ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مخصوص کاربران اراکی / بهترین سرویس دهنده اینترنت را انتخاب کنید؟

reza_rahimi_arak
11-06-2012, 21:20
بهترین سرویس دهنده اینترنت را انتخاب کنید؟

ho3in0861
12-06-2012, 00:34
هیچکدام
پولتو انگار داری میریزی تو جوب

behrooz3229
12-06-2012, 00:50
موافقم هیچکدام
ولی خب خیلیا واقعا نیاز دارند هر روز اینترنت داشته باشند . . .

مخابرات بد نیست ولی حواست باید خیلی جمع باشه حجم اضافی نکنن تو پاچه ادم اخه این سایت حساب کننده حجمشون خیلی داغونه شبانه رو بعضی وقتا روزانه حساب میکنه و روزانه رو شبانه، پولشم که میاد روی قبض تلفن و اینم خوب نیست چون با انمام حجم مجاز اینترنتت قطع نمیشه و حجم اضافه حساب میشه

رزنت هم نسبت به قیمتش خوبه اما رایگانش سرعتش میگن خوب نیست

reza_rahimi_arak
12-06-2012, 01:03
موافقم هیچکدام
ولی خب خیلیا واقعا نیاز دارند هر روز اینترنت داشته باشند . . .

مخابرات بد نیست ولی حواست باید خیلی جمع باشه حجم اضافی نکنن تو پاچه ادم اخه این سایت حساب کننده حجمشون خیلی داغونه شبانه رو بعضی وقتا روزانه حساب میکنه و روزانه رو شبانه، پولشم که میاد روی قبض تلفن و اینم خوب نیست چون با انمام حجم مجاز اینترنتت قطع نمیشه و حجم اضافه حساب میشه

رزنت هم نسبت به قیمتش خوبه اما رایگانش سرعتش میگن خوب نیست

رزنت ساعت دانلود رایگان رو هم کم کرده! 2 الی 7
به نظر من سرویس 128 رزنت بگیری ارزش دانلود شبانه رو نداره چون سرعت از 15- 16 هرگز بیشتر نمیشه!
خودم قطعا از ماه بعد میام مخابرات...

Arash4484
12-06-2012, 01:04
از دید من گزینه هیچکدام صحیح میباشد :)
بخصوص که مخابرات با این وضعیت جدیدی که داره مردم رو هل میده به اینترانت و همچنین گرون کردن سرویسها خودش رو مثل بقیه سودجو(از نوع منفی) نشون داد..
ولی بهرحال در مقایسه با دیگر سرویس دهنده ها(هزینه/سرعت) اوضاع بهتری داره و اونو انتخاب کردم...(سرویسش رو هم روی یک خط جدید دارم میگیرم)
تقریبن با همه کار کردم...هر کدوم عیوب دارند...یکی ساپورت افتضاح...یکی سایت افتضاح و بدون امکانات کاربری...اکثرش در ساعات نا محدود بسیار کم سرعت...بعضیاشون مثل جهان نما که تعریفش رو هم میکردن در روز هم کم سرعت و حتی به نظر میرسید درست محاسبه نمیکنه...
ببینید الان من سرویس سه گیگ / یک مگ ساتیا دارم...خوب در مورد سه گیگش دارم 27تومن میدم! گیگ تمدیدش هم 5تومنه...
حالا در مورد سرعتش تا روزه 220 و حرفی نیست ...شب که میشه:
51555
این شات مربوط به همین دیشبه...یعنی من با سرویس یک مگ باید در یک شب 900مگ دانلود داشته باشم؟! (و مجموع1.3) [همه حالات رو هم چک کردم...تورنت پر سید...لینک های مستقیم متعدد.. و..]
و هر شب کمابیش به همین منواله...
فقط برای اشاره همین رقم تا زمستون گذشته شبی حدود 4-5گیگ بود! و من سه سال پیش با سرویس128ساتیا بهتر از این دانلود داشتم!...و در تهران با سرویس نامحدود128 مخابرات بهتر دانلود میکنم!
همیشه هم در تاپیک اینترنت اراک تعریفش رو میدادم...:13:
خلاصه فوق العاده افتضاح...
اگر در تابستون و پاییز آینده باز هم بدتر شد تعجبی نداره...همونطور که گفتم بنظر میرسه هدف اینترانته گرچه به اون شکل که شایعه شد اینترنت رو قطع نمیکنن ولی یک کاری میکنند نبودش از بودش بهتر بشه!

lMlOlHlSlElNl
12-06-2012, 09:19
از دید من گزینه هیچکدام صحیح میباشد :)
بخصوص که مخابرات با این وضعیت جدیدی که داره مردم رو هل میده به اینترانت و همچنین گرون کردن سرویسها خودش رو مثل بقیه سودجو(از نوع منفی) نشون داد..
ولی بهرحال در مقایسه با دیگر سرویس دهنده ها(هزینه/سرعت) اوضاع بهتری داره و اونو انتخاب کردم...(سرویسش رو هم روی یک خط جدید دارم میگیرم)
تقریبن با همه کار کردم...هر کدوم عیوب دارند...یکی ساپورت افتضاح...یکی سایت افتضاح و بدون امکانات کاربری...اکثرش در ساعات نا محدود بسیار کم سرعت...بعضیاشون مثل جهان نما که تعریفش رو هم میکردن در روز هم کم سرعت و حتی به نظر میرسید درست محاسبه نمیکنه...
ببینید الان من سرویس سه گیگ / یک مگ ساتیا دارم...خوب در مورد سه گیگش دارم 27تومن میدم! گیگ تمدیدش هم 5تومنه...
حالا در مورد سرعتش تا روزه 220 و حرفی نیست ...شب که میشه:
51555
این شات مربوط به همین دیشبه...یعنی من با سرویس یک مگ باید در یک شب 900مگ دانلود داشته باشم؟! (و مجموع1.3) [همه حالات رو هم چک کردم...تورنت پر سید...لینک های مستقیم متعدد.. و..]
و هر شب کمابیش به همین منواله...
فقط برای اشاره همین رقم تا زمستون گذشته شبی حدود 4-5گیگ بود! و من سه سال پیش با سرویس128ساتیا بهتر از این دانلود داشتم!...و در تهران با سرویس نامحدود128 مخابرات بهتر دانلود میکنم!
همیشه هم در تاپیک اینترنت اراک تعریفش رو میدادم...:13:
خلاصه فوق العاده افتضاح...
اگر در تابستون و پاییز آینده باز هم بدتر شد تعجبی نداره...همونطور که گفتم بنظر میرسه هدف اینترانته گرچه به اون شکل که شایعه شد اینترنت رو قطع نمیکنن ولی یک کاری میکنند نبودش از بودش بهتر بشه!

این که خیلی افتضاحه
خدا وکیلی من دارم به جای تو حرص میخورم
اینترنت یک مگ داشته باشی اونوقت شبی 900 مگ دانلود کنی؟!!این عملا اسمش دزدی تو روز روشنه
من الان با 256 مخابرات اون موقع که از ساعت 1 تا 7 بود معمولا شبی 1 تا 1.100 گیگ دانلود دارم بعضی وقتا بیشتر هم میشه مثلا یه بار تا 1.400 هم دانلود کردم الان که شده از 2 تا 7 حدود 150 تا 200 مگ کمتر میشه
وقتی شما سرعت یک مگ داشته باشی یعنی باید 4 برابر این دانلود دریافت داشته باشی یعنی هر شب بین 3.5 تا 4 گیگ دانلود باید باشه
شما کلا کوچ کن به مخابرات خیلی بهتره
الان با این تعرفه های جدید که همه از شون ناراضین مخابرات 1 مگ با حجم 2 گیگ و داره میده 15000 تومن هر گیگ اضافه هم 3000 تومنه یعنی شما بخوای با 1 گیگ اضافه بخری که همون میزان 3 گیگ بشه که الان داری میفته به پاتون 18000 تومن
18 تومن کجا 27 تومن کجا ! ضمن اینکه سرعت مخابرات خیلی بیشتره البته من نمیدونم یک مگش چقد دانلود داره تا حالا نداشتم ولی قطعا چهار برابر 256 باید باشه من الان چه توی روز چه توی شب با 256 میانگین سرعت دانلودم 50 هست خب مسلما این رقم برای 1 مگ چهار برابر میشه یعنی سرعت ثابت میشه 200 و دانلود حدود 4 گیگ شبانه
کلا مخابرات از همه نظر بهتره توصیه میکنم به همه که فعلا از شرکت های دیگه هیچ سرویسی نگیرن تا یه خورده بهشون فشار بیاد قیمتها رو تعدیل کنن
شرکت گذرگاه الان از همشون گرونتره من قبلا از گذرگاه میگرفتم لاکردار 30 -40 تا دختر ترشیده ریخته تو شرکتش اونوخت مردم و میدوشه که خرج اونا رو دربیاره منم چند ماه پیش باهاشون دعوام شد کلا قراردادمو فسخ کردم
اگه دوستان همت کنن دبگه از شرکتا سرویس نگیرن به اونا فشار میاد و قیمتا خیلی بهتر میشه

reza_rahimi_arak
13-06-2012, 00:08
کلا مخابرات از همه نظر بهتره توصیه میکنم به همه که فعلا از شرکت های دیگه هیچ سرویسی نگیرن تا یه خورده بهشون فشار بیاد قیمتها رو تعدیل کنن

دقیقا! باید از مخابرات (یا هرجایی که ارزونتره بگیریم) تا بقیه حساب کار دستشون بیاد! بهترین راه تحربم گرون فروشهاست...

...

لطفا همه دوستان نظر بدن تا بتونیم به یک نتیجه گیری کلی در این زمینه برسیم.

mj360
13-06-2012, 08:11
هیچکدام. علاوه بر مشکلات پینگ و سرعت دانلود مخصوصا در شب ها، هیچکدومشون تنوع سرویس ندارن.الان یا سرویس هاشون ترافیک پایین دارن و قیمت کم(نسبت به کشور خودمون دارم میگم). یا نامحدودن و قیمت های سرسام آوری دارن. الآن این وسط اگه کسی بخواد یه چیزی بین این دو تا رو بگیره هیچگونه آپشنی نداره. ضمنا مناطق مخابراتی اراک هم انقدر ضعیف عمل میکنن که اونا هم چند درجه از کیفیت سرویس ها کم می کنن.

ضمنا درباره ی مخابرات، چرا اکثر شهرهای دیگه سرویس نامحدود دارن، ولی مخابرات اراک بهتر که نشد هیچی، اومده سرویس هاشو از لحاظ ترافیک هم پایین آورده؟ سنگ هیکدوم از اینها رو نمیشه به سینه زد. همه شون از یه قماش تشریف دارند.

lMlOlHlSlElNl
13-06-2012, 11:08
هیچکدام. علاوه بر مشکلات پینگ و سرعت دانلود مخصوصا در شب ها، هیچکدومشون تنوع سرویس ندارن.الان یا سرویس هاشون ترافیک پایین دارن و قیمت کم(نسبت به کشور خودمون دارم میگم). یا نامحدودن و قیمت های سرسام آوری دارن. الآن این وسط اگه کسی بخواد یه چیزی بین این دو تا رو بگیره هیچگونه آپشنی نداره. ضمنا مناطق مخابراتی اراک هم انقدر ضعیف عمل میکنن که اونا هم چند درجه از کیفیت سرویس ها کم می کنن.

ضمنا درباره ی مخابرات، چرا اکثر شهرهای دیگه سرویس نامحدود دارن، ولی مخابرات اراک بهتر که نشد هیچی، اومده سرویس هاشو از لحاظ ترافیک هم پایین آورده؟ سنگ هیکدوم از اینها رو نمیشه به سینه زد. همه شون از یه قماش تشریف دارند.

بله همینطوره که شما میفرمایید
ولی چاره چیه؟!
ما راهی نداریم جز اینکه یا کلا اینترنت و ببوسیم بذاریم کنار که به نظرم از محالاته یا بریم از یه جایی خدمات بگیریم
خب حالا که قراره خدمات بگیریم من میگم بریم سراغ بهترین و ارزونترین
تو این بین شرکت های دیگه خیلی سود میخورن روی این قضیه و قیمتهاشون خیلی گرونه فقط مخابرات میمونه که با تمام مشکلاتی که داره هم سرعتش از بقیه بالاتره هم ارزونتره
اگه کسی راه دیگه ای به ذهنش میرسه بگه تا انجام بدیم