ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دقیقا ارتباط کدام فایل از tune up utilities را باید با اینترنت قطع کردتا برنامه ارتباطش با اینترنت قطع بشه و کرکش از بین نره؟

aminshirazi
13-06-2012, 23:03
سلام
من میخواستم با کمک فایروال eset smart security(همون nod32) ارتباط برنامه tune up utilities را با اینترنت قطع کنم تا کرکش از بین نره اما در فولدر نصب شده برنامه که میرم نمیدونم دقیقا کدوم فایلها وظیفه اتصال به اینترنت رو دارن تا اونها رو به فایروال معرفی کنم
لطفا بهم بگید دقیقا ارتباط چه فایلهائی رو مسدود کنم(ضمنا برنامه tune up نسخه آخر 2012 هست):11::19:

edvard_kachal
14-06-2012, 08:23
سلام دوست عزیز ...
شما نیازی نیست به پوشه برنامه برید ...
کار تمام فایروال ها به اینگونه است که وقتی ارتباطی بخواد برقرار بشه به شما خبر میده که شما مجوز دسترسی یا عدم دسترسی رو بهش میدی (البته باید تو نود باید بهش بگی که ازت سئوال بکنه وگرنه خودش بصورت اتوماتیک تشخیص میده که این ارتباط برقرار بشه یا نشه) ...

aminshirazi
14-06-2012, 22:06
سلام دوست عزیز ...
شما نیازی نیست به پوشه برنامه برید ...
کار تمام فایروال ها به اینگونه است که وقتی ارتباطی بخواد برقرار بشه به شما خبر میده که شما مجوز دسترسی یا عدم دسترسی رو بهش میدی (البته باید تو نود باید بهش بگی که ازت سئوال بکنه وگرنه خودش بصورت اتوماتیک تشخیص میده که این ارتباط برقرار بشه یا نشه) ...

ممنون ولی با روش شما دائم فایروال پیغام میده که اعصاب خرد کن میشه من فقط میخوام ارتباط یک نرم افزار خاص رو با اینترنت قطع کنم

A M ! N
14-06-2012, 23:04
سلام. کارایی که میگم رو انجام بدی کرکت باطل نمیشه.:20:

به فایل هاست در آدرس ( Hosts ( C:\Windows\System32\drivers\etc برین و با Notepad بازش کن

این دو خط پایین رو به انتها اضافه کن.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا از منونی file دکمه ی Save رو بزن. اگه save نش د ، باید از حالت safe mode این کار رو انجام بدی.

ارتباطتو با اینترنت قطع کن ، برنامه ی TuneUp رو باز کن و از منوی help and supports
دکمه ی Check for updates رو بزن ، و بعد هم دکمه ی Proxy settings رو بزن

تیک set proxy settings manually رو بزن.

بعد در قسمت address بنویس :

127.0.0.1

و در قسمت Port بنویس :

1111

و اوکی کن.

سیستمت رو ریستارت کن. حالا دیگه Tuneup اجبارا ارتباطش با اینترنت قطع شده.

موفق باشی.

hamed29
17-06-2012, 10:00

arashlolos
18-06-2012, 13:13
سلام. کارایی که میگم رو انجام بدی کرکت باطل نمیشه.:20:

به فایل هاست در آدرس ( Hosts ( C:\Windows\System32\drivers\etc برین و با Notepad بازش کن

این دو خط پایین رو به انتها اضافه کن.

حالا از منونی file دکمه ی Save رو بزن. اگه save نش د ، باید از حالت safe mode این کار رو انجام بدی.

ارتباطتو با اینترنت قطع کن ، برنامه ی TuneUp رو باز کن و از منوی help and supports
دکمه ی Check for updates رو بزن ، و بعد هم دکمه ی Proxy settings رو بزن

تیک set proxy settings manually رو بزن.

بعد در قسمت address بنویس :

127.0.0.1

و در قسمت Port بنویس :

1111

و اوکی کن.

سیستمت رو ریستارت کن. حالا دیگه Tuneup اجبارا ارتباطش با اینترنت قطع شده.

موفق باشی.
روششو برای آنتی ویروس avasat برای انواع نرم افزارا مثل کورل ویدئو و فتوشاپ و ... بگین لطفا.