ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چه لپ تاپی برای من مناسب است؟

hanif2
15-06-2012, 17:34
درود

من قصد دارم یک لپ تاپ بخرم و باید شرایط زیر را داشته باشد:

1- کار کردن با نرم افزار های مهندسی مثل متلب و ...

2- دیدن فیلم و موسقی و تفریحاتی در این زمینه

3- باز کردن چند برنامه به صورت همزمان بدون مشکل ( مثل یاهو مسنجر، مرورگر وب، برنامه ی دیدن فیلم و موزیک و....)

4-قیمتش حداکثر 1.5 میلیون تومان باشد

5- به گارانتی احتیاجی ندارم زیرا میخاهم به خارج از ایران بروم.

6- مطمئناً مشکلاتی مثل گرم شدن، هنگ کردن، سر و صدای ناجور ، خرابی قطعات و ... نداشته باشد.

7- در بسیاری از مواقع از لپ تاپ به عنوان PC استفاده کنم.( بدون مشکل)
تنها دلیل اینکه PC نمیخرم این است که نمیتوانم PC را به کشور مقصد ببرم، وگرنه من علاقه چندانی به استفاده از لپ تاپ ندارم.

8-تا 3، 4 سال بدون مشکل کار کند و 6 ماه دیگر از رده خارج نشود !

اینها را گفتم تا با شرایط من بهتر آشنا شوید و نظراتتان تخصصی تر باشد، لطفاً اگر نظری ، پیشنهادی دارید، بفرمایید.

امیدوارم همه شما موفق باشید

afdragon
16-06-2012, 09:43
پیشنهاد من ASUS A53SM هست.

Mr.Mazmamfi
16-06-2012, 10:04
احسنت .

حالا جواب این هارو هم بدهید . ( البته با عرض پوزش من دارم میرم دانشگاه و چند روز نیستم ، انشاالله دوستان راهنمایی میکنن ) :11:

درود

من قصد دارم یک لپ تاپ بخرم و باید شرایط زیر را داشته باشد:

1- کار کردن با نرم افزار های مهندسی مثل متلب و ...

2- دیدن فیلم و موسقی و تفریحاتی در این زمینه

3- باز کردن چند برنامه به صورت همزمان بدون مشکل ( مثل یاهو مسنجر، مرورگر وب، برنامه ی دیدن فیلم و موزیک و....)

4-قیمتش حداکثر 1.5 میلیون تومان باشد

6- مطمئناً مشکلاتی مثل گرم شدن، هنگ کردن، سر و صدای ناجور ، خرابی قطعات و ... نداشته باشد.

تنها دلیل اینکه PC نمیخرم این است که نمیتوانم PC را به کشور مقصد ببرم، وگرنه من علاقه چندانی به استفاده از لپ تاپ ندارم.

اینها را گفتم تا با شرایط من بهتر آشنا شوید و نظراتتان تخصصی تر باشد، لطفاً اگر نظری ، پیشنهادی دارید، بفرمایید.

امیدوارم همه شما موفق باشید

سلام

عضویتتون رو تو p30 تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیشنهاد :

بهتره یه تاپیک مجزا بزنید و تمام نیازی هایی که الان گفتید رو بگید .

- در بسیاری از مواقع از لپ تاپ به عنوان PC استفاده کنم.( بدون مشکل)

خب کاری نداره که ، برو همون کشور مقصد pc بخر .

اگر واقعا علاقه نداری ، بهتره لپ تاپ نخری !!!

در ضمن وقتی میخوایید برید خارج ، بهتره لپ تاپتون رو هم از همون ور تهیه کنید !!!

موفق باشید.

artyst
16-06-2012, 10:05
پیشنهاد من acer 5755

ulsss
16-06-2012, 16:46
6c50 بخر که جدیدا وارد شده.

hanif2
16-06-2012, 22:48
دوستان اگه دلیل دارین لطفاً ذکر کنید وگرنه چهارتا عدد و رقم گذاشتن مثل xkjhgwgcjhf54210 یا jkhkjfc5416 و ... مشکل من رو حل نمیکنه! (اومدم اینجا که مشاوره بگیرم)

اگر هم حوصله ندارید که جواب بدید ، لطفاً جواب ندید زیرا باعث شک و شبهه و گمراه شدن من ودیگر خواننده های این تاپیک میشه .

امیدوارم موفق باشید

afdragon
17-06-2012, 11:24
ببین دوست عزیز اینجا هر کی بر حسب تجربه و علایقش یه مدلی رو پیشنهاد میده.
و همونطوری که دوستمون Mr.Mazmamfi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفتن.
شما که داری می ری اونور همون بهتر که از اونجا تهیه کنی. در ضمن اونجا هم لپتاب و هم پی سی ارزونتر در میاد برات.

hanif2
19-06-2012, 16:08
دوست عزیزم من به این نتیجه رسیدم که باید همینجا یک لپ تاپ بخرم.
لطفاً در زمینه ی انتخاب لپ تاپ به من کمک کنید.

فعلاً این دو مدل مد نظرم هست :
Asus A53sv i7
Lenovo G570 i7

اگه نظر یا پیشنهادی دارید لطفاً با ذکر دلیل بفرمایید تا هم من و هم دوستاد دیگر از نظراتتان استفاده کنیم.

متشکرم

Mr.Mazmamfi
20-06-2012, 22:39

معمولا همه ی برند ها تو ایران گارانتی داره ، و سخت میشه بدون گارانتیشون رو پیدا کرد ( آکبند ) و فقط HP هست که معمولا بدون گارانتی تو بازار جا افتاده ، لذا زیاد درگراین مورد نشو .

دوست عزیزم من به این نتیجه رسیدم که باید همینجا یک لپ تاپ بخرم.

کاش دلیل اینکه به این نتیجه رسیدید باید از ایران خریداری کنید رو هم میگفتید ، شاید ما دلیل های قانع کننده ای برای شما داشته باشیم ( البته اگر میل داشتید )

فعلاً این دو مدل مد نظرم هست :
Asus A53sv i7
Lenovo G570 i7

خب بیخیال . . . بریم سراغ مشاوره .

به جای A53 SV از برند ایسوس مدل K53 SV رو پیشنهاد میدم .

به جای G570 از برند لنوو Z570 رو پیشنهاد میدم .

اما دلیل :

ایسوس : طبق صحبت هایی که دوستان در همین فروم داشتن ، فرق خاصی بین سریه K و A ایسوس نیست ولی به نظر کیفیت سریه K یه مقداری بیشتره و من خودم از چند تا فروشنده پرسیدم ، اون ها هم همین نظر رو داشتن .

متاسفانه خودم جفت این مدلها رو کنار هم بررسی نکردم ولی چند وقت پیش core i7 ش حدود 1400 شده بود که واقعا افت قیمت زیادی داشت و یه مقداری مشکوک میزد .

لنوو : سریه Z و G رو باهاشون کار کردم ( البته G رو خاموش ) ولی فرق هایی تو بین کیفیت بدنه و صفحه کلید ( با اینکه کیفیت صفحه کلید G پایین تره ، ولی شما اگر باهاش کار کنی ، میگی بهترین کیبورد دنیا رو داره )داره و لولای سریه G نسبت به Z ضعیفتره که این امر موجب خرابی هایی در همین زمینه شده و . . .

نکته » مدل هارو شما باید تو بازار ببینی و باهاشون کار کنی .

نکته » هر چی من جزئیات بیشتری از این لپ تاپ هارو بگم ، حساس تر میشی و تجربه نشون داده که باعث گیچ شدن طرف مقابل میشه ، پس وقتی ما مدلی رو پیشنهاد میدیم همه ی جوانب رو در نظر میگیریم ( مدل های پیشنهادی هم کاملا بر اساس نیاز کاربر گفته میشه پس هر چی نیاز ها دقیق تر بیان بشه ، مدل دقیق تری انتخاب خواهد شد )

این دو مدلی که از دو برند گفتم امتحانشون رو پس داده و خرابی های کمی داره .
گرم شدنشون هم در حد طبیعیه .

نکته ی خیلی مهم » قدرت و کیفیت PC به مراتب خیلی قوی تر از لپ تاپ هست و نباید انتظاراتی در حد PC از لپ تاپ داشت .

مثال : یعنی core i5 تو PC از core i5 تو لپ تاپ قوی تره .

البته مدل های پیشنهادی برنامه ها ی شما رو راحت جواب میده .

تنها نقطه ضعفی که مدل Z570 داره اینه که USB3 نداره ، و ممکنه برای افرادی که لپ تاپ رو برای چند سال میخوان ، مهم باشه .

موفق باشید.

hanif2
20-06-2012, 22:54
واقعاً ممنونم از راهنماییتون ، من هم رفتم در بازار و پرس و جو کردم ، نتیجه همینی بود که شما ذکر کردید.

من به محض ورود به کشور مقصدم باید با خانواده ام ارتباط برقرار کنم + خیلی چیز ها را در حین ورود از اینترنت پیدا کنم ( داشتن لپ تاپ یک مسئله ی حیاتی است)

همچین در کشور مقصدم تنوع لپ تاپ های مختلف مثل ایران نیست و خرید کردن در آنجا گرفتاری های خودش را دارد + لپتاپ در ایران ارزانتر از آنجاست.

در کل به این نتیجه رسیدم که بسیاری از لپ تاپ های موجود نیازهای من را رفع میکنند و از شما متشکرم که تایید کردین که این دو مدل امتحانشون رو پس دادن :11:

Mr.Mazmamfi
20-06-2012, 23:13
من به محض ورود به کشور مقصدم باید با خانواده ام ارتباط برقرار کنم + خیلی چیز ها را در حین ورود از اینترنت پیدا کنم ( داشتن لپ تاپ یک مسئله ی حیاتی است)

اگر لپ تاپ وسیله ی خیلی ضروری برای شما در حین سفر محسوب میشه ، پس از همین ایران خریداری کنید .

همچین در کشور مقصدم تنوع لپ تاپ های مختلف مثل ایران نیست و خرید کردن در آنجا گرفتاری های خودش را دارد + لپتاپ در ایران ارزانتر از آنجاست.

حرفتون اشتباهه ، تنوع معمولا اونجا بیشتره و حتی مثل PC خودتون میتونید کانفیگتون رو ببندید .

یه مقدار انگلیسیتون خوب باشه ، راحت میتونید خرید کنید ، ولی بی درد سر نیست .

قیمت ها بستگی به کشوری داره که میرید ، ولی باز معمولا از ایران ارزونتر هستن ( از 100 تومن گرفته تا 300 تومن )

در کل به این نتیجه رسیدم که بسیاری از لپ تاپ های موجود نیازهای من را رفع میکنند و از شما متشکرم که تایید کردین که این دو مدل امتحانشون رو پس دادن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله درسته مدل های K53 SV و Z570 امتحان خودشون رو پس دادن .

موفق باشید.

arashlolos
23-06-2012, 16:17
سلام خدمت hanif2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Mr.Mazmamfi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گل و گلاب.
من بالخره z570 رو خریدم با کانفیگ ci7 hdd750 ram 6 gt540
و به قیمت 1550 تومان.(قیمت کف بازار)
تشکر ویزه دارم از Mr.Mazmamfi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز و همچنین زیمکا عزیز و سایر دوستان
و درود فراوان به خدمتگزاران صدیق جمهوری...:31:
راستش این اولین لپ تاپ من(و ان شاالله خراب نشه آخرین لپ تاپ تا چند سال آینده) هستش.و ایم دلیل نمیشه که بیام و فقط از این تعریف کنم!
اما هرچی که به ذهنم میرسه میگم:

اول اینکه بودجم تا 1200 بود.با تحقیق فراوان از نت مجبور شدم پول قرض کنم و بودجمو ببرم رو 1550.
به خاطر
اولا رم بیشتر از 4
هارد بیشتر از 500
و پردازنده ci7 و
گرافیک بهتر برای کم نیاوردن تو نرم افزارای سنگین و بازی ها.
و برخی ویزگی ها مثل مقاوم بودن ، بدنه فلزی و نموندن علامت دست روی بدنه ، داغ نشدن، صدای کم فن ، ...
یکی از دوستان راست گفتند که لپ تاپ رو که باز میکنی اولین چیزی که بهش نیاز داری و مهمه کیبورده!پس باید خوب و محکم و خوشکل و کار کردن باهاش راحت باشه.

راستش با تعریفای زیادی که از لنو کردند منم عاشق همین شدم.از نظر سیستمی که ظاهرا همه نیازهارو براورده میکنه.گرافیک و پردازنده قوی و رم بالا و ...
در واقع یه لپ تاپ متوسط هستش.برای بازی و فیلم و موزیک حرفه ای فکر میکنم تا 1900 باید هزینه کنید.
خوب بزار بگم تاحالا از کجاش خوشم اومده:
از اینکه پشت ال ای دیش فلزیه و یه طرح خاص داره(راه راه صاف)از این خیلی خوشم میاد کلا.
صفحه کلیدشم که دیگه نپرس.
دو تا دکمه باحال داره که خیلی عالیه.یکی اینکه یه دکمه داره برای روشن خاموش کردن بلوتوث(و احتمالا وای فای) و یه دکمه داره برای روشن و خاموش کردن حالت اپتیموس.که دیگه نمیخواد نرم افزاری تغییرش بدی.خیلی خوبه اینطوری.
یه بدی داره که مهم نیست.چراغ های هارد و بارتی و ... جایی هستند که باید سرتو بیاری پایین تا ببینیشون.
اینقد گفتم بزار اینم بگم.امروز صبح داشتم یه پی دی اف میخوندم با برق لپتابم روشن بود.نمیدونم چرا فنش سریع میچرخید (کم و زیاد میشد)در حالی که یه پی دی اف نباید اونقد باعث چرخوندن فن بشه.شاید اصلا طبیعیه.
راستی اگه لنو گرفتید کیفشو پس بدین یه کیف خوشکل 40 یا 60 هزار تومنی بگیرین.کیفش جالب نیست زیاد.نود 32 رو هم پس بدین.

با لپ تابای دیگه کار نکردم که کیفیت صفحه نمایش و صداشو بتونم بگم چطوره.ولی نیازمو کامل براورده میکنه و با صدای بلند و با کیفیت مطلوب تونستم فیلم ببینم.
در ضمن با وجود آقای Mr.Mazmamfi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نیازی به مشاوره از دیگر دوستان نیست.هرچی گفت بگو چشم!!!
ببخشید خیلی پراکنده گفتم.به دلیل ضیغ وقته.

arashlolos
23-06-2012, 16:42
راستی HP Pavilion DV6-6C50 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو هم ببینید
آقای Mr.Mazmamfi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گل و گلاب در مورد این مدل یه توضیحی میدین؟مشکلی داره نداره چطوره؟گرافیکش که غوله ولی کلا چطوره؟هم ردیف لنو هستش دیگه.

E.G_band
23-06-2012, 17:58
mr.mazmamfi جون یدونه می باشد ولنگه ندارد:31:چه می کنه این مستر......................به نظر من یه نظر سنجی بزارن من اولین نفر به خودشون رای می دم.

بعئشم اینکه ایشون توی خرید این لپ تاپ(منظورم لپ تاپ خودمه)خیلی اذیت شدن البته بهتر بگم اذیتشون کردم.......................به هر حال یه دونه می باشد.

ایشالله مدیر این انجمن بشی................................

موفق باشین.

bpc
24-06-2012, 09:30
دوست عزیز z570 i5چند در میاد عجله ایه

Mr.Mazmamfi
24-06-2012, 10:14
از اینکه پشت ال ای دیش فلزیه و یه طرح خاص داره(راه راه صاف)از این خیلی خوشم میاد کلا.

مطمئنی فلزیه ؟ ( بیشتر به پلاستیک میخوره ها )

طرح خاص رو داره ، و همین باعث زیباتر شدنش شده .

و یه دکمه داره برای روشن و خاموش کردن حالت اپتیموس.که دیگه نمیخواد نرم افزاری تغییرش بدی.خیلی خوبه اینطوری.

تنها برندیه که این جوری کار کرده ، و همه باید به صورت نرم افزاری اپتیموس کنن .

اینقد گفتم بزار اینم بگم.امروز صبح داشتم یه پی دی اف میخوندم با برق لپتابم روشن بود.نمیدونم چرا فنش سریع میچرخید (کم و زیاد میشد)در حالی که یه پی دی اف نباید اونقد باعث چرخوندن فن بشه.شاید اصلا طبیعیه.

سرعت فن رو خودتون میتونید تغییر بدید ، کلید ترکیبیشو خاطر ندارم .

راستی اگه لنو گرفتید کیفشو پس بدین یه کیف خوشکل 40 یا 60 هزار تومنی بگیرین.کیفش جالب نیست زیاد.نود 32 رو هم پس بدین.

کیفش چی بود ؟ مارکش لنوو بود ؟ دستی یا کوله ؟
کیف رو ازت چند برداشت ؟ آنتی رو چند ؟

در ضمن با وجود آقای Mr.Mazmamfi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نیازی به مشاوره از دیگر دوستان نیست.هرچی گفت بگو چشم!!!

کاملا درسته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( مزاج بود )

نظر لطفتونه .

آقای Mr.Mazmamfi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گل و گلاب در مورد این مدل یه توضیحی میدین؟مشکلی داره نداره چطوره؟گرافیکش که غوله ولی کلا چطوره؟هم ردیف لنو هستش دیگه.

مدل خوبی به نظر میرسه ، باید برم بازار از نزدیک برآوردش کنم .

mr.mazmamfi جون یدونه می باشد ولنگه ندارد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چه می کنه این مستر......................به نظر من یه نظر سنجی بزارن من اولین نفر به خودشون رای می دم.

بعئشم اینکه ایشون توی خرید این لپ تاپ(منظورم لپ تاپ خودمه)خیلی اذیت شدن البته بهتر بگم اذیتشون کردم.......................به هر حال یه دونه می باشد.

ایشالله مدیر این انجمن بشی................................

موفق باشین.

4کرتم حاجی .
این حرف ها چیه ، وظیفم بود کمکت کنم ( در گوشتو بیار کسی نشنوه ، "ولی پدرمونو دراوردی تا لپ تاپ خریدی " [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید.

arashlolos
01-07-2012, 17:44
مطمئنی فلزیه ؟ ( بیشتر به پلاستیک میخوره ها )

طرح خاص رو داره ، و همین باعث زیباتر شدنش شده .
باور میکنی هنوز روکش پلاستیکی روی ال ای دی رو ور نداشتم؟!
خوشم میاد اک بمونه.حتی پلاستیکای دور ال ای دیش رو (از داخل) ور نداشتم.
بعدا که از لپ تاپ خسته شدم اونارو ورمیدارم که شبیه لپ تاپ نو بشه.
ولی 95 درصد مطمئنم فلزیه.(سری ci7 با ci5 فرق داره ها.)سری ci5 پلاستیکیه.این سری ci7 رو پشتشو دس بزنی یخه.یعنی فلزه دیگه.بعدشم گفتم که راه راهه.پس فلزیه.
تسلیم شو

تنها برندیه که این جوری کار کرده ، و همه باید به صورت نرم افزاری اپتیموس کنن .
خیلی خوشحالم که همین برند نصیبم شد.چون به شدت دنبال امکانات هرچند ریز هستم.که کار آدمو خیلی راحت میکنن.راحت خاموش روشن میکنم بلوتوث رو.
مثلا من دیگه هیچوقت در عمرم لپ تاپی نمیگیرم که دکمه اسکرول رو روی پد لمسیش نداشته باشه.میندازمش دور.خیلی این پد کمک میکنه تو خوندن پی دی اف و مرمر نت.عالیه.
(وای فای نمیدونی چجوریه؟فعال کردنش؟)

سرعت فن رو خودتون میتونید تغییر بدید ، کلید ترکیبیشو خاطر ندارم .

ترکیبی نداره.یه کلید لمسی داره اون بالا مخصوص همین ولی نمیدونم چرا هیچی نمیشه!یعنی نمیدونم چجوری باید تغییرش بدم.فک کنم اون روز سرعت زیاد فنش به خاطر زدن همین دکمه بود.

کیفش چی بود ؟ مارکش لنوو بود ؟ دستی یا کوله ؟
کیف رو ازت چند برداشت ؟ آنتی رو چند ؟

کیفش مارک لنو بود.ولی قیمتش تو بازار 25000 تومان بیشتر نیست.تو سبک کیف های همین قیمتیه.
15 ازم گرفت جاش یه کیف 47 تومنی گرفتم خیلی عالیه.
کیفش دستی بود.کوله رو همیشه نمیدن.هر سری ممکنه بدن یا ندن.در ضمن کوله که به درد آدم نمیخوره.تو خیابون نمیشه گرفت اونو که.این یکی کلاسش بیشتره.تازه میشه همرو پیچوند که توش کتابه و هی گیر ندن برا لپ تاپ.
آنتی رو هم 15 ازم گرفت.گفت خودش 25 میفروشه.

کاملا درسته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( مزاج بود )

نظر لطفتونه .

مدل خوبی به نظر میرسه ، باید برم بازار از نزدیک برآوردش کنم .
من که بتونم بازی موتور چهار چرخ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا گرشاسب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو رو لپ تابم اجرا کنم دیگه بسمه.آخرش نتونستم یچیزی نصب کنم که با گرافیکش حال کنم.اینقد پول دادم براش

بازم ممنون از کمک هات برای خرید لپ تاپ