ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره در مورد خرید Ebook Essential

sepand_salehi
13-06-2012, 18:12
با عرض سلام و خسته نباشید.
می خواستم نظر شما دوستان رو راجع به سری محصولات ebook essential وسترن دیجیتال بدونم. من یک نمونه با ظرفیت 3 ترابایت رو دیده که قیمت 320 هزار تومان گذاشته بود.

یه سوالاتی هم داشتم. اول اینکه چرا قیمت این مدل ها پایینه؟ آیا تو سرعت و عملکرد آن ها نسبت به هارد های قابل حمل یو اس بی دار تفاوت زیادیه؟
دوم اینکه ابعاد این دستگاه ها چقدره؟ زیادی حجیمه یا قابل تحمله؟
با تشکر

ata.royalfalcon
14-06-2012, 15:54
با عرض سلام و خسته نباشید.
می خواستم نظر شما دوستان رو راجع به سری محصولات ebook essential وسترن دیجیتال بدونم. من یک نمونه با ظرفیت 3 ترابایت رو دیده که قیمت 320 هزار تومان گذاشته بود.

یه سوالاتی هم داشتم. اول اینکه چرا قیمت این مدل ها پایینه؟ آیا تو سرعت و عملکرد آن ها نسبت به هارد های قابل حمل یو اس بی دار تفاوت زیادیه؟
با تشکر

سلام
اصولاً هاردهای اکسترنال آداپتوردار ازرانتر از هاردهای پرتابل هست (مدلهای معمولی البته) که فکر میکنم بیشتر بخاطر تکنولوژی بالا و ظرافت بیشتر هاردهای 2.5 اینچی باشه که در مدلهای ویژه هم تفاوت قیمت بیشتر خواهد بود .

تست سرعت هارد پرتابل وسترن (برای یکی از دوستان و با استفاده از نرم افزار USBDeview)

سرعت read حدود 86.12MB/Sec
سرعت write حدود 54.95MB/Sec

تست سرعت هارد آداپتوری وسترن (برای خودم هست) .

سرعت read حدود 106.89MB/Sec
سرعت write حدود 61.39MB/Sec

به عبارت دیگه هارد اکسترنال وسترن آداپتوری سرعت read و write بیشتری نسبت به مدل پرتابل وسترن دارد مگر اینکه مدل پرتابل مشخصات ویژه ای داشته باشه که سرعتش بیشتر بشه .

اگر برای حمل و نقل میخواهید بسیار مشکل خواهد بود .
چندتا عکس از هارد اکسترنال خودم میذارم که اندازه واقعی برای شما مشخص بشه .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]