ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک! (بعد ار رویت متن خود را کنترل کنید) :دی

atrociousman
13-06-2012, 03:26
سلام
این کارت منه حدود یه ساله داره کار میکنه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عرضم به حظورتون که این فنش یه دو سه هفتس صدا میده (انگار یه چیزی به پره گیر کرده) و وقتی بهش ضربه میزنم صداش میوفته دورش میره بالا
در آوردم تمیزش کردم ولی نشد ! هی بدتر شد تا اینکه شب رفت رو اعصاتم منم یه چیز کردم لا پره تا خفه شه و یادم رفت درش بیارم تا اینکه یه دفه بعد چند دقیقه خاموش شد! بوش در اومد!
وایسادم خنک شد روشن کردم دیدم سالمه! تا اینکه فرداش یه دفه دیدم ویندوز یه جوری کند شده . ریست کردم تا به این مشکل بر خردم:
بعد از اینکه لوگوی ویندوز 7 رو نشون میده قبل از welcom یه دفه بلو اسکرین میده و تو 2 ثانیه یه عددی تا 100 پر میشه ریست میشه! ولی از سیف مد بالا میومد!
هر کاری کردم : ریستور ، بایوس ، ... نشد ! تا اینکه تو یه هارد دیگه سریع ویندوز نصب کردم و وقتی بالا اومد برای اولین بار تو این یه سال خودش کارت رو نشناخت و نصبش کردم!
او یکی ویندوز رو هم تو سیف مد به چند روز قبل ریستور کردم تا بالا اومد!

حالا فکر میکنین گرافیک مشکل پیدا کرده؟
فنش رو چیکار کنم ؟ ببرم گارانتی ؟ بازش کردم قبول میکنه؟ چی بگم که قبول کنه؟
اگه قبول نکرد ، تو بازار فن خوب بی صدا هست؟

پیشاپیش ممنون

fa.aref
13-06-2012, 05:57
سوال اول من : شما معمولا کار سنگینی با گرافیکتون انجام میدین ؟ (مثل بازی با ادیت ویدئو)

فن چندان مشکلی براتون ایجاد نمیکنه ، در نهایت میتونید هزینه تعویض فن رو پرداخت کنید ، فن رو عوض کنند
برای تست کردن کارت گرافیکتون یک راه استفاده از برنامه های بنچ مارک هست ، چک کنید ببینید آیا هنوز همون عملکرد قبل رو داره یا خیر!

EXTREME
13-06-2012, 08:17
بله مشکل میتونه از گرافیک باشه
فن گرافیک رو روغنکاری کنید و بببینید فن گرافیک میچرخه یا نه این به این دلیل است که دمای گرافیک میره بالا
اگه بازم مشکل داشت فنشو عوض کنید

atrociousman
13-06-2012, 10:48
سوال اول من : شما معمولا کار سنگینی با گرافیکتون انجام میدین ؟ (مثل بازی با ادیت ویدئو)

فن چندان مشکلی براتون ایجاد نمیکنه ، در نهایت میتونید هزینه تعویض فن رو پرداخت کنید ، فن رو عوض کنند
برای تست کردن کارت گرافیکتون یک راه استفاده از برنامه های بنچ مارک هست ، چک کنید ببینید آیا هنوز همون عملکرد قبل رو داره یا خیر!

والا من یه سره تو تری دی مکسم .
با فور مارک تست کردم دور و ور 80 85 میچزخه! اوایلشم همین بود!

بله مشکل میتونه از گرافیک باشه
فن گرافیک رو روغنکاری کنید و بببینید فن گرافیک میچرخه یا نه این به این دلیل است که دمای گرافیک میره بالا
اگه بازم مشکل داشت فنشو عوض کنید

فنشو در آودم ولی هیچ سوراخی روش نیست که روغن بریزم ! وکیومه ! چه کنم؟!؟

EXTREME
13-06-2012, 11:11
والا من یه سره تو تری دی مکسم .
با فور مارک تست کردم دور و ور 80 85 میچزخه! اوایلشم همین بود!

فنشو در آودم ولی هیچ سوراخی روش نیست که روغن بریزم ! وکیومه ! چه کنم؟!؟
مگه فن برچسب نداره روش برچسب رو باز کنید زیرش یک پلاستیکه در میارین روغن میریزین اینطوری نیست ؟

atrociousman
13-06-2012, 11:45
نه ! برچسب رو کندم صافه صافه!
حتی زیرش هم هیچی نداره! چه کنم!؟

EXTREME
13-06-2012, 11:56
برید یک فن برای گرافیک تهیه کنید
یک عکس از فن هم بزارید اینجا

fa.aref
13-06-2012, 17:04
اول اینکه توصیه میکنم با توجه به کارتون حتما درایور رو نصب کنید ، حتی اگر ویندوز گرافیکتون رو میشناسه و نصب میکنه
دما رو هم چک میکردید ؟ الان نسبت به اوایل تغییر واضحی داره؟

در تکمیل پست جناب mehrdad mm میتونم پیشنهاد کنم فن رو از گارانتی گرافیکتون تهیه کنید (برای حداکثر سازگاری سخت افزاری (اندازه فن) و موثر بودن (حد اکثر air flow با سرعت منطقی))
و ،احتمالا اگر بازش کنید زیرش جای ریختن روغن داره ، (قبل از بز کردن چک کنید که داره یا نه، میتونید به سایت سازنده میل بزنید)

atrociousman
14-06-2012, 17:02
سلام
دوستان مشکل حل شد
یکی 5 تومن گرفت نمیدونم چی کارش کرد از اولش بهتر و روون تر شد!
مشکل دما هم که با خرید کیس cm storm trooper رفع شد
ممنون