ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در تبدیل ابجکت به ------

2ERroR
12-06-2012, 10:46
سلام بعد از اینکه یک جسم رو به پروک؟سی تبدیل میکنم رنگ پروک؟سی بهش اضافه میشه تو عکس کاملا مشخصه این درختی که رنگ سبز بهش اضافه شده پرو؟ کوسی درخت کناریه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Lord-Voldemort
13-06-2012, 14:11
شما متریال رو که بهش می دین این جوری تو رندر در میاد؟؟

2ERroR
13-06-2012, 22:06
نه این درخت خود مکسه (مکس 2012)که بعد از تبدیل شدن به ------ رنگ پروک؟؟؟سی بهش اضافه میشه
(این درختی که رنگ سبز بهش اضافه شده پروسکی درخت کناریه )
البته من هر ابجکتی که به پروک؟سی تبدیل میکنم این رنگها بهش اضافه میشن و من مجبورم دوباره متریال بدم
در ابجکتهای پیچیده متریال دادن بعد از تبدیل به ------ خیلی سخت میشه .. در واقع غیر ممکنه :41:

jafarsydi
15-08-2012, 21:14
سلام بعد از اینکه یک جسم رو به پروک؟سی تبدیل میکنم رنگ پروک؟سی بهش اضافه میشه تو عکس کاملا مشخصه این درختی که رنگ سبز بهش اضافه شده پرو؟ کوسی درخت کناریه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببین دوست عزیز،این که میبینی بعد از تبدیل به بروکسی رنگش سبز یا یه رنگ دیگه میشه، به خاطر اینه که متریالش دیگه بهش اعمال نشده و فقط رنگ دیفیوزش رو نشون میده
البته درخت های مکس هر چقدر هم که ازش کپی بگیری ، کار مکست سنگین نمیشه و بروکسی کردن نمیخواد.برای کپی کردن درخت به تعداد بالا یه عالمه پلاگین هست که به نظر من بهترینش Forest pack ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست.
کلا بروکسی کردن خیلی درسر داره ولی اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بچها توضیحش دادن.با دقت بخونش.