PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پارتیشن بندی هارد صفر کیلومتر اکسترنال

david-ebi
14-06-2012, 00:23
سلام .برای من یک هارد اکسترنال یک ترابایت adata خریداری شده که تا چند روز دیگه به دستم میرسه. من میخواهم توسط برنامه acronis disk director home ورژن11 اونو پارتیشین بندی کنم به 4 تا درایو با حجمهای دلخواه. اما از اونجایی که تا به حال این کار نکردم نمیدونم چکار کنم. یک آموزش درباره این برنامه پیدا کردم ولی در آن فقط یاد داده بود که چطوری از حجم درایوی کم کنیم یا چطور به حجم درایوی اضافه کنیم. اما من میخواهم بدونم که چطوری یک هارد اکسترنال صفر کیلومتر را به 4 پارتیشین تقسیم کتم. اگر دوستان آموزشی را میدانند لطفا بگویند.

ata.royalfalcon
14-06-2012, 14:28
سلام .برای من یک هارد اکسترنال یک ترابایت adata خریداری شده که تا چند روز دیگه به دستم میرسه. من میخواهم توسط برنامه acronis disk director home ورژن11 اونو پارتیشین بندی کنم به 4 تا درایو با حجمهای دلخواه. اما از اونجایی که تا به حال این کار نکردم نمیدونم چکار کنم. یک آموزش درباره این برنامه پیدا کردم ولی در آن فقط یاد داده بود که چطوری از حجم درایوی کم کنیم یا چطور به حجم درایوی اضافه کنیم. اما من میخواهم بدونم که چطوری یک هارد اکسترنال صفر کیلومتر را به 4 پارتیشین تقسیم کتم. اگر دوستان آموزشی را میدانند لطفا بگویند.

سلام
بنظرم برای هارد اکسترنال ساده ترین راه برای پارتیشن بندی استفاده از disk management ویندوز هست .

1. ابتدا از کلیه برنامه های داخل هارد یک کپی بگیرید و سپس دستور DISKMGMT.MSC رو در run وارد کنید (run در منوی استارت است) تا برنامه ديسك منجمنت اجرا شود . در برنامه اجرا شده کلیه پارتیشنهای موجود رو حذف کنید تا یک فضای unallocated ایجاد شود . طبق عکس زیر اگر لازم بود با راست کلیک کردن گزینه initialize disk رو انتخاب و سپس گزینه MBR رو انتخاب کنید (در غیر اینصورت مستقیم به مرحله دوم بروید).

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. روی پارتیشن unallocated راست کلیک کنید و گزینه new simple volume رو انتخاب کنید .

3. طبق عکس زیر ، اگر قصد ساختن یک پارتیشن دارید پس حداکثر مقدار ممکن را در کادر مربوطه وارد کنید ولی اگر 4 پارتیشن میخواهید بسازید کل فضا رو تقسیم بر 4 کنید و حاصل رو در کادر simple volume size in MB وارد کنید (حجم بصورت مگابایت باید وارد شود).

نکته :

برای بیان حجم و ظرفیت هارد دیسکها ، فلش مموریها و هر 1000 بایت را برابر با یک کیلوبایت میدانند . ولی ویندوز هر 1024 بایت را برابر با یک کیلوبایت محاسبه میکند . هارد دو ترابایت برابر با 1.000.000.000.000 بایت (هزار میلیارد بایت) هست و اگر سه بار تقسیم بر 1024 بشود تقریبا برابر با 931.3225746154785 گیگابایت که تقریبا همان 931 گیگ هست .
به آخرین پارتیشن حداکثر فضای باقیمانده رو اختصاص دهید تا فضای پارتیشن نشده باقی نمونه.

4. یک حروف غیر تکراری بدهید البته خود ویندوز بصورت اتوماتیک این کار رو انجام میدهد .

5. بهتر هست که فرمت هارد بصورت NTFS باشه و همچنین allocation unit size هم بصورت پیش فرض باشه میتونید یه اسم هم وارد کنید مثلاً اگر برای ذخیره فیلم هست بنویسید movies .

6. سپس پیغام زیر ظاهر خواهد شد که باید finish رو بزنید .

7. برای الباقی پارتیشنها هم مثل روش بالا عمل کنید .