ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمکم کن کمکم کن.....گوگوش

talkhonchea
14-06-2012, 22:14
سلام عزیز من یه مانیتور crtبه نام focusدارم حدود یه سال پیش صحفش یهو آبی میشد تو تنظیمات هم همه کاری کردم فایده نداشت هر کاری میکردم جواب نمیگرفتم و باید خاموش میکردم یا مثل یه موش کور زوم میکردم رو صحفه (به زور میشد یه آهنگ عوض کرد)تازگی ها بعضی وقتا صحفه میپره کاملا سیاه میشه(فرقی هم نمیکنه چه زمانی سیستم خاموشه و تازه میاد بالا این درد را میگیره چه وسط کار تو ویندوز)چاره این کار اینه که یه چند باری محکم باید بزنم تو سرش و چندبار دکمه خاموش و روشن را باید بزنم تا بیاد ؟(هر وقت بعد از این میخاد بیاد بالا یه صدای خاصی میدی مثل صدای پاشیدن اب از ابشار اگه این صدا اومد دیگه دکمه خاموش و روشن را نمیزنم 2-3ثانیه دیگه میاد)حالا شاید بخندید بگید این مانیتور را بندازید دور ولی به خدا نمیتونم هزینه کنم بدهکارم اساسی .اگه یه راه حلی دارید بگید ممنون میشم البته بگم باید اصلا تکون نخوره چون بلا استثنا تصویر میپره اخه میز کامپیوترم یه جوری حتی تو تایپ کردن هم ممکن تکون بخوره باید اساسی مواظب باشم

Переклад не
14-06-2012, 22:36
کمکم کن کمکم کن.....گوگوش
آخه این چه عنوانیه مرد!؟
اگه منظورت فقط خرابی مانیتوره و به اون ویندوزه ربطی نداره باید بگم که:
یادش بخیر منم crt داشتم سیمش وقتی داشتم از کنار کیس رد میشدم گره خورد به پام و مثله مانیتور خودت صفحه آبی شد.بعد صفش بنفشم میشد . با انگولک کردن اون کابلش بعضی وقتا درست میشد.آخه این lcd یام نبودن برم بخرم.خلاصه بردم اون قسمتی از کابل که پشت کیس میخوره رو عوض کردم ( اسمشونو نمیدونم راستش وقت واسه یادآوری ندارم) بعد تا حدودی درست شد و بعده یه مدتی باز صفحه آبی شد . قیدشو زدم
تو هم قیدشو میزنی .واسش گارانتی که نداره .تعمیر کارم درستش نمیکنه چون واقعا سخته کابلشو عوض کردن.یه مانیتور lcd دست دو پیدا کن
راستی یادم اومد یه بار که صبح کامپیوترو روشن کردم زدم مانیتورو که روشن کردم اصلا صفه نیومد و صدای تیک تاک ساعت از داخلش میومد مثله بمب ساعتی.واسه تو هم احتمالا نیم سوز شده یا کابل مشکل داره اون ضربه رو که میزنی انقدر محکمه که تا جون مانیتور سرایت کرده و به کابلش میرسه و اونو مورد انگولک کردن قرار میده و تغییران آنی درش ایجاد میشه
:دی

talkhonchea
16-06-2012, 18:09
مگه چیه عنوانم آهنگ گوگوش را مگه گوش نکردی؟

Переклад не
16-06-2012, 19:24
آخه مرده حسابی این آهنگ چه ربطی داره به بحث ؟ :دی مثلا باز تاپیک درخواست موسیقی بود یه چیزی

Toni Kroos
27-06-2012, 21:24
سلام عزیز من یه مانیتور crtبه نام focusدارم حدود یه سال پیش صحفش یهو آبی میشد تو تنظیمات هم همه کاری کردم فایده نداشت هر کاری میکردم جواب نمیگرفتم و باید خاموش میکردم یا مثل یه موش کور زوم میکردم رو صحفه (به زور میشد یه آهنگ عوض کرد)تازگی ها بعضی وقتا صحفه میپره کاملا سیاه میشه(فرقی هم نمیکنه چه زمانی سیستم خاموشه و تازه میاد بالا این درد را میگیره چه وسط کار تو ویندوز)چاره این کار اینه که یه چند باری محکم باید بزنم تو سرش و چندبار دکمه خاموش و روشن را باید بزنم تا بیاد ؟(هر وقت بعد از این میخاد بیاد بالا یه صدای خاصی میدی مثل صدای پاشیدن اب از ابشار اگه این صدا اومد دیگه دکمه خاموش و روشن را نمیزنم 2-3ثانیه دیگه میاد)حالا شاید بخندید بگید این مانیتور را بندازید دور ولی به خدا نمیتونم هزینه کنم بدهکارم اساسی .اگه یه راه حلی دارید بگید ممنون میشم البته بگم باید اصلا تکون نخوره چون بلا استثنا تصویر میپره اخه میز کامپیوترم یه جوری حتی تو تایپ کردن هم ممکن تکون بخوره باید اساسی مواظب باشم
crt دیگه منقرض شد رفت !
شدیدا پیشنهاد میشه یه lcd یا اگه بودجه بیشتر بزارید یه led بگیرید
الان lcd خیلی ارزونه