مشاهده نسخه کامل
: مشکل bad sectors در هارد اینترنال
ardavan7
14-06-2012, 23:24
سلام عرض میکنم خدمت اساتید محترم
من یه مشکلی دارم با یک هارد 1ترام که تازه اضافه کردم البته این مشکل توی ویندوز نیست ولی وقتی داخل لینوکس میشم این پیغام میاد و میگه که هاردم بد سکتور داره دو تا عکس گرفتم از داخل لینوکس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل اعلام میکنه, البته من با برنامه HDD Regenerator هم تست کردم ولی سکتوری پیدا نشد و باز هم در داخل لینوکس این مشکل هست اما داخل ویندوز از این مشکل خبری نیست
حالا من از این بابت میترسم که داخل این هارد چیزی بریزم و در آینده پاک بشه.
در کل آیا این مشکل درست شدنی هست یا نه و باید چیکار کنم؟ و چرا داخل ویندوز7 نشون نمیده ولی در لینوکس 12.4 نشان میده؟
اینم نتایج برنامه HD Tune Pro v5.0
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوتا لینک اول باز نمیشه ولی از hd tune میشه گفت سکتور ها ممکنه مشکل داشته باشه
با خود نرم افزار hd tune یک error scan بکنید
همچنین با نرم افزار hdd regenerator یک سی دی بوتیبل درست کنید و از طریق داس کل هارد رو تست کنید
ardavan7
15-06-2012, 09:32
این error scan که مشکل بر طرف نمیکنه نه؟
من از طریق برنامه hdd regenerator هم نیز امتحان کردم از انجا هم هیچ سکتوری پیدا نکردم.
فقط خود همین برنامه hdd regenerator سه تا انتخاب داشت که من دومی که نرمال نوشته بود انتخاب کردم!آیا درست انتخاب کردم؟
این mbr چیست و جهت فرمت کردنش باید چیکار کنم و از چه برنامه ای استفاده کنم؟اصلا شما صلاح میدونید.
ardavan7
15-06-2012, 15:17
کسی نیست به من کمکی بکنه؟
mbr اولین سکتور هارد است که اطلاعات پارتیشن رو تو خودش ذخیره میکنه شما باید گزینه ی اول یعنی scan and repair رو انتخاب کنید
hd tune فقط بلاک های آسیب دیده رو پیدا میکنه اونهارو رفع نمیکنه
ardavan7
15-06-2012, 15:55
من هنگامی که میخوام از طریق برنامه Hard Disk Low Level Format Tool هارد فرمت کنم این ارور میده منظورش چیه؟
error opening device: the process cannot access the file beacuse it is being used another process
یک چیزی یا یک برنامه ای بازه و در پروسس هاست که وقتی میخواین فرمت کنید اجازه نمیده باید اون پروسس یا برنامرو ببندید تا بتونید فرمت کنید
درایوی هم که توش فایل بون و فایل های سیستمی باشه اجازه فرمتش در ویندوز داده نمیشه به دلیل وجود فایل بوت و فایل های سیستمی
low level format هم راه خوبیه برای از بین بردن بدسکتور ها ولی هارد شما بدسکتوری نداره و hdd regenerator میگین چیزی پیدا نکرده
ardavan7
15-06-2012, 16:13
دوست عزیز از شما تشکر میکنم بابت راهنمایهای قشنگتون
راستش من از داخل خود ویندوز برنامه hdd regenerato باز کردم و گزینه اول انتخاب کردم و اینجا شروع بکار کرد در زئی ویندوز و پید هم کرد بدسکتور ولی از طریق بوت هنوز امتحان نکردم , اما همون ارور در برنامه hd tune نشون میده
در مورد اینکه میگید برنامه بازه که والا چیزی باز نیست و ایت درایو اصلا خال هستش و ویندوزی توش نیست
حالا یه سوالی داشتم من اگه بیخیال این موضوع بشم آیا این امکان وجود داره که در آینده فایلهای که روی این هارد قرار میگیرن پاک بشن یا هارد خراب بشه؟
باید همیشه از هارد بکاپ داشته باشین این قضیه فقط برای هارد شما صادق نیست و حتی برای هارد های سالم هم باید اینکارو کرد
از طریق داس هم با hdd regenerator یک تست بزنید ببینید چی میشه
اون اروری که میده داره میگه یک برنامه در حالت run است تا بسته نشه فرمت نمیشه کرد
ardavan7
15-06-2012, 17:23
کار فرمت دارم انجام میدم ببینم چی میشه!
شما که به بنده لطف کردید و وقت گذاشتید میخواستم یه توضیح بدید در مورد اینکه این ارور که تو برنامه hd tune قرمز شده و faild کرده چی هستش؟و اینکه این مشکل خیلی جدی هستش؟
این گزینه درواقع تعداد سکتور هایی که آسیب دیده اند و replace شده اند رو نشون میده که احتمالا 2تا مال شما نتونسته replace بشه
با hdd regenerator از طریق داس اسکن کنید ببینید بدسکتوری یا سکتور delay چیزی بهتون نشون میده یا نه
محمدرضادولتی
27-06-2012, 09:41
من یه هارد 80 گیگ آی دی دارم که فقط 32 گیگ رو نشون میده - حتی تو پارتیشن بندی هم که میخوام کنم یاز فقط 32 گیگه - یهنی 50 گیگ اصلا نیست - بد سکتوره ؟؟؟؟؟؟ من باید چیکار کنم که درست شه ؟ مرسی
من یه هارد 80 گیگ آی دی دارم که فقط 32 گیگ رو نشون میده - حتی تو پارتیشن بندی هم که میخوام کنم یاز فقط 32 گیگه - یهنی 50 گیگ اصلا نیست - بد سکتوره ؟؟؟؟؟؟ من باید چیکار کنم که درست شه ؟ مرسی
به جامپرهای هارد دست زدین ؟
احتمالا جامپرها در وضعیتی قرار گرفته که حجم هارد محدود به 32 گیگ شده نقشه جامپرها روی خود هارد در حالت های مختلف کشیده شده بزارید رو حالت مستر
اگر هم یک هارد آی دی ای دیگه هم هست چینش جامپرها در زمانی که از یک کابل ide با دو خروجی استفاده میکنید مهمه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.