مشاهده نسخه کامل
: Share کردن اینترنت LAN از طریق یک مودم وایرلس
سلام
من دوتا مودم دارم، یکی فقط LAN داره و اونیکی هم LAN و هم Wireless.
بخاطر نویز روی خط تلفن، مودم وایرلسم به اینترنت وصل نمیشه. ولی مودم LANم وصل میشه!
حالا میخوام بدونم آیا راهی برای Share کردن اینترنت از طریق مودم وایرلسم هست؟
مدل مودمام هم ایناس:
Symphony : SY 5210S (اینو قبلا که مشترک پارس آنلاین بودم، زورکی قالبم کردن!)
D-Link : DSL-2730U
خوب اسپیلیتر بزارین که رابط بین مودم و خط تلفن بشه که نویز رو بگیره اگه خطوط تلفن ایراد داشته باید روی اون مودمتون هم اثر بزاره
مودم وایرلس رو کانفیگ میکنید و همه دیوایس ها ازش میتونن استفاده کنن
خوب اسپیلیتر بزارین که رابط بین مودم و خط تلفن بشه که نویز رو بگیره اگه خطوط تلفن ایراد داشته باید روی اون مودمتون هم اثر بزاره
مودم وایرلس رو کانفیگ میکنید و همه دیوایس ها ازش میتونن استفاده کنن
دوست عزیز اسپلیتر سادهترین چیزیه که به ذهن هرکسی که کمترین آشنایی رو با مودم داشته باشه، باهاش آشناس. من هم انواع اسپلیتر و حالتهای مختلف رو چک کردم. اگر امکان وصل شدن با مودم وایرلسم بود، حتما اینکارو میکردم!! گرچه هر از گاهی وصل میشه ولی دائما قطعی داره.
خوشبختانه با کمک یکی از دوستان تو یه فروم دیگه، از طریق DHCP دوتا مودم رو به هم وصل کردم و الان دارم استفاده میکنم.
bardia109
02-09-2012, 23:27
دوست عزیز اسپلیتر سادهترین چیزیه که به ذهن هرکسی که کمترین آشنایی رو با مودم داشته باشه، باهاش آشناس. من هم انواع اسپلیتر و حالتهای مختلف رو چک کردم. اگر امکان وصل شدن با مودم وایرلسم بود، حتما اینکارو میکردم!! گرچه هر از گاهی وصل میشه ولی دائما قطعی داره.
خوشبختانه با کمک یکی از دوستان تو یه فروم دیگه، از طریق DHCP دوتا مودم رو به هم وصل کردم و الان دارم استفاده میکنم.
سلام دوست عزیز
میخوام بدونم چه جوری میشه دوتا مودم رو به هم وصل کرد چون من هم دو تا مودم یکی d-link 2640uو اون یکی bm383 ایرانسله .یعنی میخوام مودم ایرانسلو که روتر نداره شیر کنم رو خروجی های lan بعد با مودم d-link روتش کنم تا بتونم با گوشیم به نت وصل شم ، ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
سلام دوست عزیز
میخوام بدونم چه جوری میشه دوتا مودم رو به هم وصل کرد چون من هم دو تا مودم یکی d-link 2640uو اون یکی bm383 ایرانسله .یعنی میخوام مودم ایرانسلو که روتر نداره شیر کنم رو خروجی های lan بعد با مودم d-link روتش کنم تا بتونم با گوشیم به نت وصل شم ، ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
سلام
من شخصا تخصصی توی این زمینه ندارم. اما با درک محدودی که دارم، به احتمال بسیار قوی، راهی که من (با راهنمایی دوستی تو یه انجمن دیگه) رفتم برای شما هم جواب خواهد داد ;)
نشونی تاپیک رو برات مسیج میکنم ;)
پ.ن. متاسفانه چون عضو فعال این انجمن نیستم هنوز نمیتونم مسیج بدم. همینجا لینکشو میذارم. امیدوارم مدیران انجمن تنگنظر نباشن و پست رو حذف نکنن...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من شخصا تخصصی توی این زمینه ندارم. اما با درک محدودی که دارم، به احتمال بسیار قوی، راهی که من (با راهنمایی دوستی تو یه انجمن دیگه) رفتم برای شما هم جواب خواهد داد ;)
نشونی تاپیک رو برات مسیج میکنم ;)
پ.ن. متاسفانه چون عضو فعال این انجمن نیستم هنوز نمیتونم مسیج بدم. همینجا لینکشو میذارم. امیدوارم مدیران انجمن تنگنظر نباشن و پست رو حذف نکنن...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.اول در مورد اسپلیتر بگم که اسپلیتر به نویز مودم ربطی نداره و فقط واسه تلفنه ، شما اسپلیتر رو چه بزاری و چه نزاری هیچ تاثیری به حال مودم نداره، اگه اسپلیتر رو هم باز کنی میبینی که خروجی مودمش مستقیما به خط تلفن وصله .
2.اگه از تنظیمات مودم سر در نمیاری ساده ترین حالت اینه که مود اولی که میخای باهاش به خط تلفن وصل بشی رو روی اتوکانکت (PPPOE) بزار و روشن کن . بعد مودم دوم رو با کابل LAN به مودم اول وصل کن و مودم دوم رو روشن کن. مودم دومت اتوماتیک از مودم اولت IP میگیره و دیفالت گیت ویش نتظیم میشه. ترتیب روشن گردن مودمارو باید رعایت کنی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.