ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره ی خرید لپ لپ!!

hirad_g
12-06-2012, 21:01
سلام :31:
بین برند acer – asus – HP با مشخصات زیر چه مدلی هایی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
هدف خرید: کار با اتوکد-فتوشاپ- plc و طراحی مدار و...(بازی نمی کنم.:27:)
CUP:I5
CACH:3mb
Ram:4gb
HDD:500GB
VGA:1 or2
در حدود قیمت 1250000 تومن
در مورد مدل Acer 5755G چه نظری دارید؟
گارانتی سازگار و مادیران و الماس و آوات و... چه فرقی دارن؟
مرسی

Abraye Paeezi 67
13-06-2012, 06:11
سلام از برند ایسوس a53sv گرافیک 2
Acer 5755G لب تا خوبیه فقط بدنه اش لک بر می داره
گارانتی سازگار خدماتش بهتره

arashlolos
13-06-2012, 16:58
سلام از برند ایسوس a53sv گرافیک 2
Acer 5755G لب تا خوبیه فقط بدنه اش لک بر می داره
گارانتی سازگار خدماتش بهتره

قیمتش چنده؟
چرا asus k53sd نه؟
فرقشون چیه؟

Amir-Rainman
13-06-2012, 18:19
HP: 4530
Acer: 5755
Asus: A53 Sv - K53

فرقشون چیه؟
ویژگی های نوت بوک سری KوA ایسوس (ASUS) :

1) نوت بوک های سری AوK ایسوس (ASUS) با استفاده از تکنولوژی پردازنده های پیشرفته Intel Calpella ، قدرت مورد نیاز یک کاربر را به همراه طول عمر باتری بیشتر به شما عرضه می کنند .

2) تکنولوژی Turbo Boost و خصوصیت انحصاری Power 4Gear ایسوس (ASUS) : اورکلاکینگ خودکار به صورت لحظه ای و صرفه جویی در مصرف انرژی را تضمین می کنند در این نسل از نوت بوک های ایسوس (ASUS) یک پردازشگر اختصاصی با گرافیکی مجزا و حافظه حجیم امکان اجرای برنامه ای گرافیکی و انجام بازی های رایانه ای را برای کاربران به ارمغان آورده است .

3) در اکثر مدل های نوت بوک های ایسوس (ASUS) از تکنولوژی Palm Proof Technology بهره می گیرند، که امکان تشخیص حرکت های ناخواسته نشانگر موس را در هنگام تایپ فراهم می سازد و این بدین معناست که کاربران با صرف هزینه ای ناچیز امکان استفاده از آخرین فناوری ها و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری را دارند .

4) Chiclet Keyboard : این صفحه کلید استفاده شده در نوت بوک های سری K ایسوس (ASUS) با داشتن کلیدهای از هم گسسته و ضد غبار این امکان را فراهم می سازند تا تجربه تایپ کردن آسوده را درمدت زمان طولانی داشته باشید .
5) AltecLansing (SRS Premium Sound) : با تکنولوژی صدای SRS ، در نوت بوک سری K ایسوس (ASUS) تجربه ای کاملا سینمایی را به همراه صدای HD ، تصاویر HDMI و بلنگوهای Altec Lansing داشته باشید .

6) Sunken Hinge Design : تجربه راحت تر زاویه دید با طراحی خاص لولاها (لولای غرق شده) در نوت بوک های سری K ایسوس (ASUS) .

7) Multi-Touch Touchpad : این تاچ پد به شما این امکان را می دهد تا به راحتی در صفحات وب پیمایش (Scroll) کنید، بر روی عکس ها زوم کنید (Zoom in & out) و یا با سه انگشت عمل راست کلیک را انجام دهید .

البته عموما همه میگن اینا دو هیچ فرقی با هم ندارن، بعضیا میگن K خوبه ، بعضیا میگن A، بقیه هم میگن فرقی ندارن! کلا هم فرقی ندارن فقط ایسوس خواسته بگه که من 2 تا مدل دادم بیرون!!!
مثلا در مورد7: گفته تاچ پد خیلی خوبی داره، ولی بعضی جاها که میگن اگه تاچ پد سریه K بزرگ تر بود بهتر بود!!!!

arashlolos
13-06-2012, 19:05
HP: 4530
Acer: 5755
Asus: A53 Sv - K53

ویژگی های نوت بوک سری KوA ایسوس (ASUS) :

1) نوت بوک های سری AوK ایسوس (ASUS) با استفاده از تکنولوژی پردازنده های پیشرفته Intel Calpella ، قدرت مورد نیاز یک کاربر را به همراه طول عمر باتری بیشتر به شما عرضه می کنند .

2) تکنولوژی Turbo Boost و خصوصیت انحصاری Power 4Gear ایسوس (ASUS) : اورکلاکینگ خودکار به صورت لحظه ای و صرفه جویی در مصرف انرژی را تضمین می کنند در این نسل از نوت بوک های ایسوس (ASUS) یک پردازشگر اختصاصی با گرافیکی مجزا و حافظه حجیم امکان اجرای برنامه ای گرافیکی و انجام بازی های رایانه ای را برای کاربران به ارمغان آورده است .

3) در اکثر مدل های نوت بوک های ایسوس (ASUS) از تکنولوژی Palm Proof Technology بهره می گیرند، که امکان تشخیص حرکت های ناخواسته نشانگر موس را در هنگام تایپ فراهم می سازد و این بدین معناست که کاربران با صرف هزینه ای ناچیز امکان استفاده از آخرین فناوری ها و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری را دارند .

4) Chiclet Keyboard : این صفحه کلید استفاده شده در نوت بوک های سری K ایسوس (ASUS) با داشتن کلیدهای از هم گسسته و ضد غبار این امکان را فراهم می سازند تا تجربه تایپ کردن آسوده را درمدت زمان طولانی داشته باشید .
5) AltecLansing (SRS Premium Sound) : با تکنولوژی صدای SRS ، در نوت بوک سری K ایسوس (ASUS) تجربه ای کاملا سینمایی را به همراه صدای HD ، تصاویر HDMI و بلنگوهای Altec Lansing داشته باشید .

6) Sunken Hinge Design : تجربه راحت تر زاویه دید با طراحی خاص لولاها (لولای غرق شده) در نوت بوک های سری K ایسوس (ASUS) .

7) Multi-Touch Touchpad : این تاچ پد به شما این امکان را می دهد تا به راحتی در صفحات وب پیمایش (Scroll) کنید، بر روی عکس ها زوم کنید (Zoom in & out) و یا با سه انگشت عمل راست کلیک را انجام دهید .

البته عموما همه میگن اینا دو هیچ فرقی با هم ندارن، بعضیا میگن K خوبه ، بعضیا میگن A، بقیه هم میگن فرقی ندارن! کلا هم فرقی ندارن فقط ایسوس خواسته بگه که من 2 تا مدل دادم بیرون!!!
مثلا در مورد7: گفته تاچ پد خیلی خوبی داره، ولی بعضی جاها که میگن اگه تاچ پد سریه K بزرگ تر بود بهتر بود!!!!
حالا اینم بگی خیلی خوبی:31:
اینکه این چیزایی که در مورد ایسوس گفتی رو لنو ذد 570 هم کامل داره اینارو؟؟؟؟
اونایی که برام مهمه یکی اسکرول روی تاچ هست چون وب گردی زیاد میکنم.اون گزینه 7 رو میگم که زوم تصاویر و ...(مالتی تاچ)

یکیش اون تکنولوپی های عجیب غریب که گفتی ایسوس داره.

خوب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

majidli
13-06-2012, 19:21
سلام :31:
بین برند acer – asus – HP با مشخصات زیر چه مدلی هایی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
هدف خرید: کار با اتوکد-فتوشاپ- plc و طراحی مدار و...(بازی نمی کنم.:27:)
CUP:I5
CACH:3mb
Ram:4gb
HDD:500GB
VGA:1 or2
در حدود قیمت 1250000 تومن
در مورد مدل Acer 5755G چه نظری دارید؟
گارانتی سازگار و مادیران و الماس و آوات و... چه فرقی دارن؟
مرسی
دوست عزیز 5755g لبتاب بسیار عالی ای هستش من برای دوتا از دوستام خریدم منتها با این کانفیگ:ram6 hdd:750 vga:2
قیمتشم 1190 هستش با گارانتی سازگار
مراقب باش اون کانفیگ رو با قیمت بالا بت ندن
الا این کانفینگ که من گفتم خیلی کم گیر میاد ولی بگردی پیدا میشه و ضرر نمیکنی تو خریدش

majidli
13-06-2012, 19:28
دوستانی که ایسوس میخان بگیرن a53sv جالب نیستا رو n53svمانور بدین با صفحه نمایش full hd

arashlolos
13-06-2012, 23:50
دوستانی که ایسوس میخان بگیرن a53sv جالب نیستا رو n53svمانور بدین با صفحه نمایش full hd

این که میگین جالب نیست از چه نظر؟
حداقل نسبت به k53sd که بهتره.
چرا جال نیس؟چرا؟فقط واسه گرافیکش میگین؟
ان که خیلی گرونه

artyst
14-06-2012, 09:55
acer 5755

hp 4530

aloone
14-06-2012, 10:21
دوستان n55sf 8 gig asuseچجوری هست خوبه یا نه؟؟من برای برنامه نویسی ها میخوام و 3dmax اتوکد.؟؟

majidli
14-06-2012, 12:47
این که میگین جالب نیست از چه نظر؟
حداقل نسبت به k53sd که بهتره.
چرا جال نیس؟چرا؟فقط واسه گرافیکش میگین؟
ان که خیلی گرونه
a53 نسبت به قیمتش لبتاب خوبی نیست/صفحه نمایش ضعیفی داره
n53رو شما با 1600 هم میتونین گیر بیارین البته بلوری دارشو

majidli
14-06-2012, 12:49
دوستان n55sf 8 gig asuseچجوری هست خوبه یا نه؟؟من برای برنامه نویسی ها میخوام و 3dmax اتوکد.؟؟
کلا سری n ایسوس لبتاب های خوبی هستش و در حال حاضر n53svو n55sfاز لبتاب های با گرافیک بالا و قوی ایسوس هستش

arashlolos
14-06-2012, 19:44
a53 نسبت به قیمتش لبتاب خوبی نیست/صفحه نمایش ضعیفی داره
n53رو شما با 1600 هم میتونین گیر بیارین البته بلوری دارشو

من رفتم و قیمت زدم و شنبه میخرم
چی رو؟!معلومه
leno z570 ci7
قیمتش 1580 تومان بود.با یه موس یه کیف و یه نود 32 یک ساله!
فقط بلوری نداشت که اونم ببینم میتونم حلش کنم.

حالا به نظرت اینقد دارم میدم واسش بهتر نیست سری n ایسوس بگیرم؟؟؟
یا
hp 4530 ci7 vga2490 ram8 hdd 750
به قیمت 1500 فیکس.

کدوممممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟

majidli
14-06-2012, 19:48
من رفتم و قیمت زدم و شنبه میخرم
چی رو؟!معلومه
leno z570 ci7
قیمتش 1580 تومان بود.با یه موس یه کیف و یه نود 32 یک ساله!
فقط بلوری نداشت که اونم ببینم میتونم حلش کنم.

حالا به نظرت اینقد دارم میدم واسش بهتر نیست سری n ایسوس بگیرم؟؟؟
یا
hp 4530 ci7 vga2490 ram8 hdd 750
به قیمت 1500 فیکس.

کدوممممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟
آقا چرا گول یه کیف و موس بدرد نخور رو میخورین که اونم پولشو حساب میکنن/هدیه که بتون نمیدن...ایسوس یدونه باشه حالا شما هزار تا مدل و برند در نظر بگیر اول ایسوس بعد ایسر

arashlolos
14-06-2012, 21:34
آقا چرا گول یه کیف و موس بدرد نخور رو میخورین که اونم پولشو حساب میکنن/هدیه که بتون نمیدن...ایسوس یدونه باشه حالا شما هزار تا مدل و برند در نظر بگیر اول ایسوس بعد ایسر

آقا باز دوباره مردد شدیم.
اون کیف و موس رو خود سازگار روش نوشته که باید از فروشنده بگیریم.اونم مجبور شد گفت بهت میدم.فاکتورم نشونم داد 1560 خریده بود خودش.
من از آقای زیمکا و ... کلی سوال پرسیدم تا به این نتیجه رسیدم.
بعدشم مگه لنو بده؟ایسوز رو نمیدونم چرا خوشم نمیاد
فقط واسه لنو از این میترسم که زیاد شناخته شده نیست و زیاد ملت ندارنش که یوقت من تنهایی اگه خدایه نکرده بلایی سرش اومد از کی بپرسم مشکلشو؟!!!!

E.G_band
14-06-2012, 21:40

دوست من چرا تعصبی روی برند نظر می دین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما واقعا چقدر برندهای لپ تاپ رو می شناسین که می گین asus؟؟؟؟؟؟؟؟؟

arashlolos
14-06-2012, 21:53
دوست من چرا تعصبی روی برند نظر می دین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما واقعا چقدر برندهای لپ تاپ رو می شناسین که می گین asus؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما دوتا اگه تونستین با دلیل خوب همدیگر رو قانع کنین همین شنبه برند پیشنهادی شمارو میخرم
برند هرکی که پیروز شه
بخدا مردیم از بس چرخیدیم اینجا
من فقط از این میترسم که لنو زیاد طرفدار نداره..در عین حال هیشکی ایرادیم ازش نمیگکیره

E.G_band
14-06-2012, 22:05
ببین من تعصبی دارم به لنوو رای می دم ایشون هم به ایسوس حالا ببینیم کی برنده می شه......................

majidli
14-06-2012, 22:24
شرکت ایسوس یکی بزرگترین تولید کننده های مادربرد و صفحه نمایشه و در لبتاب های خودشم از ساخته های خودش استفاده میکنه اما برندهای دیگه فقط طراح پوسته هستند با اسمای مختلف/اما ایسوس مادربرد برا خودشه/صفحه نمایش برا خودشه و همچنین از هارد معتبر سیگیت استفاده میکنه با این اوصاف اگه تو این برند تعصب نداشته باشی جای تعجب داره
ایسوس سری گیم داره که ترکونده اما لنوو چی...
تو اور کلاک بازم ایسوس سره
تو خرابی هم کمتر پیش میاد نسبت به برندای دیگه خراب بشه
بهترین تیم طراحی رو ایسوس داره که که برندای دیگه ندارن...واقعا دیزاین لبتاب های ایسوس حرف نداره

Mr.Mazmamfi
14-06-2012, 23:14

عزیزم ، کیفی که رو این مدل میدن ، 2 نوع هست ( اگر فروشنده نماینده ی اصلیه سازگار باشه هر دو نوع رو داره ) یکی دستیه و دیگری کوله که هر دو تاشو من دیدم و کیفیت خوبی داره و همون کیف ها تو بازار به قیمت 30 تومن به فروش میره و از کیف هایی که ایسوس و Msi میده خیلی خیلی بهتره و اصلا قابل مقایسه نیست . ( به شخصه کولشو بهتر میپسندم ، خیلی هم سبک هست )

ماوس هم 2 نوع داره و باز بسته به انصاف فروشنده با سیم و بیسیم داره که بیسیمش کیفیت خوبی داره و خودم دیدم فروشنده ها دارن 25 یا 30 تومن میفروشن !!!!

فقط آنتی ویروسش به ظاهر به درد ما نمیخوره ، که اونم میتونی به فروشنده پس بدی .

نکته » بسته ی خدمات رو فرونشده ها میگیرن و حدود 60 الی 80 تومن کم میکننن .

بهتره آرش هم با فروشنده صحبت کنه ، شاید قبول کرد ولی در صورت عدم قبولی باز هم ضرری نمیکنی .

Mr.Mazmamfi
14-06-2012, 23:19
شما دوتا اگه تونستین با دلیل خوب همدیگر رو قانع کنین همین شنبه برند پیشنهادی شمارو میخرم
برند هرکی که پیروز شه
بخدا مردیم از بس چرخیدیم اینجا
من فقط از این میترسم که لنو زیاد طرفدار نداره..در عین حال هیشکی ایرادیم ازش نمیگکیره

ببین من تعصبی دارم به لنوو رای می دم ایشون هم به ایسوس حالا ببینیم کی برنده می شه......................

شرکت ایسوس یکی بزرگترین تولید کننده های مادربرد و صفحه نمایشه و در لبتاب های خودشم از ساخته های خودش استفاده میکنه اما برندهای دیگه فقط طراح پوسته هستند با اسمای مختلف/اما ایسوس مادربرد برا خودشه/صفحه نمایش برا خودشه و همچنین از هارد معتبر سیگیت استفاده میکنه با این اوصاف اگه تو این برند تعصب نداشته باشی جای تعجب داره
ایسوس سری گیم داره که ترکونده اما لنوو چی...
تو اور کلاک بازم ایسوس سره
تو خرابی هم کمتر پیش میاد نسبت به برندای دیگه خراب بشه
بهترین تیم طراحی رو ایسوس داره که که برندای دیگه ندارن...واقعا دیزاین لبتاب های ایسوس حرف نداره

دوستان این بحث قبلا بارها انجام شده !!!

مقایسه هایی که شما دارید انجام میدید کاملا اشتباهه ، ما باید اولا رو مدل بحث کنیم ( نکته » مدل همرده ، مثلا مولتی مدیا با مولتی مدیا ی 2 برند )

آقا مجید برای جمله به جمله ی شما جواب دارم ولی در حوصله ی تاپیک نیست ، بهتره ادامه ندید .

موفق باشید.

E.G_band
14-06-2012, 23:56
سلام مستر چند وقت ازت خبر نداشتم:20:فکر کردم شاید به پیشنهادی که درباره ی آواتارت دادم فکر کردی و رفتی و اون طرف رو نفلش کنی:31:

لنوو یا همون آی بی ام اولین شرکتی بود که در سال 1886 (اگه اشتباه نکنم)اولین بار کامپیوتر ساخت و لنوو بعد از چند سال سهام آی بی ام رو به طور کامل خرید.هم اکنون لپ تاپ های لنوو کمترین خرابی رو در ایران دارن و یکم این برند خارق العاده مورد کم لطفی قرار گرفته.و تا حالا تمام کسانی که از لپ تاپ های لنوو استفاده مردن خیلی کم شکایت کردن .

لپ تاپ های ضد ضربه و مهندسی لنوو از سری think pad مقاوم ترین لپ تاپ های دنیاست.

لپ تاپ های سری ideapad مناسب هر کاری از ساده ترین اعمال کامپیوتری گرفته تا قوی ترین حد آن جواب می ده.بازی خوره تر از ران که نداریم درسته؟؟؟؟بدون هیچ مشکلی اجرا میکنه.

صفحه نمایش برا خودشه نه!!!!!صفحه نمایش برای خودش نیست.

E.G_band
15-06-2012, 00:07
اینم بگم که سابقه ی لنوو 14 سال قبل از شرکت ایسوس تاسیس شد.

چهارمین برند برتر در تولید لپ تاپ هست.

لنوو :تولید تلفن همراه ،دوربین دیجیتال تلویزیون و....رو نیز داراست.بزرگترین شرکت در آسیا به علاوه ی بیشترین فروش رو در بازار آسیا رو داره.جالب اینه که ایسوس هم در آسیا قرار داره اما.............

majidli
15-06-2012, 00:14
اینجا بجای تاپیک گفتگو داره میشه تاپیک دعوا....دوست عزیز من ادعایی نکردم که من فلانم...چیزی که ثابت شده رو دارم میگم/در کل من نظرمو با توجه به چیزهایی که از ادمای بزرگ شنیدم گفتم/در کل انتخاب لبتاب بازم سلیقه ای هستش/نه ایسوس برا بابایه من نه لنوو برا شماست/فعلا که بازار لبتاب ایران دست ایسوس/ایسر و اچ پی هستش و لنوو داره خوب خاک میخوره

Mr.Mazmamfi
15-06-2012, 00:16
سلام مستر چند وقت ازت خبر نداشتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فکر کردم شاید به پیشنهادی که درباره ی آواتارت دادم فکر کردی و رفتی و اون طرف رو نفلش کنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقت امتحاناته دیگه ، کمتر میرسم بیام p30 .

فردا هم احتمالا برم قم تا چند 3 شنبه اونجا باشم .

برامون دعا کن .

یاعلی

در ضمن بهتره بحث رو ادامه ندی چون تاپیک به مجادله کشیده میشه و در آخر چند نفر توسط مدیر های محترم اخطار میگیرن .

Mr.Mazmamfi
15-06-2012, 00:20
فعلا که بازار لبتاب ایران دست ایسوس/ایسر و اچ پی هستش و لنوو داره خوب خاک میخوره

الان با توجه به گارانتی های معتبری که ایسوس داره ، و فروش فوق العاده ای که تو ایران داشته ، هیشکی نمیتونه پیشتاز بودن این برند رو انکار کنه .

کلا خرید لپ تاپ باید بر اساس نیاز باشه ، ممکنه تو برند های دیگه مدلی به مراتب بهتر از ایسوس پیدا بشه که خرید اون مدل عقلانی تر هست .

الان رقابت بسیار زیاده و هیچ برندی بد نیست .

موفق باشید.

majidli
15-06-2012, 00:23
الان با توجه به گارانتی های معتبری که ایسوس داره ، و فروش فوق العاده ای که تو ایران داشته ، هیشکی نمیتونه پیشتاز بودن این برند رو انکار کنه .

کلا خرید لپ تاپ باید بر اساس نیاز باشه ، ممکنه تو برند های دیگه مدلی به مراتب بهتر از ایسوس پیدا بشه که خرید اون مدل عقلانی تر هست .

الان رقابت بسیار زیاده و هیچ برندی بد نیست .

موفق باشید.
صد در صد همینه مثلا 5755 ایسر واقعا حرف نداره در حالی که همین کانفینگ رو تو برندهای دیگه باید گرون تر بخری
همین ایسر رو تا چند سال پیش کسی سمتش نمیرفت اما الان کولاک کرده
ممنون از راهنماییهاتون

E.G_band
15-06-2012, 09:57
اینجا بجای تاپیک گفتگو داره میشه تاپیک دعوا....دوست عزیز من ادعایی نکردم که من فلانم...چیزی که ثابت شده رو دارم میگم/در کل من نظرمو با توجه به چیزهایی که از ادمای بزرگ شنیدم گفتم/در کل انتخاب لبتاب بازم سلیقه ای هستش/نه ایسوس برا بابایه من نه لنوو برا شماست/فعلا که بازار لبتاب ایران دست ایسوس/ایسر و اچ پی هستش و لنوو داره خوب خاک میخوره

من وقتی داشتم این پست رو می دادم با خودم فکر کردم که نکنه منظور من رو خشن دریافت کنی که همینجورم شد ولی من واقعا منظور حرفم این طوری نبود و بیشتر همون نباید روی برند زیادی تعصب داشته باشیم نه به برند دیگه ای توهین کنیم.الان مثلا برند فوجیتسو خیلی مورد کم لطفی قرار گرفته در صورتی یکی از بهترین لپ تاپ های موجود هست.

hanif2
15-06-2012, 16:20
درود

من قصد دارم یک لپ تاپ بخرم و باید شرایط زیر را داشته باشد:

1- کار کردن با نرم افزار های مهندسی مثل متلب و ...

2- دیدن فیلم و موسقی و تفریحاتی در این زمینه

3- باز کردن چند برنامه به صورت همزمان بدون مشکل ( مثل یاهو مسنجر، مرورگر وب، برنامه ی دیدن فیلم و موزیک و....)

4-قیمتش حداکثر 1.5 میلیون تومان باشد

5- به گارانتی احتیاجی ندارم زیرا میخاهم به خارج از ایران بروم.

6- مطمئناً مشکلاتی مثل گرم شدن، هنگ کردن، سر و صدای ناجور ، خرابی قطعات و ... نداشته باشد.

7- در بسیاری از مواقع از لپ تاپ به عنوان PC استفاده کنم.( بدون مشکل)
تنها دلیل اینکه PC نمیخرم این است که نمیتوانم PC را به کشور مقصد ببرم، وگرنه من علاقه چندانی به استفاده از لپ تاپ ندارم.

8-تا 3، 4 سال بدون مشکل کار کند و 6 ماه دیگر از رده خارج نشود !

اینها را گفتم تا با شرایط من بهتر آشنا شوید و نظراتتان تخصصی تر باشد، لطفاً اگر نظری ، پیشنهادی دارید، بفرمایید.

امیدوارم همه شما موفق باشید

Mr.Mazmamfi
15-06-2012, 19:20
درود

من قصد دارم یک لپ تاپ بخرم و باید شرایط زیر را داشته باشد:

1- کار کردن با نرم افزار های مهندسی مثل متلب و ...

2- دیدن فیلم و موسقی و تفریحاتی در این زمینه

3- باز کردن چند برنامه به صورت همزمان بدون مشکل ( مثل یاهو مسنجر، مرورگر وب، برنامه ی دیدن فیلم و موزیک و....)

4-قیمتش حداکثر 1.5 میلیون تومان باشد

5- به گارانتی احتیاجی ندارم زیرا میخاهم به خارج از ایران بروم.

6- مطمئناً مشکلاتی مثل گرم شدن، هنگ کردن، سر و صدای ناجور ، خرابی قطعات و ... نداشته باشد.

7- در بسیاری از مواقع از لپ تاپ به عنوان PC استفاده کنم.( بدون مشکل)
تنها دلیل اینکه PC نمیخرم این است که نمیتوانم PC را به کشور مقصد ببرم، وگرنه من علاقه چندانی به استفاده از لپ تاپ ندارم.

8-تا 3، 4 سال بدون مشکل کار کند و 6 ماه دیگر از رده خارج نشود !

اینها را گفتم تا با شرایط من بهتر آشنا شوید و نظراتتان تخصصی تر باشد، لطفاً اگر نظری ، پیشنهادی دارید، بفرمایید.

امیدوارم همه شما موفق باشید

سلام

عضویتتون رو تو p30 تبریک میگم :11:

پیشنهاد :

بهتره یه تاپیک مجزا بزنید و تمام نیازی هایی که الان گفتید رو بگید .

- در بسیاری از مواقع از لپ تاپ به عنوان PC استفاده کنم.( بدون مشکل)

خب کاری نداره که ، برو همون کشور مقصد pc بخر .

اگر واقعا علاقه نداری ، بهتره لپ تاپ نخری !!!

در ضمن وقتی میخوایید برید خارج ، بهتره لپ تاپتون رو هم از همون ور تهیه کنید !!!

موفق باشید.

hanif2
15-06-2012, 22:28
سلام

عضویتتون رو تو p30 تبریک میگم :11:

پیشنهاد :

بهتره یه تاپیک مجزا بزنید و تمام نیازی هایی که الان گفتید رو بگید .

خب کاری نداره که ، برو همون کشور مقصد pc بخر .

اگر واقعا علاقه نداری ، بهتره لپ تاپ نخری !!!

در ضمن وقتی میخوایید برید خارج ، بهتره لپ تاپتون رو هم از همون ور تهیه کنید !!!

موفق باشید.
سلام
ممنونم از جوابتون
من از 2009 عضو این سایت بودم ولی حضور فعال نداشتم!
لپ تاپ اینجا ارزونتره و به این نتیجه رسیدم که خریدنش در اینجا راحتتره و گرفتاری های کمتری داره، به همین دلیل باید یک لپ تاپ مناسب از همینجا بخرم.

تاپیک جدید رو ایجاد کردم ولی متاسفانه کسی نظرش رو نگفت!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی متشکرم از لطفتون