ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آپدیت بایوس لپ تاپ دل inspiron n5010..............لطفا کمک کنید

mourners
08-06-2012, 22:33
سلام دوستان عزیز من میخوام بایوس لپ تاپمو آپدیت کنم اما نمیدونم مادربردش چه مدلیه این مشخصاتش:41:
Motherboard
Manufacturer Dell Inc.
Model 03C6YH (CPU 1)
Version A04
Chipset Vendor Intel
Chipset Model Havendale/Clarkdale Host Bridge
Chipset Revision 12
Southbridge Vendor Intel
Southbridge Model HM57
Southbridge Revision 06

BIOS
Brand Dell Inc.
Version A04

ولی چیزی پیدا نکردم از روش آپدیتش
دوستان راهنمایی کنید چه جوری باید آپدیت کنم واسه چندمادربرد تو اینترنت روشو دیدم ولی ولی نمیدونم این مادربرد از کدوم دستس

من سرچ کردم گفتم مدلشدل آی ان سی

فایل آپدیتشو گرفتم خالا نمیدونم چکار کنم

لطفا راهنمایی کنید

یک سوال مهمتر با آپدیت بایوس اطلاعات هاردم پاک میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

باید پارتیشن بندی کنم؟

دم همگی گرم

:40:

sayanermia
08-06-2012, 23:53
درود دوست عزیز
لپتاپ ها وقتی با یک مدل مشخص تولید می شند مادربرد هاشون تماما از یک نوع و مدل ساخته می شند! پس تمامی N5010 ها مادربردهای یکسانی دارند
کافیه برید به سایت دل و قسمت ساپورت و دانلود درایور ، اونجا میتونید لیست دانلود درایورها ، نرم افزارهای مرتبط با این لپتاپ و همینطور لینک آخرین نسخه ی بایوس این دستگاه رو دانلود کنید
به لینک زیر برید و در قسمت BIOS اخرین نسخه رو که A15 هست دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Farshid72
09-06-2012, 17:46
توصیه میکنم خودتون این کارو نکنید و بدید کسی براتون این کارو انجام بده یا اینکه کسی که بلده براتون انجام بده و شما یاد بگیرید بعدا اقدام به آپدیت بایوس کنید

chekeh
10-06-2012, 12:56
میخام بدون باتری up کنم اما نمیشه چکار کنم باتریم خراب شده

mourners
12-06-2012, 13:55
با آپدیت بایوس اطلاعات هاردم پاک میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

باید پارتیشن بندی کنم؟

mourners
12-06-2012, 13:56
درود دوست عزیز
لپتاپ ها وقتی با یک مدل مشخص تولید می شند مادربرد هاشون تماما از یک نوع و مدل ساخته می شند! پس تمامی N5010 ها مادربردهای یکسانی دارند
کافیه برید به سایت دل و قسمت ساپورت و دانلود درایور ، اونجا میتونید لیست دانلود درایورها ، نرم افزارهای مرتبط با این لپتاپ و همینطور لینک آخرین نسخه ی بایوس این دستگاه رو دانلود کنید
به لینک زیر برید و در قسمت BIOS اخرین نسخه رو که A15 هست دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینو دانلود کردم خالا باید چکار کنم تا آپدیت بشه؟

Malloc
12-06-2012, 19:35
آقا يه سوال اضطراري دارم درمورد همين لپ تاپ دل

من خيلي وقت پيش بايوسشو آپديت كردم به ورزن A15 و امروز نميدونم چطور اما رمز بايوسش فعال شده.و من رمزشو نميدونم و رمز پيش فرضي كه همجا نوشتن (Dell) واسه من كار نميكنه.چيكارش كنم ترخدا يكي كمكم كنه