مشاهده نسخه کامل
: ولتلژ ورودی به سی پی یو
jamaljamal951
11-06-2012, 22:06
با سلام
دوستان من با نرم افزار AIDA64 Extreme Edition ولتاژبرق ورودی به سی پی یو من 14.960 است ولی فکر کنم استاندارد آن باید 12 ولت باشد . می خواستم بدانم آیا برای سیستم یا سی پی یو مشکل ایجاد می کند یا خیر
در سی پی یو من مدل 8 هسته ای ، ای ام دی بولدزر مدل 8120 است . راستی چه جوری عکسشو می تونم پیوست کنم تا ببنید عکسش روی دسکتاپم هست نمی دونم چه جوری پیوست کنم .
با تشکر
بهترین راه برای ولتاژ گیری استفاده از مولتی متر است موقعی که سیستم روشنه با مولتی متر رو تست ولتاز نزدیک ترین ماسفت رو پیدا کرده یک پروپ به gnd پروپ دیگه به پایه پشتی ماسفت یا به یکی از پایه های چوک میزنی و ولتاژ رو میفهمی
jamaljamal951
11-06-2012, 22:14
سلام با تشکر نگفتین چه جوری عکسو می تونم پیوست کنم و اینکه ایا این ولتاژ می تونه اسیب برسونه؟ با تشکر
سلام با تشکر نگفتین چه جوری عکسو می تونم پیوست کنم و اینکه ایا این ولتاژ می تونه اسیب برسونه؟ با تشکر
عکس رو آپلود میکنید و از طریق insert image عکس رو میزارین
اون نرم افزار رو بزارید کنار با مولتی متر همونطور که گفتم ولتاژ گیری کنید میبینید ولتاژ چقدره
jamaljamal951
14-06-2012, 12:13
ممنونم از راهنمایی تون
jamaljamal951
24-06-2012, 08:20
بهترین راه برای ولتاژ گیری استفاده از مولتی متر است موقعی که سیستم روشنه با مولتی متر رو تست ولتاز نزدیک ترین ماسفت رو پیدا کرده یک پروپ به gnd پروپ دیگه به پایه پشتی ماسفت یا به یکی از پایه های چوک میزنی و ولتاژ رو میفهمی
با سلام حالا اگه ولتاژ رو اندازه گیری کردم چه جوری باید بفهمم که ایا این ولتاژ زیاد هست یا نه؟؟
شما اندازه گیری کن و عددشو بگو
jamaljamal951
24-06-2012, 09:44
باشه این (نزدیک ترین ماسفت)و(پروپ)و (gnd)و(چوک) اینا چین ؟؟؟؟ ببرم پیش یک تعمیر کار تلوزیون میفهمه؟؟؟
نزدیک ترین ماسفت
ماسفت 3 پایه داره از روبه رو اگه بهش نگاه کنید و نوشته هاش قابل خوندن باشه پایه اول از سمت چپ گیت بعدی درین که کوتاهه و بعدی سورس
شما برای گرفتن ولتاژ ماسفت باید یک سر پروپ مولتی متر رو بزنید به GND و سر دیگه به پایه عقبی ماسفت یا یکی از پایه های چوک زیر برد
اگه تعمیرکار تلویزیون به قطعات SMD آشنا باشه میتونه اینکارو انجام بده
jamaljamal951
24-06-2012, 11:56
نزدیک ترین ماسفت
ماسفت 3 پایه داره از روبه رو اگه بهش نگاه کنید و نوشته هاش قابل خوندن باشه پایه اول از سمت چپ گیت بعدی درین که کوتاهه و بعدی سورس
شما برای گرفتن ولتاژ ماسفت باید یک سر پروپ مولتی متر رو بزنید به GND و سر دیگه به پایه عقبی ماسفت یا یکی از پایه های چوک زیر برد
اگه تعمیرکار تلویزیون به قطعات SMD آشنا باشه میتونه اینکارو انجام بده
یه عکسی چیزی ازش ندارین از خودتون یا تو اینترنت ادرس بدین برم نگاه کنم؟؟
باتشکر
جشم امشب خودم روی یک مین انجام میدم عکسشو میزارم
jamaljamal951
06-07-2012, 15:12
جشم امشب خودم روی یک مین انجام میدم عکسشو میزارم
چی شد نرسیدین عکس بگیرین؟؟؟
چی شد نرسیدین عکس بگیرین؟؟؟
عکس گرفتم تاپیک رو پیدا نکردم :31:
واستید الان میزارم
52644
یک سر پروپ رو زدم به گراند سر دیگه به پایه پشتی ماسفت خورده
jamaljamal951
10-07-2012, 16:43
52644
یک سر پروپ رو زدم به گراند سر دیگه به پایه پشتی ماسفت خورده
merc dooste aziz kheili lotf kardin.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.