مشاهده نسخه کامل
: پردازنده های نسل جدید اینتل با معماری Haswell و سوکت LGA1150
MAGIDIYUM
08-06-2012, 21:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسل بعدی پردازنده های شرکت Intel که با نام Haswell در Q2 سال 2013 میلادی عرضه خواهند شد و سوکت جدید New Package LGA1150 رو همراه خود خواهند داشت.
خبرها بگوش میرسد که شرکت Intel قصد دارد برای نسل پردازنده های Haswell خود و در واقع برای IGPU این پردازنده ها از DX11.1 و Open CL 1.2 و Open GL 3.2 استفاده کند.
پردازنده های Haswell برای Laptop و Desktop نیز عرضه خواهند شد.
منابع:
Tomshardware
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Xbitlab ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
FudZilla ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
saeed_136915
08-06-2012, 21:16
بابا این اینتل هم شورشو در آورده هی زارت و زورت نسل جدید میده بیرون
MAGIDIYUM
08-06-2012, 21:24
بابا این اینتل هم شورشو در آورده هی زارت و زورت نسل جدید میده بیرون
فکر کنم طبق راه پیشرفت اینتل که تیک تاک نام دارد این باید همون نسخه ی تاک یا اصلاح شده ی اینتل باشد که احتمالش زیاده انقلاب نسل جدید پردازنده های اینتل محسوب بشه......مثل سندی بریج
soroosh_cz
08-06-2012, 21:30
هنوز بهتر از AMD هست که بعد از n سال یه نسل مسخره جدید مثل بولدوزر میده بیرون.
حالا اینها High-End پلتفرم هستن مثل X79 (همون LGA 2011) ؟ یا ادامه ی همین 1155 ها هستن؟ Quad-Channel ساپورت میکنن یا Dual؟
MAGIDIYUM
08-06-2012, 21:54
حرف های من ربط زیادی به این تاپیک نداره ... ولی یک توصیه ی مهم محسوب میشه
خوب حالا طرف صحبتم با بعضی از دوستانه که مداوم IVY BRIDGE پیشنهاد میکنند.....ما که هر چی گفتیم نسخه ی آزمایشیه و نمونه اصلاح شدش میاد کسی گوش نکرد.....و من منتظر همچین عکس العملی از جانب اینتل بودم
این دوستان دیگه باید به این نتیجه رسیده باشن که تنها نسل موفق از سوکت 1155 فقط سندی بریجه ....
وقتی که سوکت 1150 وارد بازار بشه دیگه آی وی بریج خریداری نداره ولی دارندگان سندی بریج از امتیاز بالاتری نسبت به آی وی بریج دار ها برخوردارن...چون اختلاف تولید 2 محصول موفق..... 2 سال شده و انتخاب سندی بریج ضرر آنچنانی برای مصرف کننده ی محترم نداره....
دیگه العان با این خبری که اینتل اعلام کرده.... آی وی بریج نسبت به سندی بریج که قیمت کمتر و کارایی مناسبی داره.... ارزش خریدشو از دست داده....و در واقع وسط دو نسل موفق قرار داره...
از یک طرف شما یه پول هنگفتی میدی و آی وی بریج میخری ...در صورتی که میدونی یک سال بعدش انقلاب به احتمال زیاد 14 نانو متری و چیپست های پیشرفته تری رو میتونی تهیه کنی...
اگر هم نتونی تا یک سال آینده صبر کنی....خوب میری و با هزینه ی کمتر سندی بریج میخری...وقتی آدم میدونه که داره نسل پردازنده عوض میشه...دیگه چه کاریه اینقدر بابت آی وی با اون دمای بالای پردازنده پول بده....
ولی برعکس پردازنده هاش خرید چیپست های سری 7 اینتل مثل Z77 ....انتخاب معقولی برای دارندگان سندی بریج به شمار میره و میتونیم این طور بیان کنیم که ما نه به عنوان دارنده ی یک نسل جدید ... بلکه ... ورژن اصلاح شده ی چیپست های P67 و Z68 رو همراه با برخی ویژگی های تکنولوژیکیه نسل بعدی چیپست با سوکت 1150 رو خواهیم داشت....
MAGIDIYUM
08-06-2012, 21:59
هنوز بهتر از AMD هست که بعد از n سال یه نسل مسخره جدید مثل بولدوزر میده بیرون.
حالا اینها High-End پلتفرم هستن مثل X79 (همون LGA 2011) ؟ یا ادامه ی همین 1155 ها هستن؟ Quad-Channel ساپورت میکنن یا Dual؟
این نسل ادامه ی سوکت موفق 1155 میباشد....
احتمالش زیاده که کوآد چنل ساپورت کنه....چون این طوری کارایی بیشتری میده...
MAGIDIYUM
02-07-2012, 18:18
Intel Haswell Comes with 14 Cores and 35 MB L3 Cache
معماریه انقلابیه 22 نانومتری Haswell با 14 هسته ی فیزیکی و 35 مگ کش L3...و همچنین پشتیبانی از حافظه های DDR4 نسل بعد!...
این خبر تاییدی بر ساپورت کردن رم های کوآد چنل میباشد...
منبع:
news.softpedia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در مورد چیپست این سری به اسم رمز "Wellsburg" و نام Intel C610 هم توضیحاتی داده شده:
52553
+
تاپیک مهم شد، مباحث مربوط به معماری Haswell و پردازنده های اون در همین تاپیک ادامه خواهد یافت.
این HW حتما یه انقلاب بزرگ تو پردازنده ها میشه و اینکه 14هسته فیزیکی رو ساپورت میکنه و اینکه هایپر تردینگ هم دیگه غوغا میکنه و از همین الان به AMD تسلیت عرض میکنم انشالله این تازه غم اولتون باشه:31:دقت کنید که کمترین هسته هایی واسه این HW داره 10 تاست و اینکه فرکانس پایه رم که از 1600 ایوی رسیده به 2133 فقط نفهمیدم اون TMS بغلش یعنی چی!از رمهای DDR4 کواد چنل استفاده میکنه که فرکانس این رم ها از 2133 شروع و تا 4266 ادامه داره(ویکی)فقط امیدوارم قیمتای فضایی نداشته باشن:31:
فرکانس پایه رم که از 1600 ایوی رسیده به 2133 فقط نفهمیدم اون TMS بغلش یعنی چی!
Mega-Transfers per Second هست... MT/S باید مینوشتن که "/" جا افتاده :دی
Devicestreet
06-07-2012, 10:36
این خبر برای 2 روز پیشه اما چون دوستان روش کار نکردن خودم میذارم همون طور که میدونید هسول از ddr4 استفاده می کنه
سامسونگ اولین ماژول رم DDR4 را برای سیستم های سرور تولید کرد. این ماژول با ظرفیت 16 گیگابایت و فرکانس 1600 مگاهرتز به عنوان نمونه اولیه آماده شده و از فناوری ساخت 30 نانومتری در آن استفاده گردیده است. پیش از این سامسونگ در دسامبر 2010، اولین ماژول DDR4 را در ظرفیت 2 گیگابایت معرفی کرده بود. البته سامسونگ تاکنون موفق به متقاعد کردن اینتل برای استفاده از چیپ ست قابل پشتیبانی از حافظه های DDR4 نگردید و قرار است در نسل بعدی پردازنده های اینتل این اتفاق رخ دهد. سامسونگ براساس استاندارد موسسه JEDEC، حافظه های DDR4 را با ولتاژ 1.2 ولت تولید کرده و نسبت به حافظه های DDR3 به میزان 40 درصد صرفه جویی در مصرف توان صورت گرفته است. سامسونگ در تلاش برای برقراری ارتباط نزدیک با تولید کنندگان اصلی سرور ها، پردازنده ها و کنترلر های مادربورد است تا بتواند حافظه های DDR4 را در تعداد بالا به فروش برساند. البته سامسونگ حافظه های DDR4 را در ظرفیت 8 گیگابایت نیز به تولید رسانده و قرار است در سال 2013، ماژول 32 گیگابایتی آن را نیز وارد بازار کند.
اقا طبق تحقیقات فهمیدم چیپ های Z87@Z85@H87 و... برای1150 میاد و همچنین طبق گفته ویکی HW رم های DDR3 هم ساپورت میکنه ولی دوال چنل!
Devicestreet
07-07-2012, 09:56
اقا طبق تحقیقات فهمیدم چیپ های Z87@Z85@H85 و... برای1150 میاد و همچنین طبق گفته ویکی HW رم های DDR3 هم ساپورت میکنه ولی دوال چنل!
بله طبق Road map اینتل برای چیپست ها که قبلا منتشر شده در نیمه ی اوی 2013(1H/13) برای Haswell دو چیپست perfomance که p و z خواهند بود عرضه میشه
به همراه یک چیپست mainstream که H خواهد بود
طبق گفته های شما چیپست های perfomance این دو هستند:z87&z85
و چیپست main stream این خواهد بود:h85
این هم road map اینتل
در مورد حافظه ها هم امیدوارم اینطور نباشه
habib8624
07-07-2012, 10:02
گفته شما وقتی صحیح بود که سندی بریج تو بازار از ایوی ارزونتر باشه نه اینکه جفتشون یه قیمت باشن
MAGIDIYUM
16-07-2012, 13:51
پردازنده مجتمع گرافیکی اینتل Haswell چهارصد درصد قویتر از سندی بریج
در بخش دیگری از برنامه تیک تاک اینتل، در سال 2013 پردازنده های موسوم به Haswell وارد بازار خواهند شد. پردازنده های Haswell که اینتل امید بسیاری به آنها دارد، همانند دو نسل گذشته سندی بریج و ایوی بریج، از پردازنده گرافیکی مجتمع بهره می برد. اینتل با بهینه سازی در پردازنده گرافیکی مجتمع، موفق به افزایش کارایی آن تا 400 درصد نسبت به پردازنده های سندی بریج گردیده است. پیش از این iGPU تنها برای اتصال صفحه نمایش به پورت های تصویری مادربورد و نمایش تصویر استفاده می گردید و قابلیت آن برای اجرای بازی ها در حد بسیار پایینی بود. اما قدرت پردازشی iGPU وارد فاز جدیدی شده و بر اساس اطلاعاتی که اینتل منتشر کرده، باید در انتظار اجرای بازی ها با استفاده از پردازنده گرافیکی مجتمع بمانیم.
اینتل زمانی که ارتقای قدرت پردازشی iGPU را در برنامه های کاری خود گنجاند، پردازنده های ارزان قیمت رقیب، قابلیت های به مراتب بالاتری در اختیار کاربران قرار می دادند و تمایل آنها برای خرید AMD APU بیشتر از پردازنده های سندی بریج و ایوی بریج می بود. AMD با عرضه پردازنده های Trinity قدرتی معادل کارت های گرافیکی 100 دلاری در اختیار کاربر قرار می داد و از این رو می توانستید با این صرفه جویی، قطعات بهتری برای سیستم خود تهیه کنید. البته در این مدت اینتل نیز بیکار نبوده و با ارائه نسخه جدید نرم افزار Virtu با همکاری LucidLogix، قابلیت استفاده همزمان کارت گرافیک مستقل و پردازنده گرافیکی مجتمع را نیز فراهم کرد. اما رایگان نبودن این نرم افزار سبب استقبال نه چندان مناسب کاربران گردید.اینتل در پردازنده های Haswell از 40 واحد اجرایی (تعداد 24 واحد بیشتر از ایوی بریج)، 160 واحد ALU (تعداد 96 واحد بیشتر از ایوی بریج) و 4 واحد بافتی (دو برابر ایوی بریج) استفاده می کند که نشان از قدرت بالای Haswell دارد. اما همچنان چند سوال در ذهن باقی می ماند که آیا اینتل می تواند رقیب دیرینه خود را شکست دهد؟ آیا AMD بیکار می نشیند و در محصولات آینده خود، قدرت پردازشی APU را ارتقا نمی دهد؟
البته igpu سری haswell از direct X 11.1 و OPEN GL 3.2 پشتیبانی هم میکنه
کلا امید خیلی زیادی بهش هست ...
بعضا تونست با همین HD 4000 بازی های روز رو بازی کنن و...
تو لینک زیر هم نوشته:
که هسول فقط 10 وات مصرف داره یا شایدم من سواتم ضعیفه:31:
فقط اگه کسی میدونه این multiple OS که میگه چیه ممنون میشم:31:
:11:
amdradeon
25-07-2012, 16:36
از همین جا به AMD تسلیت می گم.:32:
Amir Hossein
25-07-2012, 22:35
سلام
سه تا سوال
1-این سری پردازنده های کی میاد؟
2-میشه سوکت هارو به ترتیب قدرت بهم بگبن
3-امکان داره پردازنده با یه سوکتی به یه سوکت دیگه بخوره؟
این وسط من چقدر ضرر کردم
تازه 1155 خریدم
باز باید عوضش کنم
1-این سری پردازنده های کی میاد؟
فکر کنم 2013 بیادش:27:
2-میشه سوکت هارو به ترتیب قدرت بهم بگبن
در حال حاضر از نظر من قویترین سوکت 2011 هست بعدش 1155 و 1366و1156و775و...
3-امکان داره پردازنده با یه سوکتی به یه سوکت دیگه بخوره؟
نوچ
این وسط من چقدر ضرر کردم
اصلا هم ضرر نکردی اتفاقا کار خیلی خوبی هم کردی 1155 سوکت خیلی خوبیه و تا I7 3770K هم ساپورت میشه که قدرتش فراتر از نیازه
این پرفرمنس 1150 رو ببین اصلا واسه کار عادی یا بازی نیست مگر کارت دیگه خیلی حرفه ای باشه که 10 هسته ای بخوای :27:
باز باید عوضش کنم
همچی نکنیاااا از ما گفتن بود:46:
K!ng of th3 K!ngs
22-08-2012, 16:36
بی صبرانه منتظر این پردازنده ها هستم...
این پردازنده واقعا شاهکار میشن چون بیشتر تحقیقات و معماری اینتل قبلا تمرکز داشته میشه داخل شد دید یکیش بخش معماری Igpu اون که با همکاری انودیا و معماری پرژوه لارابی تکمیل شده که تا همین جا همیشه
به عمق این پردازنده پی پرد .... چندین سال که اینتل رو این پردازنده ها کار میکنه وکلا به یک بخش بازار و مارک تقلق نداره نمونه ...
mohsenfhm
15-09-2012, 14:26
ظاهرا قرار شده وایرلس هم داخل این پردازنده تعبیه بشه .
omidbooter
29-09-2012, 18:43
سلام
کدوم ماه سال 2013 میاد و قیمتش حدودی چقدره؟
من تازه میخوام همین روزا سوکت 2011 با هزینه بالا3 میلیون بگیرم.به نظرتون ارزش داره؟
این 2011 تا چند وقت میتونه بطور کامل همه بازی ها و نرم افزار ها رو جواب بده و نیازی به سوکت جدید نباشه؟
اخه 1155 بیشتر از 4 هسته نداره هرچند که مدل3770 خیلی قوی هست اما خوب 3930 2011 6 هسته داره و اونم خیلی قویه.
چیکار کنم به نظرتون؟
MAGIDIYUM
06-12-2012, 21:11
به بهانه معماري Haswell : تكنولوژي جديد اينتل براي شارژ بيسيم
بنا به شایعاتی که از منابع تایوانی به گوش میرسد، اینتل مشغول توسعه یک تکنولوژی شارژ بیسیم است که در سال آینده به اولترابوکها و تلفنهای هوشمند راه خواهد یافت. این مورد نمیتواند جدای از پردازندههای Haswell که در سال 2013 عرضه خواهند شد مورد بررسی قرار بگیرد، بنابراین در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا به شارژ بیسیم، معماری Haswell و البته استراتژی تیک-تاک اینتل بپردازیم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شایعه افزودن قابلیت شارژ بیسیم به لپتاپها در ادامه نمایشگاه Computex که ژوئن (دو ماه قبل) برگزار شد به گوش میرسد. در Computex اینتل نمونهای دِمو از یک کامپیوتر all-in-one و کیبورد با تکنولوژی شارژ بیسیم، و همینطور نمونه اولیه از یک لپتاپ Acer و یک تلفنهوشمند سامسونگ با کیتهای شارژ بیسیم را به نمایش گذاشت. در هر دوی این موارد، به راحتی دیوایس خود (تلفنهوشمند یا کیبورد) را در کنار کامپیوتر قرار میدهید، و آنها شروع میکنند به شارژ شدن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تکنولوژی شارژ بیسیم در ابتداییترین حالت خود، از یک جفت سیمپیچ استفاده میکند که تنظیم شدهاند تا با یک بسامد واحد چرخش کنند. با متصل کردن برق به یکی از آنها، یک میدان مغناطیسیِ نوسانی شکل میگیرد که در سیمپیچِ دیگر ایجاد یک میدان الکتریکی میکند. تا کنون تکنولوژی شارژ بیسیم فقط برای شارژ کردن ابزارهای پزشکی کاربرد داشته و به طور تئوریک نیز میتواند برای شارژ خودروهای برقی در جادهها استفاده شود.
اما در این مورد، Digitimes گزارش میدهد که اینتل تکنولوژی شارژ بیسیم خود را در نیمه دوم سال 2013 ارائه خواهد کرد، و به احتمال زیاد ابتدا بر روی معدودی از اولترابوکهای برخوردار از پردازندههایی با معماری Haswell آن را خواهیم دید. معماری Haswell مانند ایوی بریج 22 نانومتری است ولی ساختار کاملاً جدیدی دارد. این دو در استراتژی تیک-تاک اینتل مکمل هم هستند که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد).
در کنار این امکان جدید برای اولترابوکها، مطلب جالبتر اشاره به وجود این تکنولوژی در تلفنهای هوشمند است؛ این مورد میتواند به معنای آن باشد که در معماری جدید Atom که Silvermont نام دارد و جای Saltwell/Medfield را خواهد گرفت نیز امکان شارژ بیسیم گنجانده خواهد شد. همانطور که میدانید اینتل خیلی مشتاق است که در بازار اندروید سهم بزرگی داشته باشد و این امکانِ جدید، میتواند یک ویژگی ممتاز برای کسب سهم بیشتر باشد.
قبل از اینکه زیاد خوشحال شوید باید اشاره کنیم که تکنولوژی شارژ بیسیم محدودیتهایی هم دارد. برای شروع، به اندازه شارژ سیمی کارامد نیست و اگر دیوایسها دقیقاً کنار هم قرار نگیرند وضع بدتر هم میشود. ایراد بعدی این است که شارژ تلفن از طریق لپتاپ، در واقع فقط به معنای انتقال شارژ از یک دیوایس به دیگری است. بنابراین بالاخره باید لپتاپ خود را به برق وصل کنید، پس چرا از اول تلفن را به روش همیشگی شارژ نکنید؟ مورد سوم هم این است که آیا واقعاً استفاده از کابل USB برای شارژ تلفن از طریق لپتاپ سخت است؟
استراتژی تیک-تاک چیست؟
از مدتها قبل، و در حالی که هنوز اثری از پردازندههای Ivy Bridge در بازار نبود، خبرهاي هاسول به گوش میرسید. این دو معماری، در اصل مکمل یکدیگر در استراتژی Tick-Tock کمپانی اینتل به شمار میروند. همان استراتژی موفقی که AMD را رسماً به زانو در آورده.
استراتژی تیک-تاک یک استراتژی موفق برای کسب و کار اینتل است که دو رکن اصلی دارد: تیک و تاک.
تیک بخش اول این استراتژی است و با معرفی یک نسل جدید که نسبت به نسل پیشین معماری کوچکتری دارد، عملیاتی میشود؛ برای مثال آمدن معماری 32 نانومتری به جای 45 نانومتری.
و تاک که بخش دوم است با طراحی یک «معماری پردازشی» کاملاً جدید عملیاتی میشود؛ برای مثال، سری Core i3/i5/i7 که جایگزین Core2 Duo و Core2 Quad شد.
معماری Haswell میتواند همان "تاک" باشد زیرا طراحی آن کاملاً جدید و متفاوت با Sandy Bridge و Ivy Bridge است. Haswell طبق انتظاری که از نوابغ اینتل میرود، سریعتر و قویتر خواهد بود و در عین حال مصرف نیروی کمتری از نسلهای قبلی خواهد داشت.
گفته میشود که کمپانی شماره یک دنیای پردازش، یعنی اینتل از طراحی ARM که مبتنی بر مدل SoC (سیستم پردازشی بر روی یک چیپ) است الهام گرفته تا وظایف عملیاتی جدیدی را با چیپ Haswell تلفیق کند و از این طریق مصرف برق را کاهش دهد.
چیپهای Haswell مجموعهای گسترده از تکنولوژیهای پیشرفته را در خود خواهند داشت؛ مثل، AVX 2 (مخفف Advanced Vector Extensions) و TSX (مخفف Transctional Synchronization Extensions) که هر دو کارایی پردازندههای آینده را افزایش خواهند داد.
نسلهای آینده اولترابوکها نیز از این تکنولوژیهای کممصرف بهره خواهند برد تا شما بتوانید عمر باطری بیشتری را در اختیار داشته باشید. اینتل پردازندههای دو هستهای Haswell را به همراه چیپست Lynx Point و آخرین نسل از پردازنده گرافیکی خود، یعنی GT3 به بازار خواهد فرستاد.
مشخصات Lynx
طبق اعلام اینتل، پردازندههای Haswell که در میانه سال 2013 عرضه خواهند شد مصرف برقی به اندازه فقط 15 وات خواهند داشت.
منبع : tech2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
saeed_2007r
19-12-2012, 02:26
سلام
کدوم ماه سال 2013 میاد و قیمتش حدودی چقدره؟
من تازه میخوام همین روزا سوکت 2011 با هزینه بالا3 میلیون بگیرم.به نظرتون ارزش داره؟
این 2011 تا چند وقت میتونه بطور کامل همه بازی ها و نرم افزار ها رو جواب بده و نیازی به سوکت جدید نباشه؟
اخه 1155 بیشتر از 4 هسته نداره هرچند که مدل3770 خیلی قوی هست اما خوب 3930 2011 6 هسته داره و اونم خیلی قویه.
چیکار کنم به نظرتون؟
من جای تو بودم ivy میخریدم.بازی به تعداد هسته نیست.البته تاثیر داره ولی نه تا این حد.
برای گیم بیشتر به گرافیک فکر کن.
MAGIDIYUM
21-12-2012, 10:27
شنيده ها:لو رفتن مشخصات فني نسل بعدي پردازنده هاي Haswell اينتل
به نظر می رسد که اطلاعات مربوط به پرچمدار بعدی اینتل کمی زودتر از موعد لو رفته باشد. روز گذشته برخی از سایت ها جداول مربوط به پردازنده های دسک تاپ ۲۲ نانومتری Haswell اینتل را منتشر کردند. گفته می شود اینتل قرار است ۱۴ سی پی یو نسل جدید را در کلاس های Core i5 و Core i7 وارد بازار کند.
شایعات حاکی از آن است که گل سرسبد و پرچمدار نسل جدید پردازنده های اینتل، Core i7-4770K است که با ۴ هسته و ۸ ترید، سرعت 3.5 گیگاهرتزی را برای تان فراهم می آورد. این پردازنده با کش ۸ مگابایتی و قابلیت افزایش سرعت تا 3.9 گیگاهرتز عرضه می شود. قرار است در محصولات جدید اینتل، واحد گرافیکی هم به HD 4600 ارتقا یابد که حداکثر فرکانس کاری ۱۲۵۰ مگاهرتز را خواهد داشت.
گفتنی است که تمام مدل های i7 سری جدید Haswell اینتل از ۴ هسته و ۸ ترید با کش ۸ مگابایتی بهره مند هستد. در حالی که مدل های i5 با چهار هسته و چهار ترید با کش ۶ مگابایتی عرضه خواهند شد. اگر به خاطر داشته باشید، هاسول نسل چهارم پردازنده های اینتل است که قرار است جایگزین ایوی بریج شود. در حالی که فرآیند تولید ۲۲ نانومتری ایوی بریج در نسل بعدی هم رعایت شده، ولی با معماری جدیدی برای بهبود چشمگیر کارایی روبرو هستیم.
انتظار می رود اولین سری این پردازنده های قدرتمند از فصل دوم ۲۰۱۳ وارد بازار شوند.
یک خبر امروز سایت techreport.com منتشر کرد که نشون دهنده قدرت پردازنده ها گرافیکی مجتمع شده در Haswell
تست انجام شده یک پردازنده Haswell با پردازنده گرافیکی مجتمع GT3 مجهز بود ...
در این تست بازی DiRT 3 با تمام جزئیات در رزولیشن 1080p اجرا شده است ..
دراین دمو رقابت این دو پردازنده با GeForce GT 650M میبینید ....
GeForce GT 650M در سری مید رنج قرار داره و داری مشخصات زیر:
384 ALUs, a 128-bit path
و داری فرکانس 900MHz
MacBook Pro اپل با صفحه نمایش 15 اینچ رتینا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]^H86474000000000-adType^PLA-adid^15719815747)مجهز به این پردازنده گرافیکی
javad2015
18-01-2013, 14:20
خوش خودم یه 775 5 سال پیش بستم دیگه غم این چیزا رو ندارم.
من که نیازی ندارم شما اگه دارید برید بخرید.
1376MAXIMUM
18-01-2013, 17:50
wowفکر کنم
1-یه قیمت عجیب داشته باشه
2-اگه قیمت عجیب نداشته باشه قیمت سری های قبل میاد پایین
که گزینه ی اول معقول تره چون سودش بیشتره و همین دیگه کف کردم فعلا
Amir Hossein
22-01-2013, 02:16
بچه ها تاریخ معلوم نشد؟
خیلی مشتاقیم رو نمایی بشه
Amir Hossein
09-02-2013, 16:25
اولین نتایج عملکرد پردازنده نسل جدید اینتل Haswell
به تازگی سایت روسی OCLab.ru با ادعای دسترسی به یکی از نمونه های مهندسی ( Engineering Sample ) نسل جدید پردازنده های اینتل ( Haswell ) اقدام به انتشار نتایجی کرده است. در این نتایج از یک نمونه پردازنده ی اینتل مبتنی بر جدیدترین معماری ساخت این شرکت ( Ivy Bridge ) استفاده شده است که به منظور انجام مسافی برابر ، سرعت کلاک هر دو پردازنده بر روی 2.8GHz ثابت شده است ...
SuperPi 1M ، PiFast و wPrime 32M سه نرم افزاری بودند که برای انجام تست اول انتخاب شدند که می توانید نتایج حاصله را در تصویر زیر مشاهده کنید ( نتایج بر حسب ثانیه بوده و هرچقدر کمتر، بهتر ) :
همانطور که مشاهده می کنید در تست SuperPi 1M پردازنده Haswell نه تنها سریع تر از نمونه Ivy Bridge نبود بلکه کندتر هم عمل کرده است ! دو تست دیگر هم با اختلافی کم به سود نمونه Haswell به پایان رسیده است.
در سری دوم تست ها با دستکاری تنظیمات نرم افزارهای مذکور بار پردازشی نسبت به حالت قبل افزایش داده شده است که نتایج آن را مشاهده می کنید ( نتایج بر حسب ثانیه ) :
مشاهده می کنید که نتیجه حاصله از تست wPrime (یک نرم افزار چند رشته ای ) بین دو نمونه یکسان است اما در تست superPi ( یک نرم افزار تک رشته ای ) کفه ترازو اندکی به سود نمونه Haswell سنگینی می کند.
در پایان باید یادآوری کرد که کلیه تست ها بر روی نمونه مهندسی چیپ Haswell انجام شده است که بیشتر به منظور آزمایش و توسعه پردازنده ساخته می شود ، در حالیکه نمونه نهایی پردازنده از عملکرد بهتری برخوردار خواهد بود.
بدین ترتیب همچنان باید تا خرداد سال آینده یعنی زمان عرضه نمونه نهایی به بازار صبر کرد ...
منبع : شهر سخت افزار (--------------------)
نباید انتظار داشت که نسل چهارم یک چیز خیلی قدرتمندی بشه شاید حدود 10 درصد افزایش قدرت داشته باشند شرکت ها هیچ وقت نمیان تمام چیزی رو که دارن رو کنند نگاه میکنن تا چه مقدار بازار نیاز داره و کدوم حالت بهترین سود رو داره همون رو درست میکنند
mostafa_360
28-02-2013, 11:23
واقعآ پردازنده ی قابلی است،فقط امیدوارم Haswell مشگل گرمایش بالای Ivy Bridge را نداشته باشد و اینتل برای اتصال هسته ها به IHS از قلع به جای خمیر حرارتی استفاده کند.پشتیبانی از رم DDR4 هم بسیار وسوسه انگیز است.فقط خدا کند تا زمان عرضه ی سوکت 1150 قیمت دلار یه جورایی منطقی تر بشه تا ما هم بتوانیم از Haswell لذت ببریم.
راستی کسی از دوستان می داند که ایا در Haswell می توان به طور همزمان از گرافیک مستقل و گرافیک مجتمع استفاده کرد؟(اگر این گونه باشد کولاک است)
Ali*Reza
03-04-2013, 17:30
مقایسه و بنچمارک کلی پردازنده قدرتمند سری haswell از سوکت 1150 پلتفرم اینتل :
با توجه به اینکه اینتل اعلام کرده بعد از تولید سی پی یو بر مبنای سوکت 1150 تولید سی پی یو های آیوی بریج هم ادامه پیدا می کنه به نظرم 1150 ارزش خرید نداره
ضمن اینکه در حال حاضر سیاست اینتل با توجه به ضعف رقیب برای تولید در نسل جدید بیشتر کاهش مصرف و افزایش قدرت پردازنده داخلی هست ، کسی هم که چنین پردازنده ای بگیره مسلما یک کارت گرافیک قدرتمند هم میگیره و احتیاجی به پردازنده سی پی یو نداره
به نظرم تفاوت زیادی بین سندی ، آیوی و هازول نیست به خصوص در بازی که خواسته اکثریت هست
دوستانی که تجربه و مهارت بالاتری دارن اگه این مطلبم اشتباه هست راهنمایی و اصلاح کنن
Ali*Reza
16-04-2013, 21:58
لیست پردازنده های سری Haswell از سوکت 1150. البته این لست کامل نیست و پردازنده های ضعیفتر داخلش نیستن :
1376MAXIMUM
21-04-2013, 22:29
بچه ها چرا با جون مردم بازی میکنید چی بود اون اول 14 هسته و 10 وات مصرف داشتم سکته میکردم گفتم هیچی دیگه اینتل منتظر بود ماسیستم جدید ببندیم بیاد یه نسل فظایی بده سیستم های ما بشه اهن پاره اینا که خیلی با 1155 خیلی تفاوت نداره ولی جدا هر چی سیستم خریدم به یک سال نرسیده یه نسل جدید اومد
meysam99
09-05-2013, 14:14
بچه ها چرا با جون مردم بازی میکنید چی بود اون اول 14 هسته و 10 وات مصرف داشتم سکته میکردم گفتم هیچی دیگه اینتل منتظر بود ماسیستم جدید ببندیم بیاد یه نسل فظایی بده سیستم های ما بشه اهن پاره اینا که خیلی با 1155 خیلی تفاوت نداره ولی جدا هر چی سیستم خریدم به یک سال نرسیده یه نسل جدید اومد
یعضی از اینها فقط تبلیغات که انجام میدم. مثل سری بولدوز که قبل از آمدنش کلی سرو صدا کرد. ولی در نهایت دیدیم. خوب هست ولی اون چیزی که اول میگفتن نبود
خب امروز رسما Haswell عرضه میشه و دیروز NDA برداشته شد تا سایت ها ریویو هاشون رو منتشر کنند:
Anandtech ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Guru3D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HardwareCanucks ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
TechPowerUp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [iGPU]
Vortez ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .html)
tom's Hardware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
TechSpot ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[H]ard|OCP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].Uao AZUDCX5M) [OC & IPS]
Hexus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PCPerspective ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
bit-tech ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HardwareHeaven ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
WCCFTech ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HotHardWare ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به طور خلاصه همونطور که پیش بینی می شد، کارایی حدود 10 درصد نسبت به Ivy Bridge بهبود یافته و قدرت اورکلاک کاملا مشابه IB است. خلاصه اینکه آپگرید کردن برای افرادی که از Ivy Bridge یا Sandy Bridge قصد مهاجرت دارند بی معنی است ولی برای افرادی که از نسل های قدیمی تر قصد مهاجرت دارند، آپگرید خوبی است.
به نظرتون چه مدت طول میکشه این پردازنده ها همراه با مادربوردهای سوکت 1150 وارد بازار ایران بشن؟
به نظرتون چه مدت طول میکشه این پردازنده ها همراه با مادربوردهای سوکت 1150 وارد بازار ایران بشن؟
کم کم وارد میشن ولی واقعیت اینه که اگه کاربر عادی هستید و دنبال داشتن بهترین و آخرین محصول یا اورکلاک رم و ... نیستید اختلاف کارایی این نسل اصلا به اندازه ای نیست که صبر کردن برای وارد شدن و تثبیت قیمت ها رو توجیه کنه. از همون پردازنده های Ivy Bridge یا Sandy Bridge-E تهیه کنید و صبر نکنید.
کم کم وارد میشن ولی واقعیت اینه که اگه کاربر عادی هستید و دنبال داشتن بهترین و آخرین محصول یا اورکلاک رم و ... نیستید اختلاف کارایی این نسل اصلا به اندازه ای نیست که صبر کردن برای وارد شدن و تثبیت قیمت ها رو توجیه کنه. از همون پردازنده های Ivy Bridge یا Sandy Bridge-E تهیه کنید و صبر نکنید.
يه سوال در مورد لپ تاپ ها هم اين پيشنهاد صدق ميكنه؟
من قبل از عيد ميخواستم تا نهايت 3.5 بدم واسه لپ تاپ كه نشد
الان خوب ميخوام خريدمو بكنم ولي هيچ فرقي واسم نداره تا آخر تابستون صبر كنم
به نظرتون اين پردازنده ها واقعا تو قسمت باتري جهش دارن؟يعني ارزش صبر كردن دارن؟
به نظرتون لپ تاپ هاي جديد كي وارد ايران ميشن؟لپ تاپ هم مثل گوشي قيمتش اول نجوميه يا زياد فرقي نداره؟
بعد به نظرتون قيمتاشون چقدر با نسل قبل فرق ميكنه؟
لپ تاپي با مشخصات
cpu : core i7 3610
VGA : NVIDIA 660
اگه نسل جديد تقريبا همين مشخصات بگيري چقدر قيمتش فرق ميكنه؟
VGA : NVIDIA 760
CPU هم از نسل چهارم تقريبا با قدرت 3610
omidbooter
07-06-2013, 02:22
سلام به همه.
آقا این سری جدید پردازندهای اینتل هلزول چند هسته ای داره؟
6 و یا 8 نداره؟
فرق های عمده و با ارزشش با سوکت 1155 چیه؟ من می خواستم سوکت 2011 3960 که 6 هسته داه بگیرم صبر کردم تا این بیاد که انگار 4 هسده بیشتر نداره.
الان 3770k دارم ازش راضیم اما می خواستم 6 هسته تجریه کنم.
نظرتون چیه؟ راستی از چند کانال برای رم پشتیبانی میکنه؟
پیشرفت هاش نصبت به 2011 چیه/
ممنونم
omidbooter
15-06-2013, 00:22
سلام به همه.
6 و یا 8 نداره؟
فرق های عمده و با ارزشش با سوکت 1155 چیه؟ من می خواستم سوکت 2011 3960 که 6 هسته داه بگیرم صبر کردم تا این بیاد که انگار 4 هسده بیشتر نداره.
ممنونم
یکی اگه جواب بده ممون میشم
با تاخیر،
يه سوال در مورد لپ تاپ ها هم اين پيشنهاد صدق ميكنه؟
من قبل از عيد ميخواستم تا نهايت 3.5 بدم واسه لپ تاپ كه نشد
الان خوب ميخوام خريدمو بكنم ولي هيچ فرقي واسم نداره تا آخر تابستون صبر كنم
به نظرتون اين پردازنده ها واقعا تو قسمت باتري جهش دارن؟يعني ارزش صبر كردن دارن؟
به نظرتون لپ تاپ هاي جديد كي وارد ايران ميشن؟لپ تاپ هم مثل گوشي قيمتش اول نجوميه يا زياد فرقي نداره؟
بعد به نظرتون قيمتاشون چقدر با نسل قبل فرق ميكنه؟
لپ تاپي با مشخصات
cpu : core i7 3610
VGA : NVIDIA 660
اگه نسل جديد تقريبا همين مشخصات بگيري چقدر قيمتش فرق ميكنه؟
VGA : NVIDIA 760
CPU هم از نسل چهارم تقريبا با قدرت 3610
نه برای لپ تاپ ارزش صبر کردن داره چون بهبود های بسیار اساسی در میزان مصرف و طول عمر باتری شده و همینطور قدرت GPU برای همین حتما توصیه میشه برای لپ تاپ های Haswell صبر کنید. درباره قیمت نمیشه نظر داد ولی قیمت جهانی محصولات مشابه قیمت نسل های قبل هست و احتمال میره بعد از تثبیت، قیمت ها مشابه باشه.
سلام به همه.
6 و یا 8 نداره؟
ممنونم
هنوز خیر (در سپتامبر/اکتبر پردازنده های Ivy Bridge-E شش هسته ای عرضه میشن). نسبت به 2011 پیشرفت های دو نسل جدید هست ولی هنوز هم 4770K چهار هسته ای کارایی بهترین Sandy Bridge-E ها رو نداره.
آپگرید برای شما فقط خرج بیخوده مگه اینکه کاربرد بسیار شدید Multithreading داشته باشید و در کارهای معمول اصلا تفاوتی مشاهده نخواهید کرد چه با Sandy Bridge-E ، چه با Ivy Bridge-E که در ماه های آینده میاد و چه با Haswell فعلی.
mahdi2elve
18-06-2013, 13:51
یه سوال مبتدیانه
میخاستم بدونم بین سوکت 1156-1155-775-1366 کدومشون جدیدتر و کدومشون قدیمی تره .
بترتیب از قدیمی به جدید میخاستم بدونم؟!
Ali*Reza
18-06-2013, 14:19
یه سوال مبتدیانه
میخاستم بدونم بین سوکت 1156-1155-775-1366 کدومشون جدیدتر و کدومشون قدیمی تره .
بترتیب از قدیمی به جدید میخاستم بدونم؟!
775 قديميتر 1155 جديدترين
K!ng of th3 K!ngs
20-06-2013, 16:56
به نظرتون تا اواسط تابستون وارد میشه و قیمتش متعادل میشه؟و اگر نشد فرق i5 3570k و 4670k چقدره؟(من میخوام اورکلاک حسابی کنم و گیمنیگ و کانورت و اینا...)
و به نظر شما ارزش داره i7 بگیرم؟
Ali*Reza
20-06-2013, 17:22
به نظرتون تا اواسط تابستون وارد میشه و قیمتش متعادل میشه؟و اگر نشد فرق i5 3570k و 4670k چقدره؟(من میخوام اورکلاک حسابی کنم و گیمنیگ و کانورت و اینا...)
و به نظر شما ارزش داره i7 بگیرم؟
بله احتمالا تا اون موقع وارد میشه. در مورد قیمتش پیش بینی دقیقی نمیشه کرد.
در مورد پردازنده هم بستگی به بودجتون داره ، اگر بتونین Core i7 تهیه کنین طبیعتا پرفرمنس بیشتری خواهید گرفت.
درود:
دوستان سیستم pc من خیلی قدیمی شده(واسه ده سال پیشه) میخوام لپ تاپ بخرم نهایتا تا 4.5 میلیون.
بنظر شما لپ تاپ های Haswell تا چه زمانی وارد بازار ایران میشن؟ آیا تا حالا وارد بازارهای جهانی شدن؟ و تو چه پایه قیمتی می ایستن؟
از راهنماییتون ممنون میشم.
درود:
دوستان سیستم pc من خیلی قدیمی شده(واسه ده سال پیشه) میخوام لپ تاپ بخرم نهایتا تا 4.5 میلیون.
بنظر شما لپ تاپ های Haswell تا چه زمانی وارد بازار ایران میشن؟ آیا تا حالا وارد بازارهای جهانی شدن؟ و تو چه پایه قیمتی می ایستن؟
از راهنماییتون ممنون میشم.
فکر کنم اوایل 2014 اگه اشتباه نکنم
مرسی. تا اوایل 2014 تو ایران میاد یا تازه وارد بازارهای جهانی میشه؟؟؟
mohsenslr
24-06-2013, 13:26
مرسی. تا اوایل 2014 تو ایران میاد یا تازه وارد بازارهای جهانی میشه؟؟؟
وارد بازار جهانی شده و الان لپتاپ های گیمینگ جدید دارن از پردازنده 4700 اینتل استفاده میکنند.
داداش مطمئنی؟؟؟:n04:
یعنی تا زمستون لپ تاپ جدید وارد ایران نمیشن؟
چرا من همش فکر میکردم نهایت تا اواخر شهریور وارد ایران میشن:n28:
chaman zan
29-06-2013, 09:45
سلام دوستان
یه سوال دارم. من میخوام حدود یکی دو ماه دیگه یه سیستم جدید بخرم. مشکلم رو انتخاب پردازنده هست.
به نظر شما Haswell بخرم یا صب کنم Skylake بیاد؟ خودم فک نمیکنم Skylake نسبت به Haswell خیلی تفاوت سرعت ایجاد کنه. همچنین DDR4 هم فک نکنم افزایش سرعت خاصی ایجاد کنه.
من سیستم رو برای بازی می خوام. همان طور که میدونین Haswell نسبت به Ivy bridge چندان افزایش سرعتی ایجاد نکرده و به خوبی اون هم Overclock نمیشه. در کل Skylake نسبت به Haswell ارزش صبر کردن داره؟ پردازنده فعلی من core 2 e8400 هست.
مرسی.
سلام دوستان
یه سوال دارم. من میخوام حدود یکی دو ماه دیگه یه سیستم جدید بخرم. مشکلم رو انتخاب پردازنده هست.
به نظر شما Haswell بخرم یا صب کنم Skylake بیاد؟ خودم فک نمیکنم Skylake نسبت به Haswell خیلی تفاوت سرعت ایجاد کنه. همچنین DDR4 هم فک نکنم افزایش سرعت خاصی ایجاد کنه.
من سیستم رو برای بازی می خوام. همان طور که میدونین Haswell نسبت به Ivy bridge چندان افزایش سرعتی ایجاد نکرده و به خوبی اون هم Overclock نمیشه. در کل Skylake نسبت به Haswell ارزش صبر کردن داره؟ پردازنده فعلی من core 2 e8400 هست.
مرسی.
Haswell که نیامده هنوز!!!
سلام دوستان
مرسی.
سیستم رو واسه بازی میخوای پردازنده های سوکت 1155 کاملا کفایت میکنه به جاش باید به فکر خرید کارت گرافیک قویتر باشین.
omidbooter
30-06-2013, 01:46
با تاخیر،
نه برای لپ تاپ ارزش صبر کردن داره چون بهبود های بسیار اساسی در میزان مصرف و طول عمر باتری شده و همینطور قدرت GPU برای همین حتما توصیه میشه برای لپ تاپ های Haswell صبر کنید. درباره قیمت نمیشه نظر داد ولی قیمت جهانی محصولات مشابه قیمت نسل های قبل هست و احتمال میره بعد از تثبیت، قیمت ها مشابه باشه.
هنوز خیر (در سپتامبر/اکتبر پردازنده های Ivy Bridge-E شش هسته ای عرضه میشن). نسبت به 2011 پیشرفت های دو نسل جدید هست ولی هنوز هم 4770K چهار هسته ای کارایی بهترین Sandy Bridge-E ها رو نداره.
آپگرید برای شما فقط خرج بیخوده مگه اینکه کاربرد بسیار شدید Multithreading داشته باشید و در کارهای معمول اصلا تفاوتی مشاهده نخواهید کرد چه با Sandy Bridge-E ، چه با Ivy Bridge-E که در ماه های آینده میاد و چه با Haswell فعلی.
سلام و ممنون آرمان جان که جواب میدید مثل همیشه
این Ivy Bridge-E شش هسته ای که گفتید قراره عرضه بشه کدوم سوکت هست؟1155 منظورت بود؟
اگه جواب منفی هست پس سوال دیگه این که این سوکت 1155 نمیخواد شش هسته ای بزنه؟که دیگه نیاز نباشه مادربرد عوض کنم و فقط پردازنده 6 هسته ای رو بندازم رو این مادربردم
ممنون
chaman zan
30-06-2013, 07:57
سیستم رو واسه بازی میخوای پردازنده های سوکت 1155 کاملا کفایت میکنه به جاش باید به فکر خرید کارت گرافیک قویتر باشین.
مرسی که جواب دادید.
اینکه فرمودید برای بازی Ivy bridge ها کاملا کفایت می کنند رو کاملا قبول دارم ولی تاکید من بیشتر رو پردازنده های خانواده Skylake بود. ارزش صبر کردن داره؟ چون می دونید با اومدن Skylake اولین ظهور DDR4 را شاهد خواهیم بود. به گفته خود intel هم معماری جدیدی برای این خانواده ارائه خواهد کرد. میخواستم ببینم حدس میزنید تا چه حد افزایش کارایی نسبت به Haswell داشته باشیم؟
مرسی
Hapoofesgeli
01-07-2013, 11:27
مرسی که جواب دادید.
اینکه فرمودید برای بازی Ivy bridge ها کاملا کفایت می کنند رو کاملا قبول دارم ولی تاکید من بیشتر رو پردازنده های خانواده Skylake بود. ارزش صبر کردن داره؟ چون می دونید با اومدن Skylake اولین ظهور DDR4 را شاهد خواهیم بود. به گفته خود intel هم معماری جدیدی برای این خانواده ارائه خواهد کرد. میخواستم ببینم حدس میزنید تا چه حد افزایش کارایی نسبت به Haswell داشته باشیم؟
مرسی
دوست عزیز حداقل باید تا 2015 برای Skylake صبر کنید!حالا مدت زمان اومدن به بازار داخلی و... رو هم در نظر داشته باشین...
اگر قرار باشه اینجوری آینده نگری کرد هچوقت نباید سیستم رو ارتقا داد، حداقل صبر کنیدHaswell درست و حسابی وارد بشه بعد برین سراغ دو نسل بعد :n02:
3aman021
14-08-2013, 12:26
مشکل برطرف شد.
سلام فک کنم بچه های اینجا بیشتر اطلاعات دارن:n02:تو فرم راهنمایی خرید سیستم که هیجکی جواب درست نمیداد.
اقا من میخام سیستم ارتقا بدم اول واسه گیم بعدم کارای دیگه و میخام از سری core i5 سی پی یو انتخاب کنم.موندم نسل 4 بگیرم یا نسل 3 یا حتی 2 !!!! ارزش داره فقط بخاطر اینکه نسل 4 هست برم سوکت 1150 اخه شنیدم تکنولوژی HT هم تو این 4670 غیرفعال شده.بنظرتون چه کنم؟بعید میدونم 3570k که مدنظر خودم هست حالا حالاها کم بیاره و تفاوت چندانی هم با نسل بعد خودش نداره!داره؟شما بودین چکار میکردین با بودجه حدود 2 میلیون.
javad2015
20-08-2013, 12:18
من که همین الان i5 2500 رو سیستم دارم مطمین باش حالا حالا ها کم نمیاره و اگرم بیاره مطمین باش 3570 هم کم میاره چون اختلا کاراییشون زیر 8 درصد هست.و این اختلاف تو 95 درصد بازی ها فقط زمانی مشخص میشه که شما کارتی به قدرت 690 داشته باشی.چون اکثر بازی ها بیشتر متگی به گرافیکند تا cpu .مثلاً بتلفیلد 3 رو نگاه کنید کارایی یک 3770 در حد یک i3 2100 هست.
برای بعضی بازی های خاص مثل کرایسیس ممکنه برای گرافیک های قویتر از 680 یک اختلاف کارایی نا چیز زیر 8 درصد به وجود بیاد.
پس داداش بنظرت همون سری 3رو بگیرم؟
من که همین الان i5 2500 رو سیستم دارم مطمین باش حالا حالا ها کم نمیاره و اگرم بیاره مطمین باش 3570 هم کم میاره چون اختلا کاراییشون زیر 8 درصد هست.و این اختلاف تو 95 درصد بازی ها فقط زمانی مشخص میشه که شما کارتی به قدرت 690 داشته باشی.چون اکثر بازی ها بیشتر متگی به گرافیکند تا cpu .مثلاً بتلفیلد 3 رو نگاه کنید کارایی یک 3770 در حد یک i3 2100 هست.
برای بعضی بازی های خاص مثل کرایسیس ممکنه برای گرافیک های قویتر از 680 یک اختلاف کارایی نا چیز زیر 8 درصد به وجود بیاد.
javad2015
20-08-2013, 13:24
اره همون 3 رو بگیر قیمتاش معقولتره.
javad2015
20-08-2013, 13:28
در ضمن اون تکنولوژی ht هم غیر فعال نشده هنوز 4770 و بعضی i3 های نسل چهارم دارنش.بعدشم این تکنولوژی تاثیری تو فریم بازی نداره چون بازی ها ساپورت نمیکنن.
از کیس قبلیم فقط یه گرافیک 5770 میخام نگه دارم و هاردمو که وسترنه گرینه.بنظرت با دوتومن و این دوتا قطعه ای گفتم میشه رفت سمت 3570k که بعدا کم اورد اورش کنم یا نه چند سال بعد خرید یک سیستم جدید بصرفه تر از اورکلاک بفرض 3570k در میاد برام؟
javad2015
20-08-2013, 13:33
به شخصه به اور اعتقاد زیادی ندارم خودمم پردازنده ضریب بسته دارم.
چون اور فقط ارتقا رو به تاخیر میندازه و باید براش کم کم 400 بیشتر هزینه کنی برای یک افزایش کارایی نهایت 15-20 درصدی تازه اگه خوششانس باشی بچ نامبر خوب گیرت بیاد. برای کولر و مین z77 و cpu ضریب باز با مشکلات دما.
بازم نظر خودته.
عزیزم با این اوصاف میشه یه سیستم تا دومیلیون بهم پیشنهاد بدی ؟گرافیک و هاردو که دارم میمونه مین سی پی یو ، رم و پاور.لطف میکنی.
javad2015
20-08-2013, 16:15
بهتره تو بخش خودش تاپیک بزنی
daryayiha
28-09-2013, 11:35
دوستان من یکسال هست که از دنیای سخت افزار دور بودم
امروز که وارد سایتهایی همچون اینتل و دیگر کمپانیها شدم چیزهای جدیدی بر خوردم
سوالاتم :
قوی ترین پردازنده ای که میشناختم core i7 980X بود که با سوکت 6GT (اگه اشتباه نکنم) LGA1366 قوی ترین سوکت اینتل بود / اما الان چیزهایی دوستان گفتند که من اصلا قاطی کردم
یکی اگه اطلاعات خوبی داره اینجا توضیح بده
اولین سوال سوکتهای جدید برای چه نسخه از پردازنده های است و چه چیپست (اسم آن مثل X58) و مزایایی دارند (باس خود پردازنده و مقدار رم و کانالا و رم) :
اولین سوکتی که آشنا شدم LGA775
بعد LGA1366 که با چیپست X58 برای چهار هسته ای ها و البته بیشتر ازش روی شش هسته ای استفاده می شد :n09:
بعد LGA1156 که با چیپست یادم نیست چیچی بود ...
اما الان چیزهای جدیدی اومده مثل 2011 X79و 1155 و 1150 ...
Haswell چیست ؟ معادل آن در پردازنده های قدیمی چی بوده (LGA755 به بعد) به چه درد می خورد دوستن این (آیا برای شناخت تکنولوژی اندازه ی ی هر ترانزیستور (یون های کشت شده) هست مثلا 14 نانومتر) ؟
سندی بریج، آیوی بریج، و حالا هاسول. اینها همگی از سری پردازنده های Core اینتل به شمار می روند که نسل به نسل معماری و قابلیت های شان بهبود یافته و در این بین هاسول، به قول خود اینتل، یک جهش چشم گیر است ...
خب اینو پیدا کردم اما هنوز نفهمیدم آخه کجای اسمها تغییرات کرده (آیا منظور همون جهش اسم 980 به 4### 3### 2### هست / معنی این نام گذاری چیه که همه روی هر نوع سری قرار میگیره مثلا i5)
تو سایت اینتل پردازنده های جدید تنها 64 بیت نوشته - یعنی 32 بیتی اصلا روی اینها جواب نمیده ؟
یعنی آنتی ویروس ها روی اینها کار نمیکنند - یا پلیرها و...
با تشکر
core i5 4670 رم با باس 2133 رو ساپورت میکنه ؟
جایی نیست که دقیق زده باشه کدوم پردازنده چه فرکانسی رو ساپورت میکنه !!!!!!!!
Ali*Reza
01-11-2013, 20:56
core i5 4670 رم با باس 2133 رو ساپورت میکنه ؟
جایی نیست که دقیق زده باشه کدوم پردازنده چه فرکانسی رو ساپورت میکنه !!!!!!!!
برای فرکانسهای بالا ( بیشتر از 1600 ) باید مادربوردتون در ابتدا ساپورتشون کنه. و در مرحله بعدی با اور پردازنده میتونین به اون فرکانس دسترسی داشته باشین.
amirpers
08-11-2013, 11:42
برای فرکانسهای بالا ( بیشتر از 1600 ) باید مادربوردتون در ابتدا ساپورتشون کنه. و در مرحله بعدی با اور پردازنده میتونین به اون فرکانس دسترسی داشته باشین.
ممنون
دوست عزیز اتفاقا من هم سوال مشابهی دارم.
من در نظر دارم که سیستم جدیدی ببندم. نظرم در مادر بورد روی چیپ H87 بود اما دیدم که رم بالاتر از 1600 رو پشتیبانی نمیکنه.
گفتم پس مادربورد با چیپ Z87 بگیرم اما دیدم که سی پی یوهای هسول i5 هم پشتیبانی نمی کنند. شما گفتی که باید پردازنده رو اورکلاک کرد. حالا برای اورکلاک پردازنده حتما باید از سری پردازنده های K استفاده کنیم یا بدون پسوند و پیشوند هم اجازه اورکلاک میده؟
اصلا چرا باید با اورکلاک کردن فرکانس بالاتر رو به پردازنده شناسوند و خودش به صورت دیفالت اینجوری نیست؟
یه سوال دیگه هم دارم و اون اینه که الان قویترین i5 از سری هسول چه مدلیه؟
ممنون
david-ebi
10-11-2013, 17:56
دوستان من کجا میتونم اطلاعات پایه به زبان فارسی در مورد این مطالب پیدا کنم.1-اصلا سوکت 1150 یا 2011 چیست و چه تفاوتهایی با هم دارند.2-بایوس یا باس چیست؟3-اچ 87 یا زد 87 چیست و چه تفاوتهایی با هم دارند؟شاید بگین اصول دین میپرسه اما چکار کنم.مبتدی هستم و میخواهم یاد بگیرم.بینهایت ممنون کسی میشوم که من را راهنمایی کند
rh.mohammad
18-01-2014, 14:15
دوستان یه سوال.
از کجا میشه تشخیص داد سی پی یو از کدوم نسله ؟
مثلا بین این دو مورد از کجا میشه فهمید کدوم از نسل Haswell هست ؟
Intel Core i7 3632QM 2.20GHz up to 3.20 GHz
Intel Core i7 4702MQ 2.20GHz up to 3.20 GHz
afshin b
18-01-2014, 14:32
محمد جان اونی که با عدد ۴ شروع میشه از نسل چهارم هست یعنی هزول. یعنی اون عدد اول نشپن دهنده نسل پردازنده هست. پس اون یکی از نسل سوم یا ایوی بریج هست.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
دوستان یه سوال.
از کجا میشه تشخیص داد سی پی یو از کدوم نسله ؟
مثلا بین این دو مورد از کجا میشه فهمید کدوم از نسل Haswell هست ؟
Intel Core i7 3632QM 2.20GHz up to 3.20 GHz
Intel Core i7 4702MQ 2.20GHz up to 3.20 GHz
محمد جان اونی که با عدد ۴ شروع میشه از نسل چهارم هست یعنی هزول. یعنی اون عدد اول نشپن دهنده نسل پردازنده هست. پس اون یکی از نسل سوم یا ایوی بریج هست.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
در این مثالی که سوال شده درسته ولی لزوما عدد 4 در ابتدای کد پردازنده، نشان دهنده ی معماری هاسول نیست
Ivy Bridge-E هم با عدد 4 شروع میشه مثل 4820K که از سوکت 2011 پشتیبانی میکنه
بطور کلی برای اطلاعات دقیق تر باید به مراجع نگاه کنید. مثل:
cpu-world.com
ark.intel.com
notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
و ...
yoosef_st
02-02-2014, 12:12
سلام دوستان
من یه سوال در مورد تفاوت پردازنده های I3 و i5 دارم
یه نفر میگفت روی پردازنده های لپتاپ، تنها تفاوت این دو مدل پردازشگر اینه که 5 ا.رکلاک شده
و هیچ تفاوت معماری و کش و هسته پردازشی یی ندارن
آیا این حرف درسته؟؟
=============
یه سوال دیگه هم دارم
آیا پردازنده های اینتل که روی لپتاپ ها قرار میگیرن با پردازنده های دسکتاپ از نظر تعداد هسته پردازشگر فرق دارن؟
چون من لپتاپم i5 Ivy Bridge هست و دو هسته مضاعف شده داره (تا جایی که میدونم باید 4 هسته واقعی و مضاعف نشده داشته باشه)
ممنون میشم به هر دو سوالم جواب بدین:n16:
سلام دوستان
من یه سوال در مورد تفاوت پردازنده های I3 و i5 دارم
یه نفر میگفت روی پردازنده های لپتاپ، تنها تفاوت این دو مدل پردازشگر اینه که 5 ا.رکلاک شده
و هیچ تفاوت معماری و کش و هسته پردازشی یی ندارن
آیا این حرف درسته؟؟
بله تفاوت اصلی در فرکانس و حالت توربو هست و معماری هسته و میزان کش یکسان هستند (همراه با یکی دو استثنا) و همینطور تفاوت در پشتیبانی از بعضی تکنولوژی ها که خیلی برای یوزرهای عادی تفاوت نمی کنه (مثل Intel SBA یا vPro/TXT)
یه سوال دیگه هم دارم
آیا پردازنده های اینتل که روی لپتاپ ها قرار میگیرن با پردازنده های دسکتاپ از نظر تعداد هسته پردازشگر فرق دارن؟
چون من لپتاپم i5 Ivy Bridge هست و دو هسته مضاعف شده داره (تا جایی که میدونم باید 4 هسته واقعی و مضاعف نشده داشته باشه)
ممنون میشم به هر دو سوالم جواب بدین:n16:
بله فرق دارند. تمام i5 های لپ تاپ دو هسته ای هستند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_processors
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_processo rs
saeedshoeibi
12-02-2014, 23:20
پردازنده های نسل جدید اینتل در سه گروه core I3 , core I5 , core I7 وجود داره. تفاوت این سه گروه در 4 زمینه زیر است
1- تعداد هسته ها
2- تکنولوژی Intel Turbo Boost
3- Hyper- Threding
4- اندازه کش (Cashe)
توضیحات تکمیلی این سه گروه و روش نامگذاری اون رو تو این لینک بیشتر بخونین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6%20%D8%B3%DB%8C%20%D9%BE%DB%8C%20%DB%8C%D9%88%20% D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D9%84 %20core%20I3%20,%20core%20I5%20,%20core%20I7%20%DA %86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F
sinashan
15-02-2014, 11:53
سلام
می خواستم بدونم پردازنده intel core i7 4500u پردازنده ضعیفیه یا نه؟ممنون
سلام
می خواستم بدونم پردازنده intel core i7 4500u پردازنده ضعیفیه یا نه؟ممنون
در نسل چهارم بله یکی از اعضای ضعیف(کم مصرف) هست ولی در مقایسه با سایر نسلها خیر پردازنده ی قدرتمندی هست. مثلا از Core i7 740QM که پردازنده ی قدرتمندی در حد خودش هست هم قویتره
رتبه و نتایج بنچمارکهاش رو در ص زیر ببینید
سلام یه سوال دارم با سی پی یو Intel Pentium G3220 CPU Haswell میشه بازی اجرا کرد؟
برا گیمنت میخوام.میخوام بدونم چه بازیهایی رو میکشه اگه خوبه گرافیک نگیرم؟که بشه 10 تا سیستم جم کرد!
Ali*Reza
11-03-2014, 13:03
سلام یه سوال دارم با سی پی یو Intel Pentium G3220 CPU Haswell میشه بازی اجرا کرد؟
برا گیمنت میخوام.میخوام بدونم چه بازیهایی رو میکشه اگه خوبه گرافیک نگیرم؟که بشه 10 تا سیستم جم کرد!
سلام.
این پردازنده تقریبا جزو ضعیفترینهای سوکت 1150 هست ولی برای گیم نت مناسبه ولی اگر بخوایا از گرافیک داخلیش بجای کارت گرافیک استفاده کنین ممکنه عملکرد خوبی نداشته باشه وبهتره که کارت مجزا تهیه کنین.
saman999999
16-03-2014, 01:06
دوستان یه سوال داشتم
من میخام یه لپ تاپ asus بگیرم اما سرعت پردازندش یه کم تگرانم کرده البته من از این چیزا زیاد سر در نمیارم ولی به نظرتون
این پردازنده ضعیف نیست؟ Intel Core i5 3337U 1.80GHz up to 2.70 GHz با رم 6
واسه چه کارایی مناسبه؟ مثلا میشه بازی need for speed یا pes رو اجرا کرد؟ البته با این گرافیک NVIDIA GeForce GT 720M 2048 MB
Ali*Reza
19-03-2014, 22:41
دوستان یه سوال داشتم
من میخام یه لپ تاپ asus بگیرم اما سرعت پردازندش یه کم تگرانم کرده البته من از این چیزا زیاد سر در نمیارم ولی به نظرتون
این پردازنده ضعیف نیست؟ Intel Core i5 3337U 1.80GHz up to 2.70 GHz با رم 6
واسه چه کارایی مناسبه؟ مثلا میشه بازی need for speed یا pes رو اجرا کرد؟ البته با این گرافیک NVIDIA GeForce GT 720M 2048 MB
مشکلی بابت اجرای بازیهای مدنظرتون نیست و در کل درحد پردازنده های متوسط هست.
سلام
اگر cpu داغ بشه سرعت میاد پایین ؟
Ali*Reza
16-04-2014, 21:32
سلام
اگر cpu داغ بشه سرعت میاد پایین ؟
بله اگر بيش از حد دما بالا بره شاهد کاهش عملکرد سيستم و يا هنگ کردن خواهيد بود.
juliosezar
13-12-2015, 21:22
سلام یه سوال داشتم.می خواستم ببینم اگه یه مادربورد بخریم که سوکت پردازنده اش 1151 باشه ولی سی پی یوی خریداری شده 1150 باشه مشکلی پیش نمیاد؟؟؟اگه توضیح بدین ممنون میشم.
محمد7966
13-12-2015, 21:54
سلام یه سوال داشتم.می خواستم ببینم اگه یه مادربورد بخریم که سوکت پردازنده اش 1151 باشه ولی سی پی یوی خریداری شده 1150 باشه مشکلی پیش نمیاد؟؟؟اگه توضیح بدین ممنون میشم.
سلام مشکل پیش میاد چون اصلا سی پی یو س.کت 1150 روی سوکت 1151 نصب نمیشه
این مقاله رو هم تونستید بخونید
mahyarSAMSUNG
16-01-2016, 00:44
چرا به مثلا به 5820k میگن haswell_e ؟ پس برادول چیه که کد 5 داره ؟!:n27:
kamrannoorbakhsh
12-05-2016, 14:06
خوبه:n12::n12::n12::n12:
چرا به مثلا به 5820k میگن haswell_e ؟ پس برادول چیه که کد 5 داره ؟!:n27:
این برادول برای سوکت 1150 اومده بود . که بعدش اسکای لیک با سوکت 1151 اومد اون کلا ناپدید شد . 5820k سوکت 2011 v3 هستش.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.