مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای اضافه کردن RAM
مادریردم تا 4 گیگ رم رو ساپورت می کنه.
در حال حاضر یک رم 1 گیگ پاتریوت با باس 800 دارم و قصد اضافه کردن رو دارم
به نظر جنابعالی بهتر اینه که من 2 تا رم 1 گیگ بگیرم یا یک رم 2 گیگابایتی؟
و اینکه برای داشتن performance بهتر باس رم هایی که می خوام بخرم 800 باشه و یا فرقی نمی کنه؟
saeed_136915
15-06-2012, 13:25
سلام
مدل مادربردتون چیه؟؟
فکر نکنم فرقی بکنه دوتا یه گیگ یا یدونه دو گیگ چون در هر صورت یه مقدار از رم ها به صورت Dual Channel کار میکنن بقیه به صورت Single . (اینو دوستان دیگه اگه نظر بدن بهتره)
باس رم ها هم باید با هم یکی باشن
2تا یک گیگ بهتره چون اگه یه روز رمتون بسوره و خراب شه فقط یکی از رم ها سوخته و اون یکی سلام میمونه(این از محاسنشه)
با توجه به باس رمتون رم ddr2 دارید که دیگه توصیه نمیشه مین رو عوش کنید باز بهتره!
کر نکنم فرقی بکنه دوتا یه گیگ یا یدونه دو گیگ چون در هر صورت یه مقدار از رم ها به صورت Dual Channel کار میکنن بقیه به صورت Single
من از یکی از اساتید دانشگاهیم شنیده بودم که بهترین خالت اینه که از جنس Ramهی که در حال حاضر استفاده میکنی، استفاده کنی یعنی اگه می خواهی اضافه کنی سعی کن Ram ها همگی یک گیگ باشن؟ نظر شما چیه؟
saeed_136915
15-06-2012, 13:46
من از یکی از اساتید دانشگاهیم شنیده بودم که بهترین خالت اینه که از جنس Ramهی که در حال حاضر استفاده میکنی، استفاده کنی یعنی اگه می خواهی اضافه کنی سعی کن Ram ها همگی یک گیگ باشن؟ نظر شما چیه؟
آخه اون چیزی که ایشون گفتن زمانی درسته که مثلا شما یه رم یه گیگی داشته باشی و بخوای یه گیگ دیگه اضافه کنی اون یه گیگ رو هم بخوای یدونه یه گیگ یا دوتا 512 مگ انتخاب کنی که تو اون صورت بهتره یدونه یه گیگ رو انتخاب کنی ولی واسه شما زیاد فرقی نمیکنه ولی به خاطر دلیلی که دوستمون گفتن بهتر هست 2 گیگ برداری
با این تفاصیر ، پس بین انتخاب 1 رم 2 گیگ با 2 تا رم 1 گیگ فرق چندانی وجود نداره. درسته؟
حالا از نظر کارایی چطور؟ که باس 800 باشه یا کمتر ؟ بیشتر که نمی شه چون مادربرد ساپورت نمی کنه.
saeed_136915
15-06-2012, 14:08
نه باس باید یکی باشه. اگه متفاوت باشه حتی ممکنه تو بعضی از مادربرد ها به رم ها آسیب برسه. DDR2 ها هم اکثرا باسشون 800 هست فکر نکنم تو پیدا کردنش مشکلی داشته باشین
K!ng of th3 K!ngs
15-06-2012, 14:25
اگه مین DDR2 دارید باید رم DDR2 هر برندی با همون باس و تایمینگ بگیرید.به نظر من یه 2 گیگ دیگه بگیرید چون مصرفش کمتره . در هر صورت دوئل چندل میشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.