ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ادامه ی تحصیل با مدرک دیپلم کار دانش

HADI roni
15-06-2012, 18:18
سلام.
دوستان بنده دیپلم کار دانش دارم(کامپیوتر) و شاغل هم هستم.
میخوام که ادامه تحصیل بدم.در مورد دانشگاههای علمی کاربردی یه چیزایی خوندم همینطور پیام نور.
ولی زیاد برام واضح نیست.برای علمی کاربردی باید ازمون شرکت کنم؟یا شرط معدل داره؟
برای پیام نور باید مدرک پیش دانشگاهی داشته باشم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.پیشنهاد خودتون چیه؟
ضمنا من میخوام که آی تی بخونم.

hamid_diablo
15-06-2012, 19:50
سلام 
من پیام نوری هستم.شما باید مدرک پیش  دانشگاهی داشته باشید تا بتونید برای پیام نور و همچنین فراگیر پیام نور کنکور بدی

m.beh
15-06-2012, 20:49
سلام
من پیام نوری هستم.شما باید مدرک پیش دانشگاهی داشته باشید تا بتونید برای پیام نور و همچنین فراگیر پیام نور کنکور بدی

اونایی که نظام قدیم هستند هم باید پیشدانشگاهی داشته باشند برای فرا گیر؟

hamid_diablo
15-06-2012, 21:41
البته فکر کنم بشه بدون پیش رفت اما باید دروس دانشپذیری رو پاس کنید بعدهمون بهتر برید پیش رو بگیرید بعد وارد دانشگاه بشید

m.beh
16-06-2012, 00:46
البته فکر کنم بشه بدون پیش رفت اما باید دروس دانشپذیری رو پاس کنید بعدهمون بهتر برید پیش رو بگیرید بعد وارد دانشگاه بشید

برا خودم نمی خوام. ولی خوب فراگیر معنیش همیهنه دیگه حالا فکر نکنم فرقی داشته باشه که پیش رفته باشی یا نه جای کنکور دروس دانشپذیری رو پاس می کنی اگر قبول شدی ادامه می دی؟ نه؟

hamid_diablo
16-06-2012, 09:23
برا خودم نمی خوام. ولی خوب فراگیر معنیش همیهنه دیگه حالا فکر نکنم فرقی داشته باشه که پیش رفته باشی یا نه جای کنکور دروس دانشپذیری رو پاس می کنی اگر قبول شدی ادامه می دی؟ نه؟بله همینطوره

HADI roni
16-06-2012, 09:28
در رابطه با دانشگاه علمی کاربردی کسی اطلاعات داره؟

ravi m
30-06-2012, 22:44
همسر من دیپلم فنی حرفه ای داره و می خواد برای ادامه تحصیل در دانشگاه پیام نور رشته زبان انگلیسی رو انتخاب کنه.محدودیتی داره؟باید حتما دوره پیش دانشگاهی رو بگذرونه؟ممنون می شم راهنمایی کنید. مرسی