PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونگی بالا آوردن یک برنامه و اتصالش به بانک به صورت لوکال در زمپ؟

anari
12-06-2012, 11:14
یه برنامه است به زبان پی‌اچ‌پی که برای دمو می‌خوام لوکال بالا بیارمش از PHP هم هیچی نمی‌دونم!

دو تا فولدر اصلی داره
PROG و database
که تازه prog اش سه تا فولدر دیگه داره (main prog و prof و student )

زمپ رو نصب کردم و ماژول‌های آپاچی و مایی‌اس‌کی‌الش هم فعال هست...
حالا نمی‌دونم چه جوری این برنامه و اون دیتابیس رو روش بالا بیارم!
کلی سرچ کردم... فارسی که غیر آموزش‌های جوملا چیز به دردبخور دیگه‌ای نیست... که اون هم ساختارش فرق داره... مثلاً گفته بود برنامه رو تو مسیر xampp\htdocs نصب کن... ولی برنامه من سه تا فولدر جداست... نمی‌دونم باید چی کار کنم...
در مورد اتصال بانک اطلاعاتیش هم اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیزهای خوبی هست ولی درست نفهمیدم چی به چی‌ه!
البته داخل زمپ از تب sql اونجا که می‌گه ایمپورت کن... فایل rcss رو آپ کردم و انگار موفقیت آمیز بود... هرچند خود برنامه هنوز ست نشده!...

آخرش اینکه دوستان لطف کنن خیلی ساده راهنمایی کنن! به شدت «ارجوک» می‌کنم!
برنامه چه طوری آپ کنم و بانک رو چه طوری بهش وصل کنم؟

golbarg73
19-06-2012, 00:00
داداش برنامه زمپ رو اگه نصب کردی احتیاجی نیست که داخل فایلاش بری و اونا رو اینور اونور کنی.

زمپ خودش mysql و آپاچی و اینا رو هم داره.

حالا شما اگه میخوای برنامه نویسی کنی و فایلا رو روی کامپیوتر خودت تست کنی فقط کافیه فایلی رو که نوشتی رو توی همون پوشه ی httdocs کپی کنی و با مرورگرت اون صفحه ای که درست کردی رو ببینی که مثلا درست کار میکنه یا نه. به همین سادگی

هر جا مشکل داشتی بپرس.