مشاهده نسخه کامل
: 100 تومان گرونتر واسه گارانتی ارزش داره؟؟ لطفا جواب بدین
از بازار امروز قیمت لپ تاپAH531 گرفتم گفت 1200000با گارانتی آلبالو (1سال)ولی با گارانتی بهین (3سال)همونم مدل با همون کانفیگ یک مغازه دیگه گفت 1300000 تفاوت بخاطره گارانتیه؟؟ ارزش این تفاوت قیمت رو داره؟؟ لطفا جواب بدین.ممنون
نظر شخصی من اینه که پول به گارانتی اصلا نده چون در صورت مشکل هیچ کدوم جوابگو نیستند
Mr.Mazmamfi
14-06-2012, 00:29
از بازار امروز قیمت لپ تاپAH531 گرفتم گفت 1200000با گارانتی آلبالو (1سال)ولی با گارانتی بهین (3سال)همونم مدل با همون کانفیگ یک مغازه دیگه گفت 1300000 تفاوت بخاطره گارانتیه؟؟ ارزش این تفاوت قیمت رو داره؟؟ لطفا جواب بدین.ممنون
سلام
نظر من اینه که 2 حالت برای گارانتی داریم ، 1 ) خوب 2 ) بد
پس حالت وسطی وجود نداره ، اگر میخوایی با گارانتی بخری ، بهترین رو انتخاب کن وگرنه بهتره بدون گارانتی بخری ، چون گارانتی های متفرقه ارزشی ندارن .
نکته » شما چون میخوایی فوجیتسو بخری ، بهتره با گارانتی بهین بخری که ما بدی در موردش نشنیدیم ، ولی بعد اون من تو بازار باز گارانتی "رایا" دیده بودم ، تا حالا آلبالو نشنیده بودم .
در ضمن گارانتی فوجیتسو 3 ساله ، ارزش فوق العاده زیادی داره .
موفق باشید.
سلام نظر من اینه که 2 حالت برای گارانتی داریم ، 1 ) خوب 2 ) بد پس حالت وسطی وجود نداره ، اگر میخوایی با گارانتی بخری ، بهترین رو انتخاب کن وگرنه بهتره بدون گارانتی بخری ، چون گارانتی های متفرقه ارزشی ندارن . نکته » شما چون میخوایی فوجیتسو بخری ، بهتره با گارانتی بهین بخری که ما بدی در موردش نشنیدیم ، ولی بعد اون من تو بازار باز گارانتی "رایا" دیده بودم ، تا حالا آلبالو نشنیده بودم . در ضمن گارانتی فوجیتسو 3 ساله ، ارزش فوق العاده زیادی داره . موفق باشید.پس به نظر شما گارانتی ارزشش رو داره؟؟یک سوال دیگه این مدل از پس رندرهای اتوکد و تری دی مکس بر میاد؟خیلی ازش خوشم اومده به نظرم خوبه.انیمیشین کار نمیکنم بیشتر طرح و نقسه مهندسیه؟؟CPU Core™ i5-2430M 2.2 GHz, 3 MB\ RAM 4GB //HARD 500 SATA//1GB Dedicated NVIDIA® GeForce® GT 525M, Shared + Dedicated: 2772 MB /
Mr.Mazmamfi
14-06-2012, 13:09
پس به نظر شما گارانتی ارزشش رو داره؟؟یک سوال دیگه این مدل از پس رندرهای اتوکد و تری دی مکس بر میاد؟خیلی ازش خوشم اومده به نظرم خوبه.انیمیشین کار نمیکنم بیشتر طرح و نقسه مهندسیه؟؟CPU Core™ i5-2430M 2.2 GHz, 3 MB\ RAM 4GB //HARD 500 SATA//1GB Dedicated NVIDIA® GeForce® GT 525M, Shared + Dedicated: 2772 MB /
عذر میخوام رفیق ، ولی شما کلا مسیر رو اشتباه رفتی ، یعنی اول باید مشاوره برای لپ تاپ میگرفتی و تو یکی از ملاک هات میگفتی گارانتی هم برام مهمه .
واضح تر میگم ، چه دلیلی باعث شد AH 531 رو انتخاب کنی ؟
شما با یه مقدار افزایش بودجه میتونی از برند های دیگه لپ تاپ قوی تر ( گرافیک بالا و CPU قوی تر ) و با کیفیت و زیباتر و .... بخری ، گراانتیه خوبی هم داره .
مدل های بهتر :
از برند ایسوس A53 SV , K53 SV
از برند لنوو Z570
از برند ایسر 5755
موفق باشید.
Mr.Mazmamfi
14-06-2012, 13:11
فایرفاکس 12 بهتره یا کروم 19 یا اینترنت اکسپلورر 9 یا سافاری 5؟
منظورتون چیه ؟ الان این سوالی مجزا از بحث تاپیکه ؟ یا در راستای انتخاب گارانتی هست ؟
اگر بدون گارانتی کمتزه به نظرم بهترین انتخاب بدون گارانتی هست
عذر میخوام رفیق ، ولی شما کلا مسیر رو اشتباه رفتی ، یعنی اول باید مشاوره برای لپ تاپ میگرفتی و تو یکی از ملاک هات میگفتی گارانتی هم برام مهمه .
شما با یه مقدار افزایش بودجه میتونی از برند های دیگه لپ تاپ قوی تر ( گرافیک بالا و CPU قوی تر ) و با کیفیت و زیباتر و .... بخری ، گراانتیه خوبی هم داره .
مدل های بهتر :
از برند لنوو Z570
از برند ایسر 5755
موفق باشید.
افزایش بودجه واسم مقدور نیست ماکسیمم بودجم 1300000هست راجع به فوجیتسو بد نشنیدم شما میگید ایسوس بهتره؟؟ اگر بخوام همینو بخرم صرف نظر از برندش مشخصات و کانفیگش جوابگوی کارای من هست؟؟تا جایی که من شنیدم واسه رندر رم و سی پی یو درگیر میشن واسه همین رو گرافیک وسواس ندارم.در مورد گارانتی شما بودین کدومد انتخاب میکردین؟بهین با 100 بیشتر یا گزینه های دیگه؟؟ ممنون.
مدل های بهتر :
از برند لنوو Z570
از برند ایسر 5755
موفق باشید.
راستش اولم نظرم روی ایسوس k53sv بود ولی یکم قیمتش بالاست.الان یکم سر دو راهی قرار گرفتم فکر میکردم فوجیتسو خوبه آخه زیاد تعریف میکنن تو همین فروم حتی گفته بود جز 5 برند برتره دیروز که رفتم بازار از فوجیتسو خیلی خوشم اومد مخصوصا که تکنولوژی سبز داره منم طرفدار محیط زیستم! شما از این مدل بد شنیدین؟؟
forirani
15-06-2012, 14:36
بله عزیز گارانتی معتبر اگر باشه ارزش داره. دوتا لپ تاپم سوخت یکی بدون گارانتی بود الان افتاده گوشه خونه. اون یکی رو مادیران عوض کرد یکی نوشو داد
دوست عزیز ابن فوجیتسو بسیار با کیفیت است و اصلا خراب بشو نیست بهتر اصلا پول به گارانتی ندی
فوجیتسو ساخت المان است تنها لپتاپ المانی موجود در ایران.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.