ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قطعی چراغ status

rasoul2005
10-06-2012, 21:45
درود

دوستان وقتی موتور کولر و یا یخخچال خونمون روشن میشه به خصوص در شب که اکثر چراغای خونمون روشن ان یه شکی به برق خونمون وارد میشه به طوری که نور چراغای خونمون هم کم و زیاد میشه همین عامل باعث میشه چراغ استاتوس مودم قطع بشه و بد جور رو اعصابم میره بنظرتون کاری میشه کرد که وقتی این اتفاق میفته چراغ استاتوس قطع نشه؟

ممنون

tabriz-info
10-06-2012, 22:04
درود

دوستان وقتی موتور کولر و یا یخخچال خونمون روشن میشه به خصوص در شب که اکثر چراغای خونمون روشن ان یه شکی به برق خونمون وارد میشه به طوری که نور چراغای خونمون هم کم و زیاد میشه همین عامل باعث میشه چراغ استاتوس مودم قطع بشه و بد جور رو اعصابم میره بنظرتون کاری میشه کرد که وقتی این اتفاق میفته چراغ استاتوس قطع نشه؟

ممنون

این ممکنه به سیستم کامپیوترتون هم آسیب بزنه

بهتره از یک محافظ استفاده کنید تا حداقل از آسیب نوسان برق در امان باشید

rasoul2005
10-06-2012, 22:30
این ممکنه به سیستم کامپیوترتون هم آسیب بزنه

بهتره از یک محافظ استفاده کنید تا حداقل از آسیب نوسان برق در امان باشید

محافظ برق از روزی که کامپیوتر خریدم استفاده میکنم تنها وسیله ای که نسبت به این نوسان واکنش میده مودمم است که چراغش قطع میشه و گرنه تلویزیون و بقیه لوزام مشکلی پیدا نمیکنن

M-Bagher
14-06-2012, 13:38
جداگانه مودم رو به یه محافظ برق متصل کن ببین بهتر میشه.

rasoul2005
20-06-2012, 06:43
جداگانه مودم رو به یه محافظ برق متصل کن ببین بهتر میشه.

جداگونه هم به پریز وصل کردم هیچ تاثیری نداشت

narthex
21-06-2012, 11:40
چراغ status خاموش میشه یا چراغ Power ؟
محافظ های برق کاره زیادی انجام نمی دن، فوقش ولتاژ خیلی بالا یا پایین بره قطع می کنند. معمولاً UPS بهتره چون ولتاژ خروجی معمولاً ثابته با نوسان هم اتفاقی براش نمیوفته اما کمی پر هزینه است.

rasoul2005
21-06-2012, 22:57
چراغ status خاموش میشه یا چراغ Power ؟
محافظ های برق کاره زیادی انجام نمی دن، فوقش ولتاژ خیلی بالا یا پایین بره قطع می کنند. معمولاً UPS بهتره چون ولتاژ خروجی معمولاً ثابته با نوسان هم اتفاقی براش نمیوفته اما کمی پر هزینه است.

چراغ استاتوس قطع میشه.فک کنم دیگه مودم خراب شده باشه