ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 1سورس کد یاهو مسنجر در VB.Net

Vb1471
12-06-2012, 22:42
سلام دوستان کسی سورس یاهو مسنجر یا کامپونتی ازش داره در اختیار بنده و دیگران بزاره ممنون میشم نمونه های ویژوال بیسیک 6 هست میدونم ولی به زبان

Net. میخواستم

senaps
12-06-2012, 23:22
سلام....
دوست عزیز خود یاهو مسنجر نرم افزار کد بازی نیست و تا جایی که من خبر دارم، کدش رو در اختیار همه نذاشتن!!! ولی نرم افزار های چت شبیه به یاهو مسنجر زیاد هست....اگر میخواید لینک کنم براتون؟!

Vb1471
12-06-2012, 23:26
آخه دوست گرامی پس کامپونت YMsng برای ویژ<ال بیسیک 6 چی هست ؟ که باهاش کل یاهو رو میشه شبیه سازی کرد من خودم شخصا باهاش کار کردم ولی دوست داشتم همین کار رو با دات نت انجام بدم اگر کامپونتی برای دات نت هست لطفا قرار بدید ممنون

senaps
13-06-2012, 11:09
عزیز شما میگی سورس برنامه‌ی یاهو مسنجر!!! اون یه چیز دیگس....

Vb1471
13-06-2012, 12:35
به هر حال کامپونت و یا سورسی که بشه یاهو رو در دات نت پیاده کرد ؟ چیزی داری تو دستو بالت

senaps
13-06-2012, 13:07
متاسفانه من چیزی نتونستم پیدا بکنم!!!
توی سایت کودپلکس، یه پروژه هست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که کامپوننتی که خودتون هم دارید رو برای سی شارپ هم بزنن!! ولی خوب میدونین که کدپلکس چجوریه!!
این سایت هم یه کتابخونه‌ی تحت سی پلاس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نوشته که خوب برا دسترسی تو سی‌شارپ کمی دستکاری بشه احتمالا!!

اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم یه بابایی سعی کرده از این کتابخونه‌ی قبلی که معرفی کردم، استفاده کنه.....

در نهایت، جالب بود برام که چرا در این مورد پروژه‌ی خاصی نیست؟!