلي پست پرمحتوا و پرزحمتي زدن لايك ميكردم!
و البته دست نوشته دوستانم رو...و هر مطلبي كه هركسي در جهت افزايش اگاهي من بيان مي كرد

اما خب اخيرا دارم ميبينم كه...
چقدر بد جبهه گيري ميشه!!
به وضوح مشخصه متاسفانه طرف اصلا حرف نويسنده پست رو متوجه نميشه (حتي شده در جهت عدم تاييدش هم بوده نفهميده!) بعد لايك ميكنن:n33: كه مثلا بگن بله ما يك تيم هستيم
در حالي كه

كساني كه ادعاي روشن فكري دارن بايد توجه كنن با گروكشي و جبهه گيري اگرچه به ظاهر ژست خيلي قدرتمندانه اي هست اما
جز محدود كردن و زده شدن اون اندك افرادي كه تمايلي به شركت در مباحث دارند نتيجه ديگه اي نخواهد داشت

- - - Updated - - -

well I guess nothing can be done about it, take a look at this post ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), the same unpleasant feeling

پست من در تایید حرف شماست ...

B3HZ@D
21-09-2015, 15:05
خیلی از تشکرهایی که در انجمن انسانی زیر پست ها زده میشه بیشتر حکم تائید و اعلام موافقت با اون پست و دیدگاهی است که در پشت اون مطلب قرار داره .

در یک سری بحث های خاص رویکرد ها و دیدگاه ها به دو یا سه دسته مهم تقسیم میشه که به طور طبع موافقین و مخالفین حاضر در این مباحث با زدن پست تشکر موافقت و تائید خودشون رو با محتوای اون پست و دیدگاه اعلام میکنن .

بعضی مواقع صحبت هایی که شما در پیرو اون مطلب و دیدگاه میخواستی عنوان کنی توسط شخص دیگه ای مطرح شده و من و امثال من میایم و با زدن تشکر هم موافقت و قدردانی خودمون رو با اون نشون میدیم .

نمونه بارزش تاپیک روح بود که میشه به جرات گفت موافقن و مخالفین این پدیده به دو دسته تقسیم شده بودن و موافقین از کسانی که در پیرو حمایت از این پدیده مطلب یا پستی میداشتن تشکر میکردن و مخالفین هم تا حدودی به همین روش پیش میرفتن .

شما یک نگاه به بخش های دیگه انجمن بندازین بیشتر با این پدیده و یا به قول شما معضل تشکرهای الکی و دورهمی و بی منطق روبرو میشین .یادمه یک تاپیک بود در بخش دهکده سرگرمی بنام تاپیک تحلیل شخصیت کاربران که تنها چیزی که در اون انجام نمیشد تحلیل بود فقط پر شده بود از تعریف و تمجید های الکی از همدیگه و دوستان هم به طبع از همدیگه به طور جد تشکر میکردن (:

یعنی نه محتوا اون چیزی بود که باید باشه و نه تشکرهای زده شده منطقی پشتش بود . هیچ کس هم به این روال اعتراضی نداشت . ولی از اون طرف حساسیت های زیادی روی 3 , 4 تا تشکری است که در انجمن انسانی زیر پست ها زده میشه و بارها شاهد انتقاد در این مورد بودیم که بسی جای تعجب داره !

اگر مشکل ما با نوع و مدل تشکرهاست بهتره کل انجمن رو شامل بشه و مورد بررسی باشه نه قسمت هایی که ما روی اون حساسیم تا بشه بهتر و بیشتر اونو شکافت و بررسی کرد .

با این حال به نظر من تشکر کردن و دریافت تشکر اونقدر مهم نیست که بخوایم روی اون تا این حد حساس بشیم و از طرف دیگه بهتره مبحثی رو که توی اون شرکت کردیم رو هم در نظر داشته باشیم بعلاوه تعداد موافقین و مخالفین . اون موقع شاید نوع و تعداد تشکرها در این بخش از انجمن برامون قابل هضم بشه .

A/|\IR
21-09-2015, 17:24
چقدر راحت و جالب بعضی ها میان به کاربرا وصله میچسبونن!
کاش به عنوان فرهنگ جا میفتاد تو دنیای مجازی و بخصوص فروم ها خودمون را برتر از دیگران ندونیم و بیخود حکم و فتوا صادر نکنیم! وقتی که بحثی شکل میگره و دو نفر با هم بحث میکنن بقیه میتونن موافق و مخالف باشن و این به خودشون مربوطه کسی نمیتونه بگه چون فلان شخص از فلان کس تشکر کرده چیزی نمیفهمه
خیلی وقت ها بخصوص تو انجمن علوم انسانی افرادی که بحث میکنن اصلا فرد مقابلشون براشون مهم نیست چه بررسه با اینکه بخوان با باند بازی و اینکارا طرف رو منصرف کنند از بحث! غون حرف دیگه نمونه بارز توهم توطئه بود!
تو همین انجمن انسانی مهم ترین چیز محتویات پست هست نه اسم کاربر و تشکر های زیرش بهتره به جای مغلطه و توهم توطئه به صورت منطقی و در چارچوب قوانین انجمن بحث کنیم و اطلاعات خودمون رو بالا ببریم.

Atghia
21-09-2015, 18:53
خیلی خوبه! برام جالبه درحالی که من اسمی از شخص و تاپیک و حتی انجمنی نبردم دوستان به خودشون میگیرن :دی
چرا؟ صحبتام رو مطابقت میدید با چی؟
من خیلی از انجمن ها فعال هستم از سبک زندگی و ورزش گرفته تا متفرقه و ادبیات و موسیقی و انسانی!
بنظرتون چرا مستقیما به انجمنی اشاره نکردم؟ قطعا از حذف پستم ابایی نداشتم چون بارها بی پروا حرف زدم و حذف هم شده!
بنابراین این کوبیدن از نظر من معنی نمیده جناب امیرخان
دوست داشتم در این زمان در این تاپیک پستی مطابق با قوانین بفرستم
همین

A/|\IR
21-09-2015, 19:39
اگه پست من رو دوباره بخونید متوجه میشین که من فقط این انجمن رو مثال زدم:

چقدر راحت و جالب بعضی ها میان به کاربرا وصله میچسبونن!
کاش به عنوان فرهنگ جا میفتاد تو دنیای مجازی و بخصوص فروم ها خودمون را برتر از دیگران ندونیم و بیخود حکم و فتوا صادر نکنیم! وقتی که بحثی شکل میگره و دو نفر با هم بحث میکنن بقیه میتونن موافق و مخالف باشن و این به خودشون مربوطه کسی نمیتونه بگه چون فلان شخص از فلان کس تشکر کرده چیزی نمیفهمه
خیلی وقت ها بخصوص تو انجمن علوم انسانی افرادی که بحث میکنن اصلا فرد مقابلشون براشون مهم نیست چه بررسه با اینکه بخوان با باند بازی و اینکارا طرف رو منصرف کنند از بحث! غون حرف دیگه نمونه بارز توهم توطئه بود!
تو همین انجمن انسانی مهم ترین چیز محتویات پست هست نه اسم کاربر و تشکر های زیرش بهتره به جای مغلطه و توهم توطئه به صورت منطقی و در چارچوب قوانین انجمن بحث کنیم و اطلاعات خودمون رو بالا ببریم.

باتوجه به این جملات در این زمان پست من هم مطابق قوانین و هم مرتبط با موضوع بود:

در حالي كه

پست من هم صرفن یه پست مرتبط با تایپیک بود و کوبیدن تصور شماس.

Atghia
21-09-2015, 20:01
اگه پست من رو دوباره بخونید متوجه میشین که من فقط این انجمن رو مثال زدم:

باتوجه به این جملات در این زمان پست من هم مطابق قوانین و هم مرتبط با موضوع بود:

پست من هم صرفن یه پست مرتبط با تایپیک بود و کوبیدن تصور شماس.

1-من نگفتم پست شما خلاف قوانین هست وگرنه گزارش رد میکردم!
2- عجب! جالبه بعد از 1 ماه و 18 روز که تاپیک خوابیده بوده دو کاربر از فعالین انسانی بعد از پست من به طعنه و کنایه پست میزارن بعد ربطی نداره؟ درازگوش فرض کردی منو؟
3- اصلا حوصله بحث رو ندارم واقعا الکی دارید مانور میدید

B3HZ@D
21-09-2015, 20:12
همدیگه رو که نمیخوایم گول بزنیم . خیلی واضخ و مشخص بود که منظور شما کدام بخش انجمن هست . کسی هم صحبت شما رو به خودش نگرفته . در تاپیک مربوطه انجمن مطرح کردین و من و بقیه دوستان هم داریم پاسخ میدیم و هیچ چیز عجیبی هم اتفاق نیفتاده .

تاپیک هم 1 ماه و 18 روز بود که کسی پستی در اون ارسال نکرده بود و شما دوباره همانند بهانه ها و به اصطلاح انتقاد از تشکرهای الکی که فقط در انجمن انسانی وجود داره پستی ارسال کردین تا مشکل گشایی کنیم و این معضل رو برطرف کنیم !

مرسی از این همه نگاه بی طرفانه :n09:

Atghia
21-09-2015, 20:20
همدیگه رو که نمیخوایم گول بزنیم . خیلی واضخ و مشخص بود که منظور شما کدام بخش انجمن هست . کسی هم صحبت شما رو به خودش نگرفته . در تاپیک مربوطه انجمن مطرح کردین و من و بقیه دوستان هم داریم پاسخ میدیم و هیچ چیز عجیبی هم اتفاق نیفتاده .

تاپیک هم 1 ماه و 18 روز بود که کسی پستی در اون ارسال نکرده بود و شما دوباره همانند بهانه ها و به اصطلاح انتقاد از تشکرهای الکی که فقط در انجمن انسانی وجود داره پستی ارسال کردین تا مشکل گشایی کنیم و این معضل رو برطرف کنیم !

مرسی از این همه نگاه بی طرفانه :n09:

هر عملی را عکس العملی است در خلاف جهت و به همان اندازه :دی
نه که قبلی ها مشکل گشایی شده:n31:
برای مشگل گشایی پست نزدم! دیدگاهم بود حالا یا درست یا غلط. حمله نداره که اقا:n08:

mjorh
21-09-2015, 22:25
انجمن ما چرا به فنا میره؟ :d .... بخش گیم هم همین بحثا پیش اومد و خلاصه از بین رفت برهوت شده ....

دوستان این بخش انسانی واقعا یکی از مفیدترینای انجمن هست، لطفا سر مسائل بیهوده جو رو به هم نزنید.

با تشکر از همگی.

New Ray
23-09-2015, 10:47
مثال گروکشی و باند بازی با دکمه تشکر (که صفحه اول استریم کامل توضیح داد) ، میتونه در هر جایی صدق کنه. جدا از اینکه هرکس چه معیارهایی برای تشکر داره میشه راحت دید افراد در انجمنهای مختلف سلیقه های متفاوتی دارن. مثلا من میتونم بگم طرفدارای آس میلان و بایرن دارن باندبازی میکنن یا طرفداران پاپ و متال و اندروید و اپل و انتی ویروس ....

این حرف بجاست که باندبازی جالب نیست اما یه جاهایی بحث سلیقه هست مثل موارد بالا و یه جاهایی هم بحث واقعا خوده مطلب و نظره افراده. در یکسری از بحثها جو کاملا دو گروه مخالف هست و نمیشه کاریش کرد؛ اقلیت و اکثریت هم اینجا مهم نیست چون کسی چیزی رو تحمیل نمیکنه. دوباره میگم اقلیت و اکثریت مهم نیست! پس تشکر خوردن پای پست هم لزوما معنی خاصی نداره و بیشتر بیانگر نظر افراد خواننده مطلب هست.
یه مثالم بزنم:
Captain America با اینکه خودم به شخصه اختلاف نظراتی در بعضی بحثها باهاش دارم اما اولین نکته خوب ایشون از نظر من اینه که در گفتگوها صراحت و اخلاق داره و در ابراز عقیدش محافظه کار نیست چون دلایل موجه خودش رو داره. دنبال جذب رای حداکثری هم نیست تا از این راه احساس بهتری در جهت تایید خودش داشته باشه! معمولا کسانی که حتی برای خودشون هم دلایل مناسبی در یک موضوع ندارن فقط با دیدن موافقت سایرین احساس بهتری پیدا میکنن. اگه ازشون بپرسین موافقت بقیه براشون مهمه یا نه اکثرا جوابشون نه هست.

تفاوت کلمه چند منظوره تشکر با لایک هم مشخصه. حتی بارها برام پیش اومده که از مطلبی تشکر زدم که باهاش موافق نیستم چون گفتگو رو به نحو مناسبی پیش برده یا گاهی بعد لود صفحات اصلا کانکشن و قطع میکنم یعنی تشکر بی تشکر :n02: ولی خوب خیلی از کاربران تشکر دوست تدریجا در اون بخشها کمتر شرکت میکنن چون روحیه شون واقعا آسیب می بینه. خیلی حساس نشید.
مثل بعضی از نظرات در مطالب سایتها که آخرش گفته میشه " بزن لایکو ! " کسی هم نمیزنه :n09:

V E S T A
24-09-2015, 11:14
تشکر از یک پست دلایل مختلفی میتونه داشته باشه که دوستان توضیحات خوبی درباره اش دادن به اضافه اینکه خیلی مواقع هم ممکن هست پست یک نفر در جهت عدم تایید پست ما باشه یا دقیقا در موضع مخالف پست ما باشه ولی طرف مقابل بتونه تا حدی مخاطب خودش رو قانع کنه یا اینکه به قدری صریح ، روان و منطقی استدلال آورده باشه که این طرز بحث کردن شایسته تشکر و قدردانی باشه این به معنی باند بازی یا مشخص کردن تیم بودن نیست..

برای من بارها و بارها پیش اومده دقیقا چیزی که تو ذهنم داشتم خیلی صریح، ساده و روان در پست دیگری دیدم بدون اینکه پست این شخص با موضع گیری تند یا توهین امیز یا طعنه و کنایه به مخاطب همراه باشه یا مطلبی رو یاد گرفتم که تا به اون زمان درباره اش چیزی نمیدونستم و نظرم رو به کلی تغییر داده،یا اینکه طرف مقابل با وجود اینکه در موضع مخالف من هست خیلی دقیق و مستدلل و یا با احترام برای من توضیح داده من چنین پستی رو لایک میزنم حتی اگر درجهت عدم تایید پست من باشه..

من فکر میکنم اگر دلیل لایک زدن در خیلی از انجمن ها بر مبنای دوستی، رفاقت ، مراعات حال کاربر ، مرام گذاشتن یا مسائل شخصی دیگه باشه در انجمن انسانی و علمی چنین چیزی خیلی خیلی کمتر و محدودتر به چشم بخوره که این مورد هم تنها در شرایطی پیش میاد که بحث به سمت کل کل پیش بره و بعضی افراد حتی بی محتواترین پست (حتی پست یک ترول )رو هم با لایک زدن تایید کنن فقط برای اینکه در حال کل کل با طرف مقابلشون هستن.

ماهیت اکثر بحث های انجمن انسانی جوری هست که خط فکری افراد رو مشخص میکنه.. (برخلاف بحث های سایر انجمن ها) مسلما اکثر مواقع، افرادی که طرز فکر همسان و نزدیک به هم دارند استدلال منطقی که نزدیک به نظر و طرز فکر خودشون هست رو تایید میکنن

همینطور انجمن علمی ، اگر کسی بتونه با یک پشتوانه عقلی و علمی بحث کنه مورد تایید و قدردانی قرار میگیره. حتی اگر در موضع مخالف باشه حتی اگر توضیحاتش در جهت عدم تایید پست ما باشه..

و با توجه به ماهیت این دو انجمن به نظرم شاید چندان جالب نباشه پستی که هیچ محتوای قابل تاییدی نداره یا اصول یک بحث منطقی و علمی رو رعایت نکرده رو صرفا برای خوشایند یا تشویق کاربر به بحث کردن لایک بزنیم..

AMHSIN
24-09-2015, 13:31
من نمیدونم منظور خانم Atghia از اون پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چی بود، من نظر شخصی خودم رو میگم که حدس میزنم منظور ایشون هم همین بوده. در انجمن انسانی زیاد پیش میاد که به دلایلی بحث بین دو نفر تند و گاه توهین آمیز میشه، در این مواقع بعضی از کاربران حالا به هر دلیل میان و یکی از طرفین رو لایک میکنن، شخصا بنظرم این کار درست نیست، ممکنه من واقعا از محتوای پست خوشم امده باشه و به همین دلیل لایک کنم، اما طرف مقابل از این کار ناراحت خواهد شد و این برداشت رو خواهد کرد که در واقع نفر دوم و سوم و ... هم دارن محتوای تند اون پست رو تایید میکنن و انها هم دارن بش توهین میکنن، طعنه میزنن و تمسخرش میکنن.

فکر نکنم کسی از اینکه کاربرای دیگه محتوای علمی - منطقی پست مخالف رو لایک کنن ناراحت شن، ناراحتی زمانی پیش میاد که طرف فکر کنه چند نفر دور هم جمع شدن و دارن بخاطر عقیدش تمسخرش میکنن و درش این احساس رو ایجاد میکنن که به این گروه تعلق نداره و اگر عقیدش رو صریح بگه مورد استهزا قرار خواهد گرفت، که معمولا نتیجه اش میشه با ناراحتی رفتن و دیگه برنگشتن. وگرنه چه اشکالی داره وقتی دو نفر در یک فضای منطقی و محترم با هم بحث میکنن بقیه بیان و لایک کنن ...

وقتایی که بین دو نفر بحث خیلی تند و توهین آمیز شد، بشخصه بنظرم بهتره کاربرای دیگه کمتر طرفین رو لایک کنن تا این احساس بد ایجاد نشه، خود طرفین بحث هم اگر ببینن در این مواقع کسی لایک نمیکنه نباید بذارن به حساب اینکه پستهاشون خونده نمیشه یا مورد پسند نیست، بلکه باید اینطور فکر کنن که چون بحث خیلی تند شده کاربرای دیگه برای اینکه ناراحتی پیش نیاد کسی رو لایک نمیکنن (البته همونطور که قبلا هم گفتم بنظرم نمیشه در این مورد کاری کرد) ...

V E S T A
31-05-2019, 16:05
بعضی وقتا این حجم از خشم، غضب و تعصب بعضی کاربران رو نمی تونم درک کنم، به قول استاد: چـــــه خبرتونه؟! چه خـبـــــــــــرتونه ؟ : )

مصداق این صحبت در خیلی از تاپیک های اخیر انجمن های مختلف قابل مشاده است .. بعضی از کاربران صرفا برای لجاجت، اهانت، خالی کردن خشم و نفرت درونی شون یا تعصبات بیجا به مسئله ای که حتی برای خودشان هم قابلیت دفاع کردن و توضیح منطقی رو نداره، وارد بحث می شن این مسئله خیلی عادی شده در تاپیک های مختلف این انجمن...

اگر عقیده کسی به نظر خودش شفاف و درست و صحیح و قابل دفاع کردن هست چرا خشم و سبک حمله کردن به مخاطب وجود داره ؟ یا شخص از توضیح و پاسخ منطقی طفره میره ؟ خونسرد باش و با آرامش و بدون متهم کردن وارد بحث شو و از نظرت منطقی دفاع کن

و اگرم شک داری به درستی صحبتت و انگیزه ات از شرکت در بحث بالا بردن سطح دانش خودت و بقیه اس و در تلاش هستی یه مسئله ای رو در ذهن خودت و دیگری حل و قصل کنی بازم حمله کردن، اهانت و خشم دلیلش چیه ؟! آیا دلیلش غیر از اینه که شما خودتان را در مقابل منطق و عقل عاجز میبینید یا قدرت دفاع از عقیده ونظرتون رو ندارید یا خودتون عمیقا نادرست بودن نظرتون رو قبول دارین ؟؟

به نظر می رسه بعضی افراد صرفا برای خالی کردن مشکلات درونی و شخصیتی شون وارد بحث می شن. کسی که به تاپیکی وارد میشه باید بتونه با نظر شما خودش رو قانع کنه که داره اشتباه فکر می کنه یا برعکس به دلایل منطقی و عقلانی گفته شده داشته درست فکر می کرده! هدف از بحث کردن در بیشتر تاپیک ها با موضوعات علوم انسانی و علمی همین هست .

واقعا در ذهن مخاطبی که داره بحث رو می خونه ادبیات سخیف و زشت، سبک حمله ور شدن و موضع گیری متعصبانه و بدون منطق بعضی از افراد نه تنها هیچ جذابیتی نداره، بلکه باعث میشه مخاطب هیچ تمایلی به خواندن توضیحات نداشته باشه چه بسا همون اول با دیدن نام کاربری در بحث های دیگه این اشخاص ایگنور بشن یا مخاطلب روی صحت و سلامت روانی و عقلی این افراد دچار تردید بشه ، مطمئننا این نوع برخورد و سبک گفتگو باعث میشه، نگرش و عقیده این گروه از افراد در نظر مخاطب بیش از پیش بی اعتبار، بی ارزش و غیر قابل پذیرش شود..

درست صحبت کردن، درست بحث کردن و آداب صحیح معاشرت، مراوده و گفتگوی اجتماعی را بیاموزیم! بدانیم ما به تنهایی بیانگر ، معرف و تبلور اعتقاد، اندیشه و نگرشمان هستیم!!