ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ××××××مشکل با کارت گرافیک GTX 460××××××

Persian_Gun's
13-06-2012, 23:40
سلام..
یه چند روزی میشه که یه Gainward gtx 460 768 خریدم.ولی یه مشکلی که باهاش دارم اینه که تو بازی ها یکم تیک میزنه مثلا" مکس پین 3 رو نسبتا" خوب اجرا کرد ولی تو need for speed hot pursuit یکم تیکش زیاده!با اینکه بازیه زیاد جدیدی نیست..کلا" یه جورایی فکر میکنم که از تمامه توانش استفاده نمیکنه!
گفتم شاید پاورم براش ضعیفه باشه یه سری تست با برنامه ی AIDA64 Extreme Edition انجام دادم که افته ولتاژی تو شاخه ی 12 ولت ندیدم!
البته اینم بگم که مشخصات سیستمم زیاد خوب نیست شاید مشکل از سی پی یو باشه ولی میخوام مطمئن شم که مشکل دقیقا" از کجاست تا برطرفش کنم.
لطفا" اساتید راهنمایی کنید که بد جور فکرمو مشغول کرده..

اینم مشخصات سیستم:

CPU :AMD Phenom II x3 710
M.B: Gigabyte ma780gud3h
Ram : 4G
Power : Cooler Master 460w

با تشکر.

EXTREME
13-06-2012, 23:54
سی پی و تون بد نیست مینتون اگه چیپ جنوبی sb710 رو داشته میتونید آنلاکش کنید به 4core تو ستاپ سیستم یک تست بزنید ACC

تیک زدن تو بازی علت های زیاد ی داره
ویندوز - ویروس - درایور گرافیک که باید آپدیت بشه - کرک بازی - ضعیف بودن سیستم - دمای قطعات - ضعیف بودن پاور و خرابی هارد
که چون تو مکس پین مشکلی نداشتین بیشتر علت های نرم افزاری میتونه مشکل شما باشه و مشکل سخت افزاری ندارین

Persian_Gun's
13-06-2012, 23:54
راستی بچه ها یه نکته هم اضافه کنم اونم اینکه مادربرد من پی سی آی اکسپرسش ورژنه 1 هست در صورتی که کارت گرافیکم ورژن 2!
این نمیتونه دلیلش باشه؟!

EXTREME
13-06-2012, 23:58
راستی بچه ها یه نکته هم اضافه کنم اونم اینکه مادربرد من پی سی آی اکسپرسش ورژنه 1 هست در صورتی که کارت گرافیکم ورژن 2!
این نمیتونه دلیلش باشه؟!

ورژن 1.1 منظورتون است ؟
مشکلی نداره

Persian_Gun's
14-06-2012, 00:01
سی پی و تون بد نیست مینتون اگه چیپ جنوبی sb710 رو داشته میتونید آنلاکش کنید به 4core تو ستاپ سیستم یک تست بزنید ACC

تیک زدن تو بازی علت های زیاد ی داره
ویندوز - ویروس - درایور گرافیک که باید آپدیت بشه - کرک بازی - ضعیف بودن سیستم - دمای قطعات - ضعیف بودن پاور و خرابی هارد
که چون تو مکس پین مشکلی نداشتین بیشتر علت های نرم افزاری میتونه مشکل شما باشه و مشکل سخت افزاری ندارین
در مورده سی پی یو که قبلا" خواستم اینکار رو انجام بدم که نشد یعنی مادر بردم ساپورت نمیکنه...
ویندوزم رو که تازه عوض کردم - ویروسم که سیستمم بعید میدونم داشته باشه اونجوری که اواست نشون میده - درایور کارت گرافیکم که آخرین ورژن هست - در مورده ضعیف بودن قطعات هم که من واسه همین این تاپیک رو زدم تا دقیقا" متوجه بشم که کدوم قطعه مورد داره..راستی از کجا باید بفهمم هارد سالمه؟!البته با tuneup تست کردم که مشکلی نداشت..
مرسی.

Persian_Gun's
14-06-2012, 00:04
ورژن 1.1 منظورتون است ؟
مشکلی نداره
بله منظورم همونه!
آخه ورژنه 1 تا 4گیگ پهنای باند میده ورژنه 2 تا 8 گیگ!
آقا من هرچی میگردم این دکمه تشکر رو پیدا نمیکنم از کمک شما تشکر کنم!!

EXTREME
14-06-2012, 00:07
نه مشکلی نداره برای بازی از اون بابت خیالتون راحت باشه قطعاتتون برای بازی مناسبه و ضعیف نیست
مشکلتون میتونه از بازی باشه از اونجایی که تو مکس پین مشکل نداشتین قطعاتتون سالمه تو بازی های دیگه چطور بود روونه ؟
با نرم افزار fraps موقع بازی hot pursuit یک فریم گیزی بکنید ببینید چقدر فریم میگیرید در بازی

Persian_Gun's
14-06-2012, 00:13
نه مشکلی نداره برای بازی از اون بابت خیالتون راحت باشه قطعاتتون برای بازی مناسبه و ضعیف نیست
مشکلتون میتونه از بازی باشه از اونجایی که تو مکس پین مشکل نداشتین قطعاتتون سالمه تو بازی های دیگه چطور بود روونه ؟
با نرم افزار fraps موقع بازی hot pursuit یک فریم گیزی بکنید ببینید چقدر فریم میگیرید در بازی
حقیقتش زیاد وقت نکردم بازی نصب کنم غیر از مکس پین و need for speed بازی درایور سانفرانسیسکو هم نصب کردم که اونم خوب اجرا میکنه ولی باز یکم تیک رو داره..
الان میرم این نرم افزاری که فرمودید رو دان کنم یه تست بگیرم....

Persian_Gun's
14-06-2012, 00:27
جناب فریم گرفتم حداکثر 50 حداقلش 35 فریم میده...

EXTREME
14-06-2012, 11:16
جناب فریم گرفتم حداکثر 50 حداقلش 35 فریم میده...

پس افت فریم ندارین
اون تیک علت های دیگه ای داره که میتونه از بازی باشه
حالا شما با بازی هایی مثل crysis2 و mw3 و bf3 هم تست کنید معلوم میشه مشکل از بازی است یا چیز دیگه ای

Persian_Gun's
14-06-2012, 12:41
پس افت فریم ندارین
اون تیک علت های دیگه ای داره که میتونه از بازی باشه
حالا شما با بازی هایی مثل crysis2 و mw3 و bf3 هم تست کنید معلوم میشه مشکل از بازی است یا چیز دیگه ای
کرایسیس رو تست کردم بین 25 تا 30 فریم ریتش بود..

EXTREME
14-06-2012, 14:12
کرایسیس رو تست کردم بین 25 تا 30 فریم ریتش بود..

خوب تیک داشت کرایسیس 2؟

Persian_Gun's
14-06-2012, 15:13
خوب تیک داشت کرایسیس 2؟
نسبتا" خوب بود ولی بازم یکم تیک میزد..

Persian_Gun's
15-06-2012, 13:09
آقا فکر کنم فهمیدم مشکل از کجاست!
بازی Batman Arkham City رو نصب کردم خوبم اجرا میکنه ولی همراه با یکم تیک...وقتی تو بازی هستم alt + tab میگیرم میام تو برنامه ی AIDA64 Extreme Edition در شاخه ی 12 ولت پاور افت ولتاژ میبینم مثلا" 12 ولت میشه 11.920 یا 11.860
خلاصه پاور کم میاره میخوام بدونم این مقدار افت ولتاژ تاثیری داره که مثلا" بخواد بازی تیک بزنه؟

EXTREME
15-06-2012, 13:19
آقا فکر کنم فهمیدم مشکل از کجاست!
بازی Batman Arkham City رو نصب کردم خوبم اجرا میکنه ولی همراه با یکم تیک...وقتی تو بازی هستم alt + tab میگیرم میام تو برنامه ی AIDA64 Extreme Edition در شاخه ی 12 ولت پاور افت ولتاژ میبینم مثلا" 12 ولت میشه 11.920 یا 11.860
خلاصه پاور کم میاره میخوام بدونم این مقدار افت ولتاژ تاثیری داره که مثلا" بخواد بازی تیک بزنه؟

این ولتاژ طبیعیه و مشکلی نداره در شاخه 12 ولت
مواردی که باعث ایجاد تیک در بازی میشه همرو در پست اول براتون گفتم همرو تست کنید به نتیجه میرسین
شما تنطیمات گرافیکی بازی رو پایین بیارین در حد medium ببینید بازم تیک داره بازی یا نه fraps هم باز باشه ببینید چند فریم میگیرین

MR.CART
16-06-2012, 01:44
یه جیزی
دقت کنین موقع بازی کردن ببینید از پردازنده 100% استفاده میشه یا نه؟
بعضی برنامه ها هستند تو تسک منیجر که فضای ازاد پردازنده رو اشغال میکنن
یه برنامه بود اسمشGame booster بود دانلودش کنید ببنید بازم تیک هست یا نه!
توان مصرفی کارتتون حدودا 150 واته... 300 وات بقیش هم برای بقیه ی قطعات کافیه!
مشکلتون مطمئنم نرم افزاریه.

Persian_Gun's
16-06-2012, 13:01
یه جیزی
دقت کنین موقع بازی کردن ببینید از پردازنده 100% استفاده میشه یا نه؟
بعضی برنامه ها هستند تو تسک منیجر که فضای ازاد پردازنده رو اشغال میکنن
یه برنامه بود اسمشGame booster بود دانلودش کنید ببنید بازم تیک هست یا نه!
توان مصرفی کارتتون حدودا 150 واته... 300 وات بقیش هم برای بقیه ی قطعات کافیه!
مشکلتون مطمئنم نرم افزاریه.
موقع بازی وقتی alt + tab میگیرم میام بیرون میبینم سی پی یو حدوده 70 درصد درگیره!حالا نمیدونم چون بازی pause شده اینجوریه یا کلا" 70 درصد درگیر میشه!

EXTREME
16-06-2012, 13:10
موقع بازی وقتی alt + tab میگیرم میام بیرون میبینم سی پی یو حدوده 70 درصد درگیره!حالا نمیدونم چون بازی pause شده اینجوریه یا کلا" 70 درصد درگیر میشه!

اون طبیعیه چون با اینکار بازی هنوز باز است وقتی بازی رو میبندید cpu usage کم میشه اون به خاطر بازی است
تو کرایسی2 تنظیمات رو پایین بیارین و نمیخواد رو آخرن حد بازی کنید طوری که بالای 35 فریم بگیرید ببینید بازم بازی تیک داره یا نه
برنامه های اضافرو هم ببندید

Persian_Gun's
16-06-2012, 13:26
اون طبیعیه چون با اینکار بازی هنوز باز است وقتی بازی رو میبندید cpu usage کم میشه اون به خاطر بازی است
تو کرایسی2 تنظیمات رو پایین بیارین و نمیخواد رو آخرن حد بازی کنید طوری که بالای 35 فریم بگیرید ببینید بازم بازی تیک داره یا نه
برنامه های اضافرو هم ببندید
بله میدونم بخاطره بازیه منظورم این بود که چرا اون 70 درصد 100 درصد نیست!یعنی میخوام بدونم چرا از تمام قدرت سی پی یو استفاده نمیکنه!
راستش کرایسیس رو پاک کردم ولی با بتمن تست میکنم...

EXTREME
16-06-2012, 13:31
بله میدونم بخاطره بازیه منظورم این بود که چرا اون 70 درصد 100 درصد نیست!یعنی میخوام بدونم چرا از تمام قدرت سی پی یو استفاده نمیکنه!
راستش کرایسیس رو پاک کردم ولی با بتمن تست میکنم...
خوب دوست من بازی در حالت pause است همچنین در بازی همیشه cpu usage رو 100 نیست بستگی به صحنه های بازی داره در بعضی از قسمت ها میشه 65 یا مثلا 70 بعضی جاها میشه 100 و نوسان میکنه

Persian_Gun's
16-06-2012, 13:52
خوب دوست من بازی در حالت pause است همچنین در بازی همیشه cpu usage رو 100 نیست بستگی به صحنه های بازی داره در بعضی از قسمت ها میشه 65 یا مثلا 70 بعضی جاها میشه 100 و نوسان میکنه
بتمن رو با رزولیشن پایین تر تست کردم که خیلی روون اجرا شد..
احتمالا" یه مادربرد sb 710 بخرم که بتونم باهاش سی پی یو مو 4 هسته ای کنم..
شما مدله خاصی در نظر نداری؟

EXTREME
16-06-2012, 14:41
بتمن رو با رزولیشن پایین تر تست کردم که خیلی روون اجرا شد..
احتمالا" یه مادربرد sb 710 بخرم که بتونم باهاش سی پی یو مو 4 هسته ای کنم..
شما مدله خاصی در نظر نداری؟

پس سیستمتون مشکلی نداره
اگه بودجشو دارین یک مین با چیپ 790fx یا 890fx از برند گیگا بخرید

Persian_Gun's
16-06-2012, 14:47
پس سیستمتون مشکلی نداره
اگه بودجشو دارین یک مین با چیپ 790fx یا 890fx از برند گیگا بخرید
خوشبختانه ظاهرا" مشکلی نداره.
ولی برام جالبه که چرا وقتی تو بازی بتمن directx 11 رو روشن میکنم تو تنظیمات بازی دچار افت فریم میشه..
در مورده مادربرد به نظرم عاقلانه نیست تو این رنج قیمت که شما پیشنهاد دادید بخرم چون اگه بخوام انقد هزینه کنم چه کاریه دیگه میرم یه سی پی یو 4 هسته ای میخرم.
لطفا" یه مادربردی در حد 100 تومن معرفی کنید.مرسی.

EXTREME
16-06-2012, 15:04
خوشبختانه ظاهرا" مشکلی نداره.
ولی برام جالبه که چرا وقتی تو بازی بتمن directx 11 رو روشن میکنم تو تنظیمات بازی دچار افت فریم میشه..
در مورده مادربرد به نظرم عاقلانه نیست تو این رنج قیمت که شما پیشنهاد دادید بخرم چون اگه بخوام انقد هزینه کنم چه کاریه دیگه میرم یه سی پی یو 4 هسته ای میخرم.
لطفا" یه مادربردی در حد 100 تومن معرفی کنید.مرسی.

اون مادربورد 100 تومنی به درد نمیخوره و ارزش نداره به نظر من سی پی یوی 4 هسته ای بخرین بهتره در صورتی که به نظر من نیاز نیست همین سی پی یو تون کافیه برای بازی ها من نیازی نمیبینم اینکارو بکنید
کاملا معلومه که تو directx 11 افت فریم دارین و این طبیعیه در واقع با directx11 فریم ریت پایین تر میاد مثلا اگه کرایسیس 2 رو با پچ direct11 اش بازی کنید برای اینکه بازی در تنظیمات بالا روون اجرا بشه نیاز به پردازش گرافیکی بیشتری است و اگه کارت ضعیف تر باشه فریم ریت کم میشه