atrociousman
13-06-2012, 03:26
سلام
این کارت منه حدود یه ساله داره کار میکنه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عرضم به حظورتون که این فنش یه دو سه هفتس صدا میده (انگار یه چیزی به پره گیر کرده) و وقتی بهش ضربه میزنم صداش میوفته دورش میره بالا
در آوردم تمیزش کردم ولی نشد ! هی بدتر شد تا اینکه شب رفت رو اعصاتم منم یه چیز کردم لا پره تا خفه شه و یادم رفت درش بیارم تا اینکه یه دفه بعد چند دقیقه خاموش شد! بوش در اومد!
وایسادم خنک شد روشن کردم دیدم سالمه! تا اینکه فرداش یه دفه دیدم ویندوز یه جوری کند شده . ریست کردم تا به این مشکل بر خردم:
بعد از اینکه لوگوی ویندوز 7 رو نشون میده قبل از welcom یه دفه بلو اسکرین میده و تو 2 ثانیه یه عددی تا 100 پر میشه ریست میشه! ولی از سیف مد بالا میومد!
هر کاری کردم : ریستور ، بایوس ، ... نشد ! تا اینکه تو یه هارد دیگه سریع ویندوز نصب کردم و وقتی بالا اومد برای اولین بار تو این یه سال خودش کارت رو نشناخت و نصبش کردم!
او یکی ویندوز رو هم تو سیف مد به چند روز قبل ریستور کردم تا بالا اومد!
حالا فکر میکنین گرافیک مشکل پیدا کرده؟
فنش رو چیکار کنم ؟ ببرم گارانتی ؟ بازش کردم قبول میکنه؟ چی بگم که قبول کنه؟
اگه قبول نکرد ، تو بازار فن خوب بی صدا هست؟
پیشاپیش ممنون
این کارت منه حدود یه ساله داره کار میکنه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عرضم به حظورتون که این فنش یه دو سه هفتس صدا میده (انگار یه چیزی به پره گیر کرده) و وقتی بهش ضربه میزنم صداش میوفته دورش میره بالا
در آوردم تمیزش کردم ولی نشد ! هی بدتر شد تا اینکه شب رفت رو اعصاتم منم یه چیز کردم لا پره تا خفه شه و یادم رفت درش بیارم تا اینکه یه دفه بعد چند دقیقه خاموش شد! بوش در اومد!
وایسادم خنک شد روشن کردم دیدم سالمه! تا اینکه فرداش یه دفه دیدم ویندوز یه جوری کند شده . ریست کردم تا به این مشکل بر خردم:
بعد از اینکه لوگوی ویندوز 7 رو نشون میده قبل از welcom یه دفه بلو اسکرین میده و تو 2 ثانیه یه عددی تا 100 پر میشه ریست میشه! ولی از سیف مد بالا میومد!
هر کاری کردم : ریستور ، بایوس ، ... نشد ! تا اینکه تو یه هارد دیگه سریع ویندوز نصب کردم و وقتی بالا اومد برای اولین بار تو این یه سال خودش کارت رو نشناخت و نصبش کردم!
او یکی ویندوز رو هم تو سیف مد به چند روز قبل ریستور کردم تا بالا اومد!
حالا فکر میکنین گرافیک مشکل پیدا کرده؟
فنش رو چیکار کنم ؟ ببرم گارانتی ؟ بازش کردم قبول میکنه؟ چی بگم که قبول کنه؟
اگه قبول نکرد ، تو بازار فن خوب بی صدا هست؟
پیشاپیش ممنون